Pandacska,
Imadnivalo gyönyörüseges kislanyod van!
Nagyon szeretnek en is majd egy kislanyt meg. Bar ezt mar biztos irtam...Persze egy öcsikenek is nagyon örülnek!
Gömböcske,
Aterzem a helyzetedet (es Pandacskaet is) en sem tudom senkire hagyni Davidet, nagy ritkan (max. egy orara) az anyosnal hagyom. Ha olyan helyre megyek ahova nem akarom vinni magammal (pl. orvos)
En nem itelem el azokat a szülöket akik nyaralni mennek a picik nelkül de en is azok köze tartozom akik nem tudnak otthon hagyni massal a gyereket. En el sem tudnam kepzelni.
A multkor az anyosnal hagytuk egy orara amig elmentünk misere en egyfolytaban az oramat lestem es arra gondoltam mi lehet vele. Vagy vasarnap este mikor elmentünk vacsizni..Nem azt mondom, hogy nem tudtam kikapcsolni de sürün eszembe jutott...ez van majd ez is biztos valtozik meg.
Viszont olyan jo erzes amikor egy-ket ora utan, hogy nem lat szinte repül a karjaimba..
Mi majd husvet körül megyünk haza az is egyfajta nyaralas lesz, juniusban szerintem megint elmegyünk egy hetre a tengerhez azt nagyon elvezte tavaly is amikor csak 4 hos volt.
Majd augusztusban ujbol haza mar nagyon varom!
Donika,
Igen, Te mar tudtal valamit...
A multkor beszeltetek rola, hogy kinek mikor jelentkezett a mensi szüles utan..hat engem ma lepett meg ket hettel Davide elsö szülinapja elött. Annyira nem volt meglepi mert mar ereztem egy ideje a valtozast..
De szep is lenne csak ugy teherbe esni...almodozom aztan ki tudja..hallottunk mar ilyet!
De ha esetleg nem akkor, ahogy Donika is irta
iden visszaszokunk a Kaaliba!