Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

23.cn, volt kicsi rózsaszín...meglátjuk holnap.
Megrendeltem a szurikat a helyi gyógyszertárban...holnap itt lesznek. :D

Pusszantás mindenkinek!!!
vizkriszisback

Sziasztok!
Vkrisz,hajrá :D és még be is nyeltél egy laptetüt :lol:
Zálika,azt már tudjátok,hogy lombik vagy inszem?
Loviné,a met majd jótékonyan hat,meglátod...én is kifizetném a fagyist,
Till,szerintem neked is négyszáz felett lesz a hcg-d :D Drukkolok nagyon...a csíkoktól meg már ne sokat várj,hogy erősödnek,már nem lesz látványos változás,csak pici :wink:
Baba,ragacsok,zebracsordák,drukkok mennek :D
Zsu,Rana,Alle szurkadrukkok! :wink:
Én ma megyek kukucskálni,már nagyon várom.
Vendég

Jó reggelt!

Till! Dugom!!!!! Köszi a drukkokat, én is nagyon szoritok nekeg mára!+++++++++++++++++++++++++++++++++
De egészen biztosan nagyon jó hirt kapsz majd!

Mabe! Én is kilencedik napon tervezem a tesztet, de nekem sajnos nincs olyan egészségügyben dolgozó ismerősöm, akit ilyenre rá tudnék vennni!

Csajok olyantól kérdezném akinek sikerült. Ilyen korán lehet valamit érezni, vagy a cicifeszülés, nagyobb bimbik az utrotól vannak?
(az előző beültetésnél kaptam tüszőrepesztőt, akkor ráfogtam arra, de most nem, csak utro van)

Köszi Bea
bea1979

Sziasztok!

Till: várunk a HCG híradóval :-D

Bea: ilyenkor még nincsenek egyértelmű babás tünetek, inkább olyan mensi előtti-szerűek :-) szóval érted 8) inkább csak utólag lehet rájuk fogni, hogy na, ez már babás tünet volt :lol:

Nyulasz: drukk mára, kíváncsi vagyok, mekkorák a Hármak :lol:

Mabe: álomkór nálam is van, de csak lájtosan. Én onnan vettem észre, hogy ez az, hogy néha már délelőtt is tudnék aludni... :-D

Baba: babaragacsok mennek :-D

Rana: nálunk csak lájtos keksz volt beülti után :oops: punkció után anno én nem voltam túl jól, úgyhogy feküdtem.

Drukk mindenkinek, akinek kell! :-D

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bea,neked is mennek a babaragacsok!A tünetek jórésze szerintem a progipótlástól van...nekem ami most más volt mint az előzőknél,hogy jobb oldalon nagyon nyilallgatott,de nem élesen,hanem olyan mintha tüzes késsel vagdosnának.Néha még visszajön,de nagyon ritkán.
Szezsó,délután rakok képet :D
Vendég

Szezso, Nyulasz!
Drukk a mai uhura, nagyon várom a sztárfotókat!!!! :lol:

Bea!
Én semmit nem éreztem, még a cicim se fájt-feszült, pont ez volt a fura. Bár a férjem állította, hogy megnőttek és a mellbimbóm is, de én nem láttam. :oops: :lol: Nekem az első tünet 4+5-ön a reggeli hányás volt. :wink:

Rana!
Hát nekünk punkció és beülti közt egy nap telt el, így akkor nem volt keksz. és hcg vv után is csak 1X, de akkor is nagyon-nagyon lájtosan, mióta az uhu után barnáztam meg nem merünk, majd a 12. hét után.
Én amúgy megkérdeztem a dokit a hcg vérvételkor, hogy lehet-e. Azt mondta óvszerrel, a fertőzésveszély miatt és mert a spermában olyan anyag van, ami méhösszehúzódást okoz és vetéléshez vezethet és a női orgazmus is. Szóval nem mertünk, megoldottuk másképp, de én már nehezen bírom. Többek között ezért is várom a 12. hetet. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Till

Nagyon drukkolok egy szép magas hcg-hez!!!!! :D

Nyulasz

Valamelyik nap veletek álmodtam, hogy jól vannak e a kis Nyúlbogyók!!!!! Drukk a mai UH-hoz!!!!! :D

A pempős mézet hogy kell szedni? Valamikor olvastam hogy itt ette valaki, de már nem emlékszem hogy mennyit!!!! :oops: :roll:
Vendég

