Új privát üzeneted érkezett!

MSE!
Nagyobbik gyermekem egész nap nem aludt, 7kor már majd elájult az álmosságtól, de mikor meghallotta, hogy Dorci szeretné, ha átmenne, egyből magához tért :roll: Hát szerelmes most mit csináljak? :lol: De azért jött hozzám haza és 10kor már aludt.

Renáta!
Érdekel persze, írjad csak! Gondoltam, hogy ilyen típus vagyok mikor kint voltál a Szigeten. Idén már pont lecsúszol róla? VAgy ki tudja, lehet onnan mész szülni.

Na jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Emese egy hete nem vasaltam. Szerinted? Plussz két fregoli dugig… Holnap este egyedül leszek, úgyhogy tutiii program. :lol: :lol:

Levi, Emma gyógyi-gyógyi!

Becézés: Kristóf is (többek között) ezért Kristóf. Bár Anyumék bírják nyomni a kristófkát… Húúúúúúúúúúúú. Petivel már össze se nézünk, mert nem akarok felröhögni. Szólni meg nincs szívem, mert olyan szeretettel tudják mondani… Na de azért a brigike se rossz ám… :roll: 8)

Tökély pasi: jaj Csajok, az olyan uncsiii lehet. Ha szép az másnak is tetszik, ha gazdag az jó, csak nem fontos, ha (túl)okos az is jó csak kisebbségi érzésem lenne, :) ha rendes az tényleg fontos, na és hogy csak minket imád… nekem ez bejött, így befogom a szám és örülök minden plusznak ezen felül. :lol: :lol:

Marci és Dorottya BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép
vkbrigi

Orsi NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

:oops: :oops:

Kép
vkbrigi

Na vége a műsoromnak! :lol: Megint jöttem!!! 8)
Tartom a frontot Ancsa helyett is! :wink:
Aki igazoltan van távol!!!!! Én igazolom!!!! :lol: 8)

Cukipofa!

Épp az előző oldalon hiányoltalak.....és tessék "megjelensz"!!! :lol:

Orsit az Istenke éltesse nagyon sokáig!!!

Steff!

Dorci hány éves? Egyidősek Martinnal? Még jó, hogy a szomszédból "szerzett" Csajt, így nem kell messzire mennie!! :lol: És hogy hogy Apa vele ment? Ő felügyeli a fiatalokat??? :lol: 8)

Na azt hiszem, hogy megyek aludni! Holnap ovi, de elötte még hallásvizsgálatra megyünk Adrival!

Szép álmokat Mindenkinek! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Na még én is időben vagyok:
ORSI! Nagyon boldog születésnapot!

Andi :D ,
igen-igen, bár nálunk csak idehaza megy az orrüreg feltárás...viszont Jankó már dobta el magát a Cora közepén, hogy megharcoljon egy Kinder tojásért...gondolom Flórka is bedob majd még egy-két alázós trükköt...

Brigi,
akkor holnap este csapd fel a vasalódeszkát, és időnként ülj a gép elé!

Renáta(! :D ),
holnap nálunk spenótos tészta a kölköknek, remélem nem vágják a képembe. Sült virslivel komázták eddig...

Na most már megkérdezem:én akkor vérciki anya vagyok, hogy Jankó Jankó, Flórka meg Flórka(jó, őt leginkább libának meg Grabowski(y?)nak hívom).De hogy mondjam egy kisgyereknek, hogy János?Egyébként az Emesécskére én is ugranék, úgyhogy ne próbálkozzatok...

Igen, Hajni nekem is eszembe van...meg Vica, Vali. Meg két önéletrajzírás között azért Gabi is jöhetne...BORSIKA???

Kép
Kép
paklincs

Aproo-Zsó,
embered tud valami okosat a közelgő influenza vírusról? Kicsit félek, mert gondolom nem sok esélyünk lesz idén elkerülni, nagy valószínűséggel Jankesz haza hozza majd az oviból. Ilyesmi érdekelne, hogy ez valszeg lázzal-fájással jár, vagy inkább hányós-fosos, lehet e valamivel védekezni(oltáson kivül), enyhíteni a tüneteket,ha már benyeltük, stb, stb...lehet, hogy ezek csak költői (vagy tudatlan anyuka idióta kérdései), de hátha...nekem még egyik gyerekem se volt komolyabban beteg, azért készülnék rá...köszi-köszi

Kép
Kép
paklincs

Emse!

Nem vagy Te vérciki Anyuka azért, mert becézed a Gyerekeidet!!!
Én is becézem Adrit.....csak nem viszem túlzásba!!! :wink:
A Jankó meg a Flórka az egyáltalán "nem vészes"!!! Sőt!!! A képek alapján, még azt mondom, hogy jobban is illik rájuk, mint a "komolyabb" változata!!!
Azt majd ráérnek akkor használni, ha nagyobbak lesznek és esetleg igénylik!!!
De amikor jönnek a rokonok meg az ismik meg az ismeretlenek az áruházakba és megkérdezik, hogy hogy hívják a Gyereket és utána "nyálasan, majmolva" elkezdik becézgetni......!!!! Hát a szőr feláll(na) a hátomon!!!!(ha lenne!) :wink: :twisted:
Úg hogy nyugi!!!! Legalábbis részemről én nem foglak megutálni 8) azért, mert szeretetből becézed a Gyerkőidet!!!!
Bár azért Flórka nevében én kérem ki a "libázást"!!!! :twisted: :wink:
Ne tessék már most sokkkkolni ezzel a "beszólással" azt a Gyönyörű Lánykát!!! :wink:

Na most már télleg megyek aludni!
Megint ma van. És megint én vagyok az első Hajrápocakos bejelentkező!!! :wink: :lol:
Eni-Tenci! Merre vagytok??? Na jó, ez csak vicc volt!!! Mert a normálisabb Hajrások :wink: ilyenkor már régen alukálnak!!!

Na jó, most már megpróbálok én is "normalizálódni"!!! :roll: :shock:

Pussz!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jó reggelt!!
hogy vannak ma a mi pocakosaink :lol: :?:

emano/Andi
KépKép
emano

CUKIPOFA ORSIJÁNAK nagyon boldog születésnapot!!!!!!!
Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

MARCINAK, DOROTTYÁNAK, ORSINAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Cukipofa!
Orsi milyen gyógyszert/gyógyszereket kapott??? jobbulást szegénykének!!!

Bori!
Oké, persze. Majd szolizunk ha meggyógyultunk. Én sem így gondoltam. Azt hittem még akkor hogy már túl vagyunk rajta! :oops:

KÉPEK EGYTŐL EGYIG SZUPEREK!!!! :D:D:D még! még!

Háromgyerekesek!!!!
Hol tudok JÓL utána nézni, hogy milyen kedvezmények illetnek bennünket így nagycsaládosként?????????

Andi!
Gondolok ma (is) rátok!!! Mamádnak a leges legjobbakat!!!!

Rólunk:
Szofi azóta nem hányt. Tegnap Kata hivatalos volt az egyik lovagjához szülinapra. :D Szofit is vitte a férjem. Gondolta majd viszi Szofit magával dolgozni, ha Katát leadták, de Szofi ahogy megérkeztek megragadott egy pogácsát (azután hogy itthon megevett 1,5 banánt) és elszelelt játszani :lol: így őt is otthagyta. :D:D:D
Olyan ciki, de Szofi úgy hogy eszik, mégis fogyott fél kilót. Most 13 kiló. :oops: Kata meg hízott felet, ő 16!!! :D
Kicsit aggaszt, hogy már vagy 2 hete betegek vagyunk. Na nem nagyon, csak épp nem vagyunk makk egészségesek. Szofi is köhög néha. Remélem többet nem hány! Vagy az a jobb ha hány és kijön??? Nem tudom. Zsófi és hörög. Hiába kapnak Stodalt, Baby Luuf-t, C-vitanómint. Míg nagyon folyt az orruk kaptak Calcimusc injekciót szájon át este és reggel felet-felet. No meg Fenistilt estére. Orrcsepp is volt. :oops: Lehet szemészhez is el kell mennem, mert ez a szemcsepp amit felírhatott a gyerek doki, úgy néz ki nálam nem képes kiirtani a kötőhártya-gyulladást. Csepegtetek-csepegtetek és SEMMI változás!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Orsinak is BOLDOG SZÜLINAPOT!!! (Kati, valószínűleg azért feledkeztünk itt meg róla, mert nemigen voltál gépközelben az elmúlt napokban...)

Még vmi... Gabbóka Sárcija ma 2 éves! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Na meg Boldog Névnapot Sárinak! :wink:

Szóval itt vagyok természetesen. Viszont érkeznek majd frontok, és az influenza. (Hátha lesz egy kis látogatási tilalom a kórházban. Juj. :D )

MSE, mi oscillococcinumot szedünk megelőzésre is. Ebben az esetben heti egy pelletet (egy adag) kell benyomni. Egyébként, ha megfázásos, vacakolós tünetek jelentkeznek, akkor 1-2 napig szedni és kész. Nagyon bevált. Ja, tömeg kerülése, gyakori kézmosás. Ennyit lehet megtenni. Részemről még annyit, hogy megtiltom a látogatást majd a kórházban, mármint tágabb kedves családomat tekintve... :roll:

Andi+++++++++++
vbea

Veronikusz, sajnálom, hogy ilyen vacakul alakul nektek ez az időszak, de sztem mindent megpróbálsz, amit házipatikából lehetséges... bízzunk benne, hogy hamarosan jobban lesznek a csajok. Nézd meg a magyarorszag.hu oldalt. Ott naprakészek az infók!!!
vbea

Marci Boldog születésnapot!

És akkor Gabbóka Sárijának is minden szépet-jót!

Veronikusz,
ez a hosszú betegség nem csak téged, engem is aggaszt! Mindig irod, hogy van valami gond veled, vagy a csajokkal... :( A szemedet nem kéne megmutatni egy orvosnak?! Gyógyuljatok!

Eni,
köszi, akkor ezt beszerzem. Emlékszem, hogy Brigi is ajánlotta már...úgyis amióta tél van, egy hétig tünetmentesek, aztán Jankónak elkezd folyni az orra, Flórka meg folytatja...hát épp ez az, a tömeget nem tudom elkerülni, hiszen óvodás. :roll: ..ezért parázok, hogy idén mi is elkapjuk...remélem kedved jobb ma már! :)

Kép
Kép
paklincs

Ja, Veronikusz,
Briginek írtam korábban, eddig amin átestünk napok alatt(köhögés, orrfolyás), az most eltartott Jankónál két, két és fél hétig is...mintha minden vírus, baktérium, mittoménmi masszívabb lenne :evil: ...lehet, hogy ti is ezért gyógyultok lassabban...

Kép
Kép
paklincs

MSE! Ja, masszívabbak. Mi is ki-be. Vagyis folyamatosan azt érzem, hogy "táncolunk a szélén". Oscillo megy Benedekbe, na meg akármi van, akkor nyomatom a fenistil cseppet.

Egyébként 2005.08.27. :)

Kép
vbea

Veronikusz
Megagyógypusssz

Kati
Ha tegnap írsz napközben, akkor tuti észrevesszük :wink:
Boldog Szülit Orsi!!!!

Eni
Jaaaaaaaaaaaaaaaj, de szép :D
Benci tényleg tiszta anyja :lol:

Folyt.köv. Kölök éhes....

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Emese!
írtam Ancsának is, hogy mi is újépítésüben lakunk és hogy milyen sz@r a lakás. :oops: annyira .... hogy valahol mindig penészes. Nemrég fél cm vastag penészt szedtem le egy szekrény hátáról. Egyszerűen kiirthatatlan!!!! Az egész lakát bejárja, ez a penész spóra/szag (mittudoménmi) és biztos vagyok benne, hogy ezért se tudunk se meggyógyulni, de hosszabb ideig egészségesek lenni. Siralma!!!! Nyáron tervezzük, hogy kiköltözünk és megpróbáljuk valamilyen szintem lakhatóvá tenni a lakást, mert így rámegy az egészségünk. :oops: :oops: Sajnos nincs sok esély arra, hogy elköltözzünk. Októberben lesz 5 éve hogy elkészült a ház és hogy beköltöztünk. Borzalmas!!! és ezért adósodtunk el 20 évre (már csak 15!!!)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
nagyon csini vagy!!! :wink: :D
Janka meg nagyon gyúr a Vízöntőre!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni csini :lol:

Veronikusz
gyógypussssszancsok
penészedés nagyon gáz, nekünk a régi lakás volt ilyen..........nagyon útáltam

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:45-kor.
Vendég

Jóreggelt

hogy én mennyire álmos vagyok! Kolos 7kor kelt, még odavettem magam mellé, de 3/4 8kor alig tudtam felkelni, pedig ő már játszani akart. Mi lesz ha több gyerek lesz? Ti hogy bírjátok? főleg a pocakosok??

Renáta (amúgy tényleg jobban hangzik a teljes neved mint a Reni, de azért az sem annyira gáz)
doom, heavy metál?? Párom játszik egy stonner bandában már több mint 10 éve, most jött ki albumuk és készült el a klip...belinkeltem hátha megbírjátok hallgatni. ő a dobos. itt a honlap és a klip

más is meghallgathatja, és nem muszáj ám dicsérni, tudom, hogy kemény zene és nem mindenkinek jön be.

