Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Túl a szurin, nagyon ügyi volt manó, a legjobban akkor pityeredett el mikor lefogtam a lábát, a szuri után már mosolygott a dokinénire. Most alszik mint a tej, tele a poci, meg a kúp hatása gondolom.

Most hogy Dani is ilyen sokat alszik én is fejegetek nehogy bedurranjak ujra mert az szörnyű volt, az ellenségemnek sem kivánom.

Krisszie
Irigy irigy a rózsáértKép

Megyek készitem az ünnepi kajcit, a gyümi leves már kint hül a hóesésben, a csirkét még ki kell rántanomKép

Ági és a hős Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jóóóóóóó ReggggggggeltKép

Merre vagytok lányok, fiúk? Mindenki annyira elfoglalt és úgy eltünt a topicbólKép

Lassan már csak hárman irkálunk ide, a többi baba sztrájkol?

Jelentem ma éjszakát is átaludtuk, végre aludtam 7 órát egyben, el se hiszemKép Még mindig olyan pocsék az idő, mikor javul már meg??

Ötleteket kérek kaja ügyben: mit főzzek ma?

pusza

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Ági!
Nálunk rizses husi lesz, némi gombával megdobva. És négyhónapos oltás. Mitől alszik annyit ez a gyerek? Este kilenctől, reggel fél hatig, aztán vissza, nyolcig szunya, most megint elaludt. A tieitek is sokat alszanak? Talán az idő. FÚÚÚÚÚÚJJJJJJJ!!!!!!!
Fulescsacsi

Sziasztok!

Dorka is nagy mormota lett, a tegnapot majdnem átaludta és az éjszakát is. Biztos a frontok én is kóvályogtam.

Gratula minden átalvónak, és drukk a 4 hós szurihoz Szabolcsnak!

Nálam sem bontakozott még ki a kajatéma, hátha ihletet kapokKép
Dorka úgy hallom felkelt, édesen sikongat.
Megyek játszaniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Manó is álomkóros, 6kor kelt, evett és azóta is alszik még, tuti az időjárás nyomja el őket.

Hát a kajatémát letudtam, maradt tegnapról gyümölcsleves azt apa imádja, és lesz mellé hot-dog, nincs kedvem főzni, van itthon finom virsli, meg hot-dog kifli igy egyszerűen megoldom.
Majd holnapra találok ki valamit, de azt hiszem oldalast fogok sütni, karikára vágott tepsis burgonyával, és csinálok egy gombalevest hozzá.

Fülescsacsi
Drukkolunk Szabolcsnak, hogy ne legyen semmi probléma a szurival. Ügyes kiskölyök, szerintem már meg se fog neki kottyanni.

Nah megyek és meglesem mit csinál manó, mert a gatyó az koncertezett az előbbKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Új képeket tettem fel Daniról.

Manó ma egész nap csak eszik és alszik, tök jó hogy ilyen nyugis napom van végre, de tudom lesz ennek még böjtje.

puszi
Ági és álomszuszék Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Huu, kihalt a topic, vagy mi történt, eltüntetekKép

Senkivel nem történt semmi, senkinek sincs újságolni valója?
Hahó lányok, babócák merre vagytok?KépKép

Nah akkor mesélek én: ma nagyon rendi kisbabák voltunk, sokat aludtunk és szépen ettünk, sőt hagytuk anyát is pihenni, most is alszik még, gondolom várja apáját haza, hogy együtt fürödhessenek.
Ma sikerült lefagyasztanom 300 ml tejet is, tök jó. Apa hozott tegnap jégkockazacsit és abban raktam el, jóval olcsóbb mint az aventé vagy a madeláé, és azok se sterilebbek, mint ez. Sőt ez olyan fajta, hogy ha hirtelen megforditod a teli zacsit akkor lezárja magát, tehát azon se kellett gondolkodnom mivel zárjam le.

