Új privát üzeneted érkezett!

Csibe! Azt azért elárulnád nekem (gondolom kocsival jársz dolgozni) hogy mennyire forgalmas reggelente a Vásárhelyi P-a suliig majd vissza? Ezt busszal is láthatod:)

Kép

Kép

Karmen
karmen

sziasztok

csak gyorsan két kép a csajról. délben az apja fésülte a haját. látszik az egyik képen, hogy szerinte elég kicsinyes öröm ez a szülőknek, de azért engedi, hogy hülyéskedjünk vele
Kép Kép
toncsi

toncsi80

dm-es kuponok ha valakit érdekelnek:

-300 Ft babylove pelus,
-500 Ft Libero pelus,
-200 Ft babylove törlőkendő,
-150 Ft Nivea Baby törlőkendő,
-100 Ft babylove bio édeskömény tea,
-150 Ft Manner babapiskóta,
-100 Ft Humana bébivíz
zita79

Toncsi!
Aranyos a Hédi, csak micsit fiúsra vettétek a figurát. :wink:
Fülbevalót nem akarsz Neki? :lol:

Rólunk!
Persze Szandi is beteg lett, az elmúlt 2 éjszaka nem sokat aludtunk..Ő is nagyon csunyán köhög, megy neki az antibigyó, se egyenlőre nem sok javulás van. Amúgy jó a közérzete. Ezerrel bébikompozik, az ülőgarnitura, meg a kandallópárkány mellett feláll. :lol: Nagyon aranyos! :wink:

Zituska!
Fini lett a leves! :lol:

Szilcsi!
A te fánkodat is megcsináltam, apám el is kérte a receptjét.Nagyon izlett! :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!!

BOLDOG NÉVNAPOT ÁGI, ÁGNES...............

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
csajok, ha van valakinek olyan Hipp granulátumos tea termékmintája, ami nem kell Neki, gondoljatok már Rám.
Szandi igy szivesebben megissza a kalciumot meg a normaflort, de egy egész dobozzal nem akarok venni. :wink:
Köszi

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Ágiknak boldog névnapot!

Zita! Nekem termékmintám nincs, Norbinak viszont vennem kellett dobozosat a multkor orvos mondta magas lázra teáztassam és ha mentünk itthonrol anyuékhoz ott ezt kevertem ki, neki nagyon izlik. VIzböl nem iszik ennyit, teábol nagyon sokat inna, de ritkán adok én is amugy. Liberot tudok adni, irtam, ha válaszolsz még holnap estig.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Megkaptam az üzit, itt válaszolok. Köszi a liberot, add oda nyugodtan másnak, elkezdtem licitálni egy libero könyvre. :wink:
Az az igazság, hogy nagyon soká jönne össze egy könyvre való vonalkód. :roll:
Mégegyszer köszi, aranyos vagy. :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

ÁGIKNAK SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Toncsi!
Cuki a Hédilány, csak nekem nagyon fiús az második képen főleg a ruhája miatt! :oops:

Szilcsi!
Holnap meg kedden vizsgázok és utána masszázs,kozmetika,fodrászat stb....!!!!
20140113113746

Sziasztok!

Mi már jobban, Nőcinek ma elfogy az antibogyesz végre..naon megy a hasa tőle, pedig adom a Normaflore-t. :?
Boti nem kapta el jobban - kopp,kopp - picit folyik még az orra, de holnap már megy oviba..

Zita :)
Örülök, hogy fini lett a leves! :wink:
Hálózsák tetszik?
Nekem van 1 csomag Hipp gyermektea mintám! Na ez nem sok, de szívesen odaadom!
Meg van fél doboz Hipp kamillatea granulátumom is, de ezt nem ajánlgatom, mert lejárt a szavatossági ideje. :(

Ilcsi?????????

Toncsi :)
Nagyon édi Hédi béjb!! :D
Tényleg kicsit fiús a rucik miatt! :wink:
Látom, Nálatok nem jön be a rözsaszín! :lol:

Ránk jár a rúd mostanában...
Vasárnap tönkre ment a 4 éves autónknak a sebváltója, útközben, úgy kellett elvontatni...
Amikor szét szedték, kiderült, hogy 2l olaj helyett 1 dl volt benne! :shock: Tehát gyakice szétégett. :( :(
Most azt vizsgálják, hogy vhol elfolyhatott-e, vagy a nagyszervízen, mikor leengedték belőle az olajat, esetleg elfelejtették feltölteni. Ha erről lenne szó, akkor bepereljük a szakszervízt! :evil:
750E Ft egy új váltó, bontóból talán 300E Ft-ért lehet venni, ha szerencsénk van, és találnak...