Ditke!
Én napi 2-t szedtem reggel-este. :wink:

Till!
Drukk a vvhez!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófikám

Köszi az infót! :wink: Kanalasat is vettem! :lol:
Lassan telnek a napok a köv. Uh-ig igaz? :wink: :D Róka?
Vendég

Nyulasz: várjuk a Nyúlbogyók-képet :-D

Zsófika: már nem hánykolódsz? (Vagy minden nap Jagerezel? :lol:

Ditke: napi 1 kávéskanál kell pempős mézből. 1 tégely, 1 heti adag kb.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso

Köszönöm neked is!!!!! :D Amúgy használ a pempős méz? :roll: :shock: :wink:
Te ma mész UH-ra? :wink: Drukkolok!!!!!!! :wink: :D :D :D
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Till sms:

HCG:467,70. Progeszteron: 190,80

Szívből gratulálok Nektek!!!!!!!! Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Till,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D
Kép

Mondtam én,hogy 400 felett lesz :D ilyen csíkokkal :lol:

Szezsókám, :oops: :oops: :oops: neked is drukk az uhuhoz...bocsi,nem vettem észre :oops:
Vendég

Ditke,köszi neked is.
Na rohantam,majd jövök!
Vendég

Till üzeni azt is, hogy elromlott a netük, amint megjavítják, jön!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Tilll!!
Juhhéjjj!!! Tuti ikrek!!! :lol:

Szezso!
Hétvégén volt Vuk, :evil: azóta nem. Jagert csak akkor ittam, azóta renit veszek be. De csak ritkán. :lol:

Ditke!
Ja abból napi 1 kanállal! Drukkkk!!!

Rohanok fodrászhoz!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt!

Nyulasz! Várjuk a képet a babákról. :)

Till! Ez nagyon szép szám! :) Gratula!!!

Bea! Ne keress tüneteket! Beszélgess a babákkal.
:wink: :wink:

Jó szurizást Csajok!
Kismamiknak pocisimi!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Till! Tyű, hát ez tuti nem egy baba!!!
Kép

Loviné, megkérdeztem, úgy van, ahogy Annmari mondta: 50 ezer. Nektek eddig hány lombikotok volt már? Gyerkőc van már, vagy ez lesz az első? És mi a gond nálatok? Táblázatba nem szeretnél bekerülni? :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!

Köszönöm szépen.
Most egy kicsit zavarba jöttem a táblival kapcsolatba.Mi most hanyagoljuk a témát amig a mensi nincs rendbe és nem dobok le még 20kg -t.
Amúgy pcos vagyok,3 lombik volt, nincs még babónk (1 elment novemberbe 5 hét)régebben irtam ide egy kicsit csak nem igazán tudtam követni és így inkább a háttérből figyelek.
Veled mi újság?MIi volt ma?

Till!

GRATULÁLOK!!!
Vendég

Till, hajrá ikrek!!! :lol: :lol: Na, ezt jól megcsináltátok apával! :wink: :D

Baba, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

Nyulsz, Szezso!
Boldog kukucskálást! :D

Bea, Baba! Tapadókorongok átlőve! :D

Ditke! Én is pempős mézet ettem, vacsi után kb1-2 órával, 1 mokkáskanál.

Till! Örület, lassan nevet változtathatunk, ikres topik lesz egy-kettőre! Hatalmas gratula!!!! :lol: :lol: :lol:

Hanna!
Látom szépen összeszoktok :D Gyönyörű és meleg család vagytok!

Rana! Punkció után intéztem az otthoni teendőimet, hogy beültit követően pihizhessek keveset. Jól voltam, de van, akit nagyon megvisel.

Kép
estike66

Loviné, sajnálom a PCOS-t és a vetélést még jobban... :cry: A met biztosan segíteni fog, no és a fogyás is, talán nem is lesz szükség lombikra!!!!!! :D Tábliba attól még jelentkezhetsz, vannak még itt, akik várakozó állásponton vannak, ez nem kizáró tényező! :wink:
Nekem vv volt reggel, majd délben megyek vissza az eredményért, hogy hogyan alakul az ösztrogén. UH csak akkor lesz, ha "valami nem stimmel". :roll: :?:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
szúrod magad?Minden ok lesz meglátod.
A mostani állás szerint babaeső van nálatok.Te se maradhatsz ki. :wink:
Drukkolok++++++++++++++++++++++++++++

Na jó,
írd meg milyen adatok kellenek és küldöm.
Vendég

Rana!

