Zitus bakker.
Jól kifogtátok ezt a kocsidolgot!
Noncsi mindjárt egy éves!
Tejóég hogy eltelt az iő.
Lesz buli?
Lehet, hülyeséget kérdezek, de a biztosító fizet ilyen esetben?
Zsuzsu, sikerült anyatejet szerezned?
Exi ne haragudj, neked is boldog névnapot!
Anett, drukk, akkor már csak egy van vissza!
Jó neked, hogy ilyen sok segítséged van, bár már megszoktam, hogy egyedül vagyok, csak néha nagyon nehéz megszervezni így bármit is.
Meg hát mindenki szerint Lali hozzám van kapatva
, szerintem meg egyszerűen ez a következménye, hogy mindig velem van. Csak tőlem fogadja el pl a kaját. Tegnap elhúzódott a vizsgám, majdnem dél volt, mire végeztem, Lali addig nem evett egy falatot sem, reggel 5kor szopizott és utána délután egykor ebédelt. Nem fogadta el a tízórait se az apjától, se a kollégájától, aki vigyázni szokott rá néha bent az irodában.
Aztán velem úgy evett, majd megfulladt.
Jaj holnap megyünk szemészetre, úgy félek, lesz pupillatágítás, ha jól értettelek itt titeket, hogy az egyévesen van ilyesmi.
Kinga, köszi.
A mai ingatlanostól csodát várok, bár apa azt mondta, ha elkel a lakásunk, kivesz egy hét szabit és minden nap megyünk lakást nézni, de hozzátette, nem hiszi, hogy találunk a tiéteknél jobbat.
Toncsi, Hédibébi nagyon édi
, de tényleg kicsit fiúsra vettétek a figurát!
Olyan szép szemei vannak!
Zita, örülök, hogy bejött a fánk, tea sajna nekem is lejért novemberben, pedig kettő is van. Én veszem Lalinak a nagydobozosat, imádja, napi 2-3 decit megiszik belőle, narancsosat, erdei gyümiset meg sima gyerekteát próbáltuk eddig. Bár én nagyon pici granulátumot teszek csak a vízbe, épp csak legyen pici íze.