sziasztok,
vagyok ám én is, csak nem bírom a tempót...
Kisasszony túl hisztis mostanában ahhoz, hogy én itt olvasgassak
Minden napközbeni alvást 1,5 óra kitartó (és már-már artikulátlan) ordítozás előz meg részéről, és SEMMI nem használ
Ha leteszem az a baj, ha ringatom akkor az, próbáltam már mesélni, énekelni, babazene is volt, és teljes csend is elsötétített szobában
Valami ötlet esetleg??? Délelőtt hajlandó aludni, mikor kint körözök vele Kistarcsán - de csakis addig, amíg sétálunk, hazafelé a kapuban felébred...
Betegeskedőknek jobbulást!
Ünneplőknek nagyon sok boldogságot! (Bocsánat, hogy így egyszerre, de tényleg nem tudom most felsorolni
Minden kép szuper!!!
Ami külön megmaradt: Brigi, a kutyás kép egyszerűen csúcs!!!
2006.02.10
Nálunk nem volt nagy esküvő, csak polgári és ebéd a családdal, valahogy egyikünk sem hiányolta a többit... Én még csak-csak bulizós fajta (párom egyáltalán nem), de ott és akkor valamiért én se akartam.
Liliom nekünk is a kocsin volt, de az egész csokor elszállt a BAH-csomóponton
Anyuék jöttek mögöttünk, elkapták. Vicces volt, de a csokornak annyi.
Ja, és lakáshitel (szocpol) miatt február... Előző nyár végén döntöttük el, és már nem tudtuk megvárni a következő tavaszt/nyarat... De februárhoz képest szokatlanul szép idő volt
No most ennyi, megpróbálok csicsikálni, hátha lányom engedi (bár az első éjjeli etetésig már csak egy zuhany fér bele ha minden jól megy)
Jóéjt!