Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bellana,mostanság jópofa dolgok történnek veletek.Olyan jó, hogy ilyen optimistán viseled!Nem semmi ez a leégett biztosíték.Szerintem én sem tudnám, kihez menjek.Mekkora a babóci?

Mucska,Chello,hol vagytok???

Kinga
nyinike

Jó estét!

Kinga:
mit használsz most? Majd számolj be, mi a csodaszer, és hogy használt-e. A talin majd megkuksizom!
Most még nem szabad masszírozni! El lehet keseríteni a Kispapát! Bencétől nem tuti, hogy kibírja. Neki erős lehet az ütése is! Kép
Én is megkérdeztem 10 napja a dokimat gátmetszés témában. Azt mondta, térjünk rá vissza a 36. hét után, ha már tudja, mekkora baba várható!

Bellana:
gondolom elöregedett a kapcsolótábla. Van ez így! A régi biztik sokat bírnak, az új hamarabb leold majd! HA rossz, akkor valóban cserélni érdemes!
Megasztár ügyeben egyetértek Kép

MUCSKA!!!!????

Szép estét, és jó éjszakát!

Zsuzsa
zerko

van egy meglepim, de nem röhögni! A profilba dugtam! A hajam 10 napja nem volt megmosva, így nem kritizálni!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Nem fogjátok elhinni, de az előbb jött egy kis kedves áramszünet és minden amit írtam (már majdnem befejeztemKép) elszállt a semmibeKépKépKép
Most írhatom újra, már ha eszembe jut.

Tegnap nem tudtam jönni a koncert miatt, ami SZUPERRRRRRRRR VOLT!!!!!! Valami hihetetlen jól éreztem magam, annyira jó volt, annyira kikapcsolódtam, hogy az fantasztikus! De tényled csak szuperlativuszokban tudok róla írni, mert nagyon régen nem éreztem magam ennyire felszabadultnak! Szerintem a babuci is jól érezte magát, mert annyit nevettem és annyira jól éreztem magam, hogy biztosan ő is érzékelte! Meg hát hallotta is, lehet, hogy dobolva jön majd a világra?KépKépKép
Jövőre újra jönnek, úgyhogy csak azt tudom mondani nektek, hogy menjetek el, mert megéri és felejthetetlen élmény!!!

Segítsetek nekem Lányok!!!
Szerintetek normális, hogy én még nem érzek semmit? Annyira figyelem, de sehol semmi azokból a buborékokból, meg hasonlókból! És mások már mind érzik iyenkor, én meg nemKép Ugye minden ok a babával?! Mi az a legkésőbbi időpont, amikor már érezni kellene? Tudom, hogy hülye vagyok és most mind azt mondjátok, hogy ne türelmetlenkedjek, de én aggódok!Kép És már annyira szeretném érezni a picit!!!!

Na, gyorsan elevezek már vizekre!
Ma elmentünk konyhabútort nézni, 3 helyen jártunk, ebből kettőből fogunk kapni árajánlatot, a harmadikban egy igen unszimpatikus hölgy azt mondta, hogy ha nincs konyhabútortervünk, akkor ők nem tudnak nekünk árajánlatot adni, csak ha csinálnak egy tervet, látványtervvel együtt cirka 10 ezerért, úgyhogy onnan el is jöttünk. Miután a másik két konyhabútorstúdióban ingyen és bérmentve megcsinálják az egészet!!! Kíváncsi vagyok az árakra, mert ugye az sem mindegy, szóval most csütörtökig izgulunk, aztán számolunkKép

Na, ennyi fért bele mára az erőmbe.

uszi mindenkinek, jók legyetek!Kép

Orsi
17+3

avocado

Orsi: 2-3 hét még belefér! Most elkeserítettelek? Kép
zerko

Kinga: a babóci bucija 4,3cm, a hossza úgy 20 cm lehet. Alig mondott a doki valamit. De a szívhangját kikövetelem (nem a dokiét. Kép) és az is megvan a videón! Kép Remélem a Praxisban már jobban odafigyelnek ránk és alaposabban megmérik a babucit. Kép
Szerinted optimistán viselem a csapásokat? Olyan fejgörcsöm volt egész nap, azt hittem megpusztulok. Kép
Mikor a doki azt mondta, hogy a baba szívműködése rendben van, gondoltam is magamban, az enyém viszont kevésbé. Kép

Zsuzsa: megnéztem. Kép Ez egyberuha? Amúgy nagyon ari vagy benne! Kép

Tényleg hol lehet Mucska????
bellana

Orsi, ne aggódj, én Danit a 18-19 héten kezdtem érezni, hogy talán ő lehet az. KépMég van időd ahogy Zsuzsa írta. A babával minden oké. Kép
bellana

Zsuzsa

Nem keserítettél el, sőt!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Zsuzsa,még nemtom,mit küld a barátnőm,de remélem,hamar megkapom!Most használok Fructis száraz hajra való balzsamot,GlissKur balzsamot,meg hajvégápoló szérumot az Avontól.
Már elkeserítettem Kispapát!Bencével meg kipróbáltuk,hogy össze tud-e szorítani engem,persze,szigorúan a pocak felett,nagyjából a vállaim,meg a mellem magasságában.Hát,össze tud.Egy ideig levegőt sem kaptam.Szegény,majdnem elsírta magát,hogy ezt nem gondolta,nem tudta,hogy így össze tud nyomni.Mondtam,hogy oké,hagyjuk,hülye ötlet volt kipróbálni.Én mindig erősebbnek hiszem magam,mint vagyok.
Attól tartok,akkor nekem is max ezt fogja mondani a doki.Az számít valamit,hogy széles a medencecsontom,meg viszonylag jó ruganyos vagyok?Vagy minden szerencse kérdése?
Jajj,annyira jó a pocakod azon a képen!!!!Nekem is!!Tökjó már!

Orsi,örülök,hogy tetszett a koncert,spec én is elmentem volna,ha nem vasárnap van, vagy nem Budapesten.

Puszi,Kinga
nyinike

Sziasztok Lányok!

Zsuzsa, Bellana! Süncsi!

Köszike az aggódó emileket. Nem akartam jelentkezni, mert egy kissé elhatalmasodott a depi rajtam. Vállalkozásban is voltak gondok, meg én is hülye voltam. Most már talán kint vagyok a mélyből.
A barátnőm küldött cikket, hogy a szénhidrát hirtelen megvonása is okozhat depis tüneteket. Én meg tényleg elvontam hirtelen, hogy a cukornál ne legyen baj. Mert ha nem lesz jó a cukorterhelés 2 hét múlva, akkor számolós diéta. Most is azt a mennyiségű szénhidrátot eszem, amit akkor ehetnék.
Péntek szombat az nagyon rossz volt, már kezdtem hülyének érezni magam. MA meg egyszerűen nem volt erőm írni. Aludni is olyan 2 órát bírok éjszaka, és nappal sem megy egy percre sem.
Nekem soha nem voltak ilyen gondjaim és most emiatt is elég rosszul éltem meg a dolgokat. Olyan kezelhetetlennek éreztem magam.

Holnap reggel védőnéni, aztán LAcival megyünk egy kicsit nézelődni. Remélem jót tesz. Pedig voltunk a nyaralóban is, de igazán az sem dobott fel. Egyszerűen tömegbe akarok menni emberek közé. Nem baj ha nem szólnak hozzám, csak legyenek körülöttem.

Testileg amúgy minden rendben, hízni az elmúlt 3 hétben sem híztam, így még mindig marad a +4 kiló igy a 25. hét utolsó napjára.

Holnap ha hazaérünk, jelentkezem, és remélem, hogy a régi Mucska fog bejelentkezni végre!

Puszi MIndenkinek: Mucska

Andi
Kép
mucska

Szia Mucska!

Gyógyulj meg hamar a depiből,úgy hiányzik nekem a régi,jókedvű nászasszonyom!!!Menjél akkor emberek közé,nem baj,ha csak csavarogsz,szerintem megengedi a főnököd!
Nagyon sok gyógyító puszit küldünk a Bendével együtt!

Millió puszi,Kinga
nyinike

Bellana:
nem egybe ruha! Egy felső, és az Auchanos akciós gatyi! Már csak ebben férek el! Kép

Kinga:
ez nem alkat kérdése csak. Majd meglátjuk, a vak is azt mondta! Kép
Tök jó??? Tök nagy! Neked is lesz ekkora majd a 8. hónapban!

Mucska:
sajnálom Kép De ez nem a világ vége! A baba az első, és a szervezeted is rááll majd!

Jó éjt!

Zsuzsa
zerko

Mucska: ki fogsz lábalni a depiből!! Szorítunk!!
Kép

Nagyon sok puszi!!!

Zsuzsa: ne legyél már elkeseredve, na és ha csak abba férsz bele? Azért vagy kismama, hogy ilyen gömbölyü pocid legyen, na!
Neked is küldök valamit:Kép

Jó éjt:
Bellana
bellana

Sziasztok Lanyok!

Probalok gyorsan irni, mert sajnos vmi korsag környékezett meg. Baromira faj a fejem meg hanyingerem van meg a torkom is kezd kaparni. Na, meglatjuk, mi lesz ebböl holnap reggelre.

Mucska,
de jo, hogy megvagy! Ugy örülök, mert komolyan mondom kezdtem aggodni miattad! Annak viszont mar kevésbé örülök, hogy elért a rossz hangulat. Talan mégsem kellene azt a diétat ilyen komolyan venni? De a fene tudja. Csinald ahogy jol esik és varlak vissza jokedvüen! Fel a fejjel!

Zsuzsa!
köszi a képeket, megnéztem a többieket is, hallgatni még nem volt lehetöségem, de hamarosan megteszem.
A profiod szuper! Szerintem nagyon nöies vagy, komolyan nemtom miért szidod mindig magad!!! Es szép a hajad is. Szoval köszi a képet!

Bellana
sajnalom a történteket a biztositékkal. Erröl az jut eszembe, mikor egyszer egyedül voltam itthon és belecsapott a hazba a villam. A biztositék felrobbant, minden elektromos készülék tönkrement, nem volt telefonvonal a mobilom meg persze lemerült... (szerencsére a biztosito mindent kifizetett, de a szgépröl eltünt adatokat mar nem lehetett visszacsinalni...)
Be voltam tojva rendesen!
Na, a lényeg, hogy kispapa otthon van Veled és lehet a mellkasan alukalni!!!!
Ja, és hogy a babocaval minden OK, örülök. Kar, hogy nem lattatok be a laba közé!

Orsi!
Nemsokara akkorakat fog rugdalni a babucid, hogy csak nézel! Szoval nyugi, még van idöd!

Kinga!
Az anyukam orszagos masodik volt 100 m-es sikfutason és volt gatmetszése (21 évesen szült elöször)Kép
Mondjuk annak idején a gatmetszés rutin volt, talan ma mar nem annyira. Szerintem nem lehet kiszamitani a dolgot, de a masszazs és intimtorna biztos, hogy segit! Szerintem érdemes probalkozni, de azért csak nem olyan nagy dolog ez a gatmetszés!

Szöszi,
gratula a szép vérnyomashoz és hogy minden rendben!

Kispapa javulgat, most én romlottam leKép Pedig a héten mennem kellene Bernbe a magyar nagykövetségre utlevél-ujitasra. Majusban jar le, de azt mondta a kisasszony, hogy a héten mar menjek intézkedni. Hat meglatjuk.

Puszika
Süncsi
süncsi

Jó reggelt lányok!

Itt még mindig szakad a hó, de szerencsére olvad is.

Bellana!
Örülök, hogy párod rendeben hazatért és hogy minden rendben volt az UH-on. A kórházi UH-on én se fogok megtudni semmit, ismerem már a dokit, aki csinálni fogja, nem egy beszédes ember.
Még szerencse, hogy ez a biztosítékos dolog nem pár nappal előbb történt, amikor egyedül voltál!

Orsi!
Én Petit csak a 19-20. héten éreztem először mozogni, úgyhogy semmiképp se aggódj!

Zsuzsa!
Jó a kép a pocidról. De remélem nyári ruháid azért vannak, amibe beleférsz, mert szerintem nemsokára az kell majd!

Mucska!
Ejnye, ez a csúnya depresszió mindig utolér. Mi lesz veled, ha meglesz a baba? Küldenék én neked egy kis vidító napsütést, de sajnos itt sincs. Akkor ma is nekem kell kitalálnom, hogy mit főzzek? Mikor kell menned a cukor vizsgálatra? Hátha, ha ott kiderül, hogy minden oké, utána jobb kedvű leszel.

Süncsi!
Remélem nem lettél beteg mára!

Szöszi!
Majd írd meg mi volt a dokinál! Aliceról tudsz valamit?

Timi!
Elfért otthon a sok virágod?

Mindenkinek szép napot, Mucskának szebbet, mint az utóbbi pár nap volt neki!

Panó
panó

Jó regelt!

Én is itt vagyok csak kicsit fáradt voltam mostanában. Hétvégén kitapétáztuk a férjemmel a babaszobát, utána meg kifeküdtünk. Nagyon fárasztó volt és azt hittem soha nem érünk a végére. Ahhoz képest, hogy ez volt az első tapétázásunk egész jól sikerült. Most majd következik a festés.

Mindenkinek nagy puszi! Kép Kép Kép

Chello
chello

Sziasztok!

Ma én is nyűgös és rosszkedvű vagyok Kép Egyrészt utálom ezt az időt, nincs kedvem semmihez, és még anyósék is rá tettek egy lapáttal Kép Sose lesz már nyár Kép

Kinga: kíváncsi vagyok mit mond a dokid a gátmetszésről!

Bellana: örülök, hogy a férjed épségben hazaért! Azért tegnap se volt unalmas napotok! Kíváncsi vagyok, hogy szombaton megmutatja-e magát a babád. Vannak azért még kedves beszólások: és akkor mi lesz ha ez se lesz fiú? Legszívesebben mondanám, hogy hát lány.

Zsuzsa: igen, anyu nagyon sokat segít, úgy meg főleg ráhárul most minden, hogy nem vagyok hajlandó többet anyósékhoz engedni a gyerekeket. A hasam meg szerintem nagyon nagy. Tied is? Most néztem a profilodban, hát a Te pocakod is jó nagy már!!!

Orsi: nyugi! 1-2 hét és rodeozni fog a babád!

Mucska: remélem lassan már azért jobb kedved lesz!

Timi: örülök, hogy jól sikerült a hétvégéd! Személyi csere: tök ciki, de már 7 éve vagyunk házasok és én még mindig nem cseréltettem ki… Egyébként Gömböc is teljesen beindul ha édeset eszem! Így meg hogyis hagyhatnám ki Kép

Szöszi: írj, hogy mi volt az UH-n. Nekem még két hét a dokiig (ott mindig van UH)

Nanda: voltatok dokinál?

Süncsi: jobbulást!

Lino
lino

Jó reggelt!

Nálunk is porcukor esik, de el is olvad.
Azt találtam ki, hogy menjünk el a Tropikáriumba, mert még sosem voltunk ott és hévégén mindig rengetegen vannak. A férjemnek nem sok kedve van semmihez, azt mondja még nem tudott átállni és alig aludt éjjel. Elég nyűgös és rosszkedvű...
Nem tudom, mikor én éjszakás voltam akkor 1 nap alatt visszaálltam utána. És én 2 hetente voltam éjszakás...Úgyhogy jól telik a nap. Holnaptól már megy dolgozni, 15-én is be van osztva. Szóval beindul a verkli. Jó lett volna ha jól érezzük magunkat, de neki nem sok kedve van hozzá. Kép
Legalább a kedvünkért megeröltethetné magát...
Bellana
bellana

Szijjasztok!

A virágaim elfértek otthon. Imádom a virágokat!!!Kép

Férjem ma számvitelből vizsgázik, szegénykém kicsit ideges volt. 10-től írják, de már 7-kor elment otthonról, merthogy meg kell beszélni a puskázás menetét.Kép

A romákkal (megasztár) semmi bajom, csak azzal, hogy "úgyis betöröm az ablakot, ha úgy van kedvem". És ezt akárki mondja, nagyon utálom. Az agresszivitást, öntörvényűséget nem bírom...

Én nagyon remélem, hogy a babám megmutatja magát pénteken az uh-on. Már megöl a kíváncsiság. Ma egyébként nagyon buli van odabenn.Kép MÁr éjszaka 0.20-tól bulizik. Kicsit kellemetlen volt, mert nagyon kellett pisilni, de előtte rosszat álmodtam, és nem mertem kimenni a wc-re. Ricsit meg nem ébresztettem fel, mert ugye ne legyen fáradt a vizsgára. Így a gyerkőc 4.20-ig rugdosta a hólyagomat. Ekkor Ricsi felkelt, így ki mertem menni wc-re.KépKép
Egyébként érdekes ez! Ezelőtt nem volt ilyen gondom, hogy nem mertem éjszaka kimenni...

Zsuzsa!

Nagyon jó a pocid! Én is, én is, én is!Kép

Orsi!

Én, mint tapasztalt első gyermekes kismama azt mondhatom, hogy nem gond, hogy még nem érzed a babát. Tartottam itt egy közvélemény-kutatást, mikor az enyém megmozdult, és volt, aki azt mondta, hogy ő már a rúgást érezte először. Ebből kiindulva nyugi!KépKép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

BEllana!

Hízelegj kispapinak egy kicsit, hátha beadja a derekát, és a kirándulás után meg azt mondja, hogy kár lett volna kihagyni!

Olyan jó lenne, ha 15-én tavaszias, száraz idő lenne, mert akkor lehetne menni kirándulni itt is egy kicsit. Nagyon szeretek Szilvásváradon sétálgatni. Olyan megnyugtató tud lenni.

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

sziasztok!

Na, ilyen pocsék éjjelt nem kívánok senkinek! Nem aludtam egy percet sem... Kép
Először az én depim, majd hajnali 2 után Zsófi. Úgy tűnik, náthás lesz szegény! CSak a mi ágyunk volt jó neki, és állandóan rámmászott, ütögetett, rúgott, és még horkolt is! Fokozzam?

Bellana:
köszi a virágot! Tudom, hogy a terhesség hassal jár, de ekkorával? Mi lesz a végén? Már olyan vagyok, mint egy béna viziló, vagy elefánt???

Süncsi:
Ugye nem leszel beteg? Vigyázz magadra, de nagyon!
Ja! Nőiesen dagadt vagyok! Kép De így könnyebben megismertek!

Panó:
nálatok a hó? Itt csak az eső, de undorítóóóó az idő! Kép
Bizti lesz majd nyári rucim, ha veszek! Kép Amúgy ez is pamut, így egy darabig talán nem olvad majd le rólam!
Én csak ajánlani tudok, ha Mucska nem teszi meg: gulyásleves, borsóleves, vagy borsófőzelék, paprikás csirke, rakott krumpli. Tetszik valamelyik?

chello:
majd szeretnénk róla fotókat! Amúgy hajrá, és vigyázz magadra!

Linó:
te csak mindig vígasztalsz, de képet nem láttunk arról a pocakról! Kép
Mi van a vérnyomásoddal? A vízzel?
Akkor Anyós nagyot vétkezhetett, ha ekkora a szankció Kép

Tegnap este csináltam képeket a lányomról. Már kiesett a hegg a sebből, de így is van lyuk. Hát íme:
Kép
Kép

Szép napot mindenkinek. Szeppet, mint az enyém lesz!
Mucska drága merre vagy?

Zsuzsa
zerko

Bellana:
az egy komoly program! És min 1,5 óra! ÉS az ára is elég húzós!
Hát, ezek a férfiak! Na jó, én nem is panaszkodom... pedig tudnék!

Timi:
akkor hamarosan kezdik...
Majd én, a Kinga, meg aki tud, segítünk neki! Menni fog!
Egy éjszakai fény sokat segíthet! Az akkor is jó, majd ha meglesz a baba, mert nem vak sötétben poroszkálsz majd!
Szilvásvárad... na fájdítsd a szívemet, plíííz! Kép

Zsuzsa
zerko

Timi, mi is imádjuk Szilvásváradot!!

Zsuzsa, ha kész lesz a szoba mindenképp csinálok fényképet, még ha homályosat is. Kép
A lányod még így is nagyon szép és el fog tűnni a
lyuk a homlokáról.

Bellana, remélem a férjed végül elkísér titeket. Kép

Sajnálom, hogy egy páran depisek vagytok, néha rám is rámjön főleg ebben a ronda időben. Én nem tudom mikor lesz már tavasz.

Mucska, Kinga, Pano, Lino és a többiek. Kép

Chello
chello

Ki hiányolt poént? Íme:

Mit mondanak a nők, amikor rajtakapják őket?
Az angol:
-Darling, ha időben tájékoztattál volna mikor jösz haza, elkerülhető lett volna ez a mindekettőnknek kínos helyzet.
A német:
-Hans, ma a szokásosnál 4 perccel és 45 másodperccel korábban jöttél haza. Ezt meg kell magyaráznod!
A francia:
-Jean, milyen jó, hogy jösz. Jacques már nem bírja tovább.
A svéd:
-Te vagy az, Olaf? Én már ugyan kész vagyok, de Sven még szórakozna, csatlakozz.
Az orosz:
-Iván, végre egy igazi férfi! Ez itt még fel sem pofozott előtte.
A zsidó:
-Izsák, te vagy? De akkor ki a fene fekszik rajtam?
A román:
-Kedvesem, ne aggódj, előre fizetett.
A magyar (miközben kiugrik az ágyból):
-István, kinek hiszel jobban: nekem, vagy a szemednek?
A cseh:
-Pepa, nyugodt lehetsz. Most tudtam meg, hogy ő lesz a főnököd.
A székely:
-Kend az összes pálinkát megitta, mi mással tudtam volna megkínálni?
A cigány:
-Feri, itt marasztalom már 2 órája, hogy el tudd lopni a pénztárcáját!
zerko

Sziasztok csajok!

Kicsit eltűntem,mert tegnap nőnapra kaptam egy puzzle-t,és el sem lehet robbantani mellőle.
Gyönyörű neveket választottatok,majdnem az összes kedvencem köztük van.
Zsuzsa:Tudom,hogy csak vicc volt,de ilyen dilis vagyok,hogy rögtön stresszelek,ha csak szóba kerül egy vizsga.
Nekem is nagyon tetszik a pocid,és én nagyon jól érzem magam ezekben a gatyákban.Legyél büszke,hogy ilyen formás kismama vagy!
Panó: Gyönyörű a táblázat,köszönöm,hogy beraktál!

Szöszi:Én is örülök,hogy közöttetek lehetek.Drukkolok az UH miatt,majd kérjük a beszámolót.

Kinga:Valami nekem hiányzik! Nem 2 húsz évesre szokták lecserélni?/Ide most egy mosolygó arcocskát szeretnék,de nem tudom,hogy kell!/
Bellana:
Hát nem úgy sikerült a hétvége,ahogy eltervezted,de legalább épségben megérkezett a párod.Örülök,hogy minden OK az UH-val,reméljük szombaton eljuttok együtt.Kíváncsi vagyok,mit fog szólni a fiad hozzá.
Nanda,Süncsi:Jobbulást mindenkinek!
Mucska:
Nem jó a depi,és nekem használ a tömeg.Én különben is szeretek sok ember között lenni,imádom pl.a karácsonyi őrületet.Ha már nagyon nem találom a helyem,bemegyek egy bevásárlóközpontba,vagy kimegyek a piacra.Remélem Neked is jót tesz.

Képzeljétek,tegnap teljesen kivoltam,mert már 3 hete érzek mozgásokat,de most 2 napig nem volt semmi.Nagyon megijedtem,és reggel,mielőtt felkeltem volna,próbáltam beszélni a babócával,és szerencsére visszajelzett.Szerintetek ez normális? Nem emlékszem,hogy az előző 2 gyerkőcnél ilyen lett volna.Nálatok előfordult,hogy ebben a korban kimaradt 1-2 nap?

Anikó
17+4
vakili

Timi!
Mi is sokszor voltunk Szilvásváradon,az egyik kedvenc helyünk!
Zsuzsa!
A lányod így is gyönyörű!!!!Kicsit hasonlit az enyémre,szerintem,csak sajnos nem tudom,hogy kell felrakni a profilba.
Zsófinak jobbulást,és próbálj meg délután esetleg ledőlni egy kicsit,ki tudja milyen lesz az éjszaka.
A vicc nagyon jó!
Chello!
Várom a képeket én is. Az én párom most azt találta ki,hogy parasztos jellegű szobát szeretne,ál-gerendákkal,pácolt fa bútorokkal.Szobafestő a szakmája,és ha lát valami újat,azt ki akarja itthon próbálni.Nagyon jó ízlése van,úgyhogy hagyom magam rábeszélni.

Anikó
vakili

Szilvásvárad itt van tőlünk egy köpésre. Volt olyan, hogy felpattantunk egy helyközi buszjáratra, és irány sétálni. Fel is le is gyalog megyünk. A "csúcson" Ricsi elszív egy pipát, pihizünk egy kicsit, romantikázunk, utána irány le. A halfüstölőnél veszünk füstölt halat fehér papírban, míg felérünk megesszük. Lefelé kissé elfáradva, kissé átfázva érkezünk. Beülünk egy étterembe egy levesre, vagy bármire, ami átmelegít.Kép

Anikó!

Jó a szobafestő a családban!Kép Nekem nagyapám volt az, és emléxem, kiskoromban azt is megengedte, hogy a falat fessem össze, utána úgyis lefestette.Kép

Zsuzsa!

Egyébként kifejezetten világos van a lakásban éjszaka. Csak én mindig attól félek, hogy van még valaki a lakásban rajtunk kívül.Kép Ráadásul mikor még frissek voltak az ajtók, akkor recsegett-ropogott ahogy száradt a fa.Kép Ma éjszaka azt álmodtam, hogy az alvó embereket rabolták el, és ölték meg. Nem tudom, hogy honnan szedek ilyen marhaságokat, még véletlenül sem nézek meg ilyen filmet...

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Még egy kérdés:
Sajnos még nem jutottam a visszaolvasás végére,szeretném tudni,hogy fog-e valaki Keszthelyen szülni?
Ugyanis oda megyünk nyaralni,június végén,ami ugye már nincs is messze a végétől,és jobb felkészülni.

Anikó
vakili

Timi:
Akkor a baj nálad a rémálom! Remélhetőleg nem lesz gyakori, és hamarosan elmúlik!
Nekem sajna nagyon messze van Szilvásvárad! De én is mennék! Nagyon! Ősszel a Zsófi ugyan csak lefele, de legyalogolt az alsó parkolóig! Az kb. 4 kilométer! Bő 2 évesen nem rossz, mi?
Mi vacsizni jártunk arrafele, és tényleg jókat kajáltunk viszonylag olcsón. És ugye van egy törzshelyünk is szállás ügyben.
Amúgy a Kistesó szerintem Szilvásváradon fogant! Nem neveni! Kép

Anikó:
a mosolygós jelek feltevése: először egy : majd szünet nélkül egy ). Ennek az eredménye Kép
először egy : majd szünet nélkül egy (. Ennek az eredménye Kép
Azonnal nem jelenik meg, majd csak a nézetképen, és az elküldött üzenetben.
A képek felrakása: itt alul van a Melléklet feltöltése. Megadod neki, hogy hol van a te szg. wincsesztereden a kép a Tallózás alatt, és ha az nem túl nagy, akkor feltölt egy hivatkozást. A kép majd a nézetben, és a Topikban látszik!
A profilba képet: jobb felül van a PROFIL fül. Abban írhatsz magadról, ha akarsz! És ott lejjebb lehet megadni képet. Ott is úgy, mint az előbb írtam. Olvasd el alaposan, menni fog!

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Zsuzsa!
Te javithatatlan vagy!
Jo volt a vicc! A kislanyod képei szokas szerint nagyon szépek!
Sajnalom az éjszakadat, és remélem nem lesz nagyon beteg Zsofi!

Aniko!
Leirom, hogy kell az arcokat begépelni:
mosolygos : )
szomoru : (
nevetös : O
mindegyik köz nélkül (a kettöspont és a zarojel közé nem kell köz). Léci probald ki!
A parasztos szoba nagyon jol hangzik! Képet probaltal mar feltenni a "Melléklet feltöltése"-re klikkelve?
Szerintem normalis, hogy ilyenkor nyugodt és élénk szakaszok valtjak egymast a baba életében. Ne aggodj!

Timi!
En is voltam am egyszer Szilvasvaradon, méghozza golyataborban. Nagyon szép hely! De én egész Egert és környékét imadom!

Chello!
Ügyik vagytok a tapétazassal! Es milyen jo, hogy ezen mar tul vagytok. Nalunk még csak most jön.

Lino!
Mit csinalt ez az anyos? Akarsz rola beszélni?Kép

Pano!
Köszönöm, hogy érdeklödsz és mindenki masnak, ugy néz ki, hogy egyelöre csak kicsit vagyok nathas, kicsit faj a torkom, szoval nem vészes. Jo lenne, ha ennél jobban nem esnék bele, majd vigyazom magamra.

Az elöbb beszéltem a fönökömmel a szülési szabadsag és anyasagi biztositas ügyében. Hat kiderült, hogy ha igénybe akarom venni a négy havi szülési szabit (az eddigi fizum 80%-kat kapnam), akkor a szülésig dolgoznom kell. Eseteleg ha van szabim, azt vehetem ki elötte, ami összesen 1 hét lenne. En szerettem volna a szülés elött legalabb egy honapot otthon tölteni, de akkor meg fel kell mondanom és ugrik a 4 havi pénz, az meg azért nem semmi am. Esetleg kiirathatnam magam a dokival, de ha nincs semmi bajom, ugysem fog kiirni.
Elég gaz a szülés elött 1 hétig dolgozni, nem? Meg a baba jöhet elöbb is, akkor a munkahelyröl megyek szülni? Végül is nem lehetetlen..

Most ez az aktualis problémam, bocsi, hogy mar megint nektek panaszkodtam!
De legalabb itt süt a nap, bar nagyon hideg van.

Puszi és szép napot
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Megjártam a védőnőt. Beírták a kiskönyvbe, hogy cukormenes diéta. Mondtak sok baromságot még, de nem hozott lázba.
Már jól vagyok, csavarogtunk egy kicsit. Már semmi bajom nincs szerencsére.
Holnap megyek kozmetikushoz, ott aztán mindig sikerül felvidulnom.
Ráadásul megvettük a babakocsit. Ki volt már nézve és most 4000 forinttal olcsóbb volt , mint eddig bármikor. Szóval tiszta happy vagyok!

Nagy pusza Mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Aniko!

Latom Zsuzsa is elmagyarazta a jeleket, csak egyszerre irtunk!
Remélem sikerül!

Puszi
Süncsi
süncsi

Szia Mucska!

Gratula a babakocsihoz!!! Milyen?
Akkor most cukros dolgokat nem szabad enned? Amugy minden OK?

Sok-sok puszi Neked!
Süncsi
süncsi

Mucska, mail ment. Kép

Anikó, szerintem is hagyd a párodra, biztos nagyon szépen meg fogja csinálni.

Süncsi, Ti milyen tapétát vettetek? Ti fogjátok csinálni?

Chello
chello

Sziasztok!

Ma elindultam suliba,megálltam a büfénél,ittam egy kávét és visszajöttem.Majd kettőre bemegyek gyakra.Utálom ezt az időt!

Bellana,akkor nem sokat mondtak a babóciról.Mindegy,legalább láttad mocorogni.
Akkor talán az van,hogy mire ideérsz és leírod a dolgokat,talán többnyire lenyugszol és inkább cinikusan,mint bánatosan meséled el őket.
Miért nem mentek el ketten a Danival?Még lehet,Apának is megjönne a kedve a készülődés láttán!

Zsuzsa,szerintem igenis szép a pocakod.Hidd el,őszintén irigylem kicsit.
Ma kicsit depis vagy,látom,talán csak a rossz idő az oka.Szerintem nem gáz a nagy pocak,mert majd most már nem nagyon fog nőni,és hozzá tudsz szokni,de pl nekem majd együtt jön az irdatlan meleg,meg a hatalmas pocak hirtelen,aztán jól megszívom.Micsoda kis csókos szája van a Zsófinak!

Süncsi,gyógyulj meg!Köszi,próbálkozom intimtornával is,meg majd masszázzsal is,bírnám,ha megúsznám,bár az én Anyum sem halt bele,talán én sem fogok. Kép

Chello,küldtem mailt,én a világ lustája,bocs! Kép

Linó,estére kiderül,mit mond!

Panó,állítólag max holnap reggelig esik.Szombathelyen már vigyorog a Napocska,és ez bizti,nem a Szilárd mondta.Különben az öcsém is Szilárd,de ennyire még ő sem idióta.

Timi,mit tanul a férjed?Kap drukkot!Bende most elmaradt,tegnap produkálta magát,mert a fél évfolyam végigsimizte és asszem,élvezi a reflektorfényt.Vajon kire hasonlít?Kép
Romákkal egyetértek,semmi baj nincs velük,amíg meg nem akarják mutatni,hogy nekik mindent szabad.Ezt én is utálom és az a baj,hogy tényleg bármit megtehetnek.

Anikó,ne rémisztgess!Eggyel még elbírok 22 hetesen,de két 20 éves...De ha mindannyian arra szavaztok,megpróbálhatom!Kép Kiraksz egy kettőspontot,utána meg szünet nélkül a zárójel befejező részét,szóval ezt ).
És szerintem nem maradt ki 2 nap,csak nem érezted.Azért 17 hetesen én még egyáltalán nem éreztem,ha jól emlékszem!
Ezt a meglepit!Keszthelyi vagyok és naná,hogy itt szülök!DEJÓ,dejó,dejó!!! Kép

Pusszancs,Kinga
nyinike

Mucska!

MIlyen a babakocsi? Tudod, hogy én babakocsi mániás vagyok!!! Részletezd kérlek szépen! Hirtelen meg akartam nézni, hogy hány hetes vagy! De nem találtam meg.Kép MIndegy! Utána járok!

Zsuzsa!

Nem nevettem, csak mosolyogtam kicsit.Kép A babával akkor mindenképpen vissza kell menni Szilvásra!Kép

Süncsi!

Én is imádom Egert! Itt minden megvan, ami nekem kell. Azért lehet, hogy egyszer Felsőtárkányért lecserélném.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Mindig írtok egy halommal,amíg gépelek!

Mucska,örülök,hogy rendben minden.Mi lenne,ha vennétek olyan cukormérőt és akkor talán nem is kellene mindig minden édeset kiiktatnod!Milyen a babakocsi?Segíts,mert én még nem tudok dönteni!!!

Süncsi,munkahely Kép
nyinike

Kinga!

Mérlegképesre jár a férjem. Remélem bejön mesélni, miután végzett...

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi és KInga!

Én ezt már kinéztem régen. Retrus Ruby a márkája. Brendonban lehet kapni. Semmi különleges. Holnap hazahozza Laci, majd szólok neki, hogy vegyen elemet a fényképezőgépbe, és le fogom fényképezni nektek.
Nem bolygókerekes, mert azt én direkt nem akartam. DE van alja a kocsinak és nem lesz gerincferdüléses a gyerek. A Graco azért nem tetszett. KÖzepes kerekű, tolókarja átfordítható. JA és persze ez is teljesen vizszintesre dönthető. Ez sincs meg mindegyiknél. Az ára 33000 forint volt. Én sokkal többet nem akartam rááldozni az az igazság. Hirtelen ennyi. Lacinak nagyon tetszett, biztos viszi majd Annát sétálni.

Süncsi!

egyenlőre cukrosat nem ehetek. Elkezdték sorolni (védőnő), hogy ne egyek semmilyen gyümölcsöt,mert az is cukros, ne egyek tésztát, nem ihatok üdítőt, teát. Mondom akkor mit egyek. Brokkolit! 3 hónapig? Köszike!
Azért egy egy almát fogok enni. Ne hogy már.
Most méreckedtem is +5 kiló eddig. Mondta avédőnő, hogy jó, mert most már havonta hízok 1 kilót és az szuper. Szerintetek normális? Mert szerintem nem!!!

Timi!
Holnap töltöm be a 26. hetet.

Anikó!

Igazán bátor vagy, hogy az egészet megpróbálod visszaolvasni. HA sikerül csak gratulálni tudok hozzá!

Zsuzsa!

Puszi neked. Zsófi vátozatlanul édes! Most már jól vagyok, a kajára figyelek, de nem foglalakozok vele, hogy mit beszél a védőnő, mert semmi értelmeset nem tudott mondani. Csak azt nem tudom, hogy minek járok oda!

Kép Ilyen cska nem leszek Kép

Puszi mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Timi,az egy egészen jó dolog,végzettség szempontjából.Viszont rohadtul uncsi.

Mucska,na nyilván ilyen leszel!Ennél még a Mama is többet ehet,pedig ő igazi cukros.Néha kicsit dilák a védőnők.Mármint úgy,hogy túloznak szerintem.Pl én súlyzózok rendesen,erre azt mondja,még 2 kg-t sem emelhetek.Bocs.Akkor ki vásárol?Vagy ki viszi a cuccomat suliba?Esetleg hogyan emelem meg a liszteszacsit,vagy a felmosóvödröt?Azért Túlzásokba nem kell esni.Kép
KépEzt most találtam!

Puszi,Kinga
nyinike

Helló LÁnyok!

Én most fogadtam meg, hogy a terhességem végéig nem eszek több édességet!!!!Kép Most jöttem vissza az ebédelésből, és utána megettem egy fél somlóit is. Mostanában nagyon sokat eszem édességet, ezért úgy döntöttem, hogy VÉGE!

Kinga!

Gazdasági vezető a férjem, csak még kell hozzá ez a papír. Ő egész jól el van ezzel a munkával, én halálra unnám magam!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Mucska!

Mit jelent az, hogy van alja a kocsinak? Akkor szerinted olyan hat hónapos terhesen már meg lehet venni a babakocsit? Én nagyon félek bármit is venni...

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Most eszek, és írok is! Így soká tart! (mindkettő) Kép
Zsófi már alszik, de szegény eléggé taknyos Kép Eddig 2 orrszívás volt, de folyik ki neki szegénykének.

Süncsi:
nem hangzik jól ez a meló dolog, de valahol nem lep meg! Messze van a melóhelyedtől a kórház?
Nem is számoltál be, hol tart a krumplis kenyér project!

Mucska:
az édesítőszerek közül a Canderel ajánlott! Csak hogy tudd! Pizzát ehetsz? Mikor lesz a kontroll?
És mit veszel a megmaradt 4000 Ft-ért?
Várjuk a képet a kocsiról! Meg egy új pólós képet is szeretnénk!
Gyere az én védőnénimhez! Ő nem bántana semmiért! Ja, és csak 2 havonta megyek!
Csini a néni, de nem hiszem, hogy valaha behozod! Ahhoz a havi egy kiló kevés lesz! Kép

Kinga:
el kell hogy szomorítsalak! Még sokat fog az enyém nőni! Majd akkor hasraesek!

Timi:
méglegképes? Azon gondolkodom, miért jó az, hogy a számvitel vizsgákon puskázni kénytelen a hallgató? Amúgy akkor lassan vége is a vizsgának! 3 óra asszem.
Vissza megyünk majd, ne félj! Zsófi meg kőszegi! Na, ott nem voltunk azóta! Pedig ott van egy nagyon jó pizzéria is!

Szép délutánt!

Zsuzsa
zerko

Érdekes ez a hízás, mert én most tartok +6 kilónál, és még csak most leszek 20 hetes. Nagyon elszörnyülködtem, mikor megláttam a mérleget, mert nem látszik rajtam. MÉg mindig 38-as a méretem, és mégis +6 kiló!

Hogy van ez?

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi: meg lehet venni a babakocsit! Kép
Amúgy 1/2 somlói nem a világ vége. De egy nap annyi bőven elég! És ehelyett müzli szeletet eszem. Egészségesebb, és sokkal kevesebb a kalória benne!

Zsuzsa
zerko

Timi: nagyon gebe voltál, és azért! Most nőiesedsz! Kép

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!

Remélem hamar jelentkezik kispapi, mert otthonhagyta a telcsijét, és még felhívni sem tudom, hogy mi volt. Három órás volt a buli. Én sem értem, hogy miért ilyen faldatsorokat kell kiatalálni. Olyan esetek szerepelnek benne, hogy egy könyvelő életében 30 év alatt nem jön be az az eset...

Akkor jövő hónapban lehet, hogy megveszem a kocsit. Kis tündérkémnek még semmije sincsen szinte, de ha megtudom, hogy milyen nemű, akkor egy kisrucit is veszek neki.Kép

A somlói nem mindennapos. Hetente olyan egyszer-kétszer eszem édességet. MÉgis soknak tűnik, a gyomrom jelzései alapján. Viszont a babóca meg nagyon szereti, mert utána olyan élénk ficánkolásba kezd, hogy vigyorgok fél óráig...Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi!

Én úgy vagyok, hogy az lehet babonás akinek jó sok pénze van. Én inkább nézelődök és ha jó áron látok valamit mostmár apránként megveszem. VAn egy listám és rengeteg dolog van rajta.
Ha véletlen valami baj lesz, akkor ne a pénzt fogom sajnálni amit kidobtam. De persze baj meg nem lesz. Egyszerűen olyan árkülönbségek vannak, ha nem figyelsz nagyon sok pénzt kidobsz. Pl. egy gyerek lepedő 1690-tól indul a Corába. Felnőtt nagy méretű kb 800 forint. HA szétvágom 4 lesz belőle. Mert ugye abból sem egy kell. Szóval én inkább apránként beszerzem ami kell, akkor mikor épp akciós.

Zsuzsa!

De a Canderelt eheti kismama is? VAlahol (azt hiszem a babaneten) azt olvastam, hogy az tiltott a kismamáknak. Van erről bővebb infód? Én régen is használtam, amikor fogyóztam, csak most nem mertem. Azért nem igyekszek a hölgyike után lázasan! Kép Megkérdezni, meg eszembe sem jutott.
Március 24-n lesz a kontroll , akkor töltöm a 28. hetet. Szerencsére vizesedés most nincs

Timi!

Nálam azt jelenti, hogy egyszerűen kemény az alja a kocsinak, ha alulról megnézed. Pl. ha megnézel egy Graco márkájút, annak csak az anyag az alja és puha, nincs benne semmi merev.Olyan mint egy puha szivacs. Biztos van akinek az tetszik, de én jobban örülök, hogy Anna keményen fekszik. Nekem pl. ez volt elvárás a kocsival kapcsolatban. Holnap majd megy a kép.

Puszi mindenkinek!
Mucska

Andi
Kép
mucska

Zsuzsa!
A rakott krumpli jó ötlet!

Anikó!
Hány darabos puzzlet kaptál? Én is nagyon szeretek ilyesmikkel szórakozni, csak most a gyerekek miatt nem nagyon lehet.
A 15-18. héten én is nagyon rendszertelenül éreztem csak a mozgásokat!

Chello!
Ügyesek vagytok, hogy kitapétáztatok. Mi is magunk tapétáztuk meg festettük a lakást. Csak sajnos már elég régen, úgyhogy lassan kezdhetjük elölről.

Süncsi!
Az jó hír, ha ott már süt a nap!

Kinga!
Az meg még jobb hír, ha már Szombathelyen is süt.
Szerintem most Kispapa meg Bende mellé elég lesz neked egy 20 éves is.

Mucska!
Jól tetted, hogy megvettétek a babakocsit! Az se jó, ha mindent az utolsó pillanatra hagytok, mert mi van, ha például valamiért be kell feküdni a kórházba? Akkor kispapa rohangálhatna mindenért egyedül.

Holnap reggel nem leszek, mert megyek vérvételre, utána meg genetikai UH.

Panó
panó

Zsuzsa!

Ez a babaneten volt, és ez alapján nem próbálkoztam a Candererrel.

Kérdés:
Terhességem 39. hetében vagyok. Az édesítőszereknek, pl: aszpartám, Na-ciklamát...stb, van e káros hatása a baba veséjére.
Válasz:
Ami a mesterséges édesítőszereket illeti: fel nem foghatom, miért fogyasztja őket? Mivel kismolekulájú anyagok, gyakorlatilag átjutnak a lepényen. Biológiai hatásuk pontosan nem megítélhető, reményeim szerint nem jelentősek. DE!: a diétának egymillió más módja van, ami természetes. Miért kell egy olyan módszert választani, ami bizonytalan, nem természetes és hatásait tekintve (gondolva a más szénhidrátforrások - tészta, burgonya, kenyér, stb. bevitelére) még hatástalan is.

Van infód ezzel akpcsolatban, mert akkor legalább néha ihatnék egy kis teát is. De hülye vagyok, mert meg kellett volna a belgyógyit kérdezni erről, de ez miatt nem is jutott eszembe.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?