Irjatok, irjatok, irjatokKép

pusszancs
Ági és Danimanó

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk ám!!Kép
Ma Anna is tiszta zabagép volt, annyit evett, hogy szerintem egy hétre elég lesz neki.
Olyan kis hullámzó az evése, néha nagyon jól eszik, néha kevésbé. Szerencse, hogy még ott a szopcsi, így biztos nem hal éhenKép
Azt vettem rajta észre, hogy kevés neki a délutáni fél óra alvás. De a babakocsiban nem alszik többetKép
Pedig én már érzem, hogy itt a tavasz.
Babócák gyönyörűek, megnéztem a képeket, és nagyon ügyesek.
Anna is egyre többet áll elengedett kézzel, és egyre többet dumál.
Hűűű, jó sokat írtam.
Azért ki ne haljon a topikKép

Még egy kép..

Kép

Jó éjt mindenkinek!

Era.

Era
Kép
era75

Szia EraKép

Te adsz elég kaját ennek a gyerkőcnek?KépKép szegény viziállatokkal kell hogy jól lakjonKépKép és milyen szép lába vanKépKép
(csak viccnek szántam, remélem nem baj)
Csodaszép és mekkora szemei vannakKép

Tavasszal hol találkoztál, megkérhetnéd már hogy találjon ideKép

Jó éjt mindenkinekKép
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Ági!

Csak egy kicsit szőrös Anna lábaKépKépKépKép

Tavaszt küldtem hozzátok isKép, ma itt Debrecenben nagyon szép idő volt. Csak nehogy elkiabáljam.

Jó éjt!
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Ági,
csináltam én is albumot Dorkáról.
De hogy lehet belinkelni?

Küldöm a tavaszt én is, úgy fáj a fejem a melegfronttól, hogy na.

Krisz
krisszie

Egyszerű:
A nevünk felett a hozzászolásnál van egy sárga kis jel, arra ráklikkelsz jobb egérgombbal és ott kiválasztod a parancsikon másolást és utána beilleszted ide: jobb egérgomb, másolás paranccsal.

Ez itt kérem Dorka topicja:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=283&post=267234#POST267234

Ha meg ugy szeretnéd hogy ne egy ilyen hosszu sor jelenjen meg a hszban akkor használd a következő parancsot: \ newurl {httpcim,szó } ezek között ne hagyjál szóközt, én most azért irtam igy hogy ne vegye parancsnak. A http cim helyett a kimásolt urlcimet rakdbe, utána kell egy vessző és a vessző után ird be az a szót, amire klikkelve láthatjuk majd a képeket . A zárójelek fontosak hogy kapcsosak legyenek (altgr b, és altgr n betűkombinációval irhatod be). Fontos, hogy amikor még csak irod és nem küldted el nézet/küldéssel akkor még látszik a link, az előnézetnél már csak a szónak kell más szinnel látszódnia.
Nah remélem nem voltam tul bonyiKép

Meglestem a topicotKép

jó éjt
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Szépek vagytok mind!

Az éjszaka jól telt, ébredés vidám volt, és én is jókedvű vagyok, mert ma könyvtárba megyünk, felfedezzük, mennyire bababarát a fővárosi könyvtárKépKépKép.
Én azért aszondom, inkább fájjon a fejem egy kicsit, csak süssön végre a nap...
Fulescsacsi

Sziasztok!

Dorka

Köszi Ági, remélem sikerül a linkKép

Láttam megnéztetek minket, nagyon aranyosak vagytok. KösziKép

Krisz

Krisz
krisszie

Na mégegyszer!

Dorka

Krisz
krisszie

Igen-igen!!!
Műxik a link.

Ági,
mégegyszer köszi!!!!

Krisz
krisszie

Hello mindenki!!!

Hova lettek a babák és a mamák???
Kihalóban a topikKép

Igaz nekem sincs sok idöm írni, de azért
be-benézek.

Már megyek is mert csuklás vanKép

Krisz

Krisz
krisszie

Én is vagyok, de már írni sincs kedvem ettől a vacak időtől...

Tegnap kicsit felment a hője Szabolcsnak az oltástól, de a Germicid le is vitte. Krisz, te Panadolt adsz, nem kúpot? Nekem ezt nem is mondta a védőnő. A Germicidben nyugtató is van, azért javasolják.

Tegnap könyvtárban voltunk, persze nem találtam pelenkázóhelyiségetKép. Nem volt rá szükség, de azért ...

Bibibi! Hétfőn megyünk Ágiékhoz és látni fogom Danit! (Apa már látta, én meg csak irigykedtem...)
Fulescsacsi

Szia Fcsacsi!

Én Panadollal kezdem, hátha az is leviszi aztán ha mégis felszalad akkor Germicid, mert ha továbbra is lázas mehet újra Panadol.

Micsoda extra szükségleteid vannak, pelenkázó...
Igen kevés bababarát intézmény van. Szerencsére a plázákat meg a hiperszuperket már úgy építették, gondoltak a családos célközönségre.

De jó, hogy találkozni fogtok!!!!
Üdv Danikának, meg persze Szabinak isKép

Krisz

Krisz
krisszie

SziasztokKép

Itt vagyunk itt vagyunk, csak tegnap csavarogtunk és este már nem volt erőm irkálni, de még olvasni semKép Bedöltem etetés után az ágyba és már aludtam isKép Reggel meg felcsöngettek, igaz nagyon jó hirrel de azért nekem a hajnali fél hét azért húzos volt, hisz 5kor evett manó előtte.
Szomszéd néni ment dolgozni és csak a jó hirt akarta közölni, tegnap megszületett az unokája. Ezért nem tudtam rá haragudni, hogy kiverte az álmot a szemembőlKép

Krisszie
Gratula, ügyi vagy, ezek szerint nem voltam túl bonyolult és siker koronázta ténykedésedKépKép
Dorka még mindig jó csajKépKép
Daninak is tetszik ámKép

Fcsacsi
Könyvtár is, pelenkázó is? mi csoda nagy igényed vanKépKép De tényleg felnőhetnének már a közintézmények, szerintük ez nem is fontos, pedig igenis az, mért nem tudnak emberi mértékkel gondokozni, nem tudomKép

Nyáron majd csinálunk Sukorón egy jó kis kerti partit és ha addig nem randiznánk Krisszie, akkor ott szívesen látunk ámKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági!

Köszi a meghívást! De jó lenne tényleg összehozni egy talit.

Na megyek én is könyvtárkodni, Dorka nélkül, mert egy csak lépcsön megközelíthetö 'bababarát' könyvtárba megyekKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok lányok!
Mi is itt vagyunk, csak kicsit nehezen vettem észre, hogy van ilyen topic is. Szóval, a kisfiam 2003. október 29-én született a MÁV-ba. Jelenleg 7700 g és mi is 68-as body-kat hordunk. Olvastam, hogy van nála is nagyobb baba itt a topic-ba. Nem semmi, mert rá is mindenki azt mondja, hogy úgy néz ki, mint egy féléves gyerköc. Istenem, ez van! Inkább legyen husi, majd lefaragjuk.
Ô még nem tud ülni, csak forog hátról hasra és hasonfekvésbôl próbálgatja a kúszást. Jó, hogy van ez a topic.
Majd jövök még, csak most bejelentkeztem.
Buboréka
buboreka

Szia Réka!

Üdv neked ittKép

Hogy hívják a fiúcskát?
Képeket is tegyél fel ha tudsz.
Tisztára elkeserítesz a fiad 4 nappal idösebb Dorkánál és 2 kg-al nehezebb. Pont most állapítottuk meg az Anyukámmal, hogy végre kezd hurkásodni már 5700 g.
Nagyon ügyes, hogy forog itt a fiúk már mind rutinos forgolódók. Dorka is próbál kúszni, de még nem igazán megy és ez eléggé frusztrálja.

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Réka!

