Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Veronikusz, lánykádnak jobbulást, reméljük nem rota...

Orsi, eddig azért nem mertem menni oda a turiba, mert nagyon messze van és nincs ismerős a közelben, akihez felszaladhatnék szoptatni....na, jó, nem kicsit hívattam meg magam, hú, ez pofátlanság, de én is ezerszer hallottam már arról a turiról, hogy szuper, és 71-74-es cuccunk kb. semmi nincs. :oops: :lol:
Szóval meglátogatsz vizsga után én meg majd vissza kb. 1-2 hónap múlva, nem gáz?

Ülést meg én is nagyon keresek, lassan esedékes lesz.
Alig használt még jöhet, de nagyon az nem. Nem merném bevállalni.

Durca, nem belekontárkodásként, de a labikat és a retrievereket szokták gyerekek mellé, főleg ha terápiás céllal keresel.
Mondjuk én fanatikus németjuhász párti vagyok, de ez egy más kérdés....
Vagy a méret is számít és szobakutyinak kéne?

Andi, mamádnak gigadrukk és jó étvágyat!!!

Megyek, és parrantok a ma éjjeltől, napközbeni leghosszabb alvásidőnk 20 perc volt, de akkor már szinte beájult, annyira koki volt. 20 perc után nem kap levegőt szegény kis Mircmorc úr, annyira car. Ennyire gázosan még soha nem dugult :? :cry:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Reni, karácsonyi hangulatban köszöntem be.... :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Téged akkor még nem láttalak! :lol:

Na, szaladok, párom most ment ügyelni, legjobbkor szegény, de legalább alszik ma éjjel! :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi, szívesen látlak, ne viccelj! örülnék ha jönnél.
akkor ezt még lefixáljuk vizsga után. amúgy neked mind1 melyik nap?

kívánok nektek jobb éjszakát mint az előző.

találtam egy tök jó alig használt maxi cosi priorit, úgy hallottam, hogy annak jó a tesztje, bár az adac-on nem volt rajta.
snooopy

Bori, én így ragasztottam be a pilifoam-okat. Kép
snooopy

Emano, Borsika! Mentek a privik!

biribon

Na, még itten vagyok, és bízom abban, hogy éjjel ezúttal sem kell ugrani. Azért ruha ki van pakolva mindenesetre... nehogy pizsiben induljak. :lol: Drukkoljatok egy kis kiömlött magzatvízhez. Rájöttem, hogy igazán csak azt venném észre én bamba...

Zsó, gondolok rátok éjszaka.

Biribon, tökéletes választás. :wink:
vbea

Biribon!
Ki volt a dokid?

Eni!
Jó éjszakát! :lol: :wink:

Kép
Kép
kriszta36

Biribon
Üdv újra köztünk és hajrá Vida doki :wink: Bár nekem kevés még a tapasztalatom...Iván nem nála született, de majd most :!: :lol:
Engem is érdekelne ki volt az exdoki 8)

Eni
Drukk a magzatvíznek :lol:

Andi
Óóó, értem...de az jó jel, hogy eszik!!!! Tényleg sokan vannak, akik kigyógyulnak! Mi drukkolunk és anyud is egy lesz közülük :wink:

Jaj, kinek mit akartam :oops: :oops: :oops:

AprooZsó
Akkor még tényleg nem voltam....
Hajrá éjszaka! Ha nappal nem, legalább éjjel aludjun az a büdöskölök :oops:

Tea
Én is nagy teás. De én az elvetemült teákat is szeretem...pl. málnalevél :oops: Persze azért a twinings jobban bejön :wink: Westend, Match-csal szemben Demmers teabolt. Mint a patika az árak...de isteni finom!!! Én is szoktam kutyulni, de inkább a "zöldeket". Borsmenta-hársfa-bodza, egy-egy filter 1,5l vízhez. NAgyon kellemes, üdítő íze van!
TENCI-Imádom az angol teát :lol:

v-Andi-ni
Oké, tudósítok :wink: Nálunk a kiságy jóformán leesésgátlóként üzemel(t) :lol: De minek, mert így sem esik le :D Hát, ha engem kérdezel különalvás terén....Nem véletlen, hogy nem emeletes ágyat veszünk :wink: Szerintem azért ne éld bele magad, bár a gyerekek sem egyformák! Mi nem olyan nagyon rég kezdtük, tán fél éve, hogy Iván mellé bújok, míg elalszik, aztán megszökés és Apuci ágyában alszom el. Az első ébredésnél pedig bekúszom...Iván nagyon sokáig 11-12 felé ébredt először. Akkor még fent voltam, de annyira már nem, hogy ne aludjak el melette, mire visszaalszik 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Bori
Semmi extra..szemöldökszedés, gyanta itt-ott, hajmosás, arcváltás (maszk)

Kriszta
Panna hivatalosan is Panna?

