Sziasztok
Mennyi szép babát láttam!!! És mekkorát nőttek! Nem szeretnék külön kiemelni senkit, mind-mind kedvenc nálam
Olyan jó témákat vetettetek föl mostanában! Nagyon sok benne a tanulság, és én mindig szomjas vagyok efféle tanulságokra...
Rólunk: Csabikám már 6,5 hónapos. 8100 gramm, 71 cm. Erős, izmos fiú. Tegnap kezdett szabályosan mászni. Eddig is halatdt előre, de egyedi volt a technikája, most már szabályos. Bár, nem bántam volna, ha még 1-2 hónapot vár vele
No, mindegy, baba-baráttá tettem nagyjából a nappalit, ahol a legtöbbet van.
Szépen szopizik még. Naponta 7X, és éjjel alkalmanként, de max.2X. Viszont csak 5 percesek lettek a szopik, és csak egy cici kell már neki. Eszünk 2 hete almát, őszit, burgonyát és rizst. Szépen tisztán eszik, nyitja a száját, veri közben a combját örömében!
Az alvás napközben még egész jó. De.2 óra, du.1,5. Viszont éjjel sokszor ébred újabban, és sír. Úgy sajnálom. Sztem a foga lehet a ludas, mert nem éhes, nem hasfájás, torkát is megnézték, tehát csak fogzás lehet, ill. egy kezdődő szeparációs szorongás, erre még nem vennék mérget. A lényeg, hogy igen kimerült vagyok, hisz még sosem aludta végig az éjszakát, ill. jobb napokon is max.4-5 órát aludt egyben. Jelenleg viszont 2,5-3 óránként ébred, és sír nagyon. Szerencsére könnyen visszaalszik, de azért nekem gyakran kimegy a szememből az álom, és akkor aludnék el épp, mikor már újra ébren van
De nem panaszkodom! Napközben vidám, mosolyog, aktív, édes, és különben is, lesz ez még így se
Lilu: sokat változott. Bár, nem az a tündér, akire nem lehet rosszat mondani, de azért tündér, csak a rosszalkodósabb fajtából
A félévi bizije tanulás terén kiváló lett - magyar, matek dícséretes -, a szorgalom, és a magatartás hagy némi kivetni valót maga után, de az őszhöz képest abban is van pozitív változás. Csabit szereti is meg nem is. Hosszú idő lesz, mire jó kapcsoltabn lesznek egymással. De kitörések már nincsenek miatta, és ez is jó.
Orsi!
BHRG-t csináljuk továbbra is!
Légyszi, mondd már meg, hogy az írásos papírt az 1. áll.felmérésről ti mikor kaptátok? Az nem automatikusan jár az 1.kontrollon? Mi az 1.kontrollon nem kaptunk, így kértem, és legközelebb kapunk. Csak nem tudom, ezért külön kell-e fizetnünk.
Ti még jártok?
Fanni! És mindenki!
Hiányoztok nagyon, de ezentúl próbálok gyakrabban jönni! Olyan jó itt lenni!
Mindjárt hozok képeket!