Hol is hagytam abba????
MSE
Mért lennél vérciki? Zsoltit én is Zsoltinak hívom és ez is becézés. Ő olyan komolytalan, nem illik rá, hogy Zsolt
Jankó és Flórka ugyanez!!!! Egyszer egy apuka a játszón: "Jancsika, Jánoska, gyere ide! " De olyan hangsúlyban...majdnem röhögtem. A gyerek másfél éves volt. Tök nem passzolt rá. Egy János ismimet Janának becézik. Oké ő már majdnem 40, a Jankó azért komolytalan lenne neki
Eni
Ezt nem veszem....
Most megint megy ez a sorozat? És akkor holnap szülsz?
Hát igen...én is sóvárogva szoktam nézni az esküvői fotókat
Mire Iván összejött felszedtem 7 kg-t bánatomban
Gabi
Hurrá jó eredmények, próbáld ki, amit írtam a múltkor, ha még megvan. Barátnőmnek is bejött elsőre, ahogy nekem is
Talán nem véletlen....
Steffi
Jó csaj ez a Dorci
Hát igen, azért ere lehetett számítani, hogy korán becsajozik a drága fiad...ezekkel a szemekkel....
Heavy/Fantasy szerelmek:Stratovarius, Helloween, Avantasia, Rhapsody
Doom: Tiamat, Lake of Tears
Ááááááááááá, nem megyek a Szigetre...Zsolti nem is engedne. Már a júniusi Tankcsapdára is nemet mondott, mikor viccból felvetettem. Igaz van. Azért 7 hónapos pocival már nem áll az ember lánya szívesen 2-3 órát. Ilyen tömegben meg nem mernék leülni. Ülőjegyet meg....na ne máááááááááá
2005-ben 08.09-én kezdődött a Sziget. Már előre tudtam, hogy nem megyek ki. Nem is mertem volna....Mi van, ha ott jön rám egy koncerten? Ezer óra, mire az ember onnan kivergődik, meg egyáltalán....De Iván jófej volt. Aug.17-re voltam kiírva, de ő sietett, mert biztos a Szigetet már hallani akarta
(gyalok 15 percre lakunk tőle) Aug.8-án, mikor hívtam a tesómat, hogy indulunk a kh-ba, ő pont akkor araszolt a sorban a Szigetre a 0. napon
Nem is okozott csalódást, hihetetlenül csípi ezt a fajta zenét
Orsi
Meg lehet szokni a korán kelést! Iván anno 9-1/2 10 felé kelt. El sem tudtam képzelni, hogy túl lehet élni, ha egy gyerek korán kel. AZtán egyszercsak elkezdett 1/4 7-kor kelni
Túléltem...Mostmát inkább 7 tájban ébred.
Zenét majd megnézem és kritizálok is
Veronikusz
BArátnőméknél dettó ez....Ők spec.fűtést vezettettek a falba+hungarocel szigetelés. Azóta oké. Igaz, náluk csak egy fal volt gáz, de az kegyetlenül