Memme fiúneve....
Nem figyeltek csajok :lol: Egyszer már írta és én emléxem :wink: De dög vagyok :P Meg amúgy is....Majd Memme megírja

Vida dokisok
Felmérés :lol: Kinek hanyadik héten mondta meg a baba nemét? És volt tévedés? Mármint még pocakos idő alatt...Vagy esetleg szülésnél derült ki, hogy mégsem...Csak kíváncsiság :wink:
Amúgy nekem tök magas, amikor végig fiút látnak, még 4D-n is, aztán kibújik egy kislány :shock: Akkor mégis mit láttak, amit kukacnak néztek????

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

sziasztok, en is itt, ez a nap is gyorsan elment, es ti milyen sokat irtatok! elkepeszto! :)
Eni, hajra 38! mondom en, h lesz ez meg 41 is..:)
Tea, en az utobbi idoben nem szeretem a fekete teat, csak a zoldet, meg a gyogynovenyeket...
Veronikusz, drukk Szofinak!
Borsa, gaz ez a lakas ugy, azert remelem, hamar fizet a ficko, es gyorsan talaltok jobbat is!
Aproo, a csikos-zsebes falvedot en varrtam, igen, a szules elotti napokban, lassan ment, mert zsibbadtak az ujjaim...:) a racsvedot meg a sogornom anyukaja...
nem jut tobb eszembe, bocsanat...

banana

Köszönöm lányok a kedves újrafogadtatást! :D
Én is nagyon remélem, hogy most már végleges és tökéletes választás lesz Vida doki! :) Örülök, hogy ti is így gondoljátok!

Priviben elküldöm az exdoki nevét annak akit érdekel. :wink:

biribon

Memme!

De jó, hogy nem haragudtál meg rám a vicc miatt!!! :oops: :oops:
Az Ági meg nagyon szép név!!! Akkor ha lány lesz, akkor jövő héten 21-én lesz a névnapja. Vagy máskor tartjátok majd?

Dorka!

Nem baj, hogy "elindítottad a szavazólavinát" :lol: csak egyszerűen nem emlékeztem, hogy ki kezdte és a visszakeresésnél meg béna voltam és nem találtam meg. Vagyis nem találtalak meg! :wink:
És a nyerteseknek "díj ötleted" is van? Vagy azt találjak ki én? De mit? :roll:

Vandi!

Köszi a Csajszik nevében is, hogy gondolsz ránk!!! :wink:
De az "erősítő gondolatokat" :lol: azokat majd arra a BIZONYOS NAPRA KÉRJÜK Mindnyájan!!! :lol: :wink: 8)

Reni!

Biztos naon Csini lettél a szépítkezés után!! :wink: :lol:
Nekem ezeket majd jövő héten vagy utána csinálja meg Párom uncsitesójának felesége. (na ezt a családfát remélem tudtad követni!! :wink: ) Emő ugyanis kozmetikus....és még "csak" a 25. héten tart és Ő még "hozzám fér"!!! :lol: :wink:
Egyébként még a köldökzsinort "szokták" fütyinek nézni, ha úgy helyezkedik el! :roll: Legalábbis egy ismerősömnél így volt. Péter helyett lett Petra! :wink:

Biribon!

Szia! Akkor úgy köszönök, hogy Üdv újra a Kútvölgyis fórumon! :wink:
És ha nem vagyok túl pofátlan :oops: én is kérnék egy privit doki ügyben!!! Köszi!

Tencikém!

Na örülök, hogy még 2in1!!!! :lol: 8) :wink: Ki is kell használni ezt a jó időt!!! Adriék is voltak kint az oviban az udvaron! Az óvó néni mondta is tegnap Apának, hogy már tisztára "huzatosak" :wink: :lol: a kölykök a "bezártságtól"!!! Úgy hogy jól jött ez a kis napocskás idő!!! 8) Mondjuk kicsit NAGYON!!! sáros volt a kiscsizma, de ez izgatott most a legkevésbé!!!! :wink:
Én is nagyonnagyon Teáááááááás vagyok! Nekem a "kisebbik" öcsém van kint Írországba (eddig Londonban volt, kari előtt ment át). De majd mondom neki, hogy ha legközelebb hazajön, hogy hozzon nekem onnan teát! Addig adnál "kölcsön" :oops: valami finomat??? Esetleg van választék??? Húúúú, ez most kicsit bunkóság a részemről, hogy még ezt is megkérdeztem!!! :oops:
Akkor a 27-ei császi az már biztos, ha addig nem jön Benedek??
Mert ha igen, akkor 28-ra kérem magam CTG-re és akkor meg is tudlak látogatni egyben! Okés?

