Új privát üzeneted érkezett!

Panó!

én is így voltam vele, ráadásul olyat szeretnék amit én tudok használni, mert Laca ügyes, de nem biztos, hogy mindenből a praktikusat venné meg. Jobb ha ott vagyok. Szorítok holnapra, bizti rendbe lesz minden!!!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Én nem babonából nem veszek semmit. Hanem, mert még nem éreztem annyira a súlyát a dolgoknak. Még a pocim sem látszott eddig nagyon, mozogni is most kezdett intenzíven a picuri. Na meg a tesóm lesz a gyerek keresztanyja, és ő veszi (fizeti) a babakocsit. És most szólt, hogy jövő hónapban aktuális lesz a dolog.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi!

Szerintem ez egyénfüggő is, hogy ki mikor vásárol.
Engem pl. megijesztett, hogy mennyi apróság kell. Nem is gondoltam volna. Írtam ma az árakat a Corába és egész szép kis összeg jött ki, pedig nem a drága doldokat néztem. Csak a kismamáról minden bőrt próbálnak lehúzni. Úgyis megveszi a gyereknek címszóval. Eddig csak nézelődtem én is. Nem is volt szándékomban még venni, úgy a április végére gondoltam, de amióta nézegetem a kocsikat azóta nem volt ennyiért még. Most tudom, hogy mit akarok, miből milyet, és ha látok akcióba akkor most már megveszem. Most már max 3 hónap van hátra, ha nem jön hamarabb Anna. 36. hét 10 hét múlva itt van, amikor már érettnek számít a baba. Ez meg olyan rövidnek tűnik, pedig lesz még álmatlan éjszakám addig jó sok. Kép

Pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: az 1700 nagyon sok! Van olcsóbb is a corában! A felnőtt lepedőknél nézd meg! Az 1000 alatt van ( ~600 Ft)! Én amúgy akciósan vettem 400-ért! Kép A gumis a jó!!!
A Canderel mehet. A Süssina állítólag nem. Nekem olyan mondta, aki diétázik! Én a Zsófival is ittam anno, és most is! Nem lehet minden nem jó!!! Amúgy ebben a hozzászólásban nincs benne, hogy árt! Csak az, nem tudják, mi a hatása!

PAnó:
akkor ma már nem hiába éltem! Az 2 napra is megcsinálható! És utána lazíthatsz! Kép
Szurkolunk akkor neked holnap! A nemét nem kérdezed meg?

Timi:
Istenke tartsa meg a Keresztmami jó szokását! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Nem kérdezem meg, nekünk ez meglepi lesz, hacsak valaki el nem szólja magát!

Panó
panó

Zsuzsa!

Tény hogy a gyereknél néztem, de az állam ott is maradt. Majd megnézem a felnöttön is. Köszike!
CAnderelt még szeretem is és van is itthon. Erre a nagy örömre este fogok inni teát!!!!!! Kép Még jobban érzem magam most már!

Pusz
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: helyes beszéd! Persze ne tegyél bele nagyon sokat!

Panó: Kép

Zsuzsa
zerko

Lehet, hogy ma lelépek korábban. Kicsit elfáradtam a semmittevésben.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Zsuzsa!

Már kész a teácskám!!!!!!!
Csak mi a fenének járok védőnőhöz, ha ezt a babanetről kell megtudnom? Ki tudja erre a választ?

Mucska

Andi
Kép
mucska

msot mérges vagyok dühös vagyok ideges vagyok. haragszom kispapira. ma még nem jelentkezett, hogy mi van vele, és nemtom hol vanKépKépKépKépKépKép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi!

Ne idegeskedj, biztos meg van az oka, hogy nem jelentkezett.
Zsuzsa!
2 szem ment 3 dl. teába.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Panó, ha ezt tudom akkor elhívtunk volna segítségnek mert mi elég bénán kezdtük.
Drukk a holnapi uh-hoz. Ez milyen vérvétel lesz?

Mucska, Zsuzsa! Én régen Canderelt használtam amikor olvastam egy cikkben, hogy rákkeltő. Azóta hanyagolom, bár lehet, hogy nem igaz amit írtak. 1-1 szem biztos nem árthat!

Chello
chello

Szia Chello!

