Szóval:
Először is vártunk azt hiszem 6 hónapot, nem jött össze, elmentem a nőgyogyimhoz (az akkorihoz), férjemnek adott beutalót spermavizsgálatra, engem meg sem vizsgált, mondván, oda jártam eddigi életemben, nem volt semmi zűr, rendre 28 napos ciklusaim vannak...stb... Kiakadtam!
Férjem vizsgálata a következő volt: 6! Millió össz.spermiumszám, ebből 40% mozdulatlan...Lelombozódtam
Visszamentünk a nődokimhoz, írt fel neki clostilbegytet, 1 havit, de én azon törtem már a fejem, hogy ez így nem jó, hogy engem meg sem vizsgál...orvost váltottam, elmentem egy másik városba, nagyon sokan ajánlották ezt a dokit, mert Ő nem csak ül a babérjain, és szedi be a pénzt, és közben nem mondd semmit, amivel előrébb haladnánk, hanem Ő a célra törekedik...
Egyből hormonlaborba küldött engem, citológia, hüvelyi UH....stb...
Az eredményeim mind jók lettek egytől-egyig, a férjem következett. Megmondtuk, hogy szedett clostilt...stb...
De azt az előző doki nem vette észre, hogy valami baktérium van a spermiumban!!!
Hát jött a Köjál vizsgálat, baktériumtenyészet-eredmény-streptococcus alfa haemolizáló, aztán egy erős antibiotikum, ami ezt kiölte, majd a gyógyszer teljes kiürüléséig 3 hét, majd spermavizsgálat: 14 Millió össz.spermaszám, és még mindig baktérium. Megint egy tenyészet, megint antibiotikum, megint 3 hét kivárás, és múlt pénteken volt a vizsgálat, aminek naggggyyyon örültünk, mert valószínűleg amíg a baktérium ott éktelenkedett a szervezetben, addig az rendre lassította, és írtotta is a kiskatonákat.
A mostani eredmény: 60!! Millió össz.spermiumszám.
Most már felhívtam a dokit tegnapelőtt, hétfőn megyek hozzá az eredménnyel, és meglátjuk mit mond
Hát nagyon dióhéjban ennyi, remélem érthető is amit leírtam