Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

mzs, nagyon jó, hogy együtt láthattuk a lányaidat! Nagyon szépek!

bettyna, Szabi tiszta nagyfiú!

Az altatásokhoz gratulálok! Róza már nagylány, de nálunk az altatás kész küzdelem. Melléfekszem, simogatom, beszélek-énekelek, magam felé fordítom - ekkor már ordít (akkor is, ha nagyon álmos). Küzd, csapkod, eltol magától, húzza a hajamat, próbál kifordulni (nagyon álmosan is), de sokszor a nagy sírás közepette is fordul befelé, szerintem tudja ő, hogy mindketten ugyanazért küzdünk :) Aztán egyszer csak hirtelen elalszik. Ez azért megtépázza néha az idegeimet :roll: Aztán persze kárpótol, ahogy az édes kis csomagocska ott szuszog hozzám bújva, keze-lába rajtam :) Viszont, ma délután míg sütöttem (kávés muffint :)), Róza magától elaludt anyósom ölében! Erre azért elgondolkodtam, hogy lehet hogy én csinálok valamit rosszul... :)

Kép
Kép
szalamandra

ja, és apa tegnap vett botmixert, így ma végre maximálisan pürésítettem a krumplit, és egy kis adag lecsúszott :) Sárgarépát fontos adni? A sütőtök bébikaja formájában bejött Rózának, de répa helyett szívesebben pacsmatolnék neki cukkínit vagy brokkolit.

Kép
Kép
szalamandra

Szalamandra!

Adhatsz neki cukkinit,brokkolit(úgy 2 hét múlva),de adj néha sárgarépát is.Viszont,ha sok sütőtököt eszik,akkor nem kell sűrűn sárgarépát adni neki!

Betty!

Hú,micsoda sármos kispasi! nagyon élvezi a vizet,ugye?

Márti
borossné becz márta

Dytke - Félek, hogy nálunk is csak ideiglenes a nyugalom. Ma pl. valami nagyon bánhatja a pociját, mert kétszer is sírással audt el. Azt hiszem a kakinak kéne jönni, csak még nem megy szegénykének. De jó lenne, ha tényleg kibújna végre az a fogacska! Megharcoltok vele rendesen.

Mzs., Szalamndra - Köszi! :D A járunk az túlzás, 2 helyet próbáltunk, ez a kép a XIII. ker-i tanuszodában készült.
Majd csak Róza is rájön egyszer, hogy az elalvás nem fáj! :wink: Hajrá a pürésítéssel!

Susy - HA nem ment volna én sem erőltettem volna mindenéron az egyedül alvást, de mivel a derekam és a térdeim már kezdtek kiakadni a 7,5 kiló rázogatásától, gondoltam egy próbát megér. És láss csodát! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Márti - Köszi! A nagyon élvezit még nem mondanám, szokjuk erősen! :wink: Nem tiltakozik és szerintem az már jó!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Samu ébren, megpróbálok úgy íni, h ne vegye észre :-)
Csak kb Márti kérdéséig jutottam, majd este olvasok. Szóval mi eddig az alamwin mosóporral, mosókrémmel ismerkedünk hoszabb ideje, mosogatógépbe én nem a tablettát vettem, mert szerintem az nagyon drága, hanem külön só+öblítő+por van. Ez az ekső gépem, azzel kezdtük a mosogatást, nekem bejön. Vízkőoldőt vettem nemrég, de még nem használtam, ugyan így vagyok az általános tisztítószerükkel is egyelőre. Ami viszont atom, az a narancsolajas tisztítójuk, és tuti narancsillata van, nem vegyszerszaga.
Megyek, lebuktam :lol:
danann

Bettyna,
a nálad tapasztalt hatás nálam nincs - ezen a héten már nem szedtem a more milket és nem lett több tej....talán még csökkent is egy kicsit...nem tudom biztosan.

Mzs,
6 fog :shock: :shock: :shock: ??? Nem semmi, mit produkál Dorka! Ja és gyönyörű! :D Meg a lányok is :D

Nálunk is nyűgösködés van ma, és még mindig nincs kaki - 6. nap. A doktornéni szerint ne aggódjak, amig jókat alszik és jól érzi magát, meg pukizik is, addig nincs baj. Hát remélem. Ma már 3-szor kapott kamilla teát, de semmi eredmény. Hova tűnik el ebben a pici babában az a sok kaja? :shock: :shock:

Kép
ugabesz

szalamandra, az a kávés muffin igen érdekel, ha jó lett!

