Új privát üzeneted érkezett!

Aprooka!
volt már ilyen, hogy mindenki felrakott esküvői képet :lol:
Levi meg .... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: annyira sajnálom. Zsófi a legrosszabb napokon is mosolyog! pedig most nagyon kínlódik a fogával. Madtam is neki Osit .. hát kiváncsi is vagyok! Egész nap cicin lenne. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tenci
Jól vagyok, néha róka, este korai fáradtság de eldöcögünk vele :wink: Még nem tudja Iván. Majd ha már érezheti ahogy mocorog :wink: És még így is sok idő fog eltelni, mire megszületik...

Veronikusz
És nem lehetne megismételni ezt az esküvőikép dolgot? Azóta vannak újak, akiket ti sem láttatok és akik nem láttak benneteket :wink:
Azt hiszem még a szégyenlősek is szívesen mutogatják őket 8)

Aproo
Én is imádom a menyasszonyokat. Közel a polg.hiv, szép tér meg minden. Mikor Iván mini volt mindig ott ücsögörtem és míg Iván aludt én néztem a lagzikat a padról, mint a mamák-papák :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Penész - új ingatlan - nyílás zárók stb.:
Az a helyzet, hogy a Velux-os szobákban is penészedünk, ahol külön van egy rés is erre a célra az ablakon, hogy legyen szellőzés. (egy arasznyi rész, amin kilátni, de kis retesszel be is zárható. Nos az mindig nyitva van).
Ja! Mi nem lakóparkban lakunk, hanem egy szimpla mezei 14 lakásos házban.
Szigetelés: na ez biztos hogy elmaradt a mi házunknál!!!! A lányok szobája, - míg rá nem építettek a tűzfali oldalára – maga volt a jégverem. :cry: pedig a kivitelezővel még a fűtőtestet is nagyobbra cseréltük
A nappaliban meg salétromos a fal! Egyre nagyobb helyen esik már le a fal. :oops:
A WC-ben beköltözés óta folyik a mosdókagyló alatt a víz. Ezért ez is bepenészedett. Most elzártam a vízcsapok FŐCSAPJÁT. A konyhánk meg beázik. Na jó! Ez nem az elcseszett lakások topikja. Be is fejezem a sorolást mert úgyis nagyon hosszú.

Cukorfalat:
Orsi amit kapott ACC az milyen??? Én ilyet csak felnőttet hallottam. Ez vényköteles??? Szofinak gondoltam. :oops:

Eni!
Sóbarlang nekem is eszembe jutott, de 28 a felnőtt, 22 vagy mennyi egy gyerekbérlet és én minimum a két kicsit vinném, de jó lenne Katának is. Szóval ez így horror ár!!! De majd meglátom hogy mit sikerül. :oops:

REni!
Már hoooogy nem lehetne!!!! :D:D:D:D rajta lányok!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi!
úton van a motyó....ha nem jóBalura majd csinálsz vele valamit....otthon leszel egyébként holnap napközben?

Esküvői képek jöhetnek , szívesen megnézegetem én is őketEni tényleg nagyon szép mennyasszony voltál :lol: :lol:
nekünk nincs, mert mi nem vagyunk összeházasodva....

Zsó, Veronikusz!
Jobbulást !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..egyébként osztozom, mert a Letti úgy köhög, hogy hihetetlen....nagyon sajnálom...mindig eszembe jut, hogy nem e krupp.igaz hurutosan köhög de akkor is félek kicsit. Folyamatosan szívom az orrát is, Berkének pedig extra hisztis napjai vannak......

Steffi!
van izlésük :lol: :lol: a kisasszonynak is meg Martinnak is :lol: :lol:
majd még jövök.......

jah és egyébként ma meleg és hideg front is van :lol: :lol: :lol: Pocisok????

KépKépKépKép
vdorka3

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:47-kor.
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:48-kor.
Vendég

Dorka
köszönöm még1x
itthon leszek holnap!!!!

Orsi
a Péterfy S. utcába abba a Barna újjépítésűbe laktok????ott a sréen a cba-val szembe????voltam ma arra :lol:

anya jól van, szuper jó lett a vérképe!!!nagyon boldog vagyok :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Orsi
most olvastam csak az emailod, köszi, legközelebb lehet, hogy élek a lehetőséggel :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi! de jóóóóóóóó!!!!