Veronikusz, én is azt hallottam, hogy ez a betegség most 2-3 hétig is eltarthat...szóval nem a te hibád, tényleg mindent szedetsz a kölykökkel, idővel majdcsak kilábalnak belőle.
mi is penészedünk, mi sem tudjuk kiírtani. pedig anyósom vett egy nagyon jó szert, leviszi, de pár hónapig jó aztán visszajön. szerintem a műanyag nyílászárók miatt van, hogy nem szellőzik a lakás. próbálok szellőztetni, de mínusz fokban hamar kihül a lakás.

Cukipofa, Orsinak nagyon boldog 4. szülinapot!!!

Steffi, nem semmi a fiad, már csajozik! :lol: és helyes a lány akinek udvarol?

Eni, csak ismételni tudom magam és az előttem szólókat, ez a ruha nagyon szép te meg gyönyörű vagy! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára snooopy 2009.01.19 10:44-kor.
snooopy

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:46-kor.
Vendég

Köszönöm. :oops: De tény, hogy azóta eltelt 3 év, másodjára vagyok terhes... hm. Szeretnék én úgy kinézni. Engem a nemalvás tényleg megviselt. Orsi, nekem Benedek ma 5.40kor kelt, de 7h-nél tovább soha nem alszik. Remélem, Janka eszikalszikmosolyog baba lesz. Meg ahogy azt én elképzelem.

Veronikusz, újra csak ajánlani tudom a sóbarlangot. Október óta 3-4x hittem azt, hogy Bene beteg lesz, de végül vhogy mindig kijöttünk 1-2 nap alatt orrfolyásból, ilyesmiből. Hátha használt vmennyit.
vbea

Köszi Lillus a receptet, meg fogom csinálni!

Eni, hát az tényleg nagyon korán van. ha kolos akkor kelne, én biztos morci lennék egész nap. és mikor van nálatok lefekvés? mert nálunk 9 előtt nem tudom ágyba dugni, sír, tiltakozik, mutogat az ajtó felé,hogy még kijönne játszani. pedig régebben fél 9kor álmos volt, simán elaludt.
snooopy

Lilluska
nyami, nagggyon jól hangzik

Orsi
megyek ma valamikor felétek, majd gondolok rátok :lol:

Éjszakáink horrorak manapság minálunk :? ma is vagy6x kelt Balázs....

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, én meg mamádra gondolok. majd írd meg mi volt a dokinál, mit mondott...stb?
snooopy

Na jól van azért nem vettem a szívemre ám :D
Azért sem voltam, mert készűltem ezerrel...közben tanúltam...
Szombaton volt itthon a party és még szombat délelött rohangáltam ajándékért...tudjátok szerettem volna valami hasznosat ami nem végzi a szekrény tetején, fiók alján meg ilyesmi :D A végén vettem ilyen kockapuzzlet, egy ruhát és kislányékszereket...
Ruha eleve a kívánsglista elején volt az ékszerekkel...meg kért még barbiet, de azokkal pont addig játszik amíg megkapja...
Amúgy eperke babát kapott, bolyongolyókat meg apróságokat...
Vasárnap anyósoméknál volt és ott Anna és Peti könyvet kapott, gipszkiöntőt meg egy fésülhető babafejet....na az Anna és Petiről alig lehet levakarni, este egy órán kersztűl kellett neki olvasni :roll:
Kedden ovisszülinap, jövő szomaton meg anyáméknál...szóval még nincs vége :oops:

Veronikusz!
Most lehet ám, hogy rosszul írtam...szóval a tüdeje nem volt tiszta, de lehet nemott volt a takony hanem a gyomrában????? Na már nem is tudom...
Na a lényeg, hogy elösször sinupretet kaptunk (a használatiba az van, hogy segíti a trutyi felköhögését, illetve távozásá)...:shock:
Na ettől Orsi egy folyamatos éjszakai és délelötti hányásba kezdett :cry: és főleg takony volt benne...azt abbahagytuk és apta az ACC-t meg éjszakára a fenistil cseppet...2 napig ittuk az acc-t és még 2 napig volt fenistil csepp...

Amúgy köszönjük a köszöntéseket :D

Képeket kicsinyítek majd ha alszik Dani és megpróbálom felrakni...

Ja és Veronikusz!
Anyámék is ilyen házba költöztek ami újépítésü volt és mivel 5 éven belűl megjelentek az első problémák (penész több helyen, csempék leestek a nedves faltól meg repedt a plafon, stb...) így ugye garanciális volt, de lassan már az egész lakópark pereli a kivitelezőt :twisted: nem véletlen, hogy az épitőipari mérnökök nem ajánlják ezeket a lakóparkos lakásokat, de könyörgöm egy ilyen lakás közel 20-30 milla akár...és simán SZAR!!!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Orsi vonalzója :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
cukipofa

Kati ORSIJA és Gabbó SÁRÁJA! Boldog születésnapot nektek! :)

Gabi, valami hír a vizsgálatokról? Egyáltalán, hogy megy ez az egész?

Kép

Kép

Kép
memme

na végre végigolvastam vagy 6 oldalt :shock:
Először BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT
DOROTTYÁNAK,MARCELLNAK,ORSINAK,SÁRÁNAK!
!
!
(remélem nem hagytam ki senkit)

Kép

Kép
gablaty

Nagyon köszönöm Marci nevében is a köszöntéseket! Arik vagytok!

Kati
Orsikának nagyon-nagyon boldog szülinapot! Kép Most akkor ő hányadikán született?

Memme
Esetleg egy randit megbeszélhetek neked 20 év múlva ilyenkorra Matyival! :wink: Egyeztessünk időpontot!

Eni
Nagyon csini voltál az esküvődön! Meg most is! :D :D :D
Hajrá vízöntő Janka, Marci már nem bírta ki addig. Én vízöntő vagyok és szerettem volna, ha egyik gyerekem is az. (apa és Pati szűz, a fiúk meg engem fognak közre :lol: )

Veronikusz
Milyen szemcseppet írtak fel? Mi egyszer használtunk Patinak egy brulamicin(lehet, hogy nem pont így kell írni) nevű szemcseppet. Egy nap alatt rendbejött. Egyébként kamillát használunk, ha kell. Szerencsére eddig ritkán kellett. Jobbulást!!!!++++++++++++++

Mennem kell.... :oops:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Memme a vizsgálatokon túl vagyok...minden jó lett, ahogy vártam. a hormon,a toxoplazma, a vírus szerológia szóval minden rendben van velem, ennek örülök...
ugyhogy a baba megint azért mehetett el,mert vmi nem volt rendben vele....szóval a természet elrendezte...próbálom úgy felfogni,meg úgy túltenni magam rajta, hogy talán vmi baja lett volna, és ezért inkább elment.... :( nem tudom.... de remélem a köv. ikrek lesznek :lol:

Emese a képek!!! ilyen nekem is van mingyá előkeresem :D

Eni! hajrá Vízöntők!!!!Enci is én is :lol: királyok!!! :lol:
Kép

Kép
gablaty

Emese!!! csakhogy lásd milyen tanulékonyak 1 éves kor körül, és nemcsak Flórka!!!
Kép

Kép
gablaty

Linocs! gratula a váltáshoz....bár én ugye Tóth dokis vagyok :lol: és hogy már ilyen hamar megtörtént, csak nem útban van a következő???? :lol: :lol:

Kép
gablaty

Sziasztok!

Myrtill játszószőnyin nézelődik, Martin meg kb 5perce magyaráz a földön, úgyhogy tudok írni.

Kati!
Isten éltesse Orsit!

GABI!
Boldog szülinapot Sárinak, jesszusom ő is 2 éves? Ha olvasol írhatnál pár sort, utoljára akkor írtál mikor én finiseltem, az meg nem most volt…

Veronikusz!
Boldog hófordulót Zsófinak!

Becézés:
én csak egy embertől utálom a becézést, mert úúúgy tudja mondani. Úgyis tudjátok nem írom külön le.

Tigrincs!
Dorci dec. 22én volt 2 éves, tehát a fiam 2,5 hónappal idősebb, ami már nem annyira mérvadó. Szép kislány nagyon, kis szőke. Tegnap együtt is fürödtek este. Nekem nem engedi megmosni a haját, bezzeg Dorci anyukájának… Itt van két kép, egy csókos és Dorcikáról egy kép. Egyébként beszoktak menni a szobába, becsukják az ajtót és ott puszilkodnak…

Kép

Kép

MSE!
Én már tavaly is írtam, hogy nekem tök tetszik Flórka és Jankó megszólítás. A Jánoskára és Flórácskára már nem írnám… Ja és a liba is jó! Nálunk is van mindenféle mindkét gyerekre

Eni!
Még mindig szépséges! Nekünk 2005.06.25. Anyám már 4éve lesz…

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi,
és mi ez a vasutas(katona, rendőr?)fejfedő?Úgy látom, a túrást Enci is nagy élvezettel végezte...na akkor hajrá Enci tesó(k)!!

