sziasztok,
basszus , írtam du egy levelet és amikor elküldtem lefagyott a net és most látom h nem küldte el. a francba!
most hirtelen nem is tudom, h miket írtam!
Boni: köszi , azért megnyugtattál, h nem olyan gáz, h nem alszik túl sokat Nándi!
Viki: 11 órát alszik este Lackó, nem semmi!
én ilyet álmodni se merek!
kendőt nem próbáltam, de inkább én is csak sétára szeretném használni, de sajna nincs olyan idő szerintem, inkább a babakocsit használom. védőnő is ajánlotta, kaptam is kölcsönbe egyet.
tudom, h nem kellene panaszkodnom, hiszen azért legalább éjszaka szépen alszik Nándi, noha felkel 21órási etetés után 2kor és 5kor és utána reggel, ami jónak számít. csak az a baj, ha napközben fennvan, csak kézben tud lenni. de majd biztos javulni fog, ha már lekötik a játékok és tudunk játszani is ! de azért tényleg megnyugtat, h vannak más gyerekek is, akik keveseket alszanak. én már tényleg kezdtem aggódni, h olyan keveseket alszik és van h nyugtalanul is, bár ez lehet, h a hasának tudható be.
védőnő ajánlotta a normafloret , ti hallottatok róla, h ilyet adtak a babának? szerinte ki kellene próbálni, mert most nagyon pattanásos, ami az emésztésével van összefüggésben, és lehet, h nyugodtabb is lenne. szerintetek????
csajok, ma a fiam sugárban lefosott.
vígjátékba illő jelenet volt. először csak 1 kicsit trottyantott, szépen törölgettem, majd felhúzta Nándi a lábait, és amikor pisilnek a fiúk , úgy fosott le sugárban. fél percig csak meredten néztem. a pólóm, a pelenkázó, a parketta, minden tiszta kaka volt. Nándi fiam meg csak édesdeden nézegette a zenélő csillagját, majd fél perc múlva, ha már lúd legyen kövér , dobott még egy kis pisit is!
én még ilyet nem láttam! egy egész csomag törlőkendő kevés lett volna feltörölni ott mindent. megfogtam Nándit, becsavartam egy pelusba és irány a fürdő, beraktam a csap alá, és csináltunk egy alvázmosást!
miután felocsudtam, már röhögtem, de először mint a boxban egy ko, úgy éreztem, h kész vagyok!
Boni küldött egyszer egy képet, h Zsigi derékig kakás, hát Nándi produkciója azt teljesen felülmúlta!
ma ismét voltunk sétálni! nagyon szuper volt! ez már nagyon hiányzott nekem, friss levegő, kis mozgás! és a babakocsi csúcsszuper!
Monic: imádni fogod a babakocsit, de tényleg baromi nehéz a váz + mózes és akkor még ott a gyerkőc! ha pesten laknánk és aluljárózni kellene, nem is bírnám egyedül le -fel vinni. segítséget kellene kérnem.
párom szerint elvonási tüneteim vannak
és igaza van! majd még holnap is jövök !
pusz!!