Új privát üzeneted érkezett!

4D Steffi arra gondolsz, hogy hihetetlenül azonos a két kép? Meg én azt néztem, hogy olyan mint ha fogná Mirci a zsinórt!???

Úgggy bánom, hogy nekünk nincs. Olyan hülye voltam, de féltem bekukucskálni. Nem akartam akkor látni. Sose fogom megérteni, miért...

Kép
vkbrigi

Brigi, igen arra. Szerinted is? Hát én nem is tudom, hogy fogja-e, szerintem inkább az arcához teszi ökölbe szorítva a kezét.
Majd Te is a kövinél! Valami oka biztos volt, talán a lelked mélyén féltél valamitől. Hú ilyen késő éjszaka vagy korán vagy mi mindig olyan 'bölcs' vagyok :lol: :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Annyira szupik a képek!!! :wink:

Renáta, félreértős nap volt... óh! Nemcsak te, de nincs ám semmi vihar a fejemben. :oops:

Férjem házon kívül és Bp-en kívül lesz kb délig... addig itt ülök, és bármi történik, TITEKET RIASZTALAK, hogy vki jöjjön, de gyorsan! :shock: :lol:

Steffi, MSE, meg kinek volt még szűk családias? Én meg ezért irigykedem. Bár sok részlet alakult az elképzeléseimnek megfelelően, ha annyit mondok, hogy az esküvő körüli szervezkedésben kezdtem fasírtban lenni anyóssal, gondolom, mindent elárulok. ÉN IS szűk család és legközelebbi barátokat akartam. Lett belőle 80 fő, és olyanok, hogy se előtte, se azóta nem láttam őket.

Steffi, a 4d-ről az jut eszembe, hogy Benedek egyáltalán nem hasonlított 4d-s önmagára születéskor, de félévesen meg ugyanúgy nézett ki... :)
vbea

Jó reggelt!

Petya még húzza alóbőrt. Mi van ma? :shock:

Eni!
Akkor ma nyugi. Benci micsinál?

Na, ez nem esküvői kép lesz. :lol:
Pókok: Én is utál, erre aznap, amikor hazajöttünk Petykóval, apa telefonál, hogy jé mit talált. MOndtam, hogy azonnal eltakarítani, kiirtani, stb., különben nem jövünk haza.
Szóval ez az izé randalírozott az előszobában:
Kép

De azért jellemző a pasikra, hogy lefényképezte. :evil: Én frászt kapnék, ha egy ilyen előjönne, amikor egyedül vagyok itthon.

Kép
Kép
kriszta36

Jesszus Kriszta! Nekem eddig fel sem tűnt, hogy Pilisborosjenő a Sziklás-hg-ben van... engem vmi hasonló harapott meg, de nekem csak utólag, képen mutatták meg. :shock: :shock: :shock:

Benc kakaót szörcsög mellettem, és próbálja idekenni... :D Enni bezzeg nem eszik.
vbea

Bencinek ez egy jó elfoglaltság mára, semmi szaladgálás, hiszti és egyebek. Megbeszéltétek, ugye?

Nem tudok feltenni esküvői képet, mert rossz formátum (tif), és nem bííírom áttenni.

Kép
Kép
kriszta36

Mondtam neki, hogy délig hagyjon békén... addig nézhet Thomast, Elmot, amit akar. :lol: Önállóan szokta cserélgetni a dvd-ket... kisbüdös.
vbea

Lányok nagyon jók a képek!!!!!

4D-st majd keresek én is,nekünk is van nagyon jóóó!

Éjszaka valami front volt????Balázs fél10-6ig!!!!Nem csinált ilyet több hónapja!!!!

Esküvő:
a szertartáson kb. 60an!Utána családi ebéd otthon (ez is egy szép történet miért volt így,én nem így szerettem volna)és este buli a haverokkal!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Petya most kelt. Eddig hajnali fél négy, kettő, meg öt, ilyenek egy hete. Biztos, hogy front volt.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
anyááám! brrrrrrrrrr :shock: :shock: :shock: :o :o gyakran járnak ilyenek a lakásotokban????? :? :? :? :?

esküvői képek!
WOW! olyan jó őket nézegetni!!! :D :D :D olyan szépek voltatok/VAGYTOK!!! :lol: :D

Cukipofa!
sótégla? CERESIT az van, de kb 1,5 hét alatt teljesen elolvad! :shock: :? ha raknék be sótéglát (bár nem tudom, hogy hol kéne vennem ilyet) akkor az is elolvadna!!!! (bár lehet olcsóbb lenne)

Lilluska!
mi ez a sóoldat??? párásítóba??? nem értem!!! :oops: :oops:

Heni!
azta de k.... szép helyen voltatok!!!! :D :D :D viszont csak a sapis képben ismertelek fel :oops: :lol:

Férjem meg vasárnap éjfélkor elment dolgozni, reggel jött a lányokért!!! tegnap picit szunyált míg én fürdettem, fektettem este és 8.45-kor este elment dolgozni!!! Nem bírta! mint egy vörös szemű nyúl jött haza éjjel azzal HOGY ALSZIK 1-2 ÓRÁT ÉS VISSZAMEGY!!!! szerencsétlen nem bírt felkelni! :oops: :oops: :oops: csak meg ne betegedjen!!! múltkor már mondta, hogy ha vele történik valami akkor a biztosításokat nézzem meg legelőször!!!! :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: KICSIT ideges és feszült vagyok :oops: :oops: bocsi, bocsi de ezt most le kellett írnom :oops:

megyek, mert Zsófi hív!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!!!

nem csodálom, hogy ideges vagy!!!!!!!!!!!pedig kéne kicsit pihennie(ugye könnyen mondom) :?

emano/Andi
KépKép
emano

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, tökjó ez a kép!!! Férjed annyira... jó na. Csak aludjon egy picit többet otthon... tényleg nem embernek való, amit művel. :shock:
vbea

Veronikusz!
Szép vagy. És a kép nagyon illik az előző hozzászólásodhoz... :lol: Szegényke, más akkor is sokat dolgozott? De komolyan: Meddig lehet ezt bírni? Tudom, ÁFA...

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Én is sok-sok boldog szülinapot kívánok Sárinak, Hunornak, Matyinak és Orsinak!!!

Csak kicsit futottam át amiket írtatok, a penészedéshez annyit tennék hozzá,hogy a szigetelés hiány és a rosszul felrakott szigetelés is kiválthatja. Nekünk már most kelleni fog energia tanusítvány, míg használt lakásoknál 2010-től. Szóval elöbb-utóbb számítani fog hogy a ház, lakás milyen adottságokkal bír. Jobban mondva az árát fogja nagyban befolyásolni.

Már nagyon kiváncsi vagyok ki kezdi meg a legújabb babasororozatot.

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:49-kor.
Vendég

Micsoda fehérruhás áradat!

De teccik.

"Jó bőr"..., annyira régen hallottam ezt a dumát! Egyébként tényleg az a kis nőci.

Dóri, gondoltam rád éppen, ideje volt a bejelentkezésenek. :)

De Hanna pl. teljesen eltűnt. :(

Szia Heni!, irigy-irigy Tátrára.

Bár az az igazság, hogy hétvégén megyünk egy ismerősünkhöz Nagymihályba (Mihalovce, Szlovákia) és ott biztos lesz hó, de bajság, hogy a házaspár - legalábbis amikor még nem volt meg a picijük - cigizett benn a lakásban, és mondtam Embernek, hogy derítse már ki, hogy most mi a helyzet e téren. Mert rajtam nem segít, hogy ha pl. a gyerekkel egy helységben nem, de egyébként minden máshol cigiznek. Akkor inkább nem megyek. Régen cigiztem én is. De ma már az is zavar, ha valakinek a lehelete nikotinszagú és egy légtérben lakunk. Most meg különösen érzékeny az orrom. Anyósom nagyjából az ötödik kérésre értette meg, hogy ez mennyire gáz tud lenni, azóta rágózik nálunk. Persze azt is vagy tizedjére értették meg, hogy mért nem jó, mért zavar, hogy Melindáék mellett öt-hat méteres körzetben cigiznek. De apósomnak pl. nem fogok üdvözlőpuszit adni, meg fogom neki mondani, hogy zavar a lehelete.
Még az is egy kör lesz, hogy megértsék: Melindáék előtt nem sokáig lehet már kiszökni cigizni, márpedig Melindáék róluk is veszik a példát. Amit a mamáék csinálnak, az ugye helyes. Egy két és féléves gyereknek nem tudom és nem is akarom magyarázni a szenvedélybetegség mibenlétét. Már így is gáz:múltkor Melinda megszólalt, hogy "Eszter, megyek ki cigizni.
Nyilván idegentől látni fogja, de azt jobban meg tudom magyarázni, hogy rossz dolog, mint ha a mintaadó felnőttektől látja.

Kép

Kép

Kép
memme

jó reggelt!