Ki tudja hol az igazság? Arra jó lesz, hogy néha tudjak legalább egy kis teát inni.
HA csak egy oilyan alap dolgot veszünk, ment a tej. Régen és most egészséges , a közelmúltban az sem tartozott az egészséges táplálékok közé.
Szerntem üzleti érdekek csapnak össze ebben is.
Túlzásba nem akarom vinni.
NAgy pusza: Mucska

Andi
Kép
mucska

Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek,majd kipróbálom.
Zsuzsa!
Szorgalmasan folytatom a visszaolvasást/jan.19-nél tartok/,és találtam valamit.Azt írtad,hogy a hugod az Istvánban játszott.Én meg ott énekeltem,közel 10 évig.Kb.1985-1994-ig.Sokat utaztunk együtt a nagy zenekarral,lehet ,hogy ismerem a tesódat! Kép
Nincs Róla egy képed?Név szerint nem sokat imertem,de arcról talán beugrik.
Kinga!
Ha időszerű lesz,lehet,hogy kérnék Tőled egy orvos nevet,telefonszámot,hátha szükségem lesz rá.Én igazából nem akartam ennyire a végén menni,de Gergő sulija miatt muszáj.
Panó!
500 darabos a puzzle,és ami a lényeg,babák vannak rajta.Ez az én mániám,egy időben gyűjtöttem őket.Nekem a gyerekek napközben iskolában,óvodában vannak,úgyhogy ráérek játszani,egyébként meg Ők is próbálnak segíteni,már nagyobbak,mint Nálatok.Megnyugodtam,hogy Nálad is rendszertelenek voltak a mozgások ebben az időben,egyébként,ahogy leírtam,máris beindult.Kép
Drukk Neked holnapra.Én annak ellenére,hogy van fiam is ,lányom is,és mindegy,hogy mi jön,azért nagyon kíváncsi vagyok,már csak azért is,mert nekem semmilyen cuccom nem maradt.A kismamaruháktól a kiságyig,babakocsiig,ruhákig mindent elölről kell kezdeni.Eredetileg csak 2 babát terveztünk,aztán tavaly mégis meggondoltuk magunkat.

Én húztam egy határvonalat:május 9.
Akkor lesz a bababörze,és szeretnék mindent akkor megvenni.Legalábbis a nagy részét.
Régebben úgy olvastam,hogy közületek is többen akarnak menni,szerintem lényegesen olcsóbban meg lehet kapni mindent.Akár újakat is!

Bocs,ha sok voltam:

Anikó
vakili

Kép
vakili

Sziasztok!
Az előző kép Gergő,az én arany kicsi fiam,most küldök Katáról,a kis tündérkémről.Köszi még egyszer a segítséget!KépKép
vakili

Mucska:
mert kell! Sok ilyen dolog lesz az életben. Már csak abban bízok, hogy a baba kapcsán jobb ötletei lesznek!
2 szem? Akkor nagyon fegyelmezett vagy! Kép De ugye nem feketetea volt? ÉS 1 literbe teszek 2-őt! Nagyon fini teák vannak ám! Kép

Chello: minden rákkeltő! Az olaj, a tej, és a levegő, meg az élet! Kép

Anikó: akkor tuti! Ő az, és Kati a neve!

Kép

Ha kevés volt, jelezz, és keresek még! Ő 1973-as! És Rákóczis volt.
A Vadász Gabi is ott hárfázott?
Kép
És a Koncz Juli (fuvola) is ismerős?
Kép

Most eldugulok!

Zsuzsa
zerko

Anikó: Jó tanítvány vagy Kép
Szép gyerekek! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Citromos Pickwick. Én meg már abban sem bízok! Kép

Anikó!

Szép gyerkőceid vannak, de ők már jó nagyok! Mit szólnak a kistestvérhez? Várják mi?
Mucska

Andi
Kép
mucska

Mucska: a Milfordok nagyon finik! Meg a Pickwick Gyümölcsvarázs is! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Ismerős,ismerős,de hát nagyon régen volt.Régi képed nincs Róla?
Egyedül nem ment volna,apus segített,én sajna nem vagyok ilyen ügyes.

Mucska!
Ugyi szépek!Büszke is vagyok ám Rájuk!!!
Nagyon várják már,tartok is tőle,hogy előbb-utóbb elfogy a türelem.

Anikó
vakili

Sziasztok Lányok!