Kép
gablaty

Dorka, óh szegény Letykó... Ne félj annyira a krupptól (bocsi, ha a parához bmilyen módon hozzájárultam). Sztem ha hurutosan köhög, az semmiképp nem jelenthet kruppot. Én még mindig azt mondom, hogy számomra a kruppos köhögés teljes mértékig a fókaugatásra emlékeztet. Jó hír... lányoknál sokkalsokkal ritkább. Ja, én jól... bár sejtem, hogy ennyire elememben leszek szülés előtt pár órával is. A frontok hatására meg kíváncsi vagyok.

Tenci?

Veronikusz, valóban húzós. Főleg két lánnyal. Egyelőre nem nyilatkozom, de nagyon bízom a jótékony hatásában. Ismétlem önmagam, de vmivel másabb a barlang, mint a szobában a sós pára.

Lilluska, szupi a kép!!! Dátum? Vagy csak én nem láttam?

Zsó, röhögtem egy jót, minket össze is köthetnek. Én egy egértől kiszaladok a világból... Amikor Benci annyi idős volt, mint most Levi kb, akkor az albiban volt egy egerünk, hát én Miskolctapolcáig rohantam a szüleimhez napokra gyerekestül kempingezni. Mondtam Istvánnak, űzze el a lakótársat. Mai napig nem értem, hogy egy újépítésű ház 4. emeletére hogy kerülhetett az a patkány... Engem harapott már meg pók. Mérges. USAban, úgyhogy itthon tuti nem talizom vele.

Lányok, tegyetek menyasszonyi képeket! Reni, ha nem is voltál menyasszony, de őskori barátnő, Iván előtti számítás?
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:48-kor.
Vendég

Andi, igen abban lakunk. akkor ha erre jársz mindenképpen csengess be, szívesen látlak.

esküvői ruhák/képek: én is nagyon szeretem nézegetni. mikor készültem rá csak azért is beszereztem két méregdrága újságot, mert abban olyan szép ruhák vannak.
Lilluska, nem tudom mikor készült a kép, meg hogy mennyi idős vagy most, de ezen a képen nagyon fiatal. :lol: és tetszik a kép!
előkeresem én is, és rakok fel.

Steffi, helyes a kislány! de a fiad sem szégyenkezhet, sármos egy pasi lesz belőle! :lol: :oops:

Renáta, várom a kritikát! :wink:

és a többiektől is...komolyan, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá. a zenéhez!

Gabi
, lehet, hogy elkerülte a figyelmem bocsi de elment a babád?? :cry: nagyon sajnálom. de annak örülök, hogy minden leleted jó lett. szóval próbálkoztok a kistesóval? drukkolok!!
aranyos a kép!

Veronikusz
: na, milyen ügyi a kis Zsófi! és boldog hófordulót.

Zsófi, a bogarakat, pókokat és minden több lábú mászó dolgot utálok. fúj! én mondjuk nem szeretném ha Koli látná hogy félek tőlük, mert azt gondolja hogy ezek veszélyesek, pedig biztos nem az, csak olyan gusztustalan. van egy rokonunk ahol a nagymama fél a kutyáktól és ezt látták az unokák és ők is ha meglátnak egyet rettegnek. pedig szerintem ez hülyeség. tökre elrontotta a gyerekeket. nem hiszem, hogy minden kutya veszélyes lenne.
Kolos kutyák között nő fel, és ez jó. már olyan édesen kergeti őket, és mindig meg akarja fogni a nagy farkát ahogy csóválja. :lol:
snooopy

Jaj, de jó, akkor vevők vagytok a menyasszonyi képekre? :lol:
Kis változatosság és úgy örülök, majd én is előkeresem a Dvd-t.

Eni, az egerek pont azok, akiket még elviselek, Petimnek egész idő alatt míg jártunk, volt csuklyás patkánya, én inkább a bogaraktól parrantok, de Orsinak igaza van, azt nem szeretném ha félni látna. Hogy hogy oldom meg, az még kérdéses, főleg, mivel kb. leizzadok egy keresztespóktól.... :lol:
Mondjuk keresztfiam meg egész kisgyerekkorában bogármániás volt, szóval már edződtem picit.

