Sziasztok Lányok!
Orsoly
Köszi a választ. Remélem, Zsófi is hamarosan elfogadja a szilárd ételeket is. Arra már én is gondoltam, hogy a déli ebédet nem nekem kéne odaadnom neki, hanem mondjuk valamelyik nagymamának és akkor talán jobban elfogadná, én meg addig elbújnék, hogy ne is lásson
és akkor talán cici hiányában megenné az ebédet.
Hóvirág
Köszi Neked is a választ. Az anyaszagú pelusra már én is gondoltam. Te hogy varázsolod anyaszagúvá?
Zsófi egyébként még csak 8 hónapos, de úgy érzem 6 hónap éjszakázást már nem bírnék ki, szóval én szeretném ha nem csak 1 éves kora után aludná át az éjszakát.
A ma éjszakánk egyébként jobb volt. Leírom ez nálunk mit jelent. Fél 8-kor szopi, 8-tól alvás. 10:30-kor ébredés (pont 3 óra múlva), szopi, majd alvás 3:30-ig (éljen 5 óra alvás egyben!), szopi, majd alvás 7-ig! Éljen! Így én is aludtam vagy 7 órát.
Ha ez maradna egy darabig, nem bánnám.
Ma volt a doki nénink, Zsófi megkapta a 2. agyhártyagyulladás elleni szurit. A doki néni szerint megpróbálhatok neki már húst is adni, szóval nemsokára megyek és kotyvasztok egy kis csirkemellet Zsófinak. Remélem, azt megeszi.
A mi doktornőnk egyébként nagyon kedves és aranyos, mindenben támogat és az éjszakai szopásokra is azt mondja, hogy ha bírom, csináljam, egyszer csak úgyse kell már Zsófinak és átalussza az éjszakát. Addig meg kitartást kívánt. Az ő unokája 15 hónapos és rossz alvó, szerintem ez nagyban hozzájárul a liberális felfogásához.
Bogár
Andi akkor elküldi Neked, amit a kúpról írtam, remélem nem lesz rá szükséged.
Andi
Várom a mélt és kitartást Neked is!
Marcsi
A tejpép szerintem is nagyon finom. Onnan tudom, hogy már azt is megpróbáltam Zsófinak adni, 2 kanállal evett, majd képes volt kihányni! erről ennyit. utána vigyorgott. Én meg megettem, nagyon ízlett!
Zsuzsu