Megint csak kutyefuttában olvastalak el Titeket, de azért megpróbáltam leszűrni a lényegetKép
Először is végre talán tudom, hogy kell röhögő fejet csinálni, úgyhogy valószínűleg most állandóan ezt fogom betenni mindenhováKép

Nem tudom már felsorolni a neveket, de MINDENKINEK sok-sok puszika, olyan jól esett, hogy nyugtattatok a babával kapcsolatban. Már amúgy is megnyugodtam, de jó volt, hogy írtatok, így legalább nem türelmetlenkedemKép Mégegyszer köszike mindenkinek, aki írtKép

Süncsi és Timi
Mind a ketten Egriek vagytok? Én Egerben születtem és ott is éltünk 10 éves koromig, imádtam azt a várost és mai napig igazi Egri nőnekKép tartom magamKép
Írjatok már magatokról, hova jártatok suliba, én a 2-es gyakorlóba jártam. Igaz nem is tudom, hogy Ti hány évesek vagytok, elfelejtettem megnézni, de azért írjátok meg, még ha nem is vagyunk egy korosztályKép

Mucska
Remélem a depid elmúlik! Sajnállak. az nagyon sz... dolog és nem tud nagyon tenni ellene az emberKép Kitartás!!!
Jó, hogy írtad a babakocsiról a dolgokat, én is oda fogok figyelni, hogy ne feküdjön nagyon puhán a gyerek!

Anikó
Tök jó, hogy írtál a bababörzéről, nem is tudtam, de én is el fogok menni, akkor már talán fogok merni vásárolgatniKép
Nagyon édesek a gyerkőceidKép

Most mennem kell, mert megyünk ünnepiu vacsira a párommal, ez még nem a házassági évfordulónk, mert az a nyáron lesz(8.), ez az összejövésünké, ami már ma 10(hihetetlen belegondolni!) éves!

Puszika mindenkinek, jó pocakosodást!!!

OrsiKép
17+4

avocado

Orsi!

Nagy pusza Neked!
Babakocsi: ez csak az én véleményem, de nekem ez egy alapkövetelmény volt.
Gratula az évfordulóhoz! Kép
depim, meg elszállt, csak ez a hülye cukor miatti tanácstalanság akaksztott ki. De mondott a védőnő annyi baromságot ma, hogy nem érdekel, hogy mit beszél. Most vigyázok és legközelebb majd beszélek a belgyógyival, annak ez a szakterülete.

Jó vacsizást!

Anikó!

Büszke is lehetsz igazán! Kép

Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól,halál dühös vagyok. Mostantól mindennap megeszek 2 tál somlóit, meg fél kiló húst, két kiló zöldséggel. Elegem van a súlyomból!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Linó,gátmetszés lehet nem lesz,azt mondta az orvosom,hogy még vihetem is az olajat,ő is beken vajúdás közben,mert az is segít.Ha 3200 grammos gyereket szülök,garantálja,hogy simán meglesz,mert jó széles csípőm van,de 4 kg felett előre nem ígér ilyent.

Zsuzsa,dehogy esel hasra!Hidd már el,hogy nagyon szép kismama vagy!Látod,engem mindig gyötörnek és még annyi örömem sincs,hogy valaki észrevegye magától,hogy kisbabám lesz.Így,22 hetesen Kép
Zsófinak gyógypuszi megy!
Ja,megint rossz vagyok,de én szoktam inni kávét is,meg fekete teát is.Az baj?

Panó,köszi,megfogadom KépJa,és olvad is már Szhelyen!És már itt is taknyosodik minden.

Anikó,okés,én imádom a dokimat,nagyon aranyos.Miért jöttök Keszthelyre?Én is gyűjtöm a babákat,illetve az Anne Geddes babás fotóit.Én is szeretnék menni a börzére,bár nemtom,milyen is az.Aranyosak a gyerekeid,látom,lányod orrán kijött a rosszaság. Kép

Mucska,de jó látni,hogy megint egy csomót írkálsz!

Orsi,jó vacsizást!

Puszi,Kinga
nyinike

Kinga!

Neked eleged van én meg irígykedek! 2 tál somlói! Álom!!!!!!
Hidd el még mindig jobb, mint a forditottja!
Vigyázz Bendére nagyon!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia Mucska!