Lilluska, ez a párta nagyon jól áll Neked, szépek voltatok. És tényleg, milyen fiatal vagy! :lol:

Andi,hurrá!!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Marci, Orsi, Dorottya és Sári, boldog születésnapot nektek!
Betegsegek, mi vettunk solampat, 1-2 ezer ft-ert adjak a Praktikerben, ez eg nalunk ejszaka, es azota nem voltunk betegek, Zsofi is csak a hanyos-fosossal...
Pokok, na azokat en sem nagyon szeretem, parom is csak papirral mer hozzajuk nyulni...:)
Annyira szep ido volt ma, mentunk is kicsit setalni meg shoppingolni, delutan jottunk haza, na azota Zsofi alszik, mar vagy 2.5 oraja...:) na ezt elkiabaltam, most sir...

banana

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:49-kor.
Vendég

Sziasztok lányok, jöttem létszámot ellenőrizni, de látom változatlan.....

Mi hétvégén Tátráztunk, fantasztikus volt. Nekem még ilyen élményben nem volt részem, csak úgy ittam befelé azt a csodálatos látványt.

Síelni ugyan nem sikerült ( kevés is lett volna az idő, meg Benus egy embert követelt) de nagyokat kirándultunk, szánkóztunk, felmentünk a felvonóval majdnem a hegycsúcsra ( 1800 m) , ittunk forralt bort, forró csokit. Wellnesseltünk nagyokat. Beni hihetetlenül élvezte, nem ám a kicsi gyerekmedencébe, hanem a nagy "hideg vízbe" akart lenni, amikor már lila volt a szája és vacogott erőszakkal dugtam a melegbe.

nem tudtam még visszaolvasni, nekem ez a tempó már nem megy.
De azért próbálkozok majd este, ha gyerkők alszanak, most csak ennyi, mert itt van az akváriumos srác, mert pusztulnak a halaink...... :cry:

Lilluska, a dátum az esküvő napja? Mert NEKEM IS AKKOR VOLT!!!!!!!!
Eni, nagyon szép menyasszony voltál! Lilluska Te is és szemtelenül fiatalnak látszol azon a képen.

Később én is rakok fel fotókat.

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz!
Nem kell sóbarlangba menni... :D
Vegyél pár sótéglát és tedd a fűtőtestre vagy csinálj 3-4 darabból egy kis falat egy polcra és világítsd meg egy lámpával!!!!!!
Csodákra képes...
De találsz még itt ötleteket: www.gyogyitoharmonia.hu

Kép

Kép
cukipofa

2007.06.09. 13hetes terhes voltam Kolossal! :lol:
Kép
snooopy

2005.12.17
Kép

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

nézzétek mit találtam :lol: :lol: :lol: 38.hét

Kép

emano/Andi
KépKép
emano

2006.05.27 Kép

banana

Sziasztok,

Hát nem volt egyszerű visszaolvasni... de azért több nap alatt sikerült.

Minden születésnapos Babónak és névnapos Babónak ill. Anyukának nagyon sok Boldogságot Kívánok!

Most nem is reagálok másra, mert férj nincs itthon 3 napig, így elég fáradt vagyok, mivel Tünde kicsit náthás, így extra foglalkoztatós. De persze minden kis betegnek mihamarabbi gyógyulást és külön örülök Andi Anyukájának!

Kaptok egy pár képet:
Kép 2006.07.22.
nem beállított, de az egyik kedvenc...

múlt heti csúszkálás:
Kép kis felfedezőm...

közelről:
Kép

Donát 4D 2 hete...
Kép

Finiselők, azért mindig jövök és legalább Benneteket nyomon követlek, de próbálkozom bekapcsolódni is.
Jó éjt: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Kriszta!
Jó bőr a kiscsaj mi? :lol: Kb 1-1.5 év és nem fog annyira tartani a lányoktól. Félévesen még Martin is csimpaszkodott a nyakamba, most meg. :lol: :roll: Értem már az evést. És ízlik neki akkor az alma?

Veronikusz!
Hát én már sosem felejtem el, hogy Zsófi napra pontosan 1 hónappal előbb született. Hihetetlen furcsa! Grat a forgáshoz! Korán kezdi a lelkem!

