Sziasztok!
Én többet tuti nem veszek semmi tömegmárkát, amit multik saját nevükön árulnak. Baromi jó áron volt a tesco sajátja multkor, elötte vettem nappalra a fehér szinüjüket, baromi jól bejött, nem folyt ki stb, nem lett piros, pedig neylonos volt ez is, aztán jött a prémium akcióba, ez már textiles, de ilyen sz@rt már régen éltem alig vártam, hgoy elfogyjon, volt olyan nap hogy négyszer is öltöztünk, mert kifolyt a pisi vagy a kaki.
A johnsons valami borzasztó pocsék, nekem már a korházban piros lett a kölök popsija tőle, ugy hogy az ott kapott mintákat én használtam el. Az aros törlő jó volt csak egy peluscsere, kaki akcióhoz minimum kettő kellett, szal nem éppen a leghatékonyabb. Eddig nekem törlőkendőben a pampers jött be, ha csak pisi van, akkor felezem a kendőt és nem lesz tőle piros a gyerek sőt pillanatok alatt leszed minden koszt a manóról.
Dani akkor kacag a legjobban amikor csikizem, vagy a pociját vagy a kistalpát, olyankor hangosan gurgulázik
Dumálni viszont nagyon szeret, ha jó kedve van akkor folyamatosan jár a szája
Szerintem nagy dumás kölök lesz
nem is tudom kire fog hasonlitani
Mi jövőhétre akartuk az uszást, de azt hiszem csuszni fog, mert elfejtettem, hogy Sándor nap lesz, és az nálunk dupla családi ünnep, papamaci és az apósom is erre a névre hallgat
Vagyis így buli lesz uszás helyett.
Majd referálok holnap este a kenguruzásról, bár itthon már beleraktam őt és nagyon tetszett neki, folyamatosan nevetett és dumált, ez nem sima kenguru, hanem még egy zsák is körbeveszi a beülős részt, igy jobban van védve a manó benne. Jól fogunk kinézni holnap, mert a bundám alá fogom tenni Danit, amióta lefogytam simán elférünk benne ketten is
puszi
Ági