mankabi, nincs kint 6 fog, csak jön!
nikuc, kukoricatejpor? furán hangzik
milyen az íze?
most nézem, hogy 2 napja nem jártam erre...
veronika, áttört az első fog? huhh, korán kezditek ti is
tejszaporítónak nekem most nagyon bejött a ricinus ch5-ös...
dytke, nekem a homeós doki úgy mondta, hogy 3 golyót feloldani pár kanál vízben (vigyázz, fémmel nem érintkezhet!), és egész nap adogatni neki ebből 3-4x kb. max 7-10 nap, és utána pár nap szünet, különben ellenkező hatást válthat ki.
tegnap nálunk is nagyon nyűgös nap volt, ezért is nem jöttem...
márti, jól rátok jár a rúd, hogy bírod?
nikuc, tényleg legjobb lesz mihamarabb megcsinálni az allergiavizsgálatot. a doki nem küldöt gasztroenterológushoz?
nálunk is akkor állt le a mosógép, amikor eltömítődött a kivezetőcső, így nem tudott szivattyúzni.
bettyna, dorka miatt sokat olvastam alvás ügyben, nem a félórás alvások voltak a normálisak, hanem a mosti hosszúak
a fél óra az pont a "félálom" ideje, és amíg nem elég ügyesek, hogy visszaaltassák magukat, bármire megébrednek, morran egyet a hasuk, ugat a kutya az utcán, stb. ezért vannak ilyen röveidet alvó babák. aztán belejönnek
meg ha többet mocorog egy bébi, többet is alszik. dorkának is 1.5 óra az ébrenléti ideje
asszem rábeszéltetek engem is a sütősök elrakásra... ha nem utálnám még a szagát is
de a gyerekért mindent. mi tettünk el meggyet is, meg gesztenyét (ez horror volt), sajna az őszibarackot elfelejtettem
anitapo: babé sampon
hát, lehet, hogy drága, de mehet körbe az ismerettségi körben, mi ennek a doboznak 3. felhasználói vagyunk, és még több, mint a fele benne van. majd adom tovább.