Steffi,
angyal vagy. Meg Martin csaja is...Brekis pólót nekem is..

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Marci, Orsi, Dorottya és Sári! Boldog születésnapot innen is!

Steffi!
Nagyon szép kis menyed van! :lol:
Az én fiam még fél a nőktől. :lol: A hétvégén csak megközelítette a 2 hónappal idősebb unokatesója, és erre sírógörcsöt kapott. :roll:
Evés: Igen, megfogadtam, hogy csak napra pontosan 6 hónaposan kezdem, okulva Pankám evéséből, akinél észre kellett volna vennem, hogy nagyon nem akar még. (Nála 5 hónaposan kezdtük) De Petya lebontotta az asztalt és szabályosan csámcsogott, amikor mi ettünk, miközben kinézte a szánkból a falatot. Most úgy tűnik (kop-kop) talán jobban fog enni, mint a lányom.

Orr: Nálunk ez nem volt, viszont egy ideig a fülében volt az ujja... :shock:

Gabi!
De jó, hogy minden OK. Akkor hajrá!!!

Eni szép.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vasalás:
Én is halogatom. Tele minden vasalatlannal és még megy a mosógép most is. :cry:

Kép
Kép
kriszta36

Lányok!
Zsófi már pár hete nagyon gyúr a megfordulásra, de nem jött össze. Az előbb levettem róla a hálózsákot erre 5 percen belül megfordult hátról hasra!!! :lol: igaz most szenved, mert nehéz a kis OKOS feje :lol: :lol:

Steffi!
köszi, köszi :D még jó hogy figyelmeztetsz mert nem is jutott az eszembe. :oops: Nektek is boldog hófordulót!!!! :D :D Aztaaa! micsoda LOVE van itt kibontakozóban!!!! :lol:

Enci!
:lol: :lol: :lol:

Adri!
Tobrex szemcsepp és szemkrémet kaptunk. Ezt írhatta fel mint gyerekorvos.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:47-kor.
Vendég

Andi!

Kéne a telszámod!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Emese! jól látod, vasutas cucc....Apukám volt anno vasutas, és elrakta emlékbe hogy majd ha lesz unokája játszhasson vele :lol:

Veronikusz! Zsófi nagyon ügyes!!!és 4 hónapos?már.....hogy megy az idő...

Lilluska neked irtam privit

Kép
gablaty

Ancsa?????????

Barbinak írtam az iwiwen hogy mi van velük,mert 1000éve nem volt felénk, de Györgyi sem :(

Hajni????Vica???Linocs??Merci?? meg még sorolhatnám.....

Kép
gablaty

Lányok!!! Az Álomhotel (mindenki szerepel benne a Fekete-erdőből :lol: ) ment a tv2-n, ami anno sorozatban is létezett. Két évvel ezelőtt mindig martam magam tőle, és azt mondogattam Istvánnak, hogy ettől én megszülök, az tuti... :lol: Csütörtökönként ment, Benedek egy péntek hajnalban született. :roll:

Fetrengek a röhögéstől...
vbea

Hol is hagytam abba???? :oops:

MSE
Mért lennél vérciki? Zsoltit én is Zsoltinak hívom és ez is becézés. Ő olyan komolytalan, nem illik rá, hogy Zsolt :wink: Jankó és Flórka ugyanez!!!! Egyszer egy apuka a játszón: "Jancsika, Jánoska, gyere ide! " De olyan hangsúlyban...majdnem röhögtem. A gyerek másfél éves volt. Tök nem passzolt rá. Egy János ismimet Janának becézik. Oké ő már majdnem 40, a Jankó azért komolytalan lenne neki :lol:

Eni
Ezt nem veszem.... :oops: Most megint megy ez a sorozat? És akkor holnap szülsz? :lol:
Hát igen...én is sóvárogva szoktam nézni az esküvői fotókat :roll: Mire Iván összejött felszedtem 7 kg-t bánatomban :(

Gabi
Hurrá jó eredmények, próbáld ki, amit írtam a múltkor, ha még megvan. Barátnőmnek is bejött elsőre, ahogy nekem is :wink: Talán nem véletlen....

