Sziasztok Lányok!
Rég jártam errefelé.
Ennyi borzasztó dolog így az új évre!
Eszti,
Sajnálom, hogy megint rohama volt. Megkérdezhetem, hogy milyen gyógyszert /adnak Rékának a fulladásra?
Remélem többször már nem kell mennetek a kórházba!
Szandra!
Ez borzasztó ami Veled történt... Nagyon megégett a hátad? Hú ez nehezen fog begyógyulni, de azért mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!
Nutella!
Férjecskédnek sok-sok erőt és sikeres műtétet kívánok! Mikor lesz a műtét? (ha írtad már akkor ezer bocsi!)
Hát csajok ez az év nem kezdődik túl jól itt a Babaneten!
Mazsuzs,
Párodnak jobbulást, remélem már jobban van! Vikin is megjelnetek kiütések, és viszket is, vakarja eszeveszetten. Leginkább fürdésnél, és utána. Megpróbálok fürdetőt váltani hátha arra allergiás. Próbáld ki, hogy nem adsz rá harisnyát csak néhány napig és ha elmúlik akkor biztos nem bírja a harisnyát.
Sid,
Bulcsú hogy van?
Judit!
Te is régen írtál! Mizu Veletek?
Mi végülis jól vagyunk, csak Vicuskám szenved az utolsó két rágófoggal a felső kettő hiányzik még és nagyon szenved tőle. Még mindig köhög, de már csak akkor amikor felébred, de akkor nagyon csúnyán. Nem tudom, hogy hova vigyem, mert csakis akkor köhög amikor felébred, hogy miért van ez? Párásító van a szobájában. Nem tudom mit csináljak. A nappali köhögése abbamaradt, nem értem én ezt az egészet!
Holnap viszem bölcsibe, de csak ilyen gyermekmegörzésre, hogy gyerekek között legyen. Nem a bölcsisekkel lesz, hanem van egy ilyen külön rész ahol játszhat, ott is lehet hagyni, persze ezért fizetni kell, de muszáj gyerekek közé vinnem. Annyira irigy és . utálatos, hogy csak na. Minden az övé, még én sem játszhatok az ő játékával. Ezt kinövi, vagy ilyen marad? A szomszédom azt mondja, hogy van ilyen típusú gyerek és ő ilyen lesz az oviban is. Hát ez elég elkeserítő lenne számomra. Remélem ki fogja nőni.
Karira a Jézuska hozott neki biciklit állandóan azzal teker, megy mint a gőzös. Olyan hosszú utakra megyünk, hogy csak ámulok-és bámulok. Két háztömböt is simán végig biciklizik. Hihetetlen! Nagyon ügyike!
A Szilvesztert mi is itthon töltöttük, halál unalmas volt. Éjfélig aludtam, majd a férjecském felkeltett pezsgőztünk, meghallgattuk a Himnuszt és az ablakból néztük a tüzijátékot. Jövőre tuti megyünk valahova!
CSAJOK!
Lenne egy ovis kérdésem. Mikortól lehet beiratni egy gyerkőcöt az oviba? Vikit mikor lehet? Ő 2006. október 18-i. Most tavasszal kell megpróbáljam beiratni, hogy szeptembertől (talán) felvegyék. Bár tudom, hogy nem veszik fel azért szeretném megpróbálni.
Na jó most mennem kell a királylányom felébredt.
Mindenkinek így utólag is
EGÉSZSÉGBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!