Üdv itt! Akkor a te fiad is a kb. négy hónapos korosztályba tartozik! Úgy tűnik, mi vagyunk itt a legtöbben és a legtöbbet, a "nagyok" nem nagyon írnak, Dani - Ágiboszi kisfia - meg csak egy hónappal fiatalabb, a gondjaink/kérdéseink közösek. Hogy hívják a fiad? Mi éppen kinőttük mindent, ami 68-as, átléptünk a 74-es méretbe... De az én Szabolcsom hosszú és vékony baba, 6700 gramm, és kb. 70 cm. Szabolcs sem ül, de fel tudja magát húzni a kezembe kapaszkodva. Tartani nem tarja magát, és egyedül nem is megy neki. Kúszni próbál, de nem igazán sikerül, aztán meg mérges lesz...

Lányok! Próbálok új rendszert bevezetni: délelőtt séta, lehetőleg ébren, délután meg együtt alvás. Ma volt az első kísérleti nap... hát persze elaludt egy háromnegyed óra alatt, bár egy darabig sikerült szóval tartani, vigyorgott rám lelkesen, tetszett neki, hogy kilát a kocsiból - még egy fokozattal feljebb tettem a háttámlát. Végül délután is elaludt, csak fél egy helyett fél háromkor... Én meg egyáltalán nem vagyok/voltam álmos... (Ja és persze, ahogy hazaértünk, fél óra múlva kisütött a nap...) Ha bejön a jó idő, akkor talán jobban érdekli majd a világ.
Fulescsacsi

Sziasztok!

Tök jó lesz Dorkának ennyi nagyfiú köztKép

Fcsacsi,
ezt az új rendszert miért próbálod? Délután is aludjon a srác és ne aludjon be este olyan hamar?Szabolcs délelött aktívabb?

Mi is hatalmasat mászkáltunk az erdön a jó levegön, miután hazaértünk szopi és már el is ájult a csajKép

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Krisz!

Az ok az, hogy én is szeretnék aludni délutánonként, vagy kihasználni, amikor ő alszik - eddig ugyanis a kocsit toltam akkor...
Fulescsacsi

Fcsacsi!

Á értem. Nagyon rafinált tervKép

Nekem szerencsére elég az is, ha a 6 órás szopi után visszalszunk 10-ig.
Ma például nem sikerült, mert el kellett küldeni a szakdogámat és még volt rajta egy kis helyrepofozni valóKép

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Krisz!

Bocs az OFF-ért, de miből írtál szakdogát? (Szak és téma is érdekel, ha publikus, de mélben is jöhet...)
Fulescsacsi

Fcsacsi, mél mentKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok, jó reggelt!

Szabolcs ma négykor ébredt, és nem is aludt vissza. És még most sem alszik, pedig nagyon álmos... Gondoltam, hogy lesz még böjtje annak, hogy ennyit aludt mostanság...

Apa fizetésemelést kapott, úgyhogy lehet, hogy ma beveszem magam egy bababoltba...
Fulescsacsi

Szia Fcsacsi!

Jó bababoltozást neked. Majd írd meg, hogy mit sikerült beszerezniKép
Én is úgy vásárolnék egy csomó mindent, de nagy része felesleges lenne, vagy hamar ki is nőné.
Kaptunk sokmindent így abból gazdálkodok.

Krisz

Krisz
krisszie

SziasztokKép

Fcsacsi
Gratula apa fizuemelésénekKép Beszámolót ne feledd,hogy mit vettélKép

Krisz
Nálunk is ez a helyzet, annyi ruhácskát kaptunk manónak, hogy alig birom anyósomat lebeszélni a vásárlásról, folyton venne valamit manónak. Mondtam neki, hogy ruha helyett vegyen pelust avval most többet segit, és baromi rendes, minden hónapban ad 5 ezer ft pelusra, ezzel nagyon sokat segit nekünk.
Csütörtökön vettem is pelust, törlőt meg egy cumisüveget manónak, igaz az 5 ezer kevés volt rá, de könnyebb volt kipotólni, mint az egészet nekem fizetni.
Pampers jumbot vettem 94 dbosat 3500ért, vettem pampers törlőkendőt 4*72 dbos csomag volt 1949 meg vettem egy avent cumisüveget 1100 ért. A cumisüveget kénytelen voltam, mert ami most van neki azt utálja, mert folyik a tea a szájába és nyeldekel csak tőle, ezt meg szivnia kell, hogy a teához jusson.

