Nelli
Köszi! Gondolom, majd a doki fogja mondani, ha megyünk beadatni a Prevenart, hogy 18 hósan is lesz oltás.
bogáncs
Már tegnap is akartam neked is írni, de háromszor tűnt el az írásom, aztán meg sietve kellett írnom. Szóval örülök, hogy rendeződött az alvás-kérdés. Biztos, hogy lesznek mindig ilyen dolgok, amelyek tök megmagyarázhatatlanok, hogy most miért nem mer ott aludni, ahol eddig tök jól elvolt, pedig nem történt semmi trauma a kis életében. Meg ehhez hasonlók. Én mivel még reggel és este szoptatom, nekem cicin alszik el Anna, és utána viszem át a kiságyába. Reggel meg még 6 órakor odaveszem magam mellé, rácuppan a mellemre, szopizik egy kicsit, aztán alszik tovább kb 8-ig, de akkor már nem viszem vissza a saját kiságyába, hanem hagyom a mienkbe. Ő is szeret ott aludni. Így igazából nem zavar sok vizet, hogy ott alszik el, és ott ébred.
A kép nem nálunk készült.
Hogy miket csinál? Mindent amit szabad, és mindent amit nem. Tömören ennyi.
Mindenre felmászik minden szívbaj nélkül, Mindent rámol, lepakol, kipakol.....Igazi kisördög.
Három fiú veszett el benne. A játékokat szereti szétszedni, meg a nem játékokat is.
Mint írtam, a beszéddel még hadilábon áll. De mindent elmutogat, és mindent megért. Mikor látja, hogy indulok boltba, hozza a cipőmet, meg a nylon táskát. Ha azt látja, hogy vele fogunk sétálni, akkor hozza a cuccait. Vagy ha készítem ki pelenkázáshoz az alátétet, akkor hozza a pelust, a törlőt meg a kenőcsöt. Pelenkázás után,meg mostmár kimondottan az ő feladata lett a használt pelus kukába dobása. Ezt ő akarta így. Vagy ha látja, hogy evés lesz, akkor hozza a konyharuhát, amivel közben törölni szoktam a száját, meg hozza a kis vizespalackját.És még sorolhatnám. Szóval imádom a kiscsajt, nagyon értelmes.
A kajával még mindig macerás egy kicsit. Már mondjuk jobb evő, de még mindig pépesítek neki mindent. Megeszi, helyesebben eszik, kér a mi kajánkból is, de abból nem eszik meg annyit, hogy azzal jóllakjon. Így továbbra is adom neki a bébikaját. Még mindig könnyen hányik a darabos dolgoktól.
Na eldugulok. Ritkán jövök, de akkor sokáig untatlak benneteket.
Mindenkinek szép napot. Megyek felkelteni reggelizni a Manócskát.