Sziasztok Lányok!
Végre eljutottam odáig,hogy tudjak írni Nektek! Hétvégén anyukáméknál voltunk, meg Pesten. Nagyon jó volt!
Fanni,
örülök,hogy jól alakulnak az éjszakák Milcsivel. Néha kell a szigor,hogy beálljon a dolog, mert se Neki se Nektek nem jó,ha nem tudtok pihenni. Mostanában Gréti is felsír este,de cumi és alszik tovább!
Jucmuc,
utólag is:
BOLDOG SZÜLETÉS NAPOT KÍVÁNOK NEKED!
Nagyon szépek vagytok a képeken! Mekkora hó volt nálatok!
Gondolom David élvezte nagyon!
Donika,
közeledtek Ti is a szülinap felé! Lesz nagy ünnepség? Mit kap majd Zsombi?
Használja az oroszlánt?
Pandus,
tündéri Dórika! Biztos nagy szakács lesz! Nagyon édes! Dóri is mindjárt 1 éves lesz! Együtt ünneplitek a névnapot a szülinappal?
2011ben mentek vissza a Kaáliba? Mi ősszel szeretnénk,de ez még csak terv. Majd meglátjuk,hogy mi lesz.
Gömböcske,
én szeretnék kérni képet Petiről priviben. Már nagyon régen láttam a herceget! Küldhetsz többet is,szeretem a képeket!
Alváson tudtál változtatni? Gréti napközben alszik jobb esetben 10től fél 1ig,ilyenkor nincs is gond,este kicsit nyüszi,de fürdésig azt kibírjuk. Viszont,ha nem alszik,akkor jaj az egész napnak.
Én idővel szeretném kicsit kitolni az alvást és későbbre rakni,mert nem tudunk menni délelőtt sehova,ha intézni kell valamit,mert akkor tuti nem alszik a babakocsiban és később itthon tuti nem alszik már!
Petitpois,
megjavították már az ajtót? Ennyi bosszúság után,már csak jó jöhet!
biztos jó lesz az új lakásban.
A nagyszülők kinnt vannak Veletek? Csak azért,hogy írtad,hogy majd lehet ők segítenek Nektek Laurával kapcsolatban.
Boniko,
jó az etetőszék,amit feltettél. Azt hiszem ezt a típust Orsi is feltette egyszer. Megvettétek? Zsigi hogy van? Zöldiékről van híred? Jól vannak?
Orsi,
hogy vagytok? Mentek síelni?
Petra,
jó,hogy van vonalzós,így legalább tudom,hogy mennyi idős a kisfiad. Hozzátápival hogy álltok?
Szöcske,
Szia! Üdv itt! Sajnálom a nem alvást Kirával. Idővel biztos alakulni fog ez a fránya hasfájás.
Orsinak tényleg igaza van,ezzel nem rontjátok el Kirát. Ranschburg Jenő bácsi is azt írta,hogy a babáknál ez teljesen természetes dologm,hogy ragaszkodnak a szülőkhöz és szeretnek kézben lenni,ezzel nem lehet őket elrontani. DE észre kell venni,amikor ők ezt már nem igénylik,mert akkor lehet őket elrontani.
Nálunk Gréti kb. 10 hetes korái csak úgy tudott elaludni,hogy a mellkasubkon feküdt,éjjel nappal így aludt,aztán egyszer csak elnyomta magát tőlünk és onnantól kezdve ezt nem igényelte.
Szóval kitartás Drága, jobb lesz biztos!
Fendikének milyen jó lehet. Biztos tök jó idő van. Máté biztos hiányzik ám neki.
Rólunk:
Grétinek jön a 2 alsó foga,puklis az ínye és már látszik mindkét fog teteje,szerintem pár nap és áttöri az ínyét. Kicsit nyűgös,de nem vészes. Gondolom az éjszakai felsírások is ezért vannak.
Fekvőtámaszozik továbbra is. Tegnap új dologgal állt elő. A térdeit a magaalá húzta és fenék fennt. De nem haladt előre,csak párszor csinálta ezt. Kicsit aggódom,hogy még nem kúszik,csak hátrafelé tolat. Holnap jön gyógytornász,havonta egyszer ránéz,kíváncsi leszek,mit fog mondani. Remélem nincs még nagyon lemaradva. A védőnő is mondta tegnap,hogy már másznia kellene.
Már sajnos csak 2szer szopizik. Reggel és este. Van amikor tízórai után kicsit szopizik,de nem jellemző.
Ezzel kapcsolatban lenne egy
kérdésem. A reggeli és esti szopin kívül mennyi folyadékot kellene még innia? És mit? Vizet,teát,gyümilét?
Na,nagyon hosszú lettem. Holnap rakok fel képeket.
VÉDA CSIPERKE NYUSZIPUNCS merre vagytok?????????????????????????????????????????