Veronikusz,
szegény férjed!!! Én se sokat aludtam most, pedig csak 3 áfám volt :?
Esküvői kép szuper!! :D

Kriszta,
dobd át a képet, megpróbálom átrakni neked jpg-be...
sz_judy@freemail.hu

Brigi,
a többi kép is csúcs :D
Alvásigénye lenne a kisasszonynak, csak az alvás unalmas :? Most épp elaludt a kezemben, leszakad a karom, de nem tudom letenni, mert egyből ébred :? Olyan karizmaim lesznek egy év múlva, csak lessetek :D

Steffi,
igen, az 50.-en majd lesz nagy hepaj, elosztjuk a meszet a csontjainkban :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Beszállok én is.

Ez volt a hajam
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232437375.3188.jpg[/img]

"Gyújtottam geyertyát..."
Kép

Menyasszonybúcsúztató
Kép

Nem akartam férjhez menni. Ember ragaszkodott hozzá, hogy a gyerekeinknek hivatalosan is az apja legyen. Csak az ő és az én szüleim voltak ott - ezt kikötöttük, hogy így lesz és nem másképp. Nem akartam számomra ismeretlen 100 ember között feszengeni (nekem öt élő vérrokonom van), Emberem is utálja a lakodalmakat. A tánceggyüttes persze eljött - ők egyben a baráti körünk is -, mert a polgármesteriben vagy a templom előtt mindenkit el szoktunk búcsúztatni, viseletbe felöltözve, énekkel, tánccal. De ezt a magaménak éreztem, hisz én is elbúcsúztattam másokat. Furcsa volt azért, soha nem gondoltam, hogy egyszer engem is körbevesznek a lányok. Aztán a táncházban a fiúk megtáncoltattak mint menyasszonyt és persze egy csomó pénzt összeadtak, így szoktuk segíteni egymást. Jól jött, mert Melinda akkor már 12 hetes volt...[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
El sem tudom mondani mennyire örülök az esküvői képeknek, itt ülök és vigyorgok, mint egy vadalma!
Azért is jó, mert ugye én még nem ismerlek Titeket személyesen, van akit képen is csak most látok, de volt mindenkiről elképzelésem...és néha annyira bejön néha meg annyira nem....

Judy, annnyyyiira megértelek, nekünk is, fekve visít, ringatva meg....na, még hangosabban! Talán egyetemre kinövik.

Mi most éjjel pont egy hét után megint csak 3x keltünk a szokásos szopira, annyira jót aludtam, a fejem mint egy fészek, ebből látszik az alvás mélysége. :lol:
Petim is ma reggel madárijesztő, szóval végre volt egy jó éjjelünk.

Veronikusz, férjed, tényleg nem semmi!

Brigi, ezek a kutyik, annyira szeretem őket!.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Most nézem, hogy tegnap elgépeltem a dátumot :oops: Szóval 2007.02.10 volt a nagy nap.. Bocsánat, akkor már nem nagyon láttam ki magamból :oops:

Memme,
lehet hogy bennem is ilyesmik munkálkodtak, nekem se sok élő rokonom van :( de ezt ennyire nem gondoltam végig...

Brigi,
majd írsz ha lesz időd ;)

Kisasszony felébredt...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Aproo,
azért nálunk még egy fokkal jobb a helyzet, mi csak 2x kelünk éjszaka ;) Nem is panaszkodom, ilyenkor mindig eszembe jutsz, és továbbra sem értem hogy bírod.... Most csak azért carabb, mert pár éjszaka éjfélig dolgoztam, és pont mikor elaludtam volna szólt a kisasszony hogy kaját de azonnal. Ez annnnnyira nem esett jól :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ja, az utcában van egy csajszi, akinek a kisebbik lánya ugyanezt játszotta, volt hogy 3*10perccel letudta a nappali alvást. Most két éves a lányzó és van hogy ebéd után elalszik és fél hatkor fel kell ébresztenie, hogy ugyan már tán vacsifürdésstb... úgyhogy én reménykedem, hogy még egyetem előtt javul a helyzet ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kriszta! pók áááááááááááááá

Renitetkós hercegnő :lol: és mit ábrázol a tetkó?? (Enci is mindig vakargatja Apjáét hátha lejön :lol: , meg kérdezi mi az, miért van ott???stb. nálatok nincs ilyen ?)

Kép
gablaty

Lilluska!
hol lehet ilyen sóoldatot kapni? és hogy kell használni? és mért oldat?

esküvői kép:
köszi, köszi a dicséretet. Tényleg jóóó, bár itt már KAtával 8 hónapos terhes voltam :lol: :lol: :lol: és +18 kiló volt rajtam :oops: :? :D (2004.10.17.)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz, ezek szerint az a 18 kiló jó helyre ment, nem a helyes pofidra... :wink:
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:50-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nerkünk hagyományosnak mondható volt. Igza, a polgárit szűk körben lerendeztük 1 hét0tel korábban, mivel nem akartunk fél budapesten átutaztatni mindnekit.
Így is kellett a templom Budán, a lagzi pesten. Csdak azt kértük, hogy a babonás mindenféle ne legyen (riszszórás, meg il*yneek9, de menyxasszonytánc, meg modern menyecskeruha volt...

bocsi, villő belepötyögött...