Mivel most busszal járok, vettem ma egy 10 db-os gyüjtőjegyet. Egyet használtam fel belőle, a többit elvesztettem, valszeg kirántottam a zsebemből. Basszus, olyan ideges lettem, most az a 2000 Ft is nagyon sokat számít! :(

Megyek, dolog van....

Ja! Ágiknak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Köszi a köszöntéseket.

Zitaaa, hát irigyellek, ill. nem egészen helytálló ez, de jobbat nem tudok. Peti Szandi ellentéte, ő meg mindent "simán" iszik, mondjuk sosem volt teás, még kicsinek se kellett neki.

Toncsi, jó Hédi haja. Tényleg, fülbevalója nem lesz?

Zituska, Peti ma hagyta abba az antibogyeszt, vagyis antilöttyöt. :) Ma már keményebbet kakilt végre.
Sajnálom az autót...mi is járjuk a kálváriát a biztosítóval, ma megint volt egy pasi, elvileg két hét múlva érdeklődhetünk a biztosítónál, de ha akkor is elhajtanak, biztosan mondok egy cifrát.
Remélem, a mai napod az eddigiek után jobb lesz!

Ági és
KépKép
exdeus

Zita! Milyen az a Liberó könyv? Annak idején valami papir könyvet küldtek nekünk is, Norbi még tuti nem látta, igy szétszakitva sem lehet. Fogalmam sincs hol van, de ha az kellene akkor probálom feldurni a házat.

Zituska! Milyen kocsitok van? 4 évesnél miért kellett volna szervizen leengedni a váltóból az olajat?? EZt furcsállanám.

Exi! Éppen akartam már kérdezni mi van a biztositóval? Nekünk pár napja jött meg a jogerös birósági végzés a rendőrségtöl, igy a biztositó végre majd kifizeti a kárt. A csajt csak 10e ft-ra büntették, mert elismerte ami nyilvánvaló volt, hogy ö volt a hibás. Hát nálunk sem örölnek gyorsan, még okt. történt :o

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok,

megvagyunk, alig élek, sikerült az összes vizsgám :lol: , amire baromira büszke vagyok, nagyon kemény volt gyerek mellett nuku segítséggel. :roll: Szigorlat sajnos ugrott, nincs mit tenni, majd májusban, ha adnak meg időpontot, akkor még az államvizsga is meglehet a nyáron! :D

Holnap jön hozzánk egy ingatlanos, több helyen hirdetjük a lakást, még csak pár napja, de érdeklődő még egy se volt.

Kinga, mi igyekszünk, de hát... Pedig annyira szeretném!!! :lol:

Anett, hát irigykedek még mindig rád, szuper, hogy te ilyen helyekre eljutsz, én fodrásznál is szeptemberben voltam utoljára- meg is látszik a fejemen. :roll: :oops: Én manikűröshöz vágyom nagyon, utálom a tövig vágott körmeimet meg a kiszáradt, kirepedt kezemet. :roll: Masszázs??? Az mi az? :D Pedig nekem sem ártana... Drukk az utolsó nagy hajrához!!!

Zitus örülök, hogy jobban vagytok, talán holnap tudok írni neked, ma tuti nem. :( Hullazombi vagyok, Lali új szokása, hogy reggel fél 5kor felkel és nem akar visszaaludni, előtte is kel éjfél körül, mondjuk az éjféli altatás apáé, a reggeli az enyém. Ma pl nem aludt vissza, fél 7kor apjával aludtak vissza, én meg mentem vizsgázni. :roll:

Megyek, ordiba van. :roll:

Gira, boldog névnapot!!! Van még Ágnesünk? Nekik is!!! :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Kingáék lakását veszitek meg? :wink:

Karmen!
http://www.teszvesz.hu/item507263814_li ... konyv.html

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! Ja ilyen könyv nincs, csak az a régi papirkönyv van valahol. Remélem tudsz venni jó áron :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hát talán, ha lenne rendőrségi papír a kezünkben Kármen, gyorsabban őrölnének a malmok. De ha azt nézem, akkor mi még időben vagyunk, mert a mi autónkat nov. végén törték össze...

Szilcsi, gratula!

Gira, jaj, boldog névnapot! (Majdnem elfelejtettelek...) :oops:

Ági és
KépKép
exdeus

Zita, talán igen, de hát ez sok mindentől függ még. :wink: Persze nézünk többet is, de eddig az a favorit. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Gratula a vizsgákhoz!!!

Anett!!
Neked meg mennek a drukkok!!!

