Sziasztok!
Akatáéknál már jó nagy lehet a nyüzsi, már alig várom a képeket!
Muffin: Nagyon jót nevettem a cikken, Lea nem tudta elképzelni, mi bajom, de aztán ő is elkezdett nevetni.
Eliot nagyon ügyes és édes!
wera: Jók a képek! Priviben küldöm a linket, ímit kértél.
Brúnó-Zsuzsa: Nagyon csinos kismami voltál! Ha már kint leszünk, és netközelbe kerülök, akkor megmondom, hova utaztunk.
Esik még nálatok a hó?
Tita: Neked is elküldtem priviben a könyv elérhetőségét.
linda: Várom a sapis képet Viviről!
kike: Nálunk egyszer volt megfázva Lea, akkor 2 hétig szívtam az orrát, mire meggyógyult. Igaz, mi nem gyógyszereztünk, nem volt láza, csak hőemelkedése, de kellett 2 hét a gyógyuláshoz. Kitartás!
Ági: Sajnálom, hogy ennyire rosszul alakult a bőrgyógyászati vizsgálat. Szegény Nándi, és szegény te.
Erre csak azt tudom mondani, hogy aki orvosnak megy, igenis legyen tisztában azzal, hogy emberek, gyerekek egészségéért felel (a lelki egészségéért is, nem csak a testi egészségért!!!), és ha rossz napja van, azt akkor sem lehet a betegekre zúdítania. Minden orvos ember is, én ezt megértem, de aki orvosként nem képes elkülöníteni a magánéleti vagy egyéb problémáit a munkájától, az nem való erre a pályára. Inkább tartson fél óra szünetet, fújja ki magát, igyon meg egy teát, kávét, vagy egyen valamit, higgadjon le, és utána menjen vissza a betegeihez, és tisztességesen lássa el őket!
babuli: Apája nagyon szép virágot vitt neked! Szabi hihetetlenül vigyori!
Viki: Lackó nagyon ügyes és drágaságos! Nagyon jó a Lackós feliratod is! Te is bírod a SP-ot?
Marcsi: Teljesen megértelek az érzéseid miatt. Néha nevetségesek az emberek, hogy mennyire nem gondolkoznak, mielőtt beszélnének. (Bár némelyiküknél kétlem, hogy képesek lennének ilyen tevékenységre...) A családi pótlék arra sem lenne elég, hogy éhen ne haljon a gyerek, és akkor még nem ruháztattad, nem taníttattad, nem vettél neki egyetlen játékot sem stb. A mai magyar emberek többsége beteg, lelkileg roncs, irígy vagy rosszindulatú, megkeseredett. Azt hiszem, sajnos ez csak egyre rosszabb lesz.
Pedig mennyivel szebb lenne az élet, ha másképpen viszonyulnánk egymáshoz?
Lányod jól jár, mert most tuti nagyon finomakat ehet majd vacsira!
Jaj és kérdezted; sikerült albit találnunk végre. Lehetne jobb is, de örülünk, hogy egyáltalán van. (Na meg már az agyunkra ment a keresgélés.)
zsuzsa: A pizza merénylet volt, ez tény. Bár én szoktam itthon készíteni magunknak, az is mindig nagyon fini, és hajszálvékony a tésztája, hogy még a fogyis szekció is ehessen belőle.
Tami: Én már most azon agyalok, hogy hol kellene átöltözni a farsangos bulira? Mert azért én nem szeretném átszelni a várost fényes nappal jelmezben egy gyerekkel, még a végén hívnák a rohammentőket meg a gyámhivatalt.
szly: Jázmin ügyesen alszik, így tovább!
Orsi: Nagyon kedves a versike!
véda: Drukkolok Liludnak, bár én tudom, hogy nagyon ügyes.
Csabid elképzeltem a babával, kész voltam teljesen!
A talira szívesen elmennék, hátha lenne valaki, akivel összeverődhetünk majd, mert én képes vagyok eltvedni.
De előbb utóbb odajutnék az tuti.
csugi, zsuzska: Írjátok itt a fini kajákat, én meg csak csorgatom a nyálam.
Valamit ennem kellene, amíg Lea cickány fel nem ébred... De mit???