Sziasztok!
Adélnak nagyon boldog névnapot!
Gergőnek boldog 8.-at, Bencének boldog felediket!
Remélem, ez a mai nap csupa jót hoz majd minden topikosnak! Bár ahogy beleolvastam a hsz-ekbe, azért látom, sajnos még mindig akadnak gondok.
Andi: Vikid nagyon ügyes! Olyan édesen "rugózik"!
Hogy érzed magad?
Ami: Áronci továbbra is szépséges! Álmában próbáltad etetni?
vKata: Örülök, hogy Dóri jól vagy, kicsi a bors de erős!
dodo: Utólag boldog névnapot Lizynek! Én párom is 07.27-én született!!!
akata: Ehh, majdcsak javul már a helyzet, de megértem, hogy hulla fáradt lehetsz. Ilyenkor a nyugtalanság miatt sem tud úgy pihenni az ember. Anyukáddal kibékültetek már?
wera: Nem semmi, amiktet leírtál, de szinte magunkra ismertem benne. Nekünk is van, hogy úgy összejönnek a dolgaink, hogy kivülálló el sem hinné... Nálunk az elmúlt 1,5 évben annyi szerencsétlenség történt, hogy hihetetlen.
(Címszavakban; A hitelválság miatt kb 10 millió forintunk semmivé vált, az autónk ami kb 3.5 mFt volt, totálkárosra tört egy gerinctelen féreg miatt, párom munkahelyén évek óta nincs béremelés, és ami nem anyagi; meghalt apukám élettársa, anyukám továbbra is iszik, talán nem is sorolom tovább, ezek csak azok, amik hirtelen eszembe jutottak, de voltak még elég durvák, csak azokat már inkább nem írom le ) Ugyanakkor arra a következtetésre jutottunk, hogy amikor az embernek szinte már nincs vesztenivalója (anyagi értelemben), akkor sokkal nyugodtabban vág bele dolgokba. Igazán csak egy nagyon jó történt velünk az elmúlt időszakban,az hogy megérkezett hozzánk Lea. Persze ez az, ami minden veszteségünket pótolja, és erőt ad nekünk az újrakezdéshez, de akkor is iszonyatosan nehéz időszakon vagyunk túl. Persze az is jó érzés, hogy ebben az időszakban sem fordultunk ki önmagunkból, és továbbra is nagyon szeretjük egymást... Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy meg kell látni a rossz dolgokban is a jót, próbatételnek kell felfogni, mert néha már csak az segít, hogy az ember tud mosolyogni a saját kínján.
Tami: Alekónak jobbulást, sajnlom, hogy betegen is be kell mennie dolgozni. (Még nem kaptam tőletek mailt, remélem nem a rendszer vacakol... vagy nem is küldtetek?
)
Titi: Ti hogy vagytok?
TIldi: Napsütést már én is nagyon nagyon várom...
Julcsi: Nagy puszit küldünk Nektek! És remélem, fogsz jönni hozzánk akkor is, amikor már anyuka leszel!
muffin: Nagyon szupi, hogy Eliot meg fog tanulni angolul, és mindezt úgy, hogy észre sem veszi! Szerintem nagyon szép jövő áll előtte, főleg annak köszönhetően, hogy ilyen anyukája van.
kike: Én is imádok sütni, csak most a fogyi miatt nem teszem.
De már kész képgyűjteményem van a sütieimről, pocakos koromban majd minden nap sütöttem valamit.
A családod biztosan nagyon örül neked!
Pati: Sajnálom, hogyennyire nem megy nálatok az alvás, tudom milyen baromira kimerültnek lenni, én 1.5 évig tuti nem bírnám! (Vagy bírnám, de kifordulnék önmagamból...)
Orsi: Emma és Zsömi nagyon cukkerek!
Neked kell érezni, mit is szeretnél valójában, mert amíg kicsit is boldoggá tesz az, hogy este is összebújhatsz Emmával (és hogy ne tenne boldoggá), addig szerintem ha bírod, miért ne tennéd? Nekem is csak azért volt "könnyebb" a dolgom az esti alvás bevezetésével, mert sajnos már nem tudok szoptatni.
Bondi: Kicsi nyügi Nattancsnak nagy puszit küldök!
Marcsi: Apa hogy reagálta le, hogy elsírtad magad? Emma üléséhez gratulálok, nagyon ügyes! Nálunk is eső zuhog már napok óta, nagggggyon utálom!
véda: Nem lehet orrsövény-ferdülés Lilunál?
Viki: Lackó továbbra is mosolyzsák, kis ennivaló!
szly: Mondd meg párodnak, hogy ha nem is hisz az ilyesmiben, akkor meg végképp legyen neki lényegtelen, hol van az az ágy!
Jázmin ügyes!
Ne haragudjatok, de mennem kell...
Puszi!