Sziasztok Lanyok!
Ildiko,
de jo, hogy elökerültél, sajnalom, hogy Te is szalma leszel! Nagyon fincsiket ettetek a hétvégén!
Mi most ebédeltünk (késön reggeliztünk), sült csirke volt krumplipürével meg egy kis parolt brokkoli. A krumplipürét a betegecske férjecske rendelte.
A lakas Pesten tényleg szuper!
Nalatok nem a biztositastol függ, hogy kinél szülsz és hanyszor vizsgalnak? En egy viszonylag draga biztositast kötöttem, hogy olyan körülmények között szülhessek, amit otthon is megkapnék (föleg, igy az elsö babanal izgul az ember). De azt hiszem a kötelezö legolcsobb biztositassal is több ellatast kap a terhes nö, mint Nalatok!
Bellana!
Mar én is tisztara izgulok, hogy jön a férjed
Fözöl vmi fincsit neki? Vagy csak késön érkezik? Bizti faradt lesz, de jo, hogy lesz ideje kipihenni magat. A férj mellkasan valo elalvas az egyik legjobb dolog a vilagon!!!
A lakas rezsije nagyon kevés, 1000Ft-bol kijön, ha nincs ott senki. Gazfütés van, egyetlen egy konvektorral + egy vizmelegitövel igy minimalis gazdijat fizetjük + minimalis villanyszamla. Plusz a közös ktg, de az sem sok. Sokat ragodtunk rajta, tényleg nem éri meg kiadni.
A holnapi UH-hoz minden jot! Megkérdezed a baba nemét? Varom a beszamolot!
Aniko!
Azért az én anyukam ilyen "puszis téren" nem volt szigoru, sok szeretet adott, csak pl. 14 éves koromig nem nézhettem 8 utan TV-t, sokkal kevesebb ruhat, zsebpénzt kaptam mint az ismeröseim, pedig nem is voltunk szegényebbek naluk stb. Az anyukamnak voltak elvei, amihez keményen tartotta magat. Az apukamtol könnyebb lett volna néha-néha par dolgot kikunyeralni, de ö nem akart az anyukam ellen cselekedni. Ök is olyanok, mint a Te szüleid, rengeteget segitenek, még igy, a nagy tavolsag ellenére is.
Kemény munka lesz az egész "termést" végigolvasni! Nagyon rendes Töled, hogy elkezdted! Csinalsz magadnak vmi puskat is?
Zsuzsa!
Forgofajas
Örülök, hogy mar egy kicsit jobb.
Tornaval nem lehet segiteni rajta? (ha nem is most terhesen, csak ugy altalaban?)
Nekem meg elég sokat viszket a böröm a pocakomon meg hatul a popom felett. Kenem szorgalmasan. Mindig nézegetem, hogy van-e mar terhességi csikom, de még nem talaltam. Ha jönnek, akkor mikorra varhatoak szerinted? Még késöbb?
Nekem van egy-két nagyon halvany csik a csipömön, amit még kamaszkoromban szereztem, mikor kigömbölyödött a fenekem a nagy nöiesedés közepette
Orsi!
Köszi a jokivansagot, atadom a férjemnek. Remélem Nalatok is minden OK és jo szorakozast a koncertre!
Nanda!
Szegény Te és Maya! Azért remélem minden rendben lesz a dokinal, majd szamolj be, ha lesz idöd!
En most nagyon el vagyok lustulva, igy, teli pocakkal. Megyek lustalkodni, a mosas raér holnapig, ugye?
Tovabbi szép vasarnapot mindenkinek!
Puszi
Süncsi