Renáta!
Hát elmondanám, hogy nyáron még más csaja volt és a szülinapi zsúrján minden lánnyal szájra puszizott. Mondanám, hogy tiszta apja, de nem inkább anya. :lol: :roll: :oops: Jól tette Zsolti, hogy nem engedett el! És most is! Én 2001 nyarán kint dolgoztam láttam bulizni embereket! Ne érts félre nincs bajom senkivel, de van aki nagyon durvul.

Aproo!
Hát anyós! Babakocsi nekem love! Osanit fogzásra, nekünk semmit nem ért (ez sem, de a germacid c kúp sem, pedig abban nyugtató van, azt mondt a háziorvosunk, hogy Martin az az x%, akinél pont ellentétesen hat.Igaz csak 1x adtam neki, amikor nagyon beteg volt, amúgy nem támogatom). Vicáék megvannak, nehezen tartja a lépést a sok hsz miatt, lányok is betegeskedtek.

Tenci!
Ne izélj már, még most lettem anya és olyan fiatal vagyok még nagyinak. Ctg rendben volt?

Andi!
Jajj, de örülök anyudnak! Szólj, ha segítség kell!! Mekkora pocid volt én emlékszem erre a képre ám!

Lilluska, Orsi, Andi, Banana, Dóri! Szuperek a képek!

Dóri!
Mindkét gyerköc gyönyörű! Jól látom 30. hét?! Mindjárt szülni fogsz te is! Bébi irányban, lehet természetesen? Név eldőlt?

2005.06.25.
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

ismét csak próbálok utánatok kapkodni.
Jók nagyon a képek. Mindjárt vadászok én is. :) Ez jó ötlet Renáta! :)

(ezt a bulis dolgot most nem tudtam lekövetni... :oops: )
Viszont odáig eljutottam, hogy minden finishelő jól van!

Na, itt a kép. Nem a legjobb, mert az igazi képek csak paíralapon vannak meg... hiába, akkoriban még... :)

2002.10.19.

Kép

mtunde

Lányok, nagyon szépek vagytok!
De már volt egyszer esküvőis képáradat, nem?
Én olyat most nem tudok, mert az a másik gépen van, viszont rakok fel Tátrásat......

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Tanulnom kéne, de helyette itt lógok...valahogy nincs kedvem...

Dorottyát, Marcit és Orsit isten Éltesse!!!!

Látom a finishelők még egyben...

Andi: Logisztikát tanulok. A ruhákat majd hozod, ha van egy kis szabadidőd.

Biribon: Olvastam a privit, majd válaszolok.

Renáta: Egyezik a zenei izlésünk :-) Nekem még a Nightwish is bejön (a régi felállással) Én nagyon szigetelő voltam anno, volt,hogy éjszaka szigeteztem és onnan mentem dolgozni
:D

Becézés: Én kivagyok, mikor a 78 éves nagymamám azt mondja Petyának, hogy: "Péterke"

Köszönöm a támogatást a rosszulléttel kapcsoltban, sajna ma hajnalban is járt vuk nálunk :?

A képek szuperek!!! Az esküvősek csodálatosak, meghoztátok a kedvem én is teszek fel:

2006.05.20.

Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Heni: szuper helyen voltatok!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Nem bííííírok vasalni. Inkább jöttem. Kristóf cuccait kivégeztem, de elegem van mára.

Nem tudom, ma milyen front van de én délután azt hittem kimúlok. 4 advilt nyomtam ma magamba, de még mindig nem jó. Szó szerint rosszul voltam a fejfájástól.

Andi örülök, hogy Anyud jobban van!

Reni nem gondoltam volna, hogy ilyen „kemény zene” csajszi vagy. Nehogy félre érts, de ez a szoptatás dolog, meg minden egyéb, amit sugallsz magadról valahogy nem illett a képbe elsőre. Aztán ahogy gondolkodtam rajta, persze semmi köze ezeknek a dolgoknak egymáshoz (mármint, hogy milyen zenét hallgatsz) de mondjuk amúgy sem bakancsos-metálos csajszinak képzeltelek. De ez meg az én bajom. Remélem, majd egyszer találkozunk . :lol: :lol:

Próbáltam olyan képet túrni, amit még nem mutattam. Jó ötlet volt, szeretem nézegetni őket. Jaj, nagyon jól sikerült. Annyira izgultam, de olyan nagyon boldogok voltunk. Jó volt , na. Vasárnap délután 3kor a templomban várt Peti az oltárnál. Késtem egy kicsit, Apu kísért oda és adott át Neki. Utána egy étteremben, kint a teraszon volt az anyakönyvvezetős cécó, majd egy hidegtálas, pezsgős fogadás. Ajándékot mindenkitől valami kicsi, személyes, „csaknekünk” dolgot kértünk. Iszonyú jókat kaptunk, bár a barátaink kívántak a francba, míg kitalálták, hogy mi legyen az. Volt élő zene, jó bulit csaptunk. Hétfőn összecuccoltunk, visszavittük a ruhát és elhúztunk 2 hétre nászútra. Onnan meg Kristóffal a pocakban jöttünk haza.
És Ti??? Hogy volt??? Meséljetek!

Kép Kép Kép Kép

Kép
vkbrigi

Brigi
logisztika-fú az jó!!Mennyi ideig tart a tanfolyam????

Heni
csudaszép képek!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Heni hóangyalBenedeket megzabálom! Nagggyon édes. És milyen kis csibész szeme van!

Kép
vkbrigi

Brigi
cépek vagytok :lol:
email??? :lol: :oops: :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Dóri
Bazi jó ez a 4D-s kép!!! Én még eddig nem láttam ilyen jót! Vagyis csak reklámban, de ismerősnél még soha :roll: Tünde is nagyon szép....

Steffi
Jaaaaa, hát nem gondoltam, hogy ennyire korán kezdi :lol: De igen...tiszta anyja. A szeme és egyébként. A pasizás-csajozás részét te tudod :lol: :lol: :lol:
Áááá Szigetre magamtól sem mentem volna, még akkor sem, ha kötelező! Én imádom, 2x is laktunk kint végig, pedig haza is járhattunk volna (fürdeni azért jöttünk is), szal tudom mi a dörgés, meghát koncert. Az nem kismamának való hely, tökmindegy hol. Mikor Iván a pociban volt, de még nem tudtam, voltam koncerten. Nagyon jó volt, de a közérzetem....levegőtlenség, füst, szörnyen zavart. Mikor megláttam egy csajszit kb.6 hónapos pocival azért fent akadt a szemem :shock:

Eni
Ezt az ősbarátnős Iván előttis dolgot nem értetem..... :oops: Ma nem nagyon értjük egymást :roll: De voltam menyasszony, még írtam is neked, hogy szoktam olykor mondani Zsoltinak, hogy nem akar-e elvenni mégegyszer :lol:

Andi
Tök jó, hogy anyukád jól!!!! Miért pont télen lagzi?

Lilla
Tényleg jó a kép és 16-nál nem nézel ki többnek rajta :wink: Aztaaaaa, anyud varrta :?: Ez nem semmi :!: :!: :!:

Heni
beni nagyon cuki a hóban! Mi, újak kértük az esküvői képeket :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Brigi, a kutyás kép valami csúúúúúúcs!
És gyönyörűek vagytok! ( mindkét Brigi)

hehe.... én Szandival a pocakomban mentem az oltár elé is..... :oops: okozott is egy pár álmatlan éjszakát a nászúton.....

Minden ünneplőnek nagyon sok boldogságot kívánok!
( bocsi, de nagyon ki vagyok esve a ritmusból...)

Heni

Kép

Kép
cancan

Renáta
"hirtelen felindulásból" szeptember-október környékén találtuk ki, hogy házasodjunk össze, és akkor már csak nov.5 és dec.17-i időpont volt :roll: :shock: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Brigi,
most pakoltam el a vasalódeszkát...én kész vagyok :twisted:
Bizti front van, Nagyjankónak is szétdurran a feje, pedig neki nagyon ritkán...

Hajaj, mennyegző filing...szépek vagytok csajok,de én most inkább csak néző maradok.

Andi,
örülök a vérképnek, és akkor ez mit is jelent? Javulás ezerrel?

Heni,
nagyon klasszak a képek!

Kép
Kép
paklincs

Gabi,
álláskeres ügyben van fejlemény?

Kép
Kép
paklincs

álláskeresés na :roll:

Kép
Kép
paklincs

Emese de jóóó neked!
Miért is nem kapunk MSEmenyasszony képet??

