Szép napot!
Mi ugyan este megint majdnem sírtunk a Zsófi miatt
, de az egész család aludt éjjel.
Zsófinál ment a melegpárásító egész éjjel, és ma reggelre sokkal jobb már az állapota! Meg persze kapja a vitamint, és a calciumot is!
Bori:
Üdv újra itt!
Én csodás anya? Miből gondolod???
Ne is mondd az újabb akciót! Ma 2 hete az eredeti, hétfőn kiesett a seb, és tegnap óta újra csúnya. És persze úgy ütötte meg, hogy nem 3 cm-rel feljebb, vagy lejjebb! Vékony volt a bőr, és persze fel is repedt megint. Így újra ment a rutin, de most fegyelmezettebb volt már! És szerencsére kevesebb vér folyt! Persze most is csak az eredményre érkeztem, mert a konyhában voltam éppen, és ő a férjemmel bent! Az üvöltésre szaladtam csak...
Viszont így nő sajna az esélye, hogy a heg megmarad örökre.
Az én férjem ott egy kisfiúval? Érdekes! De álom volt…
Bízom benne, hogy jó lesz a találkozó, és hogy sokan leszünk!
Még bő 2 hét!
Amúgy jó volt? A férjed meggyógyult?
Mucska:
örülök szívből a jobb kedvednek!
Akkor egyszerre gondoltunk Borira? Nekem is többször eszembe jutott tegnap!
Arra gondoltam, hogy most annyi finomtól tiltanak el, hogy ha betartod, utána elvonási tüneteid lesznek! Akkor kell majd vigyázni, hogy mi a mérték!
Kinga:
retardált? Ugyan már!
Ez azt jelenti, hogy most nem híztál? Talán mert evvel az ifjú kézis legénnyel ledolgozod azt a pár grammot is!
Egyél csak, de vannak hízlalóbbak is, mint a zöldség! A csoki, a mogyorófélék, a süti, a rántott husi sültkrumplival, és a sajtok, … Így könnyebb lesz talán! De ne erőltesd!
A gáttémát meg egy kicsit tedd el későbbre. Majd ha látszik, mekkora a baba, visszatérhettek rá. Egy jó dokival, és egy jó szülésznővel összejöhet!
Kévé, tea: rossz azért nem vagy, de a koffein a baba szívének sem jó! Kap belőle, és az övé eleve min. 2X annyit ver, mint a tiéd! Így felesleges. Azoknak, akiknek nagyon alacsony a vérnyomása, egy lightos KV még elmegy, de módjával!
Az enyém 90/50, de nem élek vele. De sokat kell inni!
Anikó:
Régi kép? A Hugiról talán, a többiekről nem hiszem! Majd beszélek vele, hol lehettetek együtt! Akkor te Kórus tag voltál?
Van ilyen védőnő! Az enyém sosem lovagolt rajta! A Zsófival a 20 kiló miatt sem, és most a - 4-5 kilóm miatt sem! Ő evvel nem nyaggat! Minek???
Ez a vírus sokakat utólér!
Jobbulást nektek, és vigyázz magadra!
Orsi:
Hogy sikerült a vacsi? Mi volt a menü?
Timi:
az alma csinálhat sok savat, és az sem jó a gyomrodnak! Inkább házastársi kekszet is rágj mellé! Szerintem dilis voltál a férjecskéd miatt, és az tett be!
5 óra… Akkor ez számvitel+ellenőrzés lehetett! Tény, ennyit gondolkozni sem egyszerű!
Majd ma regenerálódik! ÉS eszik ő is!
Mindenkinek depimentes szép napot!
Lassan gyűjteném a jelentkezéseket a talira!
Mondjuk akkor márc. 27. szombat 12 óra legyen, és a megbeszélt hely!
Aki hamarabb jönne, jelezze, majd talizom vele én valahol a környéken!
A jelentkezés utolsó tatárideje legyen jövő péntek, azaz márc.19.
Mindenkinek előre is köszi, és MINDENKIT várunk!!! Zsuzsa