Hú lányok (asszonyok
), nekem is nagyon fáj a gerincem. Az eda helyén, kb 2 cm átmérőjű körben. Főleg mostanság, hogy sokat hajolgatok Zétiért. A kádba hajolás is dettó, mint nálad Susy. Nem bírok megmozdulni. Hajat mosni is csak fürdés közben tudok, úgy, mint nagy pocakkal.
Jövőhéten megyek Szabó dokihoz, rákérdezek, talán tud valami okosat mondani rá.
Mi is Nurofen szirupot használunk, ha nagy a baj, akkor felváltva Germicid kúppal.
Zétikém két hezte kapott két oltást (menjugate, prevenar), egész nap jól volt, este is lázmentesen aludt el, nem kapott lázcsillapítót sem.
Gabesz
Szerintem is nyugodtan elutazhattok hosszabb útra is autóval. A legtöbb baba jót alszik a hordozóban.
Tizenéves voltam, amikor elolvastam anyukám könyvét, Czeizel-Születésünk titkai. Nagyon érdekes volt, megfogott, és Dávid pocakbaköltözésekor feléledt bennem sok infó. Átlapoztam újra, sokat segített megértenem mi zajlik bennem, mi történik a babával. Biztosan sokan nem tartják "modern" könyvnek, (bár a Mérei könyv is '70 körüli) nem értenek egyet Czeizel gondolataival.
Csak azért írtam le ezt, mert én úgy gondolom, hogy folyamatosan fejleszthetjük tudásunkat a gyermeknevelésről is, és szerintem, ha nem is tudatosan, de fejlesztjük (tanítjuk) vele a gyerekeinket is.
Nem vita tárgya, csak egy vélemény....bocsi.