Steffi
Jó csaj ez a Dorci :lol: Hát igen, azért ere lehetett számítani, hogy korán becsajozik a drága fiad...ezekkel a szemekkel.... 8)
Heavy/Fantasy szerelmek:Stratovarius, Helloween, Avantasia, Rhapsody
Doom: Tiamat, Lake of Tears
Ááááááááááá, nem megyek a Szigetre...Zsolti nem is engedne. Már a júniusi Tankcsapdára is nemet mondott, mikor viccból felvetettem. Igaz van. Azért 7 hónapos pocival már nem áll az ember lánya szívesen 2-3 órát. Ilyen tömegben meg nem mernék leülni. Ülőjegyet meg....na ne máááááááááá :roll:
2005-ben 08.09-én kezdődött a Sziget. Már előre tudtam, hogy nem megyek ki. Nem is mertem volna....Mi van, ha ott jön rám egy koncerten? Ezer óra, mire az ember onnan kivergődik, meg egyáltalán....De Iván jófej volt. Aug.17-re voltam kiírva, de ő sietett, mert biztos a Szigetet már hallani akarta :lol: (gyalok 15 percre lakunk tőle) Aug.8-án, mikor hívtam a tesómat, hogy indulunk a kh-ba, ő pont akkor araszolt a sorban a Szigetre a 0. napon :lol: Nem is okozott csalódást, hihetetlenül csípi ezt a fajta zenét :lol:

Orsi
Meg lehet szokni a korán kelést! Iván anno 9-1/2 10 felé kelt. El sem tudtam képzelni, hogy túl lehet élni, ha egy gyerek korán kel. AZtán egyszercsak elkezdett 1/4 7-kor kelni :? Túléltem...Mostmát inkább 7 tájban ébred.
Zenét majd megnézem és kritizálok is :wink:

Veronikusz
BArátnőméknél dettó ez....Ők spec.fűtést vezettettek a falba+hungarocel szigetelés. Azóta oké. Igaz, náluk csak egy fal volt gáz, de az kegyetlenül :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni, ha holnap megszülök, akkor az az év poénja lenne... :lol: Nem megy a sorozat, ez csak egyszeri alkalom volt.
vbea

Sziasztok!

Na, újra próbálkozom, nem adom fel:

MSE, olyan mint mindegyik eddigi, jó kitartó, új, tehát az oltás nem sokat ér ellen és sok sok türelem kell hozzá. Amúgy semmi jellemző, amennyit eddig írtak róla. :?

Steffi, Veronikusz, Boldog Hófordulót a csajoknak!
Steffi, én nem tudom ki becéz úúúgy.... :oops: de a babakocsi szuper!

Veronikusz, én is a magyarország.hu-t jegyzeteltem Neked a támogatásokra, de még MÁK, TB ismerős, akik ott dolgoznak, illetve önkoris humánpolitikán dolgozó tag esetleg. Könyvelők közül általában azok értenek hozzá akik erre, mármint a tb-re szakosodtak, párod ismeretségi köre, Orsi párjának ismeretségi köre. Utolsó sorban idegen könyvelő, aki bizonyos térítés ellenében összeszed Neked mindent és a kiskapukat is, mert van egy pár a rendszerben. Olyan 10e körül már megcsinálja a speckó tb-s könyvelő.

Reni, ne viccelj miért haragudnék, elég car lenne a világ, ha mindenkinek egyezne az ízlése, nem? :wink: :lol:

Osanit, már többen írtátok, ugye ez fogzásra van és homeos? Anyósom nem ismeri, de utánanéz a dolognak.
Amúgy van 4 bogyeszból álló koktél náthára, ha esetleg vkit érdekel, mi most ezt szedjük és ma reggelre Levi mindkét orra megindult. Úgy értem, most már a tömör cucc jön, nem az a nátha eleji folyékony.

Orsi, bak...én volnék és nem könnyű eset bevallottan. :oops:
de azért vannak jó tulajdonságaink is. :lol:

Orsit is Isten éltesse!!!!Tényleg azért maradhatott el, mert a vonalzó titokban maradt a nagy napon. Illetve hogy is van ez? Több napig tart a szülinap? Ilyen vonalzót hol lehet gyártani? :lol:

NA, ezt most elküldöm, mert az előző is elszállt. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Halihóóóó!!!

nagyon jó idő van,és a héten ilyen lesz....úgyhogy szülés várhat :lol: :lol: -neked is Eni és Tigrincs!