Egyébként talán Veronix :wink: (nem baj, hogy így írom a neved, de ez most nagyon teccik....de majd elmúlik!) Te kérdezted Ancsát?! Jelentem, igazolom a távollétét!! 8) 24-én lesz legközelebb. :wink: Addig meg csak kibírjuk nélküle! :roll: Remélem jól érzik Magukat!!! 8)

Na jó, menek pihizni! Mingyá holnap! :wink:
Szép álmokat Mindenkinek!
8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Jah, látom egy páran kérdeztétek Memmét, hogy ha kisfiú lesz, akkor hogy fogják hívni.....Apa után szabadon Gyula! :wink:
Egyébként ezt múltkor írta, amikor én kérdeztem Tőle, úgy hogy innen tudom....hacsak azóta nem változott a "terv"!
Bocsi Memme, hogy belepofátlankodtam....ez a kérdés Neked szólt, csak gondoltam "kisegítem" a Többieket, hogy nyugodtabban tudjanak aludni! :wink: :oops: 8)

Na most már télleg megyek én is, mert sikerült átlépnem a mába!! 8)

Úgy hogy ma én nyertem!!!!! a "Hajrápocakosak" közül, mert én voltam az első, aki MA bejelentkezett!!! :wink: :lol:
Na mit szólsz Aproo!?!?! Milyen vok? :wink: :lol: 8)

Pusz Mindenkinek!!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Steff!

Privit megkaptam és küldtem is rá választ....kb. 2 perce! :wink:

De most már télleg rongyoltam alukálni!!! 8)

Sziasztok! :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Igen, Gyula lesz, ha fiú lesz.

Tenci, ha benn lesztek, megkeresünk mindenképp.

CF-Brigi, gondolok rád, tegnap én i iszonyú fáradt voltam, Eszter lányom éjjel nem hagyott aludni. És délelőttönként van eg yhullám, amikor le kell feküdnöm, bár ez nem mindig passzol a lányaim szándékaival.
Te hogy vagy? Még mindig nagyon lehervadva?

Biribon, üdv újra itt és üdv a Vidások között. :)
Közeli kép a manóról?

Reni volt olyan, akinek megmondta már a 14 héten is, már nem emlékszem pontosan, de nekünk is korábban tudta, nem akarta megmondani óvatosságból, de mondtam, hogy szerintem lány Melinda. Eszternél nem emlékszem, de akkor sem a 20. héten mondta, csak ott is éreztem és megerősített.
Most nem érzem.

Lányok, érdekelne nagyon, amit Steffi írt, hogy tényleg nem adják ki éjszakára a babót? Mert az nekem nem működne. Akkor bármennyire szeretem a folyosót, alapítványira kéne költenünk.
Várom az infót.

Kép

Kép

Kép
memme

Tigrincs!
amíg nem VERÁZOL le addig minden rendben! :wink: :lol: (Verát uuuutálom :oops: )

Memme!
annyira kiadják a babákat, hogy még be se akarják venni őket!!! szinte még annyira se míg elmegy az ember fürödni :oops: :oops: :oops: Nagyon megváltozott a csecsemőosztály, még Szofi születéséhez képest is. :oops: Persze volt kivétel is a csecsemősök között de ... Nagyon sz@r a hangulat :oops: és az a "kedves" gyerekorvosnő meg még fokozza az egyébként se rózsás légkört. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szofi tegnap nem, de ma reggel 5.30-kor megint hányt. Olyan furcsa nyálkás valamit!!! :shock: :shock: :shock: én se tudom, hogy most mi van :? :roll: :roll: :oops: :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés, aztén megyek suliba (nyelvöltögetős smilye)

Bori: Benne vagyok! Összehozhatjuk a csereórát! Nem semmi a kiscsaj, biztos azt akarta, hogy vele foglalkozz!

Vandini: Az én fiam is kb ilyeneket csinál. Az ősszel felmászott a nagy csúzda tetejére teljesen egyedül. Azt hittem összecsinálom magam, mikor megláttam. Persze ő nagyon büszke volt magára :-)

biribon:Üdv köztünk! nagyon jól választottál orvost!! Kaphatok egy privit, hogy mi volt az orvosváltás oka?

Memme: Én szinte egész nap aludnék, de nem lehet, mert Petya alvásidejében gyorsan főzők valamit, este pedig mikor elaludt, akkor ülök le tanulni :-( Nagyon szar, de túl leszek rajta.
A rosszullétek sajna még mindig megvannak, de remélem mostmár enyhülnek. Neked rosszullétek?

Reni:
Nekem a 18. heti uh-n mondta,hogy fiú, és úgy is lett. Neked vannak rosszulléteid?

Veronikusz: Sajnálom,hogy Szofi hányt. Remélem, hogy semmi komoly. Nem lehet, hogy csak a gyomorsav jött vissza neki?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Veronikusz, olyan furi ez, mert ha rota lenne, akkor semmi sem maradna meg, nem?

Memme, az éjszaka közepén? Jaj....pihizz is azért!

Boribon, szia! Itt vagy a szomszédban... :wink:

Éjjel: megint óránként keltünk, ugye Eni, elaludtál és nem gondoltál ránk eléggé erősen? :lol: :oops:
Szóval a helyzet eléggé pocsék, Levi szemei úgy be vannak durranva a náthától, hogy olyan mintha bapancsoltam volna neki. Tiszta duzzadt, vörös, karikás.
Mondjuk nem csodálkozom, amennyit aludt, azt is úgy, hogy mint egy hernyó, körbe-körbe járt a nagyágyban :shock:
Azért remélem lesz ez jobb is!