Zita!
Szilcsiéknek nagyon tetszett a lakásunk. Én örülnék neki ha ők vennék meg! Hülyeség lakásról ilyet mondani, de " jó kezekben lenne" :lol:

Zituska!
Örülök hogy jobban vagytok!!

Jó pihenést mindenkinek!

Ágiknak Boldog Névnapot!!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Gira, Exi

BOLDOG Névnapot

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi!
Nagy gratula,büszke is lehetsz,ügyes voltál! :D (Igen mákos vagyok,hogy itt van tata,mama,anyukám is minden héten jön és Laci is vigyáz rá ha megkérem)

Zitus!
Sajnálom,ez nagyon rossz,tudom én is! VW Touran-otok van ugye? A Porschehoz vittétek szervízbe? Akkora kontárok!Én a bogarat vittem oda,elkértek 80ezret és talán olyan cseréltek,mondták légszűrő nem volt koszos,így nem cserélték,se a klímár nem tisztították ki semmi,én úgy be durrantam,az életben többet nem viszem oda,megyünk Kecskemétre ahol vettük.

Köszi a drukkokat csajok a vizsgához,ma megyek 10re! :?

Málnika tegnap kapta meg a 15 hós szurit, ügyes volt,de ordított!
20140113113746

Karmen :)
Foggalmam sincs, miért kellett cserélni a 4 éves autóban a sebváltó olajat, de bele van írva a szervízkönyvbe.. :(
A szakszervizek sok érthetetlen dolgot csinálnak - vagy nem csinálnak - sok pénzért! :evil:

Anett :)
Nem a Porshe-nál voltunk, hanem Kecskeméten, a Brillnél. Mi is ott vettük az autót..
Drukk a vizsgához!

Ja, és hab a tortán:
Miután lerobbant az autó, hétvége lévén csak a szerelő műhely elé tudták vontatni. Ott állt 2 éjszaka (Kossuth L. sgt). Lelopták róla a 4 db dísztárcsát! :evil:

Kép
Kép
zituska28

Köszönöm a köszöntéseket!

Exi, téged is az Isten éltessen ;)
Vendég

Zitus bakker. :twisted: Jól kifogtátok ezt a kocsidolgot! :twisted: Noncsi mindjárt egy éves! :lol: Tejóég hogy eltelt az iő. :shock: Lesz buli? :D
Lehet, hülyeséget kérdezek, de a biztosító fizet ilyen esetben?

Zsuzsu, sikerült anyatejet szerezned?

Exi ne haragudj, neked is boldog névnapot! :lol:

Anett, drukk, akkor már csak egy van vissza! :wink: Jó neked, hogy ilyen sok segítséged van, bár már megszoktam, hogy egyedül vagyok, csak néha nagyon nehéz megszervezni így bármit is. :? Meg hát mindenki szerint Lali hozzám van kapatva :roll: , szerintem meg egyszerűen ez a következménye, hogy mindig velem van. Csak tőlem fogadja el pl a kaját. Tegnap elhúzódott a vizsgám, majdnem dél volt, mire végeztem, Lali addig nem evett egy falatot sem, reggel 5kor szopizott és utána délután egykor ebédelt. Nem fogadta el a tízórait se az apjától, se a kollégájától, aki vigyázni szokott rá néha bent az irodában. :roll: Aztán velem úgy evett, majd megfulladt. :roll:

Jaj holnap megyünk szemészetre, úgy félek, lesz pupillatágítás, ha jól értettelek itt titeket, hogy az egyévesen van ilyesmi. :shock:

Kinga, köszi. :oops: A mai ingatlanostól csodát várok, bár apa azt mondta, ha elkel a lakásunk, kivesz egy hét szabit és minden nap megyünk lakást nézni, de hozzátette, nem hiszi, hogy találunk a tiéteknél jobbat. :wink:

Toncsi, Hédibébi nagyon édi :lol: , de tényleg kicsit fiúsra vettétek a figurát! :D Olyan szép szemei vannak!

Zita, örülök, hogy bejött a fánk, tea sajna nekem is lejért novemberben, pedig kettő is van. Én veszem Lalinak a nagydobozosat, imádja, napi 2-3 decit megiszik belőle, narancsosat, erdei gyümiset meg sima gyerekteát próbáltuk eddig. Bár én nagyon pici granulátumot teszek csak a vízbe, épp csak legyen pici íze. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi, á, egyévesen még nem csinálnak pupillatágítást, legalábbis Petinek nem volt, csak kétévesen.

Zituskáéknak ilyenkor nem fizet a biztosító, max. ha van saját Cascojuk. Ill. ha kiderül, hogy a szervíz hibázott, akkor értelemszerűen minden ktg. őket terheli.