Brigi az a vörösrózsa csokor... gyönyörűűű!

Steffi a tiéd meg fehér liliom volt!? Nekünk az autón volt liliom. Annyira imádom.
A fiadnak meg tényleg jó ízlése van. :lol: :lol:

Andi írok majd. De neked is szabad, ám!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

MSE
Akkor priviben? Én kíváncsi lennék :oops:

CukiBrigi
Hihihi, Nightwish Tarjaval, na igen, azt én is, de már rég hallgattam, elő is kaparom :wink: Ivánnal a pociban sokat hallgattam....

vkBrigi
Ezt legalább szeretm magamban :wink: Mikor talpig rózsaszínben, de azért nem macacuccban, sétálok az utcán, senkinek nem jutna eszébe, hogy mi dübörög a fülembe. Koncerten viszont azt nem gondolnák, hogy még szoptatom a gyerekemet és egyáltalán van és férjnél vagyok és imádom a méregdrága porcelánfigurákat ét készleteket 8) Én ilyen vagyok. Kétlelkű vagy hogyismondjam. Két ellentétes dolog nagyon remekül megfér bennem :lol: Koncert...na ott vadulok, megyek a közepébe zúzni és másnap meg sznvedek, mert a nyakizmom már nem bírja a fejrázást :lol:
Nem vagyok minidg bakancsos, de ez a kedvenc viseletem :wink:
Kutyás kép nekem is nagyon!
Ez direkt neked: Kicsit szétnyirbáltam, hogy a lényegen legyen a hangsúly...
Ez vagyok én! Ez a kélp türközi legjobban a bennem lévő kettősséget. A tetovált hercegnő :lol:
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ja a dátum....
2004.06.12.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tünde!
Jajj, de helyesek vagytok! Hogy vannak a gyerekek?

Heni!
Jó képek! Nekem Beni annyira te, cukkancs kölyök. Szandiról nincs kép?

CBrigi!
Tanuljál-tanuljál! :lol: :lol: Nagyon boldognak látszol a képeken!

VBrigi!
A mienk annyira nem romantikus. Fél éve jegyesek voltunk már (na az eljegyzésünk az romantikus volt), amikor elkezdtünk lakást keresni és a hitelnek feltétele volt, hogy házasok legyünk. Elkezdtünk helyeket keresni, ahol leghamarabb összeadnak minket. Véletlenül (?, szerintem nincsenek…) a XVI. Kerületben (itt nőttem fel) volt hely akkora mikor szerettük volna. Így bár volt szép ruhánk a násznép 8fő volt (szülők és a húgomék, de még a tanúk is ők voltak). Utána elmentünk kajálni, ahonnan jó hamar eljöttünk, mert mindenki fáradt volt. :roll: De sebaj 2011-ben összeházasodunk templomban is és akkor nagy bulit csapunk! :lol: Nagyon jó képeket raktál, szép pár vagytok a férjeddel!

Renáta!
Mindenki azt mondja, hogy enyém a szeme. De hogy egyébként is? Ezt meg hogy érted? Állat a tetkód! Hol csináltattad? Tök jók vagytok együtt! Úgy örülök, hogy mégis vállaltatok még egy bébit! Kinyíltál jobban és olyan jókat írsz!

MSE!
Ügyes vagy! Miért nem raksz képet?! NagyJankónak jóbulást! Most nem azért, de egyébként úúúgy tudnak szenvedni… :roll:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Martin vonalzóján a felirat színes. De hogy a fenébe? :shock: Én nem csináltam semmit, biztos Martin bűvészkedett :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,

vagyok ám én is, csak nem bírom a tempót... :oops:
Kisasszony túl hisztis mostanában ahhoz, hogy én itt olvasgassak :( Minden napközbeni alvást 1,5 óra kitartó (és már-már artikulátlan) ordítozás előz meg részéről, és SEMMI nem használ :( Ha leteszem az a baj, ha ringatom akkor az, próbáltam már mesélni, énekelni, babazene is volt, és teljes csend is elsötétített szobában :( Valami ötlet esetleg??? Délelőtt hajlandó aludni, mikor kint körözök vele Kistarcsán - de csakis addig, amíg sétálunk, hazafelé a kapuban felébred...