Nah megyünk sétálniKép
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Ági!

Mennénk mi is sétálni, nagyon jó idő van.
Végre TAVASZKép
Én most főzőcskézek 1000-el

Mi is a jumbo pamperst szoktuk venni. Jó a törlökendőjük is?
Nekem is van két aventes cumisüvegem, meg kaptam mellé tupperest is, de mi még soha nem használtuk. Ha így marad nem is fogjuk.
A ruhavásárlást meg én nem bírom ki, van egy gyönyörü lányom és ne vegyek neki rucikat?
Csak módjával, de néha engedek a csábításnakKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Elmaradt a vásárlás, csak sétáltunk, mert háromnegyed egykor ébredt fel Manó, és szopi után csak fél kettő körül indultunk el; az a bolt, ahová készültünk, kettőkor zár szombaton. Egxedül nem szívesen megyek babakocsival messzire, de ha minden igaz, veszünk egy esernyőkocsit is, azzal talán könnyebb lesz... Sajnálni fogom ezt a jó kis stabilkerekest, de dög nehéz még üresen is, nemhogy a gyerekkel... Így hát csak kedden tudok menni vásárlaniKép.

Krisz, nálatok süt a nap? Itt nem, de végre nem kellett overáll, mert van vagy tíz fok. Viszont úgy tűnik, kinőtte azt a kabátot, ami ősszel még nagy volt rá, a következő méret, amivel rendelkezünk, meg még túl nagy, úgyhogy valami jó kis tavaszi kabátot tutira veszünk. Amúgy mi is rengeteg ruhát kaptunk, de én sem bírom megállni a vásárlást...KépKépKép
Fulescsacsi

SziasztokKép

Krisz
Én a törlökendőjüket is használom, eddig jó párat kipróbáltam, de ez jött be a legjobban és most még jó ára is volt a négy csomagnak igy együtt.

Ruhát még csak egyet vettem neki, egy bordó termo rugit, mi annyit kaptunk, és jobbnál jobbakat, hogy még igazán nincs értelme kiadni rá pénzt. Sőt olyan szépeket kaptunk, hogy mostanság nem is látok ilyeneket, nem hogy szépségben, de minőségben sem. Tuti az osztrákoknál vették őket, mert győriek és gondolom igy még sporoltak is vele.

Fcsacsi
Kitartás, akkor majd kedden költöd el apa fizuemelésétKépKép
A babakocsin én is gondolkodom, hogy kéne egy könnyebb, mert ezzel mindig dijbirkozom, buszra meg se probálok vele felszállni, inkább marad a kenguru amit kaptunk, holnap fogom kiprobálni élesben, mert apához kimegyünk az Auchanba és majd együtt jövünk haza.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Hello Csajok!

Egész nap napsütés volt, délutánra felhösödött be valamelyest.

Én sem tudtam olyan jó minőségű ruhákat venni, mint amiket kaptunk. Nekünk legjobban a C&A cuccok jöttek be minöségileg, nagyon jókKép

Ági,
kíváncsi vagyok, hogy sikerül a kenguruzás, majd írd meg!

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

A mi ajándék ruháink is szépek, csak most, hogy pörög-forog a gyerek egyre inkább a praktikusság a szempont. Se elől, se hátul ne legyen gomb, mert nyomhatja, se fidrek-fodrok-lógó alkatrészek, mert akadályozza a mozgásban. Jók a felül gombolós vállpántos holmik, de a legjobbak azok, amik vállon, és a láb között is gombolhatóak, mert nem kell minden peluscserénél lehámozni mindent a Csöppről. És legyen puha, könnyű anyagból, és most a tél miatt még meleg is legyen... Sajna ilyen darab méretenként csak két-három volt, 74-es meg egyáltalán nincs. Most a nadrág-póló összeállításokat nyúzzuk, meg van néhány "vállon-gombolós-de-láb-között-nem"-fajta.