Ági és
KépKép
exdeus

Hna, ma kiderült, nem hibázott a szervíz... Senki nem hibázott, így jártunk, tönkre ment a szimering (vagy mi... :oops: ).
Amúgy a szerelő szerint nem biztos még, hogy teljes cserére szorul a váltó, így lehet, megússzuk kicsit kevesebből..Na nem sokkal, mert így is 250E biztos lesz. :?
És nem lopták el a dísztárcsákat sem, hanem a szerelők szedték le, hogy nehogy ellopják! :D
És...nem vesztettem el a gyűjtőjegyem se, hanem lyukas volt a zsebem, és a kabátom bélésében megtaláltam ma! :oops: :lol:
Szóval kezdenek jóra fordulni a dolgok...

Ilcsi :)
"hozzád van kapatva Lali" . Ezt gondolom ki állítja... :?
Mondjuk inkább úgy fogalmaznék, ragaszkodik az Anyukájához, ami természetes egy ekkora babánál!
Azért elhiszem, hogy nehéz így Neked! :(

Boti ma volt először úszni az ovival, elmondása szerint nagyon élvezte! :D

Kép
Kép
zituska28

Ilcsi, Ági
De, van pupilla tágítás egyévesen is!
Botinak volt, meg Noéminek is lesz most!
De Ilcsi, ne félj tőle, csak cseppentenek Lali szemébe, nem csíp, és nem fáj Neki!!

Kép
Kép
zituska28

Nekünk egyiknem sem csinált a Kocka dr-nö pupillatágitást, sem 1 évesen sem késöbb! Ez biztos!! Csak a Háry amikor elvittem maszekba. :o

Zituska! Örülök, hogy a sok rossz kicsit jobb lett, a javitás azért marha sokba fog kerülni, nagyon bosszantó. Föleg egy ilyen drága kocsinál hogy ilyen hiba előfordul csak ennyi idösen :x

Kép

Kép

Karmen
karmen

SZIASZTOK!!

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! A helyzet az, h amikor Konsti született, azt mondta a Dr.nő, h 15-20 percet hagyjam szopizni, ne engedjem, h cumizzon. Sosem voltam képes elvenni Tőle, 60-70 perceket evett.
Most délben és este 1-2,5 órát cicin van, de 10 perc alatt kiszív 50g-t és utánna már csak cumizik, alszik. Képes böfizetés közben is aludni.. :o :o :o :o
50g tejem van, napi 6-szor 50g . Ennyi van, ennek is örülök, 30 palack infúzió és egy halom gyógyszer után szép teljesítmény. Szedek homeost, teázok, de nem lett több. Ez van, nem idegesítem magam. Lassan 4 hónapos, van sütőtök, őszibarack, nem fog éhezni.
Egyenlőre van tejcsink, KÖSZÖNET ANNÁNAK!!!!!! :) és a tanácsadóba is próbálnak nekünk szerezni. A tejgyűjtőbe azt mondták, h kevés tejet adnak le és vannak nálunk rászorultabbak.

Bosszant, h a mérleget nézik, nem a babát. Konsti nem úgy néz ki, mint aki nem kap enni :D :D

(mesélte az egyik szomszéd anyuka, itt nálunk voltak súlymérésen és a "libavédőnő" mérte a fiát. A mérlegről egy guriga papirtörlőre logott a kisfiú lába, a védőnő nem vette észre, anyuka pedig nyuszi és nem mert szólni. 140g-os hízást mért, (5 hónapos, tápszeres baba) mire a doki azonnali alma, krumpli adását tanácsolta. Anyuka valakinél lemérte a babát, nem 140g-t, hanem 620g-t hízott. A következő súlymérés rendesen volt a tanácsadóba és kikapott anyuka, mert 1300g-os hízást mértek........)

Tegnap amúgy nálam járt a családvédelem, a védőnő miatt, de Ők elfogadták az érveim és megnyugodtak és elhitték , h beoltatom a fiaim, hordom vizsgálatra..stb....

VIZSGÁZÓKNAK GRATULA, JÓ EGÉSZSÉGET MINDENKINEK!

Kép

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Üdv!

Zituska, hát én csak azt írtam le, ami nekünk volt. Nem kizárt, hogy csinált volna a doktornő, de mivel Peti jól reagált így is a vizsgálatra, egyévesen nem volt szükség pupillatágításra. Kétévesen is csak azért csinálta, mert nem látta jól a szemfenekét. De már leírtam, hogy a mi kapcsolatunk L.J.-vel egészen más, mert ismer engem (is), gyanítom, ezért másképp viselkedik velünk.
Na látod, van fény az alagút végén! Szuper, hogy ennyi jóra derült fény!