Betegeskedőknek jobbulást!
Ünneplőknek nagyon sok boldogságot! (Bocsánat, hogy így egyszerre, de tényleg nem tudom most felsorolni :oops:

Minden kép szuper!!!
Ami külön megmaradt: Brigi, a kutyás kép egyszerűen csúcs!!! :D

2006.02.10
Kép
Nálunk nem volt nagy esküvő, csak polgári és ebéd a családdal, valahogy egyikünk sem hiányolta a többit... Én még csak-csak bulizós fajta (párom egyáltalán nem), de ott és akkor valamiért én se akartam.
Liliom nekünk is a kocsin volt, de az egész csokor elszállt a BAH-csomóponton :) Anyuék jöttek mögöttünk, elkapták. Vicces volt, de a csokornak annyi.
Ja, és lakáshitel (szocpol) miatt február... Előző nyár végén döntöttük el, és már nem tudtuk megvárni a következő tavaszt/nyarat... De februárhoz képest szokatlanul szép idő volt :D

No most ennyi, megpróbálok csicsikálni, hátha lányom engedi (bár az első éjjeli etetésig már csak egy zuhany fér bele ha minden jól megy)

Jóéjt!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ja Renáta!
Itt egy 4-ds, szerintem ez is elég jó. Pont a minap nézegettem képeket, és ezen a kettőn kicsit megdöbbentem. Más is látja vagy csak én képzelem be?!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,
tényleg megdöbbentő!! Azért ez a 4D tud valamit :D Nekünk kimaradt...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Steffi,
igen,igen!Bár nem szorosan idetartozik, de amikor szültem Flórkát, Nagyjankónak el volt törve a lábfeje. Nagy látványosan megjelent a két mankójával bicegve, és mindenki az ő feje felett sajnálkozott, én meg szerényem meghúzodtam a háttérben... :roll:

Nincs különösebb ok, rühellem magam visszanézni a képeken, meg nekünk is úgy volt, hogy polgári, ebéd szűk családdal-többre akkor nem futotta. Most meg már nem áldoznék rá, inkább utazunk el vhova a gyerekekkel, ha lesz épp fölösleges xszázezrünk...szóval az álomesküvő sorozatot nem rólunk fogják forgatni, de nem ütöm a bulit, rakok fel, na de aztán nem csinálunk ebből rendszert :D

Kép Kép

Kép
Kép
paklincs

Örülök, hogy tetszik. :lol: Imádom ezeket a képeket.
Tessék, még. A puszis olyan kis meghitt. (Bár a kapcsolatunk Chanellel nem annyira, mint ez a kép, de azért cukiii) :roll: 8) :lol:

Kép Kép Kép Kép

Reni "tetovált hercegnő" :lol: :lol: Nagyon jóóóó, szép menyasszony voltál! Mit ábrázol a tetkó? Mióta van?

Judit írok majd! :oops:
Nagyjából ezek a trükkök, amiket írsz. Én arra gondolnék még, hogy "öregszik" a csaj és lehet kevesebb az alvásigénye. Próbáld estleg kicsit megvariálni a napirendjét. Délelőtt húzd ki játékkal, hátha ebéd után alszik egy hosszabbat. Mi is variáltunk egy ideig, volt hogy 11kor ebédelt, azzal is ment az idő, :shock: így aludt utána teli pocakkal vidáman 3-4 órát... 8) :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

Steffi,
most olvasom, amit írsz, szóval nálunk is pont így volt. Kellett a papír a hitelhez :roll: , akkor mi is úgy futottunk neki, hogy pár év múlva lesz egy nagy hepaj...csak én attól félek, hogy azt már olyan erőltetettnek érezném...

Kép
Kép
paklincs

MSE!
Hát ilyenek a pasik. Az enyém meg azzal jött,hogy úgy szorítottam a kezét, hogy bibis lett :roll: :lol: Köszi a képet! Hány éves vagy rajta, 20?

Judy!
Ugye? Majd a kövinél! Jó a kép! Buli meg majd az 50. évfordulón! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Emese :lol: de kis "izé" vagy! Tök jóóóó! Mi bajod a képekkel? Nekem tetszik. Csini, szép-szál vőlegény, kicsi, törékeny, szöszi menyasszony. Szépek voltatok, nnnaaa. :lol: :lol: :lol:

Kép
vkbrigi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?