Sziasztok!
Ma elindultam suliba,megálltam a büfénél,ittam egy kávét és visszajöttem.Majd kettőre bemegyek gyakra.Utálom ezt az időt!
Bellana,akkor nem sokat mondtak a babóciról.Mindegy,legalább láttad mocorogni.
Akkor talán az van,hogy mire ideérsz és leírod a dolgokat,talán többnyire lenyugszol és inkább cinikusan,mint bánatosan meséled el őket.
Miért nem mentek el ketten a Danival?Még lehet,Apának is megjönne a kedve a készülődés láttán!
Zsuzsa,szerintem igenis szép a pocakod.Hidd el,őszintén irigylem kicsit.
Ma kicsit depis vagy,látom,talán csak a rossz idő az oka.Szerintem nem gáz a nagy pocak,mert majd most már nem nagyon fog nőni,és hozzá tudsz szokni,de pl nekem majd együtt jön az irdatlan meleg,meg a hatalmas pocak hirtelen,aztán jól megszívom.Micsoda kis csókos szája van a Zsófinak!
Süncsi,gyógyulj meg!Köszi,próbálkozom intimtornával is,meg majd masszázzsal is,bírnám,ha megúsznám,bár az én Anyum sem halt bele,talán én sem fogok.
Chello,küldtem mailt,én a világ lustája,bocs!
Linó,estére kiderül,mit mond!
Panó,állítólag max holnap reggelig esik.Szombathelyen már vigyorog a Napocska,és ez bizti,nem a Szilárd mondta.Különben az öcsém is Szilárd,de ennyire még ő sem idióta.
Timi,mit tanul a férjed?Kap drukkot!Bende most elmaradt,tegnap produkálta magát,mert a fél évfolyam végigsimizte és asszem,élvezi a reflektorfényt.Vajon kire hasonlít?
Romákkal egyetértek,semmi baj nincs velük,amíg meg nem akarják mutatni,hogy nekik mindent szabad.Ezt én is utálom és az a baj,hogy tényleg bármit megtehetnek.
Anikó,ne rémisztgess!Eggyel még elbírok 22 hetesen,de két 20 éves...De ha mindannyian arra szavaztok,megpróbálhatom!
Kiraksz egy kettőspontot,utána meg szünet nélkül a zárójel befejező részét,szóval ezt ).
És szerintem nem maradt ki 2 nap,csak nem érezted.Azért 17 hetesen én még egyáltalán nem éreztem,ha jól emlékszem!
Ezt a meglepit!Keszthelyi vagyok és naná,hogy itt szülök!DEJÓ,dejó,dejó!!!
Pusszancs,Kinga