Sziasztok Csajszik!
Végre van időm egy kicsi, hogy írjak!
Szami, Dalma, Hexina!
Hihetetlen mekkorák már a lányok....
Adra!
Jujjjj, de bunyesz vagyok
Boldolg szülinapot a "nagyoknak"!
Finike!
Örülök, hogy rendben Vicus bőre, akkor úgy tűnik, hogy a tusi volt a gond?
És a köhögés?
Mazsuzs!
Mekkora már ez a fiúcska, te jó ég!!!
Szandra!
Remélem szépen gyógyulsz! Meló?
Többi elveszett barika jelentkezzen, legalább egy jól vagyunk üzivel
Rólunk: szerencsére minden OK, Rékának bevált a gyógyszer, már az adagon is csökkenthettünk. Ha minden rendben, akkor majd csak májusban lesz kontroll. Azt nem is tudom, hogy írtam-e, de csináltak neki allergia tesztet, hogy hátha vmire allergiás, és attól jön a roham. De mindenre abszolót negatív volt a csajszi, szóval sajna tuti asztma. Most a kinövésben reménykedünk, ahogy anno velem is történt.
Réka is növöget, 11 kg és 80egynéhány cm (nem tudom pontosan, mert van olyan, amiből a 86os jó csak rá, de pl. H&Mes rucikból még 80ast is simán rá tudok adni). Be nem áll a szája egész nap, mindenre felmászik, és elkezdett visszadumálni
Bencét szépen kezeli, ha kell még oda is csap egyet, egyébként meg állandóan puszilgatja, és lóg rajta. Délután alig várja, hogy hazaérjen az oviból. És persze az első igazi szava is a Bence volt.
Bencikém lába gyönyörű, azzal is minden rendben szerencsére. Nagyon élvezi ezt az ovit, és mi gonoszul, ha vmi hülyeséget csinál mindig meg is fenyegetjük, ha nem viselkedik rendesen, meg vissza a másik oviba
Hihetetlen okos, gyakorlatilag majdnem olvas. A szgépen pl. a saját nevét már be tudja írni. Van is gondunk az agya miatt, nagyon önfejű, akaratos, a mai napig olyan hisztiket - de azokat az igazi mű hisztiket levág, hogy a hajunk égnek áll. Szelektív hallás szintén játszik, ha szépen beszélek hozzá meg sem hallja, aztán ha megemelem a hangom, ugrik, mint a kisangyal. De minek ezt megvárni????
Így telnek mindennapjaink, plusz ezerrel melózom is, ez az időszak nem a könyvelőknek van kitalálva
Megyek, ébrednek.
Pápá: Eszti