Két új játék: az egyik az, hogy kiveszi és visszateszi a cumit a szájába, persze néha nem sikerül, vagy nem jó része kerül vissza, oilyankor méltatlankodás, segélykérésKép. A másik: hangpróba. Próbál berregni a szájával, olykor sikerül, néha meg csak fújja a nyálat kifelé, de mindkét végeredménnyel roppant elégedett, kommentálja az ügyességétKép. Azt hiszem, nem is digifényképezőre, hanem digikamerára beszélem rá apát, akkor fotókat is tudunk kimerevíteni... De olyan drágák...

Pelus és egyebek: Mi is Pampers-öztünk eddig, ajándékba kaptunk vagy 6-700 darabot, most fogy el lassan. Az a Metros akció, ahol a kilencvenvalamennyi darabos 3500 volt simán megérte, de a Tesco-ban 4200-ért a 80 db-os - egyáltalán nem! Hiszen vagy 52 Ft-ra jön ki egy darab! Mi Babylove-ot veszünk ezentúl... Azt sem tudom, hol van itt Metro, Miskolcról cipelni meg elég bonyolult lenne... Popsitörlő: jó darabig Johnson's-t használtunk, az is ajándék volt. Elfogyott, utána Babylove-ot vettünk, az nagyon bejött. A múltkor vészhelyzetben Johnson's-t vettünk, hát olyan piros lett a popsija, hogy csak na! Nem is használtuk el, csak annyit, amíg tudtunk venni Babylove-ot.
Fulescsacsi

Szia Fcsacsi!

Nagyon aranyos lehet Szabolcs. Ezeket tényleg már kamerázni kellKép
Dorka is próbálta a berregést éppen tegnap elöször, igaz nyálfújásba fulladt a mutatvány.
De én olyan jót nevettem, persze ez sincs felvéve.
Tegnap fürcsi elött viszont lesben áltam és felvettem, ahogy apa csikalndozza a hasát a szakállával és a csaj gurgulázva kacagott.
Az én kezemben is remegett a kameraKép

A Babylove pelus mennyibe kerül? Gondoltam már rá, hogy kipróbálom.
Nekünk a Metró saját márkája nem jött be, kaptunk egy csomaggal de katasztrófaKép

Krisz

Krisz
krisszie

Szia Krisz!

Hát mérete válogatja. De olyan 40 Ft-ra jön ki egy darab asszem. És olyan a minősége, mint a Libero-nak. Mármint a papírpelusnak, mert mint egy félrevásárlás alkalmával rájöttem, a Liberonak van olyanja is, ami nejlon kívülről... Szegeden voltunk, elfogyott a Pampersünk, amit itthonról vittünk, megvettem a legolcsóbbat, amit lehetett kapni a legközelebbi boltban. Hiba volt... A Metro-nak van saját márkájú pelenkája? (Aro-pelus?!) Akkor miért éri meg nekik ennyire levinni a Pampers árát?

Jaj, de tündéri lehetett Dorka! Szabolcs csak egyszer-kétszer kacagott eddig, az olyankor történt, amikor emelgettük/dobáltuk a levegőbe. Egyszerűen imádja. A legmakacsabb rosszkedvéből is fel lehet vele vidítani...

Mikor mentek úszni?
Fulescsacsi

Fcs,

nem tudom mennyibe kerül az Aro pelus (vacak nejlonos az is), de a Pampers pelust ilyenkor a gyártó cég akciózza, nem a metro, hogy az ő termékét vigyék, főleg a jumbó kiszerelést.
Én is ennyiért vettem, de nem a metroban.

