Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jöttem mostanság, de előbb a munka volt sok, utána meg az influenza, vagy valami közeli rokona döntött le a lábamról. Már egész jól vagyok, de még most sem az igazi
Syl: A kötést nyugodtan leveheted, és kamillás vízzel letörölgetheted a sebet és a környékét. Csak áztatni nem szabad. Nekem Gál azt mondta ragasztani se kellett volna, de én azért raktam rá, nehogy beleakadjon valamibe. A mensimet nekem az endo miatt szándékosan késleltették 3 hónapra, így az én tapasztalatom nem mérvadó ezen a téren.
Nekem Csóka azt mondta, hogy nem nagyon csináltat majd nekem hormonpanelt, mert értékhatárokon belül vagyok, csak finomítani kell a rendszert. (Mondjuk az 52-es terheléses inzulinom, szerintem nincs értékhatáron belül, de mindegy) Szóval, az a terv, hogy a szervezetem reakciói alapján dolgozunk, és mivel eddig kétszer megjött magától, aztán meg volt egy peteérésem, így nem hinném, hogy változtat ezen a szisztémán.
A köv inszem. előtt el kell kezdenem szedni a prolaktinra gyógyszert (ez is érzéssel alapon lett kiírva).... Csóka részéről ennyi.
Én kíváncsian várom, hogy ez a ciklusom is rendben lesz-e... ha igen, akkor állandó vigyor ül majd a képemre
Februárban megyek rákszűrésre, konzultálok Gállal és most komojabban veszem majd a dolgokat. A vitaminok egy részét már most is szedem, meg a metet. Februárban kezdem a proliaktinos cuccot. Az inszemes ciklus első felében megy majd az e vitamin és az aszpirin protekt, utána meg úgy tervezem itthon maradok ha el tudom intézni....
Loviné: A fekvésnek mennyi jelentősége van? Érdemes, vagy menjek nyugodtan dolgozni. Mondjuk nekem szokták mondani inszem után, hogy kerüljem a tömeget... a suliban meg azért van mit elkapni...
Ha így se jön össze, akkor kontroll lapar lesz... ahhoz meg nem nagyon van kedvem...
Fogyáshoz, diétához kitartás!
Üdv: