Sziasztok !
Olyan gyönyörűen süt a nap, hogy igazán nem panaszkodhatunk ! Egész más ilyenkor az ember hangulata.
Györgyi, tényleg nagyon örülök a sikernek , és teljes szívemből kívánok Neked felhőtlen, boldog 36 hetet ( kb.), gondtalan terhességet és természetesen egy gyönyörű, egészséges kisbabát ! Továbbá kívánom, hogy mi szépen sorban kövessünk Téged, úgy, ahogy Te "megjósoltad"...De szép is lenne ! Ennyi gyerek után vágyódó nő álmai beteljesednének ! ( Húúú, de szentimentálisan fejeztem ki magam.)
Vera, sokat gondolkozom Rajtad, és tényleg nagyon együttérzek Veled. Én is átmentem ezeken az idegtépő dolgokon, vártam és vártam, és úgy tűnt, hiába. (Még Clostylbegytet is kaptam, amire azt mondta az orvos, hogy ha ettől nem lesz gyerekem, akkor az csoda. És sajnos csoda történt, mert akkor még peteérést sem produkáltam a gyógyszerre.) Azt hiszem, feladtam, illetve beletörődtem, hogy ez van...Persze nálam már évek teltek el eredmény nélkül, úgyhogy gondolhatod, milyen csalódott voltam. Holott én is kislány korom óta folyamatosan arra vágytam, hogy gyerekeim legyenek. Te még hozzám képest az elején vagy, hidd el. Most szépen beállítják a hormonjaidat, és akkor semmi gond nem lesz ! Bárcsak akkor találtam volna egy ilyen orvost, mint a Balogh Artúr. Nekem soha nem csináltak ultrahangos megfigyelést. Kaptam a gyógyszereket, nem használt, annyi. Igaz, nem is találtam rá egy olyan orvosra, akivel igazán meg lehetett volna beszélni a gondjaimat.Úgyhogy Te ebben is szerencsés vagy. Ha tehetném, tényleg csak azt tudnám javasolni, hogy ne akard olyan görcsösen, olyan kétségbeesetten...de én tudom a legjobban, hogy ez mennyire lehetetlen. Ezt már kitárgyaltuk. Nekem is mindkét gyermekem akkor fogant, mikor már eszembe sem jutott, hogy terhes lehetek. Semmi számolgatás, semmi "hátsószándék", pusztán az örömért történt minden. Sokszor úgy érzem, az a legnagyobb baj nálam is, hogy folyton arra gondolok, hogyan, mikor kell "csinálni", hogy sikerüljön. Örökké "manipulálok" az agyammal, egyetlen perc nem telik el úgy, hogy ne egy kisbabára koncentráljak. Mi van, ha tényleg ez a baj ?! Annyit hallottam már erről, és ha magamra gondolok, nálam is bevált a "nem erre gondolás". Persze ehhez idő kell, hogy idáig eljusson az ember. Én pedig azt kívánom Neked, hogy ne legyen erre időd, hanem minél hamarabb sikerüljön a teherbeesés !!!!!!!!!! Tudom, kicsit zavaros, amit írtam, de hidd el, úgy segítenék Neked, és annyira megértem minden kiborulásodat, csalódásodat, az izgalmakat, a várakozást, vágyakozást...MINDENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És tényleg olyan jó, hogy vagyunk egymásnak, hogy tudunk örülni a sikereknek, hogy VANNAK SIKEREK !!! És lesznek is, én úgy érzem. Nagyon örülök, hogy így egymásra találtunk.
Beatrix, hamar itt van ám a június, úgyhogy már azt is várom, hogy Érted is szorítsunk ! Addig pedig várjuk a híreket egymásról, és örüljünk együtt a Györgyi kisbabájának !
A Krisztike születéséről majd még írni szeretnék. Talán legközelebb. Addig is legyetek jók, sétáljatok sokat ebben a gyönyörű időben ! És lassan tényleg gondolkozhatnánk egy találkozón.
Erika, jó, hogy Te is itt vagy ! Látod, Veled is van közös témánk : az én Angélám is a Fiumeibe jár!( 7.oszt.) Neked hányadikos a kisfiad ?
Vera, még valami. Most olvastam egy cikket a neten. Elküldön a címet, hátha még nem ismered.
www.informed.hu/index.nfo?tPath=/betegsegek/betegsegek reszletesen/ob gyn/infertility/&tk=27&ti=199
Remélem, jól írtam le. Bocs, de a gép nem jelöli ki a teljes címet.
Üdv. Eleni