Én sajna jobban félek,mint örülök,mert így megvan az esélye,hogy retardált lesz a kicsi.Na,azt meg nem akarom.Szóval,most rettegek kicsit,aztán nekilátok az evésnek.Csak már rosszul vagyok a kaja gondolatától is.
Vigyázok rá nagyon,mert szeretem nagyon pici bogárkámat,Te is vigyázz Annára!
Kinga
nyinike

Zsófi megint elesett, neki az ágy fájának, és persze felrepedt a seb. Most ennyit, mert kivagyok. Megint vér folyt! Kép
Majd holnap jövök!

Zsuzsa
zerko

Ildi!

Boldog névnapot kivánok!Kép
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,
Annyira hiányoztatok!!!

Tegnap késő este még elolvastam az ÖSSZES üzenetet, amit írtatok az elutazásunk óta, ez majdnem 3 órámba telt, de nem bírtam ki reggelig.

Nagyon örülök, hogy mindenki rendben van, leszámítva "kicsi" baleseteket, mint pl. Zsófika újabb akciója...

Ildikó,
Mucska üzenete alapján gondolom, ma lehet a névnapod: tehát én is nagyon boldog névnapot kívánok! Gondolom, a finnek nem ünneplik a névnapjukat.
Örömmel olvastam, hogy vaszeg kisfiad lesz!!! Annyira örülök, tudom, arra vágytál. ( Most pont a férjem szülinapjára vagy kiírva! )
A munkálatokhoz további erőt és kitartást kívánok.

Egcsi!
Neked is nagy gratuláció Bertoldhoz!!! Hogy lehet őt becézni? Berti? Különös név, de tetszik. Olyan komoly. Minden jót nektek.

Zsuzsa,
Hogy van a kicsi lány? Nagyon csúnya lett megint a buksija? Hogy viseli?
A képed nagyon kedves a profilodban, csodás anya vagy! Szép a pocakod!!!
Képzeld, a síelés egy hete alatt teljesen kijött az a szép latin nevű barna vonal a hasamon!
A találkozót már nagyon várom, a tegnapi 3 órás olvasgatás után (majdnem éjfélkor kapcsoltam ki a gépet ) erről álmodtam, és 11-en voltunk, erre határozottan emlékszem, ott volt a férjed is, csak valamiért egy kicsi fiúcskát vezetett kézen fogva...Az álomba minden belefér.

Mucska,
Nagyon aggódva olvastam végig az üzeneteidet, mert éreztem a depressziót a hangulatodon - hát, nem örülök, remélem, máris kimásztál a gödörből. Egyébként ez a szénhidrát-elvonás mint magyarázat szerintem is teljesen megállja a helyét, ehhez még ugye a megváltozott hormonok is...Vigyázz magadra.
Beférek még a menzás csoportba?

Süncsi,
Ahogy olvastam a leveleidet, nagyon féltem, hogy te is elkapod a párod nyavajáját, a hétfői napon már írtál is ilyesmit - de talán nem annyira vészes, ugye? Hogy vagy ma?

Chello,
Én is várom már a képet Noémi szobájáról, ha készen vagytok! Szuper, hogy magatok csináljátok.

Nanda,
Mire jutottatok Mayával? Megvolt mát az orvosi vizit? Gondolom (és remélem) nincs szervi baj a háttérben, csak valami pszichés zavar. Ha tartós a gond, érdemes egy jó nevelési tanácsadót vagy ilyesmit felkeresni, bár gondolom, te is ezt tervezted. Szurkolok, hogy mihamarabb megoldódjon a probléma. Most ( és pár hónap múlva főleg ) szükség lesz minden erődre, nem merülhetsz ki.

Anikó,
Én is örömmel üdvözöllek a topikban!!! Gyönyörűek a srácaid, az én fiam 6 éves lesz a nyáron, és ő is nagyon várja a kishúgát.
( Az álgerendákért én is odavagyok....)

Szia mindenkinek, most megyünk bevásárolni, feltöltjük az éléskamrát, hűtőt.

Bori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori!

Természetesen beférsz. MOst már a kedvem is jó, de nagyon diétásra ne számíts, csak igazi jó parasztos ízekre. Nem vagyok a reformkonyha művésze.
MAi menű: karfiol leves és zsirban sült kruplipogácsa. Hát ez a diétától jó messze esik!