Eni, ha van valami, én ugrok! Komolyan!

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:50-kor.
Vendég

NAGYON, NAGYON KÖSZI :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Judy!
Küdtem mélt.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
majd figyelem, de úgy látszik egy óra késésben van a freemail... Most jött át a hugom levele, amit még 10-kor küldött :?

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Csajok, nézzétek meg Zsófi blogját! Tett fel videót. A pancsoló Csajsziktól kéééész vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

iwiw meghívó nem kell valakinek?????

emano/Andi
KépKép
emano

Eni!
eddig is imádtalak, na de MOST!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ma se kell más phszihológushoz mennem :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka!
jobbulást Lettyónak!!!! :oops: :oops: hogy vagytok???

Andi!
mamád???? hogy viselte a tegnapi napot???

Reni!
tetkó :D :D :D COOOOL!!! egy időben én is akartam, de nem voltam elég bátor :lol: :lol: elképzeltem magam vele 80 évesen :lol: bár unokáim biztos nagyon menő nagyinak tartottak volna :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
anya ma gyenge, hányingere van!Ez kb 1 hétig szokott tartani a kezelés után!

Bori?????? :roll:

Gabi
miújság meló ügybe????

Durca
hogy vannak a lányok???

emano/Andi
KépKép
emano

Andi++++++

Veronikusz, pedig őszinte vagyok... :oops: :roll:

Beszéltem a mhelyemmel, eddig sem volt vmi rózsás... na de most. Hónapok óta zaklatom őket mailen, telefonon, hogy mit kell lépnem. Mindig az volt a válasz, hogy ráérek. Január 26ig vagyok gyeden, most szóltak, hogy intézzem a táppénzt, mert ha nem szülök meg addig, akkor 27től táppénz. Mondom, jópofák vagytok. A ciki az az egészben, hogy a házidokival is csak egyszer taliztam eddig életemben. Most meg kérjek táppénzre vételt telefonon?! Úgyhogy Janka, ideje jönni... :lol:
vbea

Lányok!
Az Éva magazin végén Barbi Danija van.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta,
sikerült, visszaküldtem! Szépek!!! :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kriszta!
nekem van tőled lementett esküvői képed :lol: felrakjam??? :lol:

Eni!
:D :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
munkahelyed :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocsi, NAGYON rövid az eszem :oops:

Andi!
:cry: :cry: :cry: jobbulást! fog még kapni? :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Még 3x kap

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok, az eskuvoi kepek szuperek, de Aproo, hol van a tied?:)

fuu, az a pok, na attol en sikitofraszban tornek ki... tesomnak az egyik regi baratnoje adott ajandekba elo madarpokot, otthon tartottak egy akvariumban, es elo tucskoket kellett neki venni enni...egyszer ott kellett aludnom abban a szobaban, ahol tartottak...jajj, de szornyu volt, plane, mikor megtudtam, h neha ki szokott szokni...aztan mikor szakitottak, tesom a poktol is megvalt szerencsere..:)

Reni, tenyleg, mit abrazol a tetkod?

a becezgetest en sem szeretem, en ugye Anna, hat az Annacskatol kiraz a hideg, volt tanar, aki Ani-nak hivott, hogy utaltam, a Panni/Panka sem jon be... a csaladom Ancsanak hiv, toluk mar megszoktam, de mastol azt sem viselnem el...

a fodrasz temahoz: en is utalom, mikor ugy szaritjak be, h felfujjak a fejemet, es meg jol megkuldik lakkal is, h soka tartson, szerencsere sikerult egy olyan fodraszt talalnom, aki megertette, h nekem nem kell ilyet csinalni, hozza batran jarok, mert vhogy mindig jol sikerul, meg ha nem is pont olyat kertem, nagyon jol vag...

banana

akkor hajrá Béres csepp!!!! :oops: +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsofi is fent volt ejjel, kb 4-1/2 6-ig, hat en alig birtam kitamasztani a szemem, o meg ott vigyorgott, bulizott volna... nemtom miert nem tud aludni....ill csak sejtem, h az emesztesevel van ilyenkor vmi...

banana

Judy megcsinálta nekem. :oops:
Kép
Kép

Ezt meg Renáta kedvéért (szerintem ugyanaz volt a fotósunk... :lol: ):
Kép

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
kriszta36

xxx
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:51-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?