Reni, megnézem a kocsiüléseket a babszobán. köszi!

Tigrincs, azért ugye néha alszol is? :lol: :lol:

Jaj, pocisok, annyira itt van már az idő, és én annyira izgulok, hogy Nektek már nem is kell!!! :wink:

Na,ennyi időt engedélyezett a nagybeteg, átfordult és most várja a visszafordítást. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Eni????? Tigrincs???? Etenci????

Memme: Mikor én voltam bent Petyával, akkor is volt olyan csecsemős, aki alig engedte, hogy betoljuk a gyerekeket az osztályra. Pedig nekem jó volt,hogy amíg nem ébredt szopizni éjjel addig az osztályon legyen, mert így nyugodtan tudtam aludni. Ha mellettem volt, akkor 20 percenként felriadtam és nézetem, hogy vesz-e még levegőt vagy nem bukott-e?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Betegeskedők gyógyúljatok meg hamar!!!

CF-Brigi
milyen suliba jársz???
ruhákat nem felejtettem ám el, össze van készítve, csak ez a 24óra, ez nekem valahogy nem elég.......
na de holnap itt a felmentő sereg :lol:

Veronikusz
nem lehet,hogy hurut :oops:

Pocakosok? :?:

emano/Andi
KépKép
emano

Ja nekünk VIda mondta meg a 19hetes UH-on, hogy tökös :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
de, én is arra gondolok, mert köhögés után jön fel. Orából meg nem jön még porszívóval se semmi. :? :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ú, Levi. Aproo, nálunk apa ilyenkor már zavar az orvoshoz, többnyire igaza is van. Bár a doktornőnk a legritkább esetben javasol antibiotikumot, azért van amikor szükség van rá, jobb az óvartosság.
Még szoktam Kálcium--szirupot és persze C-vitamint. Jobbulást.

Megkérdezem akkor majd Erikáéktól, hogy hogy van ez. Én - hacsak nem bírtam volna felkelni - mindig magamhoz vettem a lányokat, éjszakára is.Melinda volt kinn szülés után egy fél éjszaka, mert akkor tényleg meg voltam zakkanva, de aztán végig velem. Csak akkor vittem be őket az osztályra, ha letusoltam, de még azt is többnyire megoldottuk a szobatársaimmal. Szo, ez nekem nagyon nem tetszene. Egyébként, amikor meg bevittem voltak az osztályra a lányokat, nekem nem volt bajom a nővérekkel, jól bántak Melindáékkal.

Kép

Kép

Kép
memme

Cukorfalat!
kitartás a rosszulléthez. Nekem nincs tippep, hogy mi jó rá. Nekem semmi nem jött be. :oops:

Aprooka!
:cry: :cry: :cry: Szegény Levi baba!!! Mielőbbi jobbulást!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Reni! Oké, nem élem bele magam. De most már akkor értem az összefüggést Zsolti és Kispipi között. :D :D :D :D :D :D

Uh. Nekem a 16. héten mondták először, hogy fiú (4d), de már a 12-en is utalgatott rá Tóth doki (hosszas unszolásra), hogy lát valamit, de korai volt kijelenteni.
Amúgy én nem ismerek olyat a baráti/ismerettségi körömben, akinek ne találták volna el. (Csak olyat, aki nem vette észre kilenc hónapig, hogy terhes!!) És a fiúkat ugye hamarabb észreveszik.

Aproo-Zsó! Máté is ennyiket aludt ilyen idősen (kivéve, ha rajtam volt vagy szopizott).

Tenci! Maneszka egy a kb. tucat beceneve közül. Manókából egyediesítve.

Veronikusz! Öcsém csomót hányt ok nélkül kicsi korában. De ezt most csak biztatásul. Remélem, Szofinak sincs komolyabb baja.

Szép napsütéses hétvégét mindenkinek!

Andi
Vendég

Látom mindenki 1ben, csak ezért jöttem, reag. majd alvásidőben :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Én is csak gyorsban annyit szeretnék, hogy Memme írok privit!

Eni???? Ő ilyenkor már itt szokott lenni, gyanús a lány.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni???csak nem :lol: Kinek szól ha megszült???

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok-jóreggelt

UH: igaz nekem nem Vida a dokim, de ő mondta meg a 18héten hogy fiú.

Zsófi, jaj, szegény Levi és mit tudsz vele csinálni? mi annyira nem vagyunk betegek, hogy sajnos semmi jó tanácsom nincs. mikor a múltkor lázas lett Koli (csak 1 napi) tökre megijedtem, és hirtelen azt sem tudtam mi van.

Cukorfalat
, csúnya rosszullét. kitartás!