NAgy pusza Neked és jó hogy épségben hazaértetek. Épp tegnap gondoltam rád! Jól viselkedett az új autó? Az újnak nincs párja! Ez biztos. TApasztalat! Én most egy Toyota Hiluxal járok, az sem a kis kategória. Bár ez LAcié, mert az enyémet eladta, de ha meg lesz Anna és tudunk menni már egy kicsit jobban külön is, akkor én is ismét új autóra hajtok.

NAgy pusza Nektek: MUcska

Andi
Kép
mucska

Ildikó:
Boldog névnapot!

Kép

Zsuzsa
zerko

Helló Lányok!

Diétába kezdtem. Ma almát fogok almával enni. Ugyanis tegnap, terhességem alatt először, sikerült mindent kihánynom. Gőzöm nincs, hogy mi volt a baj, még csak sokat sem ettem tegnap. Ebéd után már semmit. Kicsit gyenge vagyok, kicsit fáj mindenem, de mindegy...

Orsi!

Engem tuti nem ismersz, mert én csak öt éve vagyok egri. Fősulira jöttem ide, aztán megismerkedtem a férjemmel, és itt ragadtam, megszerettem.Kép Viszont én meglestelek, hogy hány éves vagy, és lehet, hogy a férjemet ismered! Ő is a kettesbe járt, és szombaton lesz 30 éves. Szóval még a korosztály is ugyanaz.Kép Milyen osztályba jártál? Hátha, hátha!Kép

Férjemnek valóban megvolt az oka, hogy miért nem jelentkezett. Én azthittem, hogy három órás a vizsga, de ehelyett öt órás volt. Később is kezdték, így fél négyre végzett. Szegénykém teljesen kivolt szellemileg, mire hazaért. És fájt a keze a sok írástól.Kép

Anikó!

Nagyon szép gyerekeid vannak!!!

Mucska!

Képet kérek a babakocsiról!Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!
Zsuzsa: Nagyon sajnálom Zsófit,puszi a bibijére!

Ildikónak én is sok boldogságot kívánok,sajnos én nem tudok ilyen szép virágot küldeni,de gondolatban megy!

Orsi:A börze nagyon jó,de készülj fel nagy tömegre.Vidd apát is szerintem,mert akár teherautónyi gyönyörű cuccot tudsz hazavinni.Főleg ilyenkor szerettem én is menni,amikor újszülöttre vásárolhattam.Bár Katával pont akkor voltam bent a kórházban,így apa ment egyedül,de nagyon szép dolgokat vett Neki.Csak arra figyelj,hogy a legkisebb méretből ne vegyél túl sokat,mert 3-4 hét alatt kinövik.Vannak máskor is kisebb börzék,kül.Műv.Házakban,én időnként ezekre is elmegyek.Már ami itt van közel.
Ha esetleg többen is készülünk a nagyra,a végén ott is lehet egy talit szervezni!Kép
Ünnepi vacsi:Mi most voltunk 16 évesek apával vasárnap,(13 év házasság aug-ban)és nekem itthon csinált meglepi vacsit,gyertyafénnyel,mindennel,amíg Titeket olvasgattalak a neten.Nektek jól sikerült?

Kinga:Keszthelyre nyaralni megyünk,apukám szerzett beutalót,ha minden igaz,és nem jön közbe semmi.
Szerintem a súlyoddal ne foglalkozz!Én azt olvastam,hogy a kismama szervezete tudja,hogy mire van szüksége,és azt kívánja.Ha a cukor miatt kell diétázni,az más,de csak a hízás miatt én nem tenném.Legalábbis amíg terhes vagyok.Egyébként nincs is olyan védőnő,aki nem ezen lovagol!
Anne Geddes képeit én is imádom,de ez nem az.Te a képeit,vagy a kirakóit gyűjtöd?Nekem is rég fáj már rá a fogam,de ami késik,az nem múlik.Amíg dolgoztam,nem lett volna rá időm,na de majd most!Kép

Timi:Nálunk kitört a hányás-hasmenés vírus,nem lehet,hogy Neked is az van?Lányom vasárnap,hétfőn,kisfiam most éjjel kezdte.Remélem én megúszom valahogy.Kép

Bori:Az álgerendák nagyon tetszenek nekem is,csak még azt nem tudom,hogy hogy fogok én ehhez textileket,kiegészítőket találni.Ráadásul nálunk az egész lakás mediterrán jellegű,narancsos,mert ez az én világom.Kicsit azért félek tőle.

