gabesz, persze, hogy van esély majd megtanítani egyedül elaludni. csak egyre nehezebb lesz a szoktatás
félórás alvás nálunk is dettó, ezért rakom most a kendőbe, mert ha kialussza magát, legalább ettől nem rosszkedvű. és igen, cselezek vele, kómásan adok neki cicit, akkor még sikerül jó esetben szoptatni. de ma pl 2 etetés is olyan volt,hogy alug evett. 5 után rendesen először olyan 2 fele evett... grrr.
ha felhúzta magát, akkor egyáltalán nem fogadja el a cicit...
becsengő, term szerekről ha akrsz olvasni, az indexen a szülői munkaközösségben van egy bio-öko háztartás topik, érdemes végigolvasni.
mosásra én dm-est használok pl-
dytke, és végig a kendőben altattad? mikor csináltál bármit is így? jó, mosogatni tudok vele, de pl letusolni nem
meg a földről felszedni a cuccokat...
ja, ma du az alábbi performanszot adtuk elő: a nagyok apjukkal elmentek moziba, gondoltam, pucérkodunk egyet. magamat csak felülről csupaszítottam le, dorkán maradt a body, de kigomboltam. betelepedtünk a tévé elé, dorka elaludt. majd balga mód leraktam - persze, majdnem bepisiltem már
erre felébredt, gyorsan cicit tömtem a szájába, szopizott rendesen megint, majd kooooncentráció, rotty. najó, cseréljük ki. ahogy megfogtam, éreztem ám, hogy csúszik. a gyakorlott apuka kissé bénán rakta rá a pelust, úgyhogy jól összefosott mindkettőnket
ma már a második gatyámat kellett levenni, az elsőt csurig lebukta
a hasam is tiszta cuccos lett... rohantunk a zuhany alá. persze még pisiltem is a kezemben a szaros gyerekkel, hehe. aztán a törölközőmbe csomagoltam, mentünk öltözni, én ugye csurom vizesen, dorkát törölgetem, aki nagy vidáman kinyitotta a csapot, telepisilte a törölközőmet, így én nem tudtam megtörölközni
a mosnivaló még mindig a földön, várja, hogy összeszedjem a kedvem
)) azóta persze újra rajtam lóg, de aludni nem nagyon akar
így kicsit nehéz a dolgokat intézni.