Memme, nekem csak a szülés éjjelén nem volt velem Kolos, de reggel 7-8fele hozták és nem is adtam le soha. jó volt, hogy mindig ott van velem, ha ki kellett mennem vigyáztak a szobatársak rá. amikor hazamentem, akkor vittem be addig csak amíg a doki a zárót írta. én nem éreztem azt, hogy nem adhatnám le, még kérdezték is, hogy nem akarunk-e aludni, elviszik ha kell.

Veronikusz, újabb hányás... jaj. :cry:

tea: én is írtam, hogy szeretem a teákat. de feketét nem iszom, csak ha rosszul vagyok akkor kívánom. én gyümölcspárti vagyok. :)
snooopy

Eni, aprooZsófinak szól, ha nem tévedek.
snooopy

Hahó! Én aludtam, mint a bunda... Most megyünk vásárolni, hátha lesz pukk, vagy akármi. :wink:

Zsó, én jobbulást! Jobban kell lennetek.

Amúgy ismét vidámjókedvű-nem-szülök-ma hangulat van... :lol:
vbea

Eni!
Jó reggelt!

Memme!
Nálunk is inkább kiadták a babákat, mint benntartották. Amikor Panka született 4 éve, sokkal több baba volt bent a csecsemősöknél állandóan, mint most, pedig most éjszaka is mentünk cukorbizgerára, és talán egy bébi hesszelt bent. De most én is könnyebben tartottam kint Petyát, mert második gyerek, meg szopizott is valamennyit.
Most már én is emlkszem, hogy mondtad a fiúnevet.

Pankát Vidadoki a 16. hét körül mondta meg, Petyát most a 18. héten. És mindkettő bejött.

Reni!
Panka anyakönyvileg is Panna, meg Ágnes. Panna Ágnes. Mindkettőnk anyukája Ágnes (enyém csak volt :cry: ), ezért. Mondta is anyós, hogy Petinek is két név kell, mert ebből később vita lesz. :roll:
Erdélyi barátainknál a kisebbik lányka Ágnes és nem becézik, ha más is Ágizza, szólnak is érte. Ha már, akkor inkább Ágneske.

Petya megkapta élete első kanál almáját. Elgondolkodó arcot vágott...

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
kicsit lemaradva pocisoktól de mi is itt vagyunk!
Tigrincset képtelenség beelőzni!!!! :lol: :lol: csak tudnám mikor alszik????

Eni-jó duma -nemszülökmahangulat! csak így tovább!-ja és addigis csak költsed a lóvét :lol: :lol: -énis eztteszem ma :wink: :wink:

Vandi-te is Tóth dokis??-Maneszka annyira megtetszett ez a becenév :lol: :lol: :lol:

ZSÓ-nagyon sajnálom hogy mindíg van valami nálatok,de te olyan jól tudod kezelni ezeket a helyzeteket én már bizti megzakkantam volna!!
Szupilevinek sok gyógypuszit küldünk!
és köszi az izgulást,akkor én innentől kezdve tök nyugi vagyok :wink: -no azért nem egészen :D

RENI-teát személyesen 30-án??????ott az ötödiken????Memmével???

Tigrincs -ez rád is vonatkozik ám!!!!!!!!!! :wink: :wink: ilyenkor alszol????

Biribon-helló! kaphatnék én is privit???-előre is köszi :wink:

uh-nálunk is hamar kiderült 18.héten hogy Mikey igenis Mikey!!!sőőőt Mikim elöbb rástartolt a lábaközére mint doki,és simán kiszúrta hogy biza ott fiúcska van!!!!-Tóth doki nézett és megkérdezte tényleg az első babó hogy így keni az uh-t????? :lol: :lol: :lol: Benedeknél szintén ugyanez a szitu :wink:
De mi minden hónapban mentünk dokihoz olyan egyértelműen mutogatta magát hogy tévedés kizárva!!!-most is ez volt!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Nagyon pörög a topik! :D Péntek éjszaka óta már ennyi hsz! :D :D

Memme! Kedves kérésedre hoztam Lucáról képet. :) Egy kedvenc alvós, egy karácsonykörnyéki édes és elgondolkozós, kiflimajszolós (nemrég kezdtük a gluténes ételeket). Remélem, nem túl sok belőlünk. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Egyébként (bár most nem hoztam nevetős képet) nagyon jókedvű, sokat nevető, mosolygós, érdeklődő, nagyon kíváncsi és barátkozó, huncut kisboszorka. :D Ha valakit érdekel, itt vannak videók is a kicsikéről. A macskás, rosszalkodós, Rickys videók elég jópofák, de a kúszós is nagyon jó szerintem. :D Igen mozgékony, élénk kiscsaj. De hát, vérbeli kos a szentem. :D :lol:

Cukorfalat, Etenci privit majd küldök!

Aprooka! Szia! Igen, elég közel vagyunk! :D Ez alkalom adtán majd jól jöhet! Jobbulást nektek!

És persze minden más betegeskedőnek!

biribon

BIRIBON-köszi megkaptam!én is küldtem!!!
Lucacsajszi :lol: :lol: :lol: hááát a szemei.....nem mindennapi :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Biribon
Szép ez a kis boszorka :lol: Én is várok privit, exdoki ügyben, ki volt és miért a csere... :wink:

Veronikusz
Ha a Verát utálod, akkor mit szeretsz?
Jajaajajaj, ez a Szofi-lány...nem akar helyrejönni? :(

AprooZsó
Én is megmutatnám dokinak. Szegény elég ramatyul lehet... :cry:

Tenci
Oksa, 30-án teaházat varázsolunk a szülészetből :lol: :lol: :lol:

Kriszta
Hogy vannak a foltjaid? Vagy már nem nyalogatod a sebeidet?
Becézés....Kinek ez, kinek az...Én nem szeretem a becézéseket. Ezért választunk mindig olyan nevet, amit alapból nem becéznek (Iván, Lilla, Simon, Linda). A kicsinyítőképzős becézésektől végképp kész vagyok (főleg mikor anyós mondja, hogy Zsoltika):oops: :roll: Amúgy ki nem állhatom, ha becéznek :oops: De már megszoktam :lol: Meg leírva nem zavar, csak szóban, de úgy...ölni tudnék 8)
Sztem hülyeség...Miért lenne vita? Ja, majd Panka háborog, hogy neki miért kell ilyen hosszan aláírni, Petri meg egy krixkraxszal elintézi :lol:

Eni
Hihihihi, manemszülökhangulat...tök jó :lol:
Tényleg, kinek szólsz? Neked mikor mondta meg Vidadoki, hogy Janka?

v-Andi-ni
Igen, valszeg nagyban közrejátszott az is, hogy Iván előtt ő birtokolt (merthát a pasik már csak ilyenek... :roll: ), most meg egy sokkal frissebb hús elcsaklizott előle :lol:

Hírek
Hurrá, Iván ma reggel nem kért cicit (bár reggel már tegnap sem, meg ritkán kimaradt) és a lényeg, hogy cici nélkül ájult be most is!!! Egyszerűen nem kérte és kész :wink: Tán 5-10perccel tartott tovább az altatás...Elmeséltem kik alszanak az állatkertben, aztán összegömbi és én is relaxáltam egy kicsit :D
Örülök, hogy így alakul a dolog. Erővel nem lett volna szívem elvenni, így viszont nem fáj. Pedig azt hittem, hogy rosszul fogom megélni....Igaz,összebújós altatás és éjjel együttalvás van, ez kárpótol, na meg már tényleg olyan nagy fiú...Két és fél év....De az nagyon klassz volt, az utolsó heteket leszámítva, minden percét élveztem :wink: Azért este még lehet, hogy cupp-cuppra fogja kérni....

CukiBrigi
Hááát, reggel még mást írtam volna...Mikor reggel bekukk és láttam a kérdésed, gondoltam, majd írok okosakat. Aztán reggeliztem, mad vissza is dobtam a reggeleit :oops: :roll: :( Alig maradt estéről kenyér (Zsolti elszalonnázta :? ), így be akartam osztani...Sikerült.
Amúgy nekem ezek váltak be: terhesvitamin csakis közvetlen lefekvés előtt. A nap egyéb szakában fix róka :? Éhgyomorra B6 vitamin kevés és hideg valamivel, de a cukros a legjobb (tea, szörp, bármi), ébredés után minimum 15-20perc vízszint, még pisi sem, mert akkor émelygés egész délelőtt, vagy mint ma....róka :roll: Azt hiszem ez volt a gond a mai reggellel. Még ki sem nyitottam a szemem, már másznom kellett az ágy alá, hogy az este leejtett robotot előhalásszam :?

Tigrincs
Ja, nagyon szép lettem :) Még kéne manikűrözni is :roll: De úúútálom, csak a végeredményt csípem...
Kozmetikus, fodrász....Fodrészhoz átlag évente Olykor elkap a harctéri hiszti, de mindig megbánom. Talán 2x jöttem úgy el egész életemben, hogy ez jól sikerült...VAlahogy egyik sem veszi észre, hogy én nem az a beszárítos csaj vagyok. Odamentem múltkor is a kis metálos pólómban és bakancsban, erre kijöttem olyan fejjel, mintha az operába készülnék :twisted: Nem látják, hogy a testem és a fejem ilyenkor külön életet él? Általában azonnal levizezem itthon :wink: De szinte mindig megbánom, mert rövidebbre vágják, mint szeretném :x Ezért házifodrászat, magamnak nyírok, festek :lol: Kozmetikusnál lagzi előtt voltam ....majd' 5 éve :oops: Míg elmegyek és várok, majd hazajövök, ugyanannyi, mintha itthon megcsinálom. Így akkor csinálom, mikor olyanom van. Meg nem matatnak a fejemen. Az arcmasszázst leszámítva nem szeretem :oops:

Lelöve :lol: más topikon már meglincselnek ennyiért, úgyhallom :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni!
örülök, hogy a szopizás úgy alakul ahogy szeretted volna. :D
nevem: ha már 1x Veronika vagyok, akkor hívjanak is úgy. :D papámék hívnak Vercsikének, mert a nevelőmamám meg a Tercsike :D :lol: de itt azért ezt neeee :lol: :lol: :lol: férjem meg becéz :wink: :wink:

Szofi reggel óta nem hányt és amit evett azt is jóízűen. :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronix!