KépKép Kép
mzsperx

Ildi, Danann - köszi a linkeket!

Mzsperx - 6 fog! Nem semmi! Gratulálok! Mi is korán kezdtük, most 4 bújik és 8 van kint. Nagyon szépek a lányok!

Márti, Susy, Kincsesi - köszi a cékla tippeket! Sokat segítettek.

Márti - sajnálom nagyon! Jobbulást Lehelnek! Gyógyuljatok meg hamar!

Bettyna - édes Szabi! Gratulálok az elalváshoz. Én is olvastam a Suttogó könyveket, de nem igazán jött be. Lehet én is megpróbálkozom újra az altatás tanításával, majd meglátjuk.

Ma rendeltem pár babás könyvet az ajánlásaitok alapján, már nagyon várom, hogy megérkezzenek. Ezt a könyvet ismeritek: Beszélj úgy hogy érdekelje, hallgass úgy hogy elmesélje? Jónak láttam és ezt is megrendeltem.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Azt hittem, nagyon ritka, hogy egy baba anyatejen keresztül allergiás. Csak ámulok, és bámulok, mennyire nem vagyok egyedül! Sajnos. :(
Meg szoktam nézni mindennek az összetevőit. Felvágottat eleve csak csomagoltat veszek, nem csak az összetevők miatt, hanem mert azon látom, meddig áll el. Van olyan pudingpor, amiben nincs tej. Pl. a Dr.O. eredeti puncs, és ha jól emlékszem, a vanilia volt, amiben még nincs. :wink:
Sikerült ma szereznem kukoricatejport is. 820 Ft, és 4l "tejet" lehet belőle készíteni! Szerintem az pont olyan árban van, mint az igazi tej, nem horror drága! :)

Betty: Hogy szabi mekkora nagy fiú! :)

A betegeknek nagy gyógypuszit küldök! Rohannom is kell, mert Peti megint nyűgös. Neki is dől a nyála, meg folyton a szájába akar venni mindent. Persze a rágókákat nem. A kezünket, a ruháját, a takarót....

Kép

Kép
nikuc

Manka!

Bizony,nagyon jó az a könyv! Sokat lehet tanulni belőle,nem fejleszteni,hanem a gyerkőccel való kommunikációt mutatja be és hihetetlen jól működik! Ami még hasonlóan jó,az a Túlélőkalauz szülőknek! Szerintem szuper!

Lehel nem ébredt fel du.14h óta. Sejtettem! ha beteg,nagyon sokat alszik!

Márti
borossné becz márta

Bettyna
Szabi is már milyen nagy fiú, és milyen édes!

Márti
Szegény kicsifiad. Mielőbbi gyógyulást neki.
Milyen ez a citromfüves mellkaskenőcs?

Nekünk ma lazítós esténk volt, a Vörösoroszlán teaházba voltunk apával, és a barátnőmmel. Kristófhoz idejöttek a mamáék, már békésen aludt mikor hazaértünk, de a gondolatom minden pillanatban itthon volt.

Kép
Kép
susytunder

Minden fogzó babának és anyukának sok türelmet :lol: Olyan hihetetlen, hogy némelyiküknek ennyi foga van, Lillunak 10,5 hósan jött az első :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Hát igen, szegénykék! Mit nem adnék végre mi is egy átaludt éjszakáért!!! :wink:

Susy - jó lehetett! Nekem is nagyon tetszenek az ilyen fajta teaházak, mi Debrecenben voltunk, azt is így hívták, talán ugyanaz a cég. Olyan hangulatosak!!! Tea rajongók vagytok ti is? :lol:

Manka

Kép

Kép
mankabi

Susy!

A Naturlandnak van gyerekek részére kifejlesztett légzéskönnyítő mellkaskenőcse. Tele gyógynövénnyel,viszont a kámfort szerencsére mellőzték beleőle! Meghűléses és felsőlégúti nyavaják esetén lehet használni. Nagyon finom citromfűolaj illata van!

Lívia!

Köszi az infót!

Márti
borossné becz márta

Ildi,Gabi!