Szilcsi, egyébként igaza van Zituskának, nekem mondta a doktornő, miután megvizsgálta pupillatágítás nélkül, hogy de inkább cseppentene, mert szerinte szükséges. Egy-egy csepp, egy kis kinti várakozás (amit Peti végigrohangált, mert nagyon nem zavarta a dolog), újabb vizsgálat azt jónapot. Tehát szerintem Téged jobban meg fog viselni, ha lesz, mint Lalit. :D
Juteszembe: hétfőn beszéltem az ÁNTSZ-es pasival, és azt mondta, hogy semmi közük ahhoz, ami lakáson belül van, ergo ha nem engeded be őket, sem vonhatnak felelősségre! Mert tájékoztatási kötelezettség van csak, azt meg egy telefonnal el lehet intézni.

Zsuzsu, na ilyet se hallottam...családvédelem kimegy, mert lemondtál a védőnőről? No komment.
A kép nagyon aranyos, Konsti tényleg nincs éheztetve.

Ági és
KépKép
exdeus

Nekünk is volt pupillatágítás a Hári Kovácsnál, és sajna Málna ordított,meg az összes többi 1 éves is aki akkor épp ott volt,katasztrófa volt az a 2 óra hossza,mert annyit tököltek is :?
De Szilcsi attól nem biztos, hogy Lali is rosszul viseli. De hát ki szereti,amikor a szemét turkásszák meg nézegetik??
20140113113746

Nem volt pupillatágítás. :D Viszont -0.5-nek mérte a szemét a Koczka drnő, fél év múlva vissza kell vinnem kontrollra, ha romlik, szemüveget kap. :shock: :(
És hogy nehogy ennyi elég legyen, a torka be van gyulladva. Voltunk Bajusz drnőnél is, megint nem akar enni, ilyenkor nála valami baj van, meg erőltetten köhög, mert a váladék csorog le a torkán, Zinnatkúra, szerdán kontroll. :roll:

Enikő! Az Istenke éltessen sokáig!!!! :lol:

Kép
szilcsi

Boti is rövidlátó volt 1 évesen, eddig nem romlott Neki tovább, majd kíváncsi leszek, most mit mond a doki...
Azt nem értem, pupillatágítás nélkül hogy tudják ezt pontosan megmondani??? Na mindegy, a doki biztos tudja, én meg nem vagyok szemész... :oops:

Jobbulást Lalinak!!
Ebben az enyhe időben felébredtek a vírusok.. :(

Enikő :)
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Emlékszel? Tavaly arra gyúrtunk, hátha a szülinapodon bújik ki Noémi! :D

Hú, nálunk holnap szülinap!! :shock:
Hová lett ez az egy év??? :lol:

Kép
Kép
zituska28

Szilcsi! Hogy mérte? Merthogy Norbinak és Orsinak semmit nem csinált, soha. Csak a fénnyel (azzal amivel a szemfenéket nézik szerintem) belevilágitott, ennyi volt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csibe!
Köszi az infót.Lehet,hogy elmegyünk. :wink:

Karmen!
Ti jöttök?
Volt tortapróba végülis?

Zita!
Akkor issza Szandi a granulátumos teát?Kevinnek is ízlik.
Én almásat vettem.
Szandi hogy van?Kevin is köhög..
Meg Hanna is.Megy nekik az antibigyó,meg még sokminden más...
Aludni én sem alszok,még annyira sem mint eddig,mert Kevin nyügi..

Zsuzsu!
Nem értem mért pattog a védőnő?Nem kommunikál a gyermekorvossal?A doki csak tudja,hogy jártok-e,meg kap-e a kicsi oltást..Ha az orvos észlelne vmit,hát ő szóljon,ha vki miatt kell....

Ráadásul az első gyereknél sem tiltakoztatok bigott módon semmilyen ellátás ellen.Akkor most honnan veszi ezt az egészet??,
Nekem kicsinyes bosszú íze van a dolognak...

Ez a mérleges sztori dúúúrva!!!Húznám el a csíkot onnan az tuti.
Nem a tévedés miatt elsősorban,hanem a stílusért.

Zituska!
Látod minden jóra fordul!!!
Gyerkőcök hogy vannak?

Szilcsi!
Gratula a vizsgákhoz!!!Hurrá államvizsga!!!Hogy meg fogsz könnyebbülni...:)Szinte furcsa lesz majd,hogy nem kell tanulni..