Csecsemősosztály: Ne bíztass ilyen dolgokkal, hogy nem bírják ott bent a csecsemőket, mert isten biza szülés után akkor rongyolok haza a gyerekkel!!! :evil:
Adrinál ez teljesen másképp volt!!! Tök rendik voltak a nővérek és soha nem szóltak, ha bevitted őket, mert pl. el akartál menni fürdeni vagy akármi. Egyébként bevallom őszintén, hogy aznap amikor született én bent hagytam éjszakára a csecs.osztályon, hogy tudjak aludni!! :oops: Mert aznap úgy éreztem magam estére, hogy kicsit hulla vok és talán jobb lenne, ha kipihizném magam az első éjszaka.
Egyébként egy anyuka, aki két nappal később szült, mint én, Ő bent tartotta a kisfiát éjszakára.....DE!!!!! Mivel aznap reggel szült és egy csomó látogatója is volt, jól elfáradt. A gyerek meg este 9-kor úgy elkezdett ordítani, mint egy oroszlán és egyszerűen nem ébredt fel rá!!! Aztán este 11-kor úgy döntöttem :oops: , hogy beviszem a kisfiút a csecs.osztályra, mert anyukát ágyuval sem tudtuk felébreszteni :shock: a másik szobatársunkkal, mi meg aludni szerettünk volna!!!
Most akkor nagyon megszidtok emiatt?!?! :shock: :oops:
Aztán reggel, mikor hozták a lázmérőt kereste a gyereket mi meg elmondtuk neki, hogy hol van és miért. Szegény, nagyon szégyellte magát miatta. De persze mi megvígasztaltuk, hogy nem haragszunk rá, csak aludni akartunk és jobbnak láttuk, ha "eltávolítjuk" :oops: a Kisördögfiókát!!! :oops:

VERÁ-nak meg SOHA sem foglak szólítani, mert az nekem sem tetszik!! Uncsitesóm kislánya is Veronika és Őt is így vagy max. Roninak lehet szólítani!!! :lol:

Aproo!

Levibébinek jobbulást!!! És talán, ha tényleg ilyen rosszul van meg kéne mutatnik a dokinak! :? Jobb félni, mint megijedni!!!
Nyaklánc még mindig szóba sem jöhet??? :oops:
És igen, szoktam ám aludni is.....ha hagynak!!! De Kisbüdösre :wink: ez mostanság nem nagyon jellemző!!! :twisted: Azt hiszem, már egyre "rosszabbul" tűri a "bezártságot"!!! 8) :twisted: :wink: :lol:

Cukifalat!

Jelentem alássan, hogy ma 0.08-kor ill. 0.31-kor én voltam ma az első bejelentkező "Hajrápocakos"!!!! :lol: :lol:
Remélem rókáid hamarosan elmúlnak!!!! :oops:

Memme!

Te is jó korán keltél ma! :? Vagy le sem feküdtél tegnap óta?!?! :shock:
Remélem Nálad sem sokáig tart már ez a "rosszullevősdi"!!!

Reni!

Fodrászt én két havonta látogatom, mert sajnos 20 éves korom óta őszülök és nem szeretek igénytelen lenni!!!! :twisted:
60-70 évesen már biztos nem fog "zavarni", ha ősz leszek, de azért még 30-as éveim elején......
Kozmetikushoz meg szemöldök-szempilla festés miatt jártam kb. 4 havonta. A szőrtelenítést meg géppel végzem!!! :lol: :lol: Már ahol lehet géppel!!! :lol: :wink: 8)

Eni-Tenci!

Örülök, hogy Mindketten még 2in1!!! :wink: 8) :lol:
Akkor ez Mindhármunknak egy ilyen vásárolós nap lett!! :lol: :lol:
Mi elmentünk ágyakat nézni Adrinak, de egyenlőre csak egy "fellépőkével" tértünk haza! :wink: (ami a fenti klotyóba kell neki)
Tenci. reggel 10-kor már fent vagyok. :lol: Igazából nem is tudom már követni magamat, hogy mikor is alszom!!! Csak azt veszem észre reggel, hogy felébreszt Adri! :wink: 8) :lol:
Ha Neked nagyon bejön a Maneszka becézés....kitaláltam Neked valamit. :lol: Akkor Nálatok Maneszka=Beneszke!!! :lol: :wink: 8) Na hogy teccik?!?!?!?

Na menek, mert Adri nem bírja, hogy itt verem a billentyűzetet és hiszti is van!!! :twisted: :lol:

Majd még este jövök!!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Biribon!

