ED!
Utólag is Boldog Szülinapot Barának!!!!
Milyen jók a képek megint!
Mindig ilyen jó testvérek, mint amilyennek a képen látszanak?
Enyimek van hogy 1 percre sem lehet egyedül hagyni, van hogy egész nap eljátszanak együtt. Szerencsére az utóbbi a sűrűbb már. Igazából a Matyin múlik minden, ha lemegy a Panki szintjére akkor minden klassz, és egymáson lógnak, ellenkező esetben...
Allergia vizsgálat...van egy ismerős pár akiknek a 10 hós babáját kell vinni. Elég komolyan asztmás a pici...remélem rendbejön.
Az ajándékok:
Nekünk az amit küldtél Micimackósban van. Matyika nagyon szereti. Elég sok a lehetőség benne. Imádja mikor megszólal a toll, amikor játszik vele, folyton pittyegteti. Mondjuk a helyes válaszokat is rögtön megtalálja.
Eleinte azthitte elromlott.
Moncsi!
Üdv újra itt!
Én is a szabimat töltöm, de azért küldik már emailben a munkákat.
Meg a hétvégét is tanfolyamon töltöm majd.
Képet tegyél majd fel! Megsem ismernénk!
Köszi kérdésed, jobban vannak a gyerekek.
Timiékről nem tudunk semmit??? Humi?
Picit magunkról:
Pankikának adtunk hashajtót a 3. nem kakilós napon. Guttalax cseppet. Hajnalra volt is termés rendesen. MAjd ment bölcsibe ahonnan úgy engedtél haza hogy CSAK igazolással vihetem másnap mert hasmenése van!!!!
De mondom hashajtót kapott...nem érdekli őket...felhívtam dokit, mondta semmi gond adja az igazolást vigyem csak másnap, mert nem beteg a gyerek.
Na ez a nagy hasmenés állt 2 db hígabb székletből... én meg úgy örültem neki hogy végre vmi. Jól meglepődtek másnap! Természetesen ha a leghalványabb gyanu is felmerül hogy beteg a Panki akkor NEM viszem, de itt annyira egyértelműen egészséges volt! Ki volt virulva szegénykém, hogy megkönnyebbült. Boldog volt, evett 1000-l, nem bágyadt nem hányt, nem lázas. Na mind1, csak megint bebizonyosodott, hogy szórják haza a gyerekeket...
Matyika a héten itthon van még, mert ugye a múlthéten a hasa, de hétfő óta hurutosan köhög. Tegnap dokinál voltunk, de aztmondta tiszta a tüdeje, torka nem piros, hétfőn mehet oviba.
Jó lesz már mert az én kértyaváram is romokban 1,5 hete. (Moncsi
)
A végére 1 friss kép.