Holnap 1/2 11-re megyünk, remélem klassz leszKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Én többet tuti nem veszek semmi tömegmárkát, amit multik saját nevükön árulnak. Baromi jó áron volt a tesco sajátja multkor, elötte vettem nappalra a fehér szinüjüket, baromi jól bejött, nem folyt ki stb, nem lett piros, pedig neylonos volt ez is, aztán jött a prémium akcióba, ez már textiles, de ilyen sz@rt már régen éltem alig vártam, hgoy elfogyjon, volt olyan nap hogy négyszer is öltöztünk, mert kifolyt a pisi vagy a kaki.
A johnsons valami borzasztó pocsék, nekem már a korházban piros lett a kölök popsija tőle, ugy hogy az ott kapott mintákat én használtam el. Az aros törlő jó volt csak egy peluscsere, kaki akcióhoz minimum kettő kellett, szal nem éppen a leghatékonyabb. Eddig nekem törlőkendőben a pampers jött be, ha csak pisi van, akkor felezem a kendőt és nem lesz tőle piros a gyerek sőt pillanatok alatt leszed minden koszt a manóról.

Dani akkor kacag a legjobban amikor csikizem, vagy a pociját vagy a kistalpát, olyankor hangosan gurgulázikKép Dumálni viszont nagyon szeret, ha jó kedve van akkor folyamatosan jár a szájaKép Szerintem nagy dumás kölök leszKépKép nem is tudom kire fog hasonlitaniKépKép

Mi jövőhétre akartuk az uszást, de azt hiszem csuszni fog, mert elfejtettem, hogy Sándor nap lesz, és az nálunk dupla családi ünnep, papamaci és az apósom is erre a névre hallgatKép
Vagyis így buli lesz uszás helyett.

Majd referálok holnap este a kenguruzásról, bár itthon már beleraktam őt és nagyon tetszett neki, folyamatosan nevetett és dumált, ez nem sima kenguru, hanem még egy zsák is körbeveszi a beülős részt, igy jobban van védve a manó benne. Jól fogunk kinézni holnap, mert a bundám alá fogom tenni Danit, amióta lefogytam simán elférünk benne ketten isKépKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Ági! Nekem pedig dícsérte egy ismerősöm a Tesco-pelust. De lehet, hogy főleg az ára miattKépKépKép. Szurkolj, hogy Szabolcs holnap is olyan vidám legyen, mint amilyen most... Jó kenguruzást!
Fulescsacsi

Sziasztok!

A Tesco-pelusból az olcsobbik tényleg jó volt, semmi bajom nem volt vele, gondoltam a jobb minőségűnek titulált is ilyen, ezért vettem belőle akciókor (ua vol mint az olcsóbbik és még adtak hozzá 72 db törlőkendőt). Hát ritka pocsék volt, főleg a derékgumirozás volt az oka, hogy kipisilt belőle.

Holnap mikor jöttök kb?
Szurkolok nektek és remélem Dani is jó passzban leszKépKép
Remélem nem azt tervezitek, hogy jöttök azt fordultok és mentekKép Elmehetünk majd a környéken sétálni egy jót, ha babakocsival jöttök, és persze legyen jó idő is. De ha kocsi nélkül az se baj, mert nekem van még egy, csak még ki se bontottam amióta megkaptuk, szóval a séta mindenféleképpen megoldhatóKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Ági! 9-10 óra felé indulunk - szoptatástól függ -, és négy körülre szeretnénk hazaérni, ha így jó nektek - Apa barátjáék jönnek babanézőbe... Fogalmam sincs mennyi innen az út... Nem viszek kocsit, de akkor úgy látszik nem is kellKép. Írok sms-t, amikor felszállunk a vilire, jó?
Fulescsacsi

Csacsi!

Ok, nekem jóKép akkor este apával majd lehozatom a másik babakocsitKép

megyek mert lassan indulunk, kenguruzniKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Évi, itt vagy? Kép

Ági! Jaj, már úgy mennék...

