Ancsa!
Úgy, ahogy mondod, lassan belefulladok
.
Ovidekort gyártok szériában, roppant primitív módon (szalvéta felragaszt h.cellre, kivasal, majd keretfest)Ha sok van belőle, akkor ez is megteszi, főleg, hogy csak húsvétig lesznek fent ezek, aztán mehet a többi. Ráadásul ellepett a többi megmunkálásra váró alap, és nem győzöm
De legalább már kész a redőnyös kenyértartóm, és a fali pzs-tartóm
Új művek tetszetősek
Legjobban az orgonás, meg a csatos tetszik. Látszanak a foltok is! Mi az orgona alapja? Fa?(ezt viszont nem veszem ki
)
Gigóca kb fél éve kampányolt a tengeri szivacs mellett, azzal pacsmagolta az óráját, na, azóta van tervben(több másik dologgal együtt
)
A körmömön a szalvéta hihetetlen módon még mindig tökéletes, pedig már lassan egy hetes...
Szandra!
Tetszik a zebráshoz a repesztett keret
!
Voltál vasárnap a Szpidi barátnőjénél? Ő a Pecsa kijáratával szemben van a bolhán?
Edóka!
Ha nagyon hígítva van a lakk, akkor csak minimálisan színezi el a fát, de mégis megmarad a bevonat. Nekem nagyon bejött a lakkhenger, talán érdemes beruházni rá, nagyobb felületen meghálálja az árát, ami egy sima festőecset ára környékén van, úgyhogy nem vészes.
Napraforgónak az is segíthet, ha egy kicsit a mintát áttunkolod száraz, de festékes ecsettel, szivaccsal.
Kék veder-kaspóért, és a lőszertartóért irigy vagyok
Részemről az ujjammal simogatom el a szalvétát. Talán ez szokás kérdése
.
GMagdi!
Toma vár a kézimunkában...
Lányok!
Régebben mondtam már, hogy vettem Knorr Prandell ragasztó-koncentrátumot. Nos, most kipróbáltam.
Az ára ugyan remek, de az állaga már kevésbé. Hígítás nélkül is nagyon híg, de iszonyatosan ragadós, tahát hígítani kell. Úgy viszont annyira vizesnek hat, mint egy agyonhígított tap.rag. Nem nehéz vele dolgozni, de a Pannoncolor ragasztóját nem fogom erre lecserélni, szvsz még a Deka ragacsa is jobb ennél, azaz kezelhetőbb.
Viszont egy dolog mellette szól: olyan hihetetlen mértékben emeli ki a színeket, hogy alig hittem a szememnek, majd lefotózom.
Készítettem nagyméretű hungarocelles képet is (40*30-as sz-méret), arra híg Plextolt használtam, az is jó
.