Ha jól emlékszem neked is hasonló problémád van.
Segítenél nekem a Debreceni endokrinológus elérhetőségében?
Muszáj bebiztosítanom magam ha nem tudok zöld ágra vergődni a mostanival.
Vendég

Igen, szúrom magam, már a 20. cn óta, mert most long protocollon vagyok. Endokrinológusnál én külön nem voltam, Dr Valicskó Viktóriánál voltam a diabetológián, de ő endokrinológus is. Nagyon sokan ajánlják Dr Bodor Miklóst (remélem, jól emlékszem a nevére), ő az 1. sz. Belklinikán rendel, és állítólag nagyon jó endoki! :wink:

Táblázatot az előző oldalon találod, és Skrisznek írd meg az adataidat, mert Katica távollétében most ő a táblafelelős. Ezek az adatok kellenek:
név,kor, intézet/orvos, hányadik lombikra/inszemre készültök, aktualitások, lombik/inszem oka

Te is debreceni vagy???? :D

Na készülődök, megyek lassan.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ki a mostani endokrinológusod, és mi a gond vele??? (lehet priviben is, ha nyilvánosan nem akarod)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyíregyházi vagyok.
Nekem a Valicskó doktornő elérhetősége kellene.
Vendég

Nem lett fagyasztható embrióm.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, akkor beszélgess a kicsikkel, hogy csak magukra számíthatnak. Szedjék össze magukat és kapaszkodjanak erősen. Én is ezt tettem, mikor azt mondták nem maradt fagyiba. Aztán visszahívtak, hogy tévedtek, mégis van, de addigra én már megbeszéltem az én kicsikéimmel, hogy ügyesek lesznek. :!:

skrisz72

Sziasztok csak gyors bekukk!;-)

Babácska, én mélyen hittem mindig és most is hiszem, hogy mindennek meg van az oka: azért nincsenek fagyibabák mert most ikreid lesznek!!! Szívem minden melegével drukkolok neked!!!

Till, háát tényleg iker gyanús! Gratulálok még 1x!!! :lol: :lol:

Minden szurkásnak mennek a drukjaim, kismamiknak pocak simi!;-)

Mellékesen én most jól be vagyok tojva: végre sikerült beszélnem a hematológiával (a héten már negyedjére kellett visszahívnom őket, még szerencse, hogy nagyon kedvesek!:-)) szóval az asszisztens felhívta a labort, hogy miért nincs még eredményem és azt mondták további vizsgálatokra küldték az anyagom mert találtak valamit, miután teljesen kiakadtam az asszisztens nyugtatott, hogy lehet csak elfogyott a reagens anyag... szerintem csak nyugtatni próbált... :? Remélem jövő péntekre okosabb leszek, el nem tudom képzelni mit találhattak (Leiden szűrésem már volt az nega lett, csak az a MTHFR heterozigótaságom van)

Megyek vissza dolgozni! Puszka mindenkinek!!!
Vendég

Babácska! Nekem sem lett. :wink: Komolyan. Nehogy már e miatt elkeseredj! Szerintem is hass a gyerekek eszére! :D

Tücsi! nekem nagyon komolyan hangzik a vége, mert nem értem, de drukkolok, hogy ne legyen semmi gáz!!!!

Kép
estike66

Sziasztok!

Bea és Baba, babaragacs-hegyek mennek!

Rana, Zsu és Alle, boldogságos szurkálást! Tüszőnövelők mennek!

Till, juhhhhééé!!! Nagyon várom az uhu-d eredményét!

Bea,
ne keress tüneteket! Nekem semmi tünetem nem volt, annyira nem, hogy a tesztről is meg voltam győződve, hogy negatív lesz, aztán meg 900 fölötti lett a hcg-m. Csak bízz a Picurokban!

Rana,
én punkció után - mint Till - busszal mentem haza, igaz, a busz egyik végállomása a Kaálihoz nagyon közel van, a másik meg az utcánk végén, ültem végig pofátlanul akkor is, ha jöttek az öregasszonyok. Aznap feküdgettem, másnaptól light-osan, kímélően elvoltam, de nem tesz jó a szúrás utáni napokon az emelgetés és a megetőltetés, úgyhogy nem kockáztattam.
Apával nem voltunk együtt, nem mertünk, csak a 9. hét környékén, de apa még most is úgy vigyáz rám, mint egy hímestojásra :oops:

Lányok,
képzeljétek, ma hívtak, hogy holnaptól munkában állok, a szerződésem szeptember 15-ig fog szólni! Nagyon örülök, mert így valószínűleg csont nélkül meglesz a 180 nap, bár nem jöhetek el a szülés előtt sokkal. Csak kicsit hirtelen is ért, mert így nem tudtam intézkedni a mostani helyemen még semmit, azt hittem előbb tudni fogom... (most ugyanis kötetlen a munkaidőm, minden nap bemegyek egy kis időre, meg a főnök és a kollégák is csak egy kis időre, vagy találkozunk, de általában elkerüljük egymást, így nehéz szólni, legalábbis nem a titkárnővel szeretnék üzenni senkinek. Jajj!)

Pusszancs.

Kép
kisbuta

Tücsi,
drukk, hogy minden rendben legyen!

Baba,
tényleg, nekem össz-vissz két petesejtem lett, az egyik el se akart indulni először, és szépen megmondtam mindenkinek, hogy attól én még terhes leszek most. Csak vidáman, az a három veled van!

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Till őszintén gratulálok! Jó magas HCG! :D

Bea
bea1979

sziasztok!

Baba!
drukkhegyek a csöppségeknek!!!

Till!
hatalmas gratula a hcg-hez!

Nyulasz!
várom az UH-s képeket! :wink:
dezsina

Tücsi, ne idegeskedj! Biztos semmi baj nincs. Ha meg esetleg találtak is valami eltérést, biztos meg lehet oldani! Drukkolok.

babaimádó
Kép
babaimado

Tücsi, az is lehet, hogy elbaltázták.... csak még nem merték bevallani. Én semmin sem csodálkoznék.

skrisz72

Till,
ez igen!!! Szép magas HCG! :D :D

Tücsi,
a párom szokott járni vért adni.
Sajnos legutóbb 'találatak" valamit. Kiküldték levélbe, hogy a legközelebbi Hematológiai intézetet keressük fel. (Vác) Felhítuk őket, lekérték az adatokat a vérvételről. Elmentünk, mert csak személyesen lehet megbeszélni a dolgokat.
Kiderült, hogy 'szifilisz"gyanú miatt küldték a papírt és elvégezték erre kifejezetten a tesztet. Szerencsére nincs ilyen betegsége a páromnak.
Még szép. Én se ő se ment félre!! :)

Nekem anno a Schöpiben 0 vércsoportot hoztak ki terhessg alatt, holott világ életemben B+ voltam. 3x kellett mennem vissza a Hematológiára ellenőrzés miatt.

Ennyit a laborokról. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Tücsike! Ne aggódj, tényleg nem szabad a legrosszabbra gondolni! Neked is el kéne olvasni a Titkot! :wink:

Baba! Nem baj, hogy nem maradt fagyiba, mivel nem is lesz rá szükséged!!! :wink: :wink:

Kisbuta! Jó híreid vannak neked is, szerencsére! Hívd fel a főnököd telefonon, hogy találkozni szeretnél vele, mert beszélned kell vele. Hm?

Loviné:
(VESZ Diabetológia szakrendelés SZTK épülete)
Dr. Valicskó Viktória belgyógyász - diabetológus
Bethlen u 11-17, Második emelet
Bejelentkezés: 52/513-621 (a bejelentkezéshez képest kb. 3 hét múlva kapsz időpontot)
Rendelési idő: Hétfő 8-14 h; Kedd 12-18 h, bár azt hallottam, már pénteken is rendel.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Köszi lányok, szóval szerintetek elbaltázták, ok ez hihető!;-) :lol:

Ranácsak, kívülről fújom a Titkot, hányadik oldalt kéred? :P :lol: :lol: Nyah, izé, akarom mondani, értem én, hogy ne a legrosszabbra gondoljak, csak hirtelen betojtam, de most már minden OK!;-)

Puszka!
Vendég

Kisbuta, örülök az állásnak!
Vendég

Halihó!

Till
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu, Rana, Alle
Kitartást a szurikhoz!

Baba, Bea
Most ti következtek... ne törjétek meg ezt a szép sort!

Rana
Ja........ ha felteszed a netre :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Loviné
Én várnék, amíg kicsit nem rázódnak helyre a hormonok!

Zálika
Itt nagyon jó helyen vagy :lol:

Bea
Maszek labor?
Nekem igazán tünetem most sincs... álomkór, enyhe émelygés időnként...

Szezso
Én alszom is :oops: :wink:

Tücsi
Nyugi :wink:

Kisbuta
De jó, ez is elrendezódik :lol:

Nyulasz, Szezso
Képek? Beszámolók?
Vendég

Kisbuta,
Rana jól szólt!
Tessék személyes találkozót megbeszélni a főnököddel ...
Az ilyet tényleg jobb személyesen elintézni. tudom, hogy nehéz, de emberibb.
Lehet, hogy a főnököd nem fogja jól viselni, de te legalább 'normálisan" elintézted.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca,
én is úgy gondoltam, hogy ezt személyesen kell mondanom, és nem is általános értekezleten, hanem előbb kell a főnökkel közölni, mint a többi kollégával. Csak nehéz a főnökkel időpontot találni, általában pár percet van benn és akkor is rohan. Azért muszáj lesz.

A másik izgalmas dolog, hogy az új melóhelyemen a fő-fő-főnök és a közép-főnök tud a babáról. Ma a középfőnök hívott először, összekötött azzal, aki majd a közvetlen felettesem lesz, de a lelkemre kötötte, hogy az illető nem tud a babáról, ne szóljam el magam. Ez elég fura. Holnap megkeresem a közép-főnököt és megkérdezem, hogy akkor hogyan viselkedjem és mikor mondjunk valamit, mivel ugye még titkolható, de azért nem augusztusig (pláne nem szeptember 15-ig, mivel addig szól majd a szerződésem)... Szép kis kavar, de nem aggódok emiatt, csak furcsának találom.

Pusszancs.

Kép
kisbuta

Sziasztok!

Bea, semmit nem kell még érezned. Én is folyton a jeleket kerestem, a csajok a megmondhatói, hogy kb. negyed óránként nyomkodtam a cicimet, hogy érzek-e valamit. Nekem szépen lassan elmúlt még az a kis cicifeszülés is, ami volt. Ha jól emlékszem, az első jel kb. 1 hónaposan jelentkezett émelygés formájában, az összes többi pedig szépen lassan. Szóval nyugi, és hajrá szombat!

Till, gratula ehhez a gyönyörű eredményhez. További drukkok.

Nyulasz, haláli ez az örömködő figura :lol: !!
Merre vagy már?????

Szezsó, drukk az UHU-hoz. Tőled is várjuk a beszámolót!!!

Baba, a fagyibabák miatt ne légy szomorú. Sikerülni fog anélkül is, meglásd! +++++++++++++++++++

Katicáról tud valaki valamit? Nagyon régen nem járt erre.

Tücsi, remélem, minden rendben, és csak vaklárma az egész.

Szurkálóknak tüszőnövelő drukkok ++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Rólunk: Kemény napunk volt ma, nemrég kiderült, hogy Julcsinak ferde nyak szindrómája van, ami úgy néz ki, hogy a kis fejét nem tudja rendesen forgatni, illetve ha forgatja, akkor az egész törzse kiflibe ugrik. Szóval ma voltunk gyógytornán, és nagyon megszenvedtették szegényt. Végigüvöltötte az 50 percet, potyogtak a könnyei, nekem meg a szívem szakadt meg. Nem kívánom senkinek, hogy ilyenre legyen szüksége, mert lelkileg nagyon kemény :cry: .

Kép
petne

Petne :cry: Biztos hamar rendbejön, csak gondolom rossz látni, ahogy szenved...

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Csajok olyan kedvesek vagytok hogy igy szurkoltok!
Ha mégsem vagyok terhes, az biztosan nem a drukkok hiányán fog mulni. :D :D :D

Petne: nagyon sajnálom, hogy a kislányodnak gyógytornára kell járni, és remélem minél hamarabb meggyógyitják.

Kisbuta: De jó neked, hogy ilyen megértőek az uj helyeden! Az én munkahelyemen nem szeretnék ha babásan járnék be dolgozni, egyszerűen nem kellek, a főnököm szt mondta, ha sikerül táppénzre menjek.

Bea
bea1979

till!

Ez óóóriásíííííí!!!!!!!!!!!!!! Lehet hogy 2 babó van?????????????,

Nagy nagy gratula neked!

Rana!

Nem írtál a véreredményedről!!!!!!!!!
Vendég

Petne, nagyon sajnálom. Mit mondanak, rendbejön gyógytornával?

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?