sziasztok!
pasi!nagyon örülök a kicsiknek!ha így haladnak ripp-ropp és otthon lesztek mindannyian!a nagy család!!!de jó lesz!
és ne légy lusta pasi,képeket kérünk!na jó...... csak ha ráérsz!
vandának sok puszi!
móni!igen már 26 hetes és 5 napos kismami vagyok.április 22-re várjuk a kicsi Sedikénket!még sokszor nekem is hihetetlen ez az egész dolog.de azért olyan jó,hogy spontán jött!
olyan gyönyörűek az ikrek!szépen fejlődnek látszik rajtuk.olyan édesek!meg tudnám őket zabálni!na meg annyi puszit kapnának,hogy csak na.de gondolom kapnak tőletek bőven
puszi nekik!
szmet!örülök,hogy végre kivizsgáltatod magad rendesen!meglátod,ha megtalálják az okot,hamar teherbe is esel!
ani!annyira gyönyörűek a kicsik!ők is szép nagyok már!látszik az anyai gondoskodás rajtuk!tüneményesek!
mazsi!hogy vagytok?puszi a kisatinak!
árnika!hogy vagy?remélem már jobban.emlékszem , nekem is volt ilyen időszakom.depis voltam semmihez nem volt kedvem,és akkor már terhes voltam.a hormonváltozás miatt nem volt semmihez sem kedvem,csak éppen nem tudtam az egészről.ki tudja lehet hogy te is....bár úgy lenne!nagyon szorítok!meglátod hamarosan eljön a te időd is.emlékszem amikor a dokinő azt mondta nekem,hogy huzzunk bele,és hozzuk össze azt a babát!akkor már olyan 4-5 hetes terhes lehettem.de én reménytelennek éreztem ezt az egész babadolgot.már-már kezdtem azt hinni,hogy nekünk nem lesz.és látod Isten ránk nézett és ad nekünk egy kisbabát!adni fog neked is!megérdemled és kész!
bocs,ha sok voltam,de ne add fel!anya leszel és nem is olyan sokára!puszi neked!