Puszi Nektek

Anikó
vakili

Szép napot!

Mi ugyan este megint majdnem sírtunk a Zsófi miatt Kép, de az egész család aludt éjjel. Kép Zsófinál ment a melegpárásító egész éjjel, és ma reggelre sokkal jobb már az állapota! Meg persze kapja a vitamint, és a calciumot is!

Bori:
Üdv újra itt! Kép Kép Kép
Én csodás anya? Miből gondolod???
Ne is mondd az újabb akciót! Ma 2 hete az eredeti, hétfőn kiesett a seb, és tegnap óta újra csúnya. És persze úgy ütötte meg, hogy nem 3 cm-rel feljebb, vagy lejjebb! Vékony volt a bőr, és persze fel is repedt megint. Így újra ment a rutin, de most fegyelmezettebb volt már! És szerencsére kevesebb vér folyt! Persze most is csak az eredményre érkeztem, mert a konyhában voltam éppen, és ő a férjemmel bent! Az üvöltésre szaladtam csak... Kép
Viszont így nő sajna az esélye, hogy a heg megmarad örökre. Kép
Az én férjem ott egy kisfiúval? Érdekes! De álom volt…
Bízom benne, hogy jó lesz a találkozó, és hogy sokan leszünk! Kép Még bő 2 hét!
Amúgy jó volt? A férjed meggyógyult?

Mucska:
örülök szívből a jobb kedvednek! Kép
Akkor egyszerre gondoltunk Borira? Nekem is többször eszembe jutott tegnap!
Arra gondoltam, hogy most annyi finomtól tiltanak el, hogy ha betartod, utána elvonási tüneteid lesznek! Akkor kell majd vigyázni, hogy mi a mérték!

Kinga:
retardált? Ugyan már!
Ez azt jelenti, hogy most nem híztál? Talán mert evvel az ifjú kézis legénnyel ledolgozod azt a pár grammot is!
Egyél csak, de vannak hízlalóbbak is, mint a zöldség! A csoki, a mogyorófélék, a süti, a rántott husi sültkrumplival, és a sajtok, … Így könnyebb lesz talán! De ne erőltesd!
A gáttémát meg egy kicsit tedd el későbbre. Majd ha látszik, mekkora a baba, visszatérhettek rá. Egy jó dokival, és egy jó szülésznővel összejöhet!
Kévé, tea: rossz azért nem vagy, de a koffein a baba szívének sem jó! Kap belőle, és az övé eleve min. 2X annyit ver, mint a tiéd! Így felesleges. Azoknak, akiknek nagyon alacsony a vérnyomása, egy lightos KV még elmegy, de módjával!
Az enyém 90/50, de nem élek vele. De sokat kell inni!

Anikó:
Régi kép? A Hugiról talán, a többiekről nem hiszem! Majd beszélek vele, hol lehettetek együtt! Akkor te Kórus tag voltál?
Van ilyen védőnő! Az enyém sosem lovagolt rajta! A Zsófival a 20 kiló miatt sem, és most a - 4-5 kilóm miatt sem! Ő evvel nem nyaggat! Minek???
Ez a vírus sokakat utólér! Kép Jobbulást nektek, és vigyázz magadra!

Orsi:
Hogy sikerült a vacsi? Mi volt a menü?

Timi:
az alma csinálhat sok savat, és az sem jó a gyomrodnak! Inkább házastársi kekszet is rágj mellé! Szerintem dilis voltál a férjecskéd miatt, és az tett be!
5 óra… Akkor ez számvitel+ellenőrzés lehetett! Tény, ennyit gondolkozni sem egyszerű!
Majd ma regenerálódik! ÉS eszik ő is!

Mindenkinek depimentes szép napot!

Lassan gyűjteném a jelentkezéseket a talira!
Mondjuk akkor márc. 27. szombat 12 óra legyen, és a megbeszélt hely!
Aki hamarabb jönne, jelezze, majd talizom vele én valahol a környéken! Kép
A jelentkezés utolsó tatárideje legyen jövő péntek, azaz márc.19.
Mindenkinek előre is köszi, és MINDENKIT várunk!!!

