Sziasztok!
Én is vevő vagyok a sütireceptekre,Susy,a atiéd különösen fontos lenne a gyümölcsöt nem fogyasztó Lehelem miatt(én a palacsintatésztába és a bögrés sütibe is reszelek almát emiatt)!
Ildi!
Jó a citromolaj is, a citromfűolajal mi is úgy jártunk,hogy meg kellett rendelni a gyógyszertárban,aztán a 3. nagykerben találtak nekünk hosszas telefonálgatás után,majd felhívtak a gyógyszertárból,hogy akkor mehetünk érte!
Cebion:naponta 2x kell adni,annyi cseppet,ahány kg a gyerkőc,csecsemőknél ugyanígy!
Szalamandra!
A lényeg,hogy feltámaszkodik,nem baj,ha könyököl! A forgás nagyon egyéni,ne aggódj miatta,az enyémek hátról hasra csak akkor fordultak meg,amikor már mászni tanultak!
TV: rászoknak a rajzfilmekre,ami nem is baj,ha kontolláljuk,hogy milyen rajzfilmet nézzenek! Nálunk inkább DVD megy,de válogatott mesékkel és azért nem egész nap! Olyat nem látnak,hogy mindig megy a tv,mert mi nagyon ritkán nézzük,nem is akarom,hogy az legyen a szabadidő eltöltésére a minta nekik,hogy a tv-t bámulja a család! Szóval szerintem nekünk kell résen lenni és meghúzni a határt,hogy mennyit tv-zhet a gyerek! Mi rugalmasak vagyunk,így,télen,amikor a házba szorulunk,értelemszerűen többrt nézik mint tavasszal-nyáron,amikor órákat töltenek a kertben. Híradót,ajánlót,reklámot ne nézzenek,mert ez az ami árt nekik leginkább és,ha sok ilyet látnak,közömbössé válhatnak az erőszak látványára,ami a valóságban elég nagy bajt okozhat! Viszont ilyen pici babának még nem kéne nézni,a Bebe tv-t meg rém bugyutának tartom,szóval én Dytkével értek egyet,csak nyer azzal a gyerkőc,ha nem szokik tv-zéshez idejekorán!
Képzeljétek,ki kellett hívnom a gyerekorvost megint! Csabimat a férjem hétfőn vitte el hozzá fülgyulladással,kapott antibiotikumot,erre tegnap belázasodott,ma már megint 39 fokos láza volt(valószínű benyelt valamit a rendelő várójában),ezzel párhuzamosan kezdett el Kamilla csúnyán,hurutosan köhögni,éjjel szegénykém hol köhögött,hol tüsszögött,hőemelkedése is lett megint. Bronchitis újra,de szerencsére köptető kell csak és Cebion csepp+orrspray. Csabinál nem talált semmit,torka,tüdeje rendben,füle gyógyul,valószínű vírus okozza a lázat! Jaj,nem hiszem el,hogy megint kezdjük elölről! Úgy,de úgy várom már a tavaszt! legszívesebben már égetném is a Kisze-bábot!
Márti