Szépséges kis lánykáitoknak, a szép nevű Adéloknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Puszi nekik!

Márti
borossné becz márta

Mi is boldog névnapot kívánunk a lánykáknak!

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Én is nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!

Köszönjük a bókokat mindenkinek! Igyekszünk, igyekszünk.... :wink:

Gabesz - Sajnálom,h ogy nem működött nálatok, úgy,mint nálunk. De azért ne add fel. Ha kell egy kis tápi, hát kell. A lényeg, szerintem, hogy ami van tejci, azt szívja ki minden kajcsinál, a semminél az is jobb. :wink:

Manka - A szigorú napirendes része nekem se tetszik, hisz nem egy gépet nevelek, hanem egy kis embert. :wink: Az altatás viszont működni látszik.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Kincsesi, Gabi

Isten éltesse a kicsi Adélokat!

Kép

Manka
Igen, nagy teásak vagyunk, van itthon vagy 15 féle. :oops:
Szerintem ugyanaz a cég, több helyen is van teázójuk.
Melyik a kedvenced?

Márti
Köszi, örülök, hogy vannak ilyen jó kis krémek. Kicsit kezdek félni, mert ma mondták, hogy hivatalosan is járvány van. Eddig elkerült minket a betegség, de félek ma nem ússzuk meg.
A keresztlányom is beteg, bár ő messze van tőlünk.
Lehel hogy van ma?

Kép
Kép
susytunder

Boldog névnapot kivánok!

Lányok,
ha Dávid többet néz jobb oldalra, akkor egyoldalas és az baj? Hova kell ilyenkor vinni? Az ágyát hetente forgatjuk, de ugye oda csak aludni jár, játszani nem ott szokott, hanem a nappaliban a játszószőnyegen, vagy a pihenőszékében. Ott pedig általában a jobb oldalra néz, hiába igyekszem ezeket is forgatni. Hétfőn megtalálta a jobb kezét :D :D azóta örömittasan a jobb öklét nézegeti és mutogatja. A bal még nincs meg számára :?

Szbettyna,
minden elismerésem az altatáshoz. Mi is próbáltuk ezt, de én nem birtam a sirást, férjem "intézte", de néhány nap után felhagytunk a próbálkozással, nem szenvedtettük szegényt. Majd újra próbáljuk 3 hónaposan, lehet, hogy akkor már érettebb lesz hozzá.
Ügyesek vagytok a szopikkal is és a Szabi méretei is szépek! :D :D

Márti,
Ilyen nincs, hogy megint beteg legyen valaki nálatok! :shock: :shock: Kitartás a kis beteghez, remélem, hamar meggyógyul!

Gabesz

Kép
ugabesz

Nini,
mi újság Veletek? Remélem már csak jó hireket hozol....
ki a dévényis, akihez jártok? Megadnád az elérhetőségét?

Köszönöm:
Gabesz

Kép
ugabesz

Gabesz,

Pálmi meg a feje hátulját aludta már tiszta laposra. Mivel csak háton hajlandó feküdni - örülök ha egy nap 2-3-szor 1-2 percet kibír hason sírás nélkül.
Eleinte vagy jobbra vagy balra fordított fejjel aludt a hátán, addig jó is volt, de egy jó ideje már pont középen tartja a nap 70%-ban, és már érezhetően laposodik ki hátul!

Lányok,
megbizonyosodtam, hogy nálunk is a fogzás indult be. Vettem gyorsan Dologelt, tegnap bekentem az ínyét, és éreztem a kis fogacskákat! Felül középről a harmadik fog mindkét oldalt a belső vonalon áttört, érzem a recét, látni még nem látom. És középen is felül már érzem az íny alatt, hogy nagyon kemény, szerintem ott fog áttörni következőre.

Mennyi ideig tart mire kijön az összes fog?

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika
Ki kell támasztani a babák fejét, hogy ne tudja középen tartani. Én pelust tekertem össze és azzal csináltam.

Fog felül elsőre? :shock: :shock: :shock:
Nem semmi!

