Nini, én is igazán kíváncsi vagyok, miért mondta ezt a dévényes? Itthon egyelőre tényleg mindenki idegenkedve nézi, de külföldön az ortopéd orvosok között van, aki ajánlja, és van szakirodalma is. Abban semmiképpen nincs igaza, hogy a kettő lényegébe ugyan az. A kenguruk általában nem terpesztik a baba lábát, a kendőben pedig, ha jól van megkötve, természetesen, akkor kb. úgy áll a lába, mintha egy terpeszpelusban lenne. Az viszont az ortopédusok kedvence orvosi segédeszköze
Én mindenesetre azt gondolom, hogy minden afrikai, meg igen sok dél-amerikai és ázsiai ember tök rokkant lenne, ha a hordozás egy kicsit is ártana. És ők kendőben meg meg taiban meg hasonlókban hordoznak.
Azt meg cáfolnám, hogy az üléssel egyidőben kinőnek a hordozásból. Samuval mi mindig így közlekedünk, és újabban, ha olyanja van, előrángatja a kendőt, vagy addig mutogatja, amíg fel nem kötöm őt magamra
Ez a bevérzés elég rosszul hangzik! Nekem mondjuk 'csak' 6 hétig eresztett a sebem, jött belőle a hasfalamban felgyülemlett víz, egyszer már abbahagyta, aztán az éjszaka közepén büfiztetésnél megint éreztem, hogy valami csepeg a lábamra, hát nem mondom, kicsit megijedtem. Remélem, a tiéd is rendbe jön mostmár!
Kincsesi, nálunk is megint előtört a takonykór, mi kb november közepe óta csak rövid időre tudunk kilábalni belőle. És még csak most jön az influenza-szezon!
Nikuc, szerintem még várhatsz. Te úgyis később fekszel, addig még tudod ellenőrizni, és adhatsz, ha érzed, hogy megy fel neki. Gondolom, egész éjjel aggódni fogsz és fel-felébredsz ellenőrizni, én is így szoktam
, úgyhogy észre fogod venni, és tudsz adni, ha tényleg kell. Én sem vagyok a felesleges gyógyszerezés híve.
Samu szereti a kerti partykat!
Sőt, igazából társaságban sokkal jobb gyerek, mint egyébként, nagyon szereti a nyüzsit!
Pálminak milyen csábos már most a pillantása!
A kis pucér pasi is nagyon édes
Hú, ez a gerincfájás elég gázul hangzik! Vehetem úgy, hogy én véletlenül úsztam meg???