Sziasztok!
Vanda, Móni nagyon örülök a fotóknak
Olyan édesek!
Vanda, szépen gyarapodnak a manók. Tejcsit kapnak?
Móni tényleg nagyon csini vagy. Vanda, rajtad maradt felesleg? Rajtam kb. 5 kiló. De most még annyira nem foglalkoztat, de majd nyáron biztos...
Móni, ezek szerint elkezdted a kajcsiztatást? Mivel kezdted, mennyit kapnak és hogy fogadták? És is azon filózok, ha tápizunk is a tej mellett, akkor a 4. hónaptól én is adok mást is. A helyzet az, hogy fejek ezerrel és iszom az tejserkentő teát, így mintha több tejcsi lenne... De ez már semmiképp nem elég
. Tegnapelőtt mikor írtam nektek, végül is estére olyan éhes volt, hogy megette a tápszert. Tegnap úgy tűnt jól lakott a tejemmel, nem adtam neki... De mértem minden evést, és a védőnő szerint, ha ennyit tud szopizni egy nap (kb. 650ml) az kevés az ő 5,5 kilójához, tehát kell a pótlás... Biztos igaz lehet, mert már megint többször nyekergett éjszaka
Ti tudjátok, hogy kell kiszámolni a napi kajcsiadagot a kor és súly figyelembevételével?
Móni, ti hányszor és mennyit esztek?
Ani, remélem meg tudják csinálni a vizsgálatot, és minden rendben lesz!
Timiiiiii, végre!!! Nagyon csini vagy, jól áll a pocak
Árnika, nagggyon örülök, hogy jobb a hangulatod
Vannak ilyen depis időszakok... Mindannyian így voltunk ezzel, de ez a beszéd, hajrá!!!!
Szmet, neked nem jön piri, pedig kéne, nekem meg jön, pedig még várhatott volna pár hónapig
Kincs, Kiskincs nagyon cuki
Kézlenyomat: Árnikával egyetértek, jó tippeket adott
Marejke, már kérdeztem nevet, nemet, de nem reagáltál, és tényleg, egy pocifotóval te adós vagy
Képzeljétek, elkezdtem forgatni az Anya, taníts engem! című könyvet. Fejlesztő gyakorlatok vannak benne anyukák számára, nagyon szuper
Persze vannak benne olyanok is, amiket az ember anélkül is csinál, hogy könyvben olvasná, de sok jó tipp, ötlet van benne... Tetszik nekünk. Más.. ma megvolt az első babamasszázs foglalkozásunk, Kisati nagyon élvezte, és én is
Na most kicsit sok lettem... Megyek...