Kép
Kép
susytunder

ugabesz, ha abbahagytam a more milket, az nekem is elvitte a tejet. Most szedek napi 4 szemet, és emellett iszom két alkalommal szoptatós teát (és eszem sok muffint vagy palacsintát). Így most jobban van tej. A muffinok körben felcsücsültek a derekamra, de úgy látszik a tésztának, édesnek tényleg jó hatása van a tejtermelésre.

mzs, a kávés muffin jó lett, de nekem túl kávés, lehet másodszorra kevesebb nescafét tennék bele. Napközben igyekszem leírni a receptet :)

Kép
Kép
szalamandra

Gabesz - Köszi, 2 hónaposan nekünk se ment, most sem tökéletes még, de alakul. Nagy sírás csak első nap volt. :? Én is utáltam hallgatni, bőgtem is eg ynagyot miután elaludt. :oops:

Szalamandra - A sok szénhidrát nekem is jót tesz! És rajtam is jól látszik! Úszógumik mindenhol, pocak is van rendesen, de amíg szopizik Szabi, addig nem érdekel. Majd ha már futni kell utána úgyis lemegy! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna

Sziasztok Lányok

Tudnátok nekem abban segíteni hogy az egyszeri anyaságit és a családi pótlékot hol kell igényleni (Államkincstár vagy OEP) Kicsit le vagyunk maradva az igényléssel mert csak most sikerült Kristóf TAJ kártyáját megkapnunk (postás nem hozta ki hanem visszament az OEPhez). Helyileg hova kell menni??

Tünde
tüni75

Veronika!

Kb. 2 éves korig jön ki mind a 20,de van baba,aki már 1,5 évesen büszkélkedhet a teljes tejfogrósorral! :lol: Nálunk is fent bújt ki az 1.,de csak a csücsök,hetekkel ezekőtt,szóval sajna semmit nem jelent,ha érzed a recét,még hónapokig eltarthat,mire rendesen áttörnek és kibújnak!

Gabesz!

Ne Dévényessel kezdj,hanem egy sima gyógytornásszal! Mérje fel,ha kell mondd gyakorlatokat. A Dévényesek speciálisan fejlesztenek,nem minden babának van erre a fejlesztésre szüksége! De tudok egy tornasort,amit Te is tudsz vele otthon csinálni és biztos nem ártasz,csak javíthatsz vele a dolgon! A másik topicra feltette egy lány,délután átküldöm,hol találod meg! Ez nagyon.nagyon jó torna és móka a babával!

Márti
borossné becz márta

Szia Tündi!
Mindekttők az Államkincstárnál kell intézni. Az Árpád hídnál van, ha jól tudom a rendőrpalota mögött.

dytke

Tünde
Államkincstárnál kell, ahogy Dytke írta, a bejárat pedig a Róbert Károly krt- on van, ott kell bemenni.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy gondoltatok ránk! :) Köszi!
Jana mindig kérdezi, hogy neki is van ma névnapja? És miért nincs? Olyan édi! :)

Márti!

Hogy tud ennyit aludni Lehel? Kicsit megkönnyebbülés neked ilyenkor, hogy nem nyűglődik és tudod, hogy közben gyógyul, nem? Az én gyerekeim még sosem aludtak ennyit! :( És mikor kelt? Reggel? Jobban lett? Nem csodálkoznék, ennyi alvás után! :wink:
Ma megyek a Momba receptért, meg beszélni a dokival, kíváncsi vagyok...

Holnap elutazuk anyósomékhoz dunántúlra a lányokkal, ott már nagy hó esett! :) Jövőhét végén leszünk megint, remélem sikerül kicsit kikapcsolódnom a gyerekektől... :)

Kép
Kép
kincsesi

kincsesi, jó pihenést!

lányok, tettem el még novemberben sütőtököt a fagyasztóba (csak azért mert nagyon sok volt), csak úgy felszeletelve, sütésre készen. Még sosem sütöttem fagyasztott tököt, lesz ebből valami, illetve adhatok majd belőle Rózának szerintetek?

Kép
Kép
szalamandra

dius nekem szinte sosem dudorodik ki az aranyerem, és mégis tapasztalom vele az összes kellemetlenséget :(

voltunk tegnap a férjemmel szülőszoba látogatáson, és alaposan kikérdeztem a szülésznőt a programcsászárról. nagyon megnyugodtam, hogy pl a katétert csak az érzéstelenítés után teszik fel :D
mindent összevetve nagyon pozitív volt a benyomásom az egészről, jó lenne, ha már ott tartanánk.
de még 2 hét :)

Kép
Kép
Kép
iricc

iricc, köszike!!