Krisz! Milyen volt az úszás? Lassan hazaértek...
Fulescsacsi

SziasztokKép

Hol vagytok lányok?Kép
Nah túl vagyok a kenguruzáson. Nem volt rossz, de igy beöltözve ez még nem a legkényelmesebb megoldások egyike sajna. Ráadásul, ma 100 zon csúcsot javitottam sikfutásban. Akkorát futottam a buszhoz, hogy vagy fél óráig csak a levegőt kerestem, hogy hova dugtákKépKép De baromi rendes volt a sofőr mert türelmesen megvárt. Manó meg nem tudta, hgoy mi történik körülötte hirtelenjében, édes volt úgy megilletődöttKép

Az emberek vegyessége nem sokat változott, a tömött buszon nem éppen volt túl jelentkezés, hogy átszeretnék adni a helyet, mire egy fiatalember észrevett minket, addigra már készülödtünk leszállni, de legalább neki eszébejutott, hogy talán jobb lenne ülve.

Annyi infot kapott ma manó, hogy bent az áruházban elaludt mint a bunda, még jó, hogy az Auchanban van olyan kocsi amin van külön bébiülés is. Megnéztem a jumbo csomagot, hát itt is van ára, 4099 Ft volt, de itt legalább nem irták ki akciósnak, mint pofátlanul a Tescoban.

Csacsi
Az uszópelus milyen csomagolásban van, mert néztem, de nem láttam hogy lett volna huggiesnak itt ilyen pelusa.

Manó amennyire megitta a tejcsit cumisüvegből az elején, annyira nem fogadja el most, csak a cici jó neki, nem hüle gyerek ez, tudja mi a dizájn csomagolásKépKép

nah megyek nézem a star warstKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Ági! Mi a fenének cumisüveg... Na, jó nem pofázok bele, de ha már minden áron akarsz neki valamit adni tejen kívül, akkor add pohárból...

Úszópelus: egy kis átlátszó csomagolású csomag, 12 db van benne, van kék, meg van rózsaszín is - persze mi csak rózsaszínt kaptunk, de úgysem látszik a gatya alatt... Az az igazság, hogy állítólag hiánycikk, ahol Apa vette, ott az volt az utsó, amit elhozott, DM-ben még esetleg van, de ott is ritka, mint a fehér holló.

Krisz! Hol vagytok? Úszóbeszámoló?
Fulescsacsi

Csacsi,
Ma vittem magammal lefejt tejet, mert nem voltam biztos, hogy hazaérünk szopira, és nem akartam, hogy üvöltsön az Auchanban, mert éhesKép Amugy csak pukis teát szoktam neki adni, és ahhoz is most vettem avent cumisüveget, azt elfogadta,mert olyan mintha cicizni, na jó enyhe tulzássalKép

Hm, nah azért probálkozom majd, itt a Camponában, hátha van pelus, ha nincs akkor nem tom mi lesz, de valahogy megoldom majdKép

Krisz
milyen volt az uszás?

Éva
még se jöttél át belesni?

Jah tényleg, hova csavarogtok szerdán???? mesélj csak FüleskémKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Na az úszásról:
Szuper volt!!!
Nagyon jó élmény volt az egész. Dorka klasszul viselte csak 20 perc pancsolás után kezdett nyügizni, mert jól elfáradt. Addig viszont fantasztikus volt a csaj, mindenki csodálkozott rajta, hogy milyen ügyes elsöreKép
Siklottunk mindenfelé, ismerkedtünk a többi gyerköccel, locsoltuk a buksiját. Hasznos volt a gyakorlás, mert teljesen jól türte.
Nagyon jó családias volt a hangulat, egy nagy játék volt az egész. Mindenki úgy csinálta, ahogy jól esik. Volt bent egy segítö a vízben aki mindent elmagyarázott és megmutatott.
Szóval így elsöre nagyon jó voltKép

Remélem a jövö hétre kapunk úszópelust, mert ma kölcsön pelusban voltunk.

Ági,
gondoltam, hogy a kenguruzás jobb idöben a nagyobb buliKép

Krisz

Krisz
krisszie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?