Szemészet.Ugye nem is volt szörnyű?Lali hogy viselte?
Ha ilyen korán kell szemüveg,az gáz.Nálatok van vki szemüveges?
Hátha nem romlik Lali szeme..Nem biztos,hogy fog.

Matteo!
Hogy vagytok?

Ágneseknek boldog névnapot!Enikőnek boldog szülinapot!:)

Hallottátok,milyen botrány volt a Vaterán?Hogy lehet ezt kivédeni?

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Edit, nem hallottam a vaterás botrányról. :shock: Mi történt?
Nálunk mindenki szemüveges, illetve kontkatlencsés, én, párom, anyukám, apukám, tesóm is.

Karmen, először egy hosszú vonalzó alakú valamivel vizsgálta, amin kerek lyukak voltak, azokon kersztül nézett bele a szemébe, aztán meg egy kicsi világító fekete dobozzal. Ennyi volt.

Zsuzsu, ez nagyon gáz, rátok küldték a családvédelmet? :shock: Tényleg olyan bosszú szagú az egész. :roll: Tojd le őket! Konsti nagyon husi még mindig, nem hinném, hogy éhezik. A tejcsid egész jól visszajött. :wink:

Azon gondolkozom, talán érdemes lenne elvinni Lalit magánba is megnézetni a szemét. Tudtok ajánlani valakit? Bár lehet, most még nem kell, ráérek vele, ha letelt a fél év.

Hülye vírusok... :twisted: Még az influenzától vagyok betojva, én tuti az elsők között kapom el. :roll:

Zitus, én is ezt kérdezem, hová lett ez az egy év??? :D Rendbe jött Noémi teljesen?

Jaj voltak itt tegnap az otthon centrumtól, hát nagyon drágán dolgoznak (sok a jutalékuk) és nem vállalnak garanciát sem, úgyhogy visszamegyünk az első ingatlanirodához és ott próbálkozunk tovább (kevesebb a jutalék és garanciát vállalnak). Ja és bunkók is voltak a nők, lefikázták a lakást, meg közölték, hogy ide kell egy parkettacsiszolás, hogy el tudjuk adni és hogy nem kerül az olyan sokba. :shock: Hát lehet, neki nem sok, nem az ő pénze végül is. :twisted:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Akkor ezt megjegyzem,hozzájuk nem megyünk...(O.C.)
Mondjuk ha csak lehet inkább magunk intézünk mindent sztem.

E.

szilde
Szeged

Vaterán olcsó műszaki cikkekért felvettek sok pénzt és nem szállították le.Indexen fenn van.

szilde
Szeged

Ja ja! Rendbe jött a Nőci teljesen!..mondjuk az orra folyik még kicsit, de az semmi...
Akartam mondani, hogy az ingatlanosokkal óvatosan... Pár éve, mikor árultam a lakásom, hozzám is jött egy ingatlanos csaj, már nem emlékszem melyik iroda volt. Tökre lehúzta a lakást, azt mondta, hogy örüljek, ha 6,5 millát kapok érte (belvárosi garzon, 2005-ben), kb 2 hét múlva 9 milláért adtam el... Szerencsére nem ingatlan irodán keresztül, hanem déliapróban hirdettem.
Szóval szerintem hirdesd meg minnél több helyen, és próbáld kihagyni az ingatlanirodákat, amennyire lehet!

Edit :)
most olvastam ezt a vaterás balhét! Durva!!
Mi karácsony előtt vettünk a Vaterán új mosógépet, 1 Ft-os aukciókkal árultak csomó műszaki cikket. Tök jó áron kaptuk meg, de rendben is volt minden, telefonon tartottuk a kapcsolatot a pasival, és a megbeszélt napon leszállították, a lepecsételt garanciapapírt a számlával pedig postán küldte!
Még jó, hogy nem szaladtunk bele a csalók csapdájába...

Kép
Kép
zituska28

Én pár hete ugy vettem tv-t hogy inkább felutaztunk Pestre és megnéztük a lakásában miröl is van szó, és kp. fizettünk. Nagy értékü vásárlásnál inkább éri meg személyesen átvenni, nem? Amugy meg ha nagy értékben veszek akkor még azt is megnézem hogy hány eladása volt az illetönek, és milyen minösítés. Mert valszeg aki nem kapta meg az árut az elég hamar neg. adott,
és egyre több vásárló, ami a köv. potenciális vevőknek már szemet kellett volna szurjon.

Szilde! Igen megyünk. Torta vasárnap lesz. Az elsö tészta szar lett, nyulos, nem sült át akárhogy is probáltam. (még sosem rontottam el pedig sütit). Aztán csináltam fele adagot és a 2 lapot lefagyasztottam, azt fogom vas. megkenni és disziteni. Jövö hétre meg kap rendes tortát (dupla áron csinálják hogy egyedi munka lesz) de nagyi fizeti.

Zituska! Megirod priviben a felh.nevét? Mert müszaki cikket én is szoktam venni, tudjak hogy kinél kereshetek akkor. Amugy neten én boltbol vettem eddig uj cuccot (árverésen alig használtat szoktam csak) a www.electropark.hu -nál mert ingyen leszállitják és van amiben joval olcsobbak. A száritogépem Szegeden +30e ft lett volna, de a fagyasztom is jó áron vettem. :lol:

Ingatlanosok. Amikor árultam a lakást, én ujságokban hirdettem, na a többség már telefonon ugy hivott fel, hogy ugye nem ingatlanos, tul. beszélek. Mondom igen. Jo mert különben nem érdekelne. :o

Zsuzsi! Nekem annyi volt hogy védönö oltások elött bedob egy értesitöt hogy ne felejtsem el esetleg (ha már gyerekorvos talán nem mondaná) mikor lenne aktuális és vigyem oltatni a gyereket. Azután meg öt ugyis értesitik ha megkapta a gyerek, hivatalból. Szoval igy én igazából nem is találkozok vele, ide sosem jött hogy megkértem rá, irtam már még a lemondo nyilatkozatot amit emlegetett sem kellett aláirnom a mai napig.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Én soha nem vennék műszaki cikket használtan, nem mernék :D
bátrak vagytok.
főleg nem vatera és társai...

nekünk se volt pupillatágítás Vivinél 1évesen, az minek kell?

sztem jobb ingatlanossal házat, lakást hirdetni, engem a frász kerülgetne ha hívogatnának állandóan és jönnének :D ingatlanosnál meg legalább megnézik a képeket és tényleg csak az jön akit érdekel/het.
ár: jó ingatlanost kell keresni.
mi anno úgy hirdettük h. megmondtuk mennyit akarunk kapni, hirdesse annyival h. meglegyen a jutaléka, oc-sok voltak, el is adták gyorsan.
Vendég

Zituska, örülök hogy a csajszid rendbe van!!! :D

Barninak ,pedig tüszős mandulagyulladása van,ráadásul nem vette be a gyógyszert,így most reggel-este szurit kell hogy kapjon,és az ügyeleten kell neki beadni................... :cry: :cry:
Ma este kapta az elsőt,és vasárnap reggel kapja az utolsót.

Ágik,boldog névnapot kívánok!!!
Enikő,boldog szülinapot!

Kép
bibi226

Karmen :)
Irok mindjárt privit...
Ez is bolt volt amúgy, ahonnan vettük a mosógépet, csak a vaterán volt ez a karácsonyi akciójuk. most nem is hírdet semmit...
Ja, akik most átvertek embereket, több nicknévvel regisztráltak, és gyakice maguknak adtak pozitív értékelést...

Zozo :)
Használtat én sem vennék, a mosógépünk 0 km-es! :wink:
Nagyon jól jártunk, mert a bolti ára 110e Ft körül van, de karácsony előtt volt a vaterán ez az 1ft-os aukciós akció, és 75500 Ft-ért vettük meg a vadiúj, garanciás mosógépet!

Kép
Kép
zituska28

Üdv.

Ideértem, juppé. Kilenc előtt értem haza, na jó, voltam a Plázában is.

Enikő, boldogságos születésnapot!

Szilcsi, ne aggódj, lehet, hogy nincs is baj Lali szemével. Vicces, mert szerintem ezt nálunk nem is nézte L.J., pedig tudja, hogy vannak gyerekkori szemüvegesek a családban (köztük én is). Szerintem egyévesen ezt nem is lehet kiszűrni...na mindegy, majd fél év múlva kiderül.

Hm, mi általában csak rendes bolttól veszünk műszaki cikket neten. Így vettük a fagyasztónkat is, és ha úgy adódik és találunk olcsón, akkor majd a mosógépnek is utánanézünk. Ez esetben nem bízom aukciós oldalra...ne értsetek félre, én is vásároltam már Vaterán, Teszveszen, de a műszaki cikk kategória nekem valahogy gázos, főleg, ami gyanúsan olcsóról indul.
Ez az indexes cikk nincs nagyon bőrére eresztve...hiába, a bűnösöket mindig védik. :(

Bibi, na ismerős, a mi dokinénknek van egy páciense, nála állandó a szuri, de ő meg is mondja, hogy ne tablettát, folyadékot adjon, hanem kapásból injekció legyen. Mazochista. :D Barninak mielőbbi javulást!