Igen a katétert én is az érzéstelenítő után kaptam, semmi kellemetlenségem nem volt vele, még az se fájt amikor kivették, inkább utána kicsit... nekem csak jó emlékeim vannak a császárról.

Kép
dius87

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Most tudtam meg, hogy állapotos vagyok. A kislányomat 2006-ban még a régi MÁV-ban szültem, azóta már az orvosom sincs ott és nagyon sok dolog változott. Tudtok abban nekem segíteni, hogy hogyan működik most a terhesgondozás? A szakrendelőbe kell járni? Korábban én mindig a kórházi ambulanciára jártam. Ti tudtok-e orvost javasolni. A terhesgondozás alatt még nem szeretnék magánrendelőbe járni, mert a gyes-ből nem futja rá.
Előre is köszönöm a válaszaitokat!

Marcsi
murphy73

Iricc, Dius
Szerencsések vagytok. Nekem érzéstelenítés előtt volt katéter, és ez volt a legrosszabb az egészben.

Szalamandra
Szerintem adhatsz Rózának. Fagyasztásnál a vitamínok is megmaradnak, és nem hiszem, hogy más lenne az állaga a töknek sütés után.

Murphy
Gratulálok a 2. babához!
Biztosan van olyan orvos, aki nem magánrendelőben dolgozik, de nem emlékszem, hogy bárki közülünk szakrendelésre járna. De majd jönnek a lányok és kijavítanak, ha tévedek. :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi jókívánságokat! Mi is kívánunk Kincsesi Adéljának nagyon boldog névnapot!

Susy: sül a kakaós almás, nyersen is nagyon finom.

Szalamandra: nem kaptam gesztenyét :(, de ami késik nem múlik.

Dius:nekem is volt/van aranyerem. Most már egyáltalán nem vészes. Én sperti kúpot és krémet használtam és ha kellett duphalacot ittam.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Az Adél-babáknak én is boldog névnapot kívánok!

susy, köszi, akkor csinálok ma Rózának, vagy holnap a krumplihoz.

Én ma sütőtököt nem kaptam a zöldségesnél - pedig tél van, vagy mifene :) Kedden voltam benn a városban, a Nyugatinál megcsodáltam a csoda-zöldségest, akinél a friss epertől kezdve minden van - nyilván nem vennék most epret, de ránézni jó volt! :)

Kép
Kép
szalamandra

SZalamandra - Lilla legalább egy mázsa fagyasztott sütőtököt tolt már le, semmi baja, jó az íze is, én is szeretem... amíg kicsi volt a kajákhoz én sokszor megfőzve tettem (gyorsabban kész és úgy is nagyon finom) :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

a főzés is jó ötlet, így kb mennyi idő alatt készül el?

Kép
Kép
szalamandra

Iricc,
2 hét? Az mindjárt itt van! Hogy elrepült az idő! :D :D

Lányok,
segitsetek, mit kellene lefagyasztanom Dávidnak mostanság? Mivel lassan 3 hónaposak leszünk, május elején meg 6 hósak, mit tudok majd neki adni idénygyümölcsöt? Akkor még nem sokat...nyilván nem eperrel kezdünk :) A sütőtökről jutott eszembe, hogy azt kellene, ugye? Hogyan? Meghámozva és szeletelve? Még van valami, amit ilyenkor fagyasztani érdemes?

7.nap - tovább nem vártam, kúpot adtam Dávidnak. Egy felet próbáltam benyomni, nem sok sikerrel :( mindig kitolta, hiába tartottam ott a kezem jó sokáig...aztán lepisilt :D utána úgy döntöttem, nem eröltetem, de ott hagytam, hátha az eleje is hat valamit. Másfél óra múlva megnéztem, még mindig kiállt neki a kúp és meglátszódott a nyoma a két farpofáján :D újra betoltam neki, számolgattam, jókat nevetgélt...majd nagy erölködés indult és 2 pelus tele lett :D :D Végre! Nagyon megkönnyebbültem, hát még ő :D :D

Kép
ugabesz

Sziasztok!
Susy: süti megsült. Már alig várom, hogy kihűljön.

Iricc: húha, mindjárt itt lesz Milos! Jaj de jó. Hogy viseled a végét?

