Cat
köszi a képeket! jól nézel ki pocakosan, nagyon! (bár pocak előtti képre nem is emlékszem nagyon.
) most esett le a tantusz, hogy mindkét fiad áprilisi lesz és kis híján pont 3 év lesz köztük. hacsak nem gondolja meg magát Marci, és nem bújik ki 10 nappal a kiírt időpont előtt, ami ugye simán lehetséges. tényleg Beni kb. időbenjött?
Mi is készülünk már lélekben Máté szülinapjára, már csak 6 nap van addig. de előreláthatólag február 7-én tartjuk. persze Tesómék is jönnek, csak hát nehezen férnek be mind az öten a suzukiba+ Anyukám, hááát. meglátjuk, legfeljebb két fordulóval jönnek.
Asszem ebbe a topicba nem írtam meg, hogy nem április 6-án megyek vissza a régi munkahelyemre, hanem már február 5-én, Máté szülinapja után rögtön.
napi 7 órában fogok dolgozni. azért ez a váratlan helyzet, mert 2 kolléganő is hirtelen felmondott januárban, amire nem számítottak. Apa lesz Mátéval, nem megy bölcsibe. Apa nem akarja, meg szerintem hely se lenne, így kapásból. majd ha betölti a 3-at, megy oviba, nem marad le addig se semmiről. (ja, az új munkahely, amire pályáztam, nem jött be, de gondolom ezt kitaláltátok.
)
Holnap megyek Tesómékhoz, Anyuhoz, kicsit babanézőbe, meg a két nagyobbat is rég láttam már. MÁR NAGYON VÁROM. teszek fel képet, amik még a korházban készültek, a szülés napján. (más topicba már feltettem, ide még nem, úgy látom.
)