...tök jó, hogy már az előző oldalon Kismok a témákat összefoglalta, mert így most tényleg egyszerűbb (de ez nagyon jó, hogy nem győzök olvasni, csak így tovább)
cipő - én sem adok bent rá, de Marci még mindig nem akar menni. két hete már megállt pár másodpercre egyedül, de azóta sem
nálunk végig hidegburkolat van, ami ugyebár nem egyenetlen talaj
, ezért egy kicsit azért elbizonytalanodtam, hogy helyes-e...de azt hiszem, hogy jó így
tesó - nemrég írtam le, hogy még nem tudom
Kriszta - egyébként nagyon jól fogalmaztad, meg, hogy megint egykét nevelsz majd (ha úgy alakul ugyebár)...nálam is ez a helyzet, csak én már 37 leszek biza egy hónap múlva
Kismok - neked még az írásodból is árad a türelem...nagyon tetszett az öltözködős leírás
Ovi - én megyek a kitaposott úton- azt hiszem - de itt is előre be kell íratni a manókat....még e hónapban utána járok, bár jövő január előtt semmiképpen sem megy
Gyereknevelés könyvből - hááát nem nagyon megy nekem, bár egy könyvet sem olvastam végig, csak bele-beleolvatgattam....de nekem nagyon nem megy a következetesség, s a tudatosság
Kristófnál sem (a mai napig sajna, van is a sulival gondunk), de Marcinál sem
Kia
Jó, hogy jöttél, Levi édes minden képen, mint mindig! Gratula a jól alváshoz! Pont akartam kérdezni, hogy mennyire viselte meg őt a költözés? Ezek szerint nem volt gon
Apa új munkahelye jó?Szereti? Te hogyan jössz ki anyóssal? Anyudék közel laknak?
Titti
Jobbulást a család még beteg tagjainak! Ezt a jó sűrű programot megint vonattal tettétek meg??? Le a kalappal!
Mi van párod munkahelyével? Maradtok?
Ancsa
Én is imádtam a sielős képet
most, hogy leírtad a tornát, még mindig összeszorult a szívem
Emlékszem, hogy milyen nehéz volt nektek!
Nyafi
Én nem tudom elképzelni négylábúval az életem (ezért a gyerekemét sem), de nagyon aranyos lehet, amikor a kutyus hagyja magát, hogy Gigi "játéknak használja"
Viki - spirál kérdés: nekem nagyon régen volt, nagy hiba volt részemről, én is voltam méhen kívüli terhes, még Kristóf előtt, s majdnem ott maradtam....így még a nevétől is rosszul vagyok, DE most már tényleg más típusok vannak, s amit Ninike írt, az jól hangzik (mármint, hogy nincs szinte semmi vérzés)
Én gyógyszer párti vagyok, néha elfelejtem, de még nem volt gond
mi volt még....alvás: még mi is kettőt alszunk nappal, s kb. 40perc-1 órát...este 1/2 10-től reggel kb. 1/2 8-ig, 1-2-3 ébredéssel.
Edit
Tudom, hogy régi beidegződés a "tejkérdés", de mint fent írtam maholnap én már 37 leszek, így volt részem a "régebbi hozzáálláshoz" is....Én egyébként nem hiszem, hogy a gyerekek ennyit változtak volna, lehet, hogy egy kicsit túl van lihegve minden, de persze én is haladok a korral
Azzal viszont nem értek egyet, amikor úgy kezdődik egy mondat, hogy "én is/ mi is felnőttem/tünk valahogy, és itt vagyunk...mert azért hiszem, mert az ősember is megszületett és felnőtt valahogy, de nem az a cél, hogy visszanézzünk, hanem előre, s hogy minél tökéletesebben "tegyük a dolgunkat"....ezt talán már írttam, hogy ez nem is az én gondolatom, hanem a páromé (mármint az ősemberes példa), s ő mindig mondja, hogy ősapáink/anyáink már a 30-at sem élték meg
kaja, mint kigyóubi és lilahagyma
én még ilyet nem is mertem adni, azt hiszem, hogy gyorsítanunk kell
Húsikat hogyan adjátok? Már minden darabosat eszik Marci, de a húsoktól "fuldoklik"
Biztos, hogy sok minden kimaradt, ezért bocsi, de már nagyon hívogat az ágyacskám, ezért jó éjt Nektek!