Én is gondolkodtam, hogy mit kellene fagyasztani. Nem tudom sütőtök meddig szokott lenni. Meg azt sem tudom, hogy hova fagyasszak, mert csak 3 fiók van és abból egy a kiscsajé és dugig van.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Én is szeretnék az Adél lánykáknak Boldog Névnapot kívánni!!!!! :)

Kép

Kép
dius87

Gabesz
A sütőtök és a gesztenye, amit érdemes lefagyasztani. Banánt kapsz majd, más dél gyümi pedig még akkor is korai lesz.
Nagyon jó lesz majd neked a zsenge borsó, és az új répa. Barack lenne még jó, de azt ősszel kellett volna.
A sütőtököt szeletelve is, és kockázva is elteheted, mert ha főzöd, ahogy Ildi írta, akkor jó kockázva is.

Kép
Kép
susytunder

Gabi
Kihűlt már a süti? :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susy: kihűlt a süti és nagyon finom. :D Már ettem is belőle, de azért apának is hagyok, de mióta tejet termelek állandóan éhes vagyok.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi

Susy,

az összetekert pelust hogy rakod a fejéhez, hogy ne tudja középen tartani? Nem tudom elképzelni :oops:

Igen? Az furcsa, hogy felül jött először? Nekem is felül jött anno először, de nekem a középső, míg Pálminak a egyszerre mindkét oldalon a harmadik... mondjuk nekem 1 éves koromban volt kint az az 1 fog anyu szerint, úgyhogy furi, hogy nála már most beindult, persze örökölhette az apjától is, majd rákérdezek anyósomnál, hátha ő emlékszik :) Persze az kérdéses, hogy valójában mikor lesz kint :)

Márti,
nekem is átküldöd a linket, hogy hogyan tornáztassam?
Köszike!

Betty,
most néztem vissza, hát valami tündéri ez az uszis kép! Micsoda jóképű fiú! Még anyunak is megmutattam :)

Pálmi fél kettő óta alszik, nem tudom mi lehet vele, de király! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Veronika
Csak a gondolat volt teljes a fejemben, az írásom nem. :oops:
Én nem azért támasztottam ki, hogy ne tartsa középen, hanem pont azért, hogy középen tartsa.
De egyébként úgy kell, hogy oldalra fordítod a fejét, és a feje másik oldalára odateszel egy összetekert, vagy összehajtott pelust, hogy ne tudja elfordítani.

Gabi
Örülök, hogy fini a süti. :)

Kép
Kép
susytunder

Szalamandra - szerintem is főzd a tököt. gyorsabb is mint a sütés, és puhább lesz. onnan tudod, hogy kész, ha beleszúrsz egy villát és puha.

Gabi - én is sütőtököt fagyasztottam, meg főtt gesztenyét.

én most nagyon rá vagyok kattanva a sütőtökre. nyersen is eszem, annyira finom (soha nem ettem előtte :) )
sütőtök ivólevet csinálok (főtt tök a levével együtt turmixolva + gapefruit + narancs) szerintem isteni finom és jó kis viatamin bomba :)

Gabesz - gratula :)

Murphy - Üdv! Nekem Aszódi Melinda a dokim (Szabolcs kórházból jött át). Mindig az ambulanciára jártam hozzá, vagy fel az osztályára (terhespat). Vért is ott vettek mindig. Laborban csak egyszer voltam. Van szakrendelése is a Honvédban. Csak ajánlani tudom, ha érdekel írok róla priviben. És gratula a második gyerkőchöz!

Vera - Ambi két nap alatt alszik ennyit. Napi másfél óra három részletben az alvása. És mostanában éjjel sem alszunk, bár mostmár "csak" háromóránként kelünk...

Használt valaki fogzásra Chamomilla-t? Hány nap alatt hat? A gyógyszertárban azt mondták napi 5-öt adjak neki 15-ös hígításból (olvastam valahol félóránként 5-öt, ami szerintem sok, ezért kérdeztem rá).

dytke

Adélokat Isten éltesse!!!!

dytke

Sziasztok!

Isten éltesse a két kis Adélt!

Peti ma szörnyen nyűgös, így nem nagyon tudtam benézni, de rendeltem csodaszép szopis melltartókat, és most nagyon fogom várni!

Kép

Kép
nikuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?