Biribon
Szép ez a kis boszorka
Én is várok privit, exdoki ügyben, ki volt és miért a csere...
Veronikusz
Ha a
Verát utálod, akkor mit szeretsz?
Jajaajajaj, ez a Szofi-lány...nem akar helyrejönni?
AprooZsó
Én is megmutatnám dokinak. Szegény elég ramatyul lehet...
Tenci
Oksa, 30-án teaházat varázsolunk a szülészetből
Kriszta
Hogy vannak a foltjaid? Vagy már nem nyalogatod a sebeidet?
Becézés....Kinek ez, kinek az...Én nem szeretem a becézéseket. Ezért választunk mindig olyan nevet, amit alapból nem becéznek (Iván, Lilla, Simon, Linda). A kicsinyítőképzős becézésektől végképp kész vagyok (főleg mikor anyós mondja, hogy Zsoltika):oops:
Amúgy ki nem állhatom, ha becéznek
De már megszoktam
Meg leírva nem zavar, csak szóban, de úgy...ölni tudnék
Sztem hülyeség...Miért lenne vita? Ja, majd Panka háborog, hogy neki miért kell ilyen hosszan aláírni, Petri meg egy krixkraxszal elintézi
Eni
Hihihihi, manemszülökhangulat...tök jó
Tényleg, kinek szólsz? Neked mikor mondta meg Vidadoki, hogy Janka?
v-Andi-ni
Igen, valszeg nagyban közrejátszott az is, hogy Iván előtt ő birtokolt (merthát a pasik már csak ilyenek...
), most meg egy sokkal frissebb hús elcsaklizott előle
Hírek
Hurrá, Iván ma reggel nem kért cicit (bár reggel már tegnap sem, meg ritkán kimaradt) és a lényeg, hogy cici nélkül ájult be most is!!! Egyszerűen nem kérte és kész
Tán 5-10perccel tartott tovább az altatás...Elmeséltem kik alszanak az állatkertben, aztán összegömbi és én is relaxáltam egy kicsit
Örülök, hogy így alakul a dolog. Erővel nem lett volna szívem elvenni, így viszont nem fáj. Pedig azt hittem, hogy rosszul fogom megélni....Igaz,összebújós altatás és éjjel együttalvás van, ez kárpótol, na meg már tényleg olyan nagy fiú...Két és fél év....De az nagyon klassz volt, az utolsó heteket leszámítva, minden percét élveztem
Azért este még lehet, hogy cupp-cuppra fogja kérni....
CukiBrigi
Hááát, reggel még mást írtam volna...Mikor reggel bekukk és láttam a kérdésed, gondoltam, majd írok okosakat. Aztán reggeliztem, mad vissza is dobtam a reggeleit
Alig maradt estéről kenyér (Zsolti elszalonnázta
), így be akartam osztani...Sikerült.
Amúgy nekem ezek váltak be: terhesvitamin csakis közvetlen lefekvés előtt. A nap egyéb szakában fix róka
Éhgyomorra B6 vitamin
kevés és hideg valamivel, de a cukros a legjobb (tea, szörp, bármi), ébredés után minimum 15-20perc vízszint, még pisi sem, mert akkor émelygés egész délelőtt, vagy mint ma....róka
Azt hiszem ez volt a gond a mai reggellel. Még ki sem nyitottam a szemem, már másznom kellett az ágy alá, hogy az este leejtett robotot előhalásszam
Tigrincs
Ja, nagyon szép lettem
Még kéne manikűrözni is
De úúútálom, csak a végeredményt csípem...
Kozmetikus, fodrász....Fodrészhoz átlag évente Olykor elkap a harctéri hiszti, de mindig megbánom. Talán 2x jöttem úgy el egész életemben, hogy ez jól sikerült...VAlahogy egyik sem veszi észre, hogy én nem az a beszárítos csaj vagyok. Odamentem múltkor is a kis metálos pólómban és bakancsban, erre kijöttem olyan fejjel, mintha az operába készülnék
Nem látják, