Sziasztok!
Bea és Baba, babaragacs-hegyek mennek!
Rana, Zsu és Alle, boldogságos szurkálást! Tüszőnövelők mennek!
Till, juhhhhééé!!! Nagyon várom az uhu-d eredményét!
Bea,
ne keress tüneteket! Nekem semmi tünetem nem volt, annyira nem, hogy a tesztről is meg voltam győződve, hogy negatív lesz, aztán meg 900 fölötti lett a hcg-m. Csak bízz a Picurokban!
Rana,
én punkció után - mint Till - busszal mentem haza, igaz, a busz egyik végállomása a Kaálihoz nagyon közel van, a másik meg az utcánk végén, ültem végig pofátlanul akkor is, ha jöttek az öregasszonyok. Aznap feküdgettem, másnaptól light-osan, kímélően elvoltam, de nem tesz jó a szúrás utáni napokon az emelgetés és a megetőltetés, úgyhogy nem kockáztattam.
Apával nem voltunk együtt, nem mertünk, csak a 9. hét környékén, de apa még most is úgy vigyáz rám, mint egy hímestojásra
Lányok,
képzeljétek, ma hívtak, hogy holnaptól munkában állok, a szerződésem szeptember 15-ig fog szólni! Nagyon örülök, mert így valószínűleg csont nélkül meglesz a 180 nap, bár nem jöhetek el a szülés előtt sokkal. Csak kicsit hirtelen is ért, mert így nem tudtam intézkedni a mostani helyemen még semmit, azt hittem előbb tudni fogom... (most ugyanis kötetlen a munkaidőm, minden nap bemegyek egy kis időre, meg a főnök és a kollégák is csak egy kis időre, vagy találkozunk, de általában elkerüljük egymást, így nehéz szólni, legalábbis nem a titkárnővel szeretnék üzenni senkinek. Jajj!)
Pusszancs.