Most sajna nem jutott Rád időm! :? De nem lehet úgy írni, hogy itt hiszti megy ezerrel mellettem!!! :evil: :evil:
Bocsika!! Este Veled kezdek!!! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
:wink: Ronint még nem is hallottam Veronikára :lol: egy Jean Reno-s filmben vagy egy Ronin!!!! NEM????? :lol:
Nyugi nem vetünk meg a kiskrapek áthelyezése :D miatt. Mi is így voltunk. Egy nap szültünk 4-en a szobában és a 4. anyuci hulla volt, nem kelt fel a gyerekhez, a mi gyerekeinket meg zavarta, mind felkeltek és betoltuk a MI GYEREKEINKET első este. De akkor egy szuper rendi csaj volt. Míg 2 éjjel meg egy nagyon molett kb 35 éves, hosszú, göndör hajú, mogorva csecsemős volt és hát …. Nála lábtörlő alatt ment be mindenki. Ha bementünk rögtön ránk mordult, hogy mit akarunk. :oops: volt hogy a monoton inkubátor zaj miatt toltam be Zsófit, de ott is maradtam. Az se tetszett neki, pedig max. egy friss baba volt bent össz-vissz. Viszont ha az a másik aranyos, akkor az végigbabázta az egész fürdetést és tiszta buli volt a fürdés. A morcnál meg síri csendben max. 1 anyukával ment. De volt hogy akkor is kiküldött azzal, hogy majd ő betolja ha kész. :oops: tényleg hatalmasat változott a légkör!!!! Sokan tudtommal el is mentek, gondolom sok is a meló így. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:43-kor.
Vendég

Lilluska!

Drága Dorottyát az Istenke éltesse jósokáig!!!!
Húúúúúúú, de jól nézett ki az a torta!!! Csorog is a nyálam ezerrel!!! :lol: :lol: A lufikról meg nem is beszélve....LUFIMÁNIÁS VOK!!!! :lol:

Veronix!

Nem Ronin!!!!! Csak RONI!!!!! :lol: Tudod, a veRONIka "közepéből kilopva"!!!! :lol: :wink: 8)
Azért egy Csajt mégsem "pasizunk" le!!!! :lol: :lol:

Na menek elolvasom a privim oszt gyüvök megint! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Biribon!

Köszönöm a privit! Küldtem rá választ is! :wink:

De most télleg rongyolok Lányok, mert bundáskenyeret ígértem itthon a Jónépnek! :wink: :lol: 8)

Majd este (vagy éjszaka? :wink: ) még jövök!

Szép estét Mindenkinek!!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Hali!

Nálunk házhoz jön a doki...Peti szerint nincs nagy gáz, csak szarul néz ki a Szentem a nemalvástól....magas láz nincs, szóval vírus, amiért tutter beszólok azért vkinek, ha hétfőn visszhívnak a következő kör oltásra....majd akkor megyek, ha már megvolt a kismamafight.

Reni, Lindára van egy tutkó becenevem, nekem nagyon bejött, egy volt munkatársamat hívták így: Lindítta....sztem azért ez nem olyan rossz.

Eni, miket vettél? Tenci?

Veronikusz, szuper, hogy kiscsaj eszik rendesen, akkor nincs nagy gáz.

Isten éltesse Dorottyát!

Boribon, ezek a szemek. Én nálatok dolgoztam az önkoriba, de két velem egy hónapban szülő mamóca is lakik Miklóson, szóval sokat járok arrafelé.

Na, szaladok ezerrel szopiztatni.

Kriszta, éljen Peti-kajci.
Ma nálunk is párolt alma volt, ízlett Levimnek. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszönjük a Luca-képeket! :) gyönyörű, az az elgondolkozós, nagyon aranyos. Olyan kis eredeti arcokat tudnak produkálni.

Dorottya! Hát te már nagyon nagy lány vagy! Isten éltessen!

Istenem, el sem tudom képzelni, hogy az én lányaim is egyszer ilyenek lesznek. Most nagyon jó velük, sajnálom, hogy elmúlik majd, visszahozhatatlanul.

Kép

Kép

Kép
memme

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232218613.4598.jpg[/img]

Melinda természetesen most is a küzdőtéren, első sorban. Volt amikor ott dirigált a zenekarnak, és verte a taktust a színpadon.[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Dorottyának nagyon boldog születésnapot!!

Mi most itt tartunk :roll:
Kép
Kép

Jó látni, hogy napról-napra mennyit fejlődnek, ügyesednek... :)

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Csak beköszönök. Még nem olvastam vissza. Jó sokat írtatok, mióta nem voltam.

Lilluska
Dorottyának boldog szülinapot!

Ma Marcibuli volt, holnap családi lesz, úgyhogy megint nem tudok jönni, de ígérem hamarosan megpróbálok visszatérni. :D

Csak egy-két kép gyorsan.
Kép
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?