Zsuzsa
zerko

Persze határideje Kép
zerko

Sziasztok!

Na megjöttem, vettek újra vért Afp-re és volt UH is. Nagyon élénk volt a baba, állítólag van mindene és minden rendben van vele.

Chello!
Azért nem vagyok profi tapétázó, szerintem már el is felejtettem, hogy hogy csináltuk.

Anikó!
Nagyon szépek a gyerekeid!Kép
Megkérdezték ma az UH-on, hogy kíváncsi vagyok-e a nemére, én meg mondtam, hogy nem. Pedig kíváncsi vagyok, csak szeretném, ha megmaradna meglepetésnek. De lehet, hogy legközelebb nem bírom ki és mégiscsak megkérdezem!
Az én férjemről nem tudom elképzelni, hogy gyertyafényes vacsorát készítsenKép

Orsi!
Gratula az évfordulóhoz!

Zsuzsa!
Sajnálom Zsófi újabb balesetét. Nekünk Peti volt ilyen 1-2-3 éves korában alig lehetett róla olyan képet csinálni, amin nem volt valami sebhely. De nem maradt nyoma semminek!

Bori!
Üdv. újra itthon. Milyen volt a síelés? Férjed és Dani síeltek? És te mit csináltál?

Mucska!
Ez a zsírban sült krumplipogácsa részletesebben is érdekelne!

Panó
panó

Panó:
ez jó hír! ÉS ha meglesz ennek az eredménye, megint UH?
Én csak a tudat alatt bízom benne, hogy a szép kis pofiját nem csúnyítja majd ez el. Neki eddig nem volt semmi! Remélem ezentúl sem lesz!
Én is bírom még (26. hét), hogy nem tudom a baba nemét, de furdall! Bevallom! Ebben nincs szerintem semmi szégyen!

Zsuzsa
zerko

Aki volt a Praxisban, tudna nekem infot mondani róla? Ár, mit kapok érte, mit kell vinni?

Timi (20+0, almával és háztartási kekszel a kezében és szájában.Kép )

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

PAnó!

Lehet ám, hogy ismered, csak más néven!

Megfőzöl annyi kruplit, amennyit gondolsz, sós vízben. Ha kihült összetöröd, raksz hozzá egy tojást, sót ízlés szerint és annyi lisztet amennyit felvesz. Kinyújtod, kiszaggatod és bő olajban megsütöd.
A párom pl. lekvárt tesz a tetejére, én vagy magában vagy tejföllel szoktam enni. Jó laktató parasztkaja ez is.
Gyorsan meg van és nincs vele sok baj.

Nagy pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

Timi:
én nem voltam ott, de info:
http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=20
Alul regisztrálj, akkor asszem 7000 Ft ( egy ezressel olcsóbb!), ami a vizsgálat, és a videófelvétel, +1000 Ft a képek CDre.
http://praxis.ultrahang.net/
http://gribedli.eblap.hu/4duh.htm
http://4d.ultrahang.net/

És ha teheted, kérd magad Győrfi Mátyáshoz!!!
Zsuzsa
zerko

Mucska:
akkor ez ua, mint a nudli-gombóc tészta, csak te mássá formálod! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Nem csinálnak újabb UH-ot. Az új Afp eredmény tulajdonképpen nem is érdekes, azt mondták az UH a lényeg. De azt ne kérdezd, hogy akkor minek csinálják meg az Afp-t!
Ritának a nemét én is csak kb. a 31. héten tudtam meg! Petiét meg csak amikor megszületett!

Timi!
Praxis információk a Babanet főoldalán vannak!
Én még nem voltam, mostanában tervezzük mi is.

Mucska!
Ezt tényleg ismerem és az egyik kedvenc kajám. Most akkor megint sóvárgok, hogy ti milyen finomat esztek!

Panó
panó

Megebédeltem!Kép

Zsuzsa!

Tali részemről tuti! Már elkezdtem buszt is keresgélni..

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Helo csajok
Gondoltam ma valahogy csak szakitok egy kis idot, mar tegnap is akartam, de nem jott ossze. Nagyon elfoglalt vagyok:-(
Mucsak, Bori, Zsuzsa, Aniko!
Koszi a nevnapi udvozleteket, aranyosak vagytok, betettem oket a tarisznyamba eromerites celjabol magammal viszem a du. foghuzasra. Ugy be vagyok tojva, hogy ihajjjjjjj!

