Sziasztok!
Tündi
Te még mindig vizsgázol? Meddig tart még a suli?
Öeülök, hogy minden rendben a fiúkkal. Szép méretes Balázs baba
Amica
Boldog névnapot Ágnesednek
Hát mi vagyunk, ahogy vagyunk...
Írtam a múlt héten a nemalvásról.
Vasárnap hajnali fél 4kor felsírt, és 2 órán át nem aludt, csak sírt. Reggel indultunk volna a munkahelyemre, és már ott tartottunk, hogy elindulunk hajnalban, hátha a kocsiban alszik. Erre pont akkor beájult, amikor készülődni kezdtünk. Aludt fél órát, majd reggeli, kis játék és 8 előtt indultunk. 120 km-t utaztunk, fél órát aludt. A munkahelyemen agyon babusgatták, lent csúszott mászott a szőnyegen
Hazafelé jövet rokonlátogattunk, és este 6ra értünk haza. Nagyon jól viselte az utat, eleven kis huncut volt
Nem sokat aludt egész nap, így gondoltam majd éjjel bepótolja... De!
Hétfőn éjfélkor ismét felsírt, 2 órán át ringattam, hintaszékeztem vele, mire visszaaludt. Már babazenét is hallgattunk, tán az is sokat segített. Én tisztára K.O. voltam, utána nem tudtam elaludni, csak mielőtt reggel ébredt, akkor 1 órát.
Délelőtt voltunk tanácsadáson... Még nincs 9 kiló, pár gramm hiányzik csak. A dokinéni jó alaposan megvizsgálta, és kiderült, hogy miért nyűgös! A felső első 4 foga egyszerre jön, iszonyatosan meg van duzzadva az inye, domborodnak a kis fogai! Utána a fütyijét is felhuzta, nincs vele gond
Fürdésnél huzkodnunk kell. A férjem csinálta neki este, de sajna több percbe tellett, mire sikerült vissza húzni. Én már sírtam, és mondtam neki, hogy én ezt nem csinálom!
Az első dokink, védőnőnk azt mondta, hogy nem szabad huzkodni,amig pelenkás. Nem is csináltam! Most meg kéne...
Fiús anyukák!
Ti mit csináltok?