Steff-tudod nem lehet elég korán kezdeni!!!mondom én olyan Olaszos temperamentomú család vagytok.....hamar nagymami leszel!!!! :lol: :lol: :lol: -jó ízlése van kicsifiadnak :wink:

Veronikusz-remélem jobban vagytok,szemészhez ha lehet menj el!
Újépítésű házak???na ez az totál szigetelnek mindent mondván kevesebb fűtésszámla-a fal nem kap levegőt nem lélegzik azt tessék a penész megjelenik! és az a baj hogy igazándiból nem tudsz vele mit kezdeni...

Memme-jó volt tegnap????

Gabi-akkor hajrá!!!-vár Tóváros!!!!!ENCI nagyon édi :lol: majdnem Tenci :wink: :wink: így is hívjátok??????

Orsi-na látod én meg nem tudnék sokáig aludni,de még napközben sem....Mikey max fél7ig alszik de akkor vmi gáz van......-nemtudom mi lesz ha ittlesz Benedek is!!!!! :lol: de valahogy megoldjuk....

Reni-jól vagytok????Iván tudja hogy kistesó van a pociban???

lépek mert megjött Miki indulunk a kórházba,ctg-re remélem minden ok.....

Este jövök,asszem nekem is vasalni kell!!!kellene :wink:

Minden kép nagyon jóóóó

BOLDOG SZÜLINAPOT minden érintettnek :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Még annyi, hogy Vicát én is hiányolom nagyon! Vki esetleg tud róla vmit?

Meg Bori is eltűnt nagyon!

Eni menyasszonyi képéről jutott eszembe, ami gyönyörű persze!!! Szóval tudom, hogy Ti már régebben együtt vagytok, így egymás képeit ismeritek, DE:
Nem lenne kedvetek feltenni menyasszonyi képet magatokról?
Mert én megveszek ezekért, és ahogy nézem, nem vagyok egyedül, meg úgy is olyan családias itt, szóval félre a szégyenlőséggel.
No a lényeg, engem nagyon érdekelne ki hogy nézett ki élete egyik legszebb napján, aztán aki passzol az passzol.

Persze Sárát is Isten éltesse, bár azt hiszem én ebben a kérdésben passzolok, mert nem nagyon tudom beazonosítani. :oops:

Tenci????

Levi nálunk sztem javulgat, bár a kedve még mindig nagyon szar, sírva alszik-ébred és amikor nem durmol, akkor is folyamatosan nyöszörög. Úgy sajnálom szegényt. :cry:
Nem lehet gyűrögetni, meg pocakpuszizni, amiket máskor kitörő örömmel fogad, most elsírja magát rajtuk. Mondtam már hogy utálom a takonykórt? Elvesztegetett idő a babakorban, amikor egy mosolyt sem lehet kicsalni a lurkókból, váááá :twisted:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, Tenci rendelésre megjelent, szuper!

Amúgy nehogy azt gondoljátok, hogy az új házak meg a műanyag nyílászárók a bűnösök.

Nekünk 60-as évekbeli a ház, totál régi fa ablakok, jó cúgos, oszt mi is szívunk, mint a fene. 3 évente kell kifesteni az egész házat, nem ám csak egy szobát. Igazán gazdaságos egy épület.
Meg mivel régi a ház, előszeretettel tanyáznak benn a falakban a hangyák, lehet is néha hallani, ahogy bontják körülöttünk a falat, meg a természet közel így vannak ám egereink is a padláson és van ez a pikkelyes-pajzsos ősállat, nem tudom a nevét, de ez állítólag nem egyedüli nálunk, mindenhol előfordul. Egész kis állatkert.

Amit meg a legjobban utálok, bár az nincs itt benn, csak tavasszal a földben kinn, az a lótetű. Azt hiszem ez az a bazi nagy csápos bogár, ami kissé skorpiószerű. Városi lány lévén én ilyet csak pár éve láttam először itt kinn és majdnem elájultam. A pókfóbiám az egy dolog, sikítok, aztán csak jön vki, aki eltávolítja, de ettől a hatalmas jószágtól már sikítani sem bírok.
Előre várom, amikor csibész kicsi fiam rájön a bogárfóbiáimra nyáron és napozás közben rámdobálja a legújabb szerzeményeit. :oops: :shock:

Na, lelövöm magam, bocsánat, csak itten felgyülemlett bennem reggel óta a közlési vágy, mert 4x ültem neki írni, de soha nem jött össze és most elemi erővel rámtört, mindjárt keresek vmit ami elfojtja. :lol: :lol: :lol: :D :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?