Mucska
Jo, hogy megint irsz, en is szeretnek jonni hamikazni, de csak pogit kerek. Lehet?

Bori
En is annyira orultam, hogy fiu lesz,majd elszalltam a boldogsagtol. Mar alig varom, hogy megszulessen. Milyen erdekes ez a szulinap dolog a ferjeddel, nalunk Oskar szulinapja van jul. 12-en. Milyen volt a sieles, bevasarlas? Igazad van a finnek nem unneplik a nevnapokat, de azert a ferjem tudta es reggel megkoszontott:-).

Zsuzsa
De sajnalom azt a gyogyuru lanyodat, remelem gyorsan veget er ez a szerencsetlen periodus.

Aniko
Nagyon edesek a gyerkoceid, foleg a lanyod, imadom a barnahaju sracokat, biztos azert, mert nekem az osszes szoke. A viragokat koszi, tenyleg szepek voltak:-).

Suncsi
Hogy vagy, remelem minden rendben. Kerdezted a biztositast en itt nem fizetek semmit, es meg nem is hallottam, hogy lehet kismamas biztositast kotni. Viszont a gyerekekre igen, es mi is fogunk, hogy maganorvoshoz tudjunk jarni. Ugyanis utalom az allami egeszsegugyi rendszert.

Most befejezem, mert rengeteg a dolgom!

Mindenkinek millio puszi
Ildi
salla

Panó!

Ne sóvárogj! GYere!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Ildikó:
Foghúzás??? Kép Kép Kép Miért??? Szurkolok neked, és számolj majd be, ha túlélted! Bizti, hogy ezt ma kell?

Zsuzsa
zerko

Mucska:
A Canderelt használó ismerősöm "üzeni", akinek szakember ajánlotta:
a canederel:
1: aszpartam táplálkozási jelentése: a szervezet term úton hasznosítja mivel fehérjealkotó aminosavakból áll
2. minimális az energiatartalom
2. minimális az energiatartalom
4. nincs fogszuvasító hatása
5. engedélyezett édesítőszer

Zsuzsa
zerko

3: nem okoz éhségérzetet! Ez megy a másidik 2-es helyett!
zerko

Írjatok valami izgalmasat, mindjárt lefordulok a székről.Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Zsuzsa,sajnálom Zsófit,de talán nem marad rajta heg!Kár lenne azon a porcelánbőrön.DE az azért jól hangzik,hogy már nem kínozza annyira a nátha,gondolom,ti is jobban aludtatok!
Viszont köszi az üzidet,jól megnyugtattál,mert már kezdtem magam nagyon rosszul érezni a kávé miatt,de egyszerűen elaludnék,ha nem innék kicsit.Ja,meghallgattuk a babóca szívét,olyan gyönyörű!Köszi szépen,nekiállok ilyesmit zabálni,és ígérem a talira olyan gyönyörű pocit produkálok nektek,hogy na.Sajnos,nem csak hogy nem híztam,de 2,5 kg-t fogytam.Tegnap este elmentem Kispapával a Mekibe,mert annál hízlalóbbat nem ismerek és rajtam röhögött végig,hogy hogyan lehet ilyen elszánt arccal enni...Kép
Én is biztosan megyek a talira!

Bori,én is tegnap gondoltam rátok,hogy megjöttetek-e már vajon.Sajna,nekem jövő héttől pszichiáter,egyelőre megelőzés céljából...Kép

Anikó,én képeket gyűjtök.Van egy határidőnaplóm is az ő képeivel,naná,hogy nem írtam bele semmit.Én nem hízok,hanem fogyok,azért bántanak.De most egyszer s mindenkorra elegem van,pocakot fogok növeszteni,és annyit eszem,mint egy kiskutya.Majd a talin felfalom a maradékokat is.

Panó,jó,hogy minden okés,de én sajnálnám a kimaradt uh-t.

Mucska,milyen kocsit szeretnél?Én is kapok egyet,ha megszületett a Bende,csak nemtom,mekkora kellene.

Timi,azért az alma kevés lesz!Egyszer én is hánytam a pizzától,de azóta semmi bajom vele!

Pusza,Kinga
nyinike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?