Ági és
KépKép
exdeus

S.O.S!
Babáknak létezik vmi köptető?Ti mit szoktatok adni?
Acc100 1 éves kor alatt nem adható.
Úgy szörcsög,hörög Kevin,pedig szedjük a gyógyszert.... :shock: :roll:
Olyan mintha nem javulna,és öklendezik is ráadásul...
Plíííz vki.
Edit

szilde
Szeged

Edit :)
Köptetőt nem lehet piciknek adni, mert nincs még köhögési ingerük...
Adj Neki Calcimusc-ot, nekünk mindíg azt adta dokinéni.
Meg orrszívás ezerrel, Sterimare-al!!

Bibi :)
Jaj, szegény Barni, ez jó sok szuri lesz most rövididőn belül! :(
Jobbulást!!!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

NOÉMINEK BOLDOG ELSŐ SZÜLTÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

ENIKŐ!
Vidám szülinapot!!

ÁGI!
Igaz, h lemondtam a védőnőről, de nem írásban. Én akartam, de mondta, h ad fejléces, megírt papirt, azt irjam alá. Eddig nem kaptam meg. A hét elején összefutottunk a faluban a védőnővel és közölte, h kéri Konsti 3 hós oltási adatait, valamint hozza a lemondó nyilatkozatot. Mondtam ok, Mikor jön? Mire Ő: őt semmi sem kötelezi, h megmondja mikor megy látogatni. Mire ÉN: rendben, engem pedig senki és semmi nem kötelez arra, h a hét minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésére álljak. ....ez után nem jött a védőnő, hanem a családvédelem.......

Most itt a nyilatkozat, ráírjuk kézzel a véleményünket, mindketten aláírjuk és visszaküldöm nekik postán, az oltási igazolással. ( a gyermekorvosunk tud róla, h nincs védőnő és adott egy nyomtatott igazolást a szuriról)

Peti hogy van????????

Edit!
Ő már a harmadik védőnő.....Ábinál más volt. Nem tudom máshol hogy van, de nálunk a védőnő csak azért jött, h ellenőrizze a szurikat, felirja a számát.... ugyan megkérdezte, h mit eszik Konsti, amikor mondtam, h kizárólag anyatejet kap, visszakérdezett, h melyik tápszert kapja...?!!! szerinted??? :wink: :lol: én már csak nevetek a butaságain, felkészületlenségén, ugyanakkor nagyon sajnálom az elsőbabás anyukákat.

Itt a környéken sokan panaszkodnak rá, de csak nekünk akkora a szánk, h léptünk és megmondtuk a véleményünk...

A mérlegelés tényleg durva, én nem hagynám, de ha másnak jó az a doki, akkor legyen....

[b]Bibi![/b]
Barninak jobbulást!!!!!!!!! Szuri: :( :( :(

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Zituska :) Noémit Isten éltesse 1. szülinapja alkalmából! :D Kérünk majd képeket az ünnepeltről :wink:

Enikő :) Neked is nagyon boldog szülinapot kívánunk! Hogy vagytok? Lakásfelújítással hogy álltok?

Szilde :) Köptetők: Sinupret, Prospan, Lándzsás útifű. Mindegyik gyógynövényes :wink: 4 napnál tovább viszont ne add őket, mert lehet, hogy utána meg azért fognak köhögni.

Szilcsi :) Gratulálok a vizsgákhoz, nagyon ügyes vagy! :D Most akkor fogsz tudni államvizsgázni?

Zsuzsu :) Védőnő no comment :evil: :evil: :evil:

Exi :) Gira :) Utólag is nagyon boldog névnapot nektek! :D

Bibi :) Barninak jobbulást kívánunk!

Műszaki cikket asszem én sem vennék teszveszen vagy vaterán :roll: Mennem kell, pusz. Ja, még annyit, hogy csütörtökön voltunk UH-n, minden oké a kiscsajszival.

KépKép

KépKép
timika

Zituska, Noémit Isten éltesse!

Zsuzsu, Peti már jól van, ma vitte ki Feri az első adag székletet vizsgálatra.

Szilde, Peti Hedelix cseppet kap, ha gyógynövényeset akarok neki adni. De nagyon erős már az illata is.

Ági és
KépKép
exdeus

Szilde :) A Stodalt kifelejtettem :wink:

KépKép

KépKép
timika

NOÉMIT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG ELSŐ SZÜLINAPJA ALKALMÁBÓL!SOK PUSZI!

MI LÉPÜNK HAZA ANYUÉKHOZ HÉTFŐIG,SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?