Sziasztok!
Nálam az állandósulni látszó nátha is rájátszott a kidőlésben
.
Valahol itt tartottam:
Edóka!
A decoupage meghatározásában szerepel az alapok között a textil is, de én azt még nem használtam alapnak.
Nagyon tetszik az ötleted
Mi lenne, ha ragasztós közbélésre, esetleg Viselofix-re (~kétoldalt ragasztós közbélés) vasalnád fel a maradék textilt, és azt ragasztanád rá a hokedlire? Akkor nem kellene a nyúlással, és a szélek rojtosodásával foglalkozni. Ha felvasaltad a közbélésre, akkor felragaszthatnád Palma Fa ragasztóval(pl.). Száradás után kaphatna lekkot több rétegben. De mondom, még nem készítettem ilyet
.
Mi a szösz az a tónuspapír?
Lányodnak a figyelmébe ajánlom, ez ugyan nem művészellátó, hanem papírkereskedés, de állítólag a legjobb. Vagy adjál neki sok-sok pénzt, és tereld be a Pannoncolorba
. Van köztünk egy lány, a Zsunya, aki grafikus, és művész a szó jobbik értelmében, és ő azt mondta, hogy az ottani festékek felelnek meg leginkább a színkörnek. És az sem utolsó szempont, hogy a Pannoncolor árai a legbarátságosabbak, és hatalmas a választék mindenféle rajzeszközből.
Gólyás szalvétát még nem láttam, azt hiszem...
Jami!
És ha vízfesték helyett akvarellt használnék? Az (elvileg) nem fakul...Jó indok lenne, mert régen szeretnék azt is...
GMagdi!
Nem értem ezt a papírmasés dolgot. Már többen mondták, hogy büdös
Mi volt az alap? Nekem sosem szaglott még...
Ancsa!
Továbbra is tetszenek a kérgeid
Jó a gyertyatartó (fáradt arany fém)
.Tegnap volt bolhapiac is, de sajnos arra már nem volt energiánk, meg hát hideg is volt
.
Hajni!
Tiefrot--ühüm
Én is szemezek vele egy ideje, de eddig én voltam az erősebb
Gwen!
A tojásra sztem szebb belülre ragasztani a szalvétát. De vigyázz, mert van olyan hegyesebb fajta, amiben nem fogod tudni eltaszigálni a golyót, mert nem fér el. Akkor jobb a pacsmagolás szivaccsal, nekem nem sikerült ecsettel megfestenem szépre.
Szalvéta feletti repesztés:
--Első fázisú repesztő a felragasztott-megszáradt szalvétára
--Megszárad
--Második fázisú repesztő (egy irányban, nem fedtve a vonásokat
--Megszárad
--Paina ráken, majd visszaszed.
Panda!
Nadehol??? Mármint a képek!
Zsuzsimano!
Még asztalosként nem működök
A teásdobozra mit dekopáltál?
Jucus!
Hazafelé vettél festéket??? Én a virágosnál vettem vasárnap, szintén hazafelé, bádogvödröt
. Még jó, hogy volt a kiállítás...
Anyapoc!
A doboz kiakasztott rendesen
Lehet, hogy csak az a bajom, hogy két kezem van...
Könyv továbbra is elveszve. (lehet, hogy kölcsönadtam valakinek?)
Kiállítás(?):
Nos ez valami téves elnevezés. Most, hogy mondja Jamina, agyagozók, korongozók, takácsok nem is voltak...Húsvéti nagy dekor-tár sem, talán három tojást ha láttam. Volt egy kosárfonó, az remek portékával, meg egy nemezes, sok sapkával, de ő sem ott alkotott. Volt viszont méz, meg talán bor(?), nem tudom, mit kerestek ott. Volt egy foltvarró, de nem volt pl. takács. Igen, Jamina által említett hímzett minták a termonadrágon csodásak voltak, jól állt a matyónak az UVzöld kiemelés
. Most azon gondolkozom, hogy az ötszáz forintot mire is kellett befizetnünk. Ha valaki selymet akart pl festeni, akkor arra pluszban fizetni kellett, meg mindenre. Nem láttam a Pannoncolort, a Pantont, a Kreatív Hobbyt, a Hobby Művészt sem. Nem voltak bádogtermékek, agyagkaspók, igazi fatermékek. Szalvétákat vettem én is - Foxwood, és Vielseidig darabokat. Furcsa, hogy vásárlási szándékkal mentem, és nem vettem mást. Talán ez jellemzi az egész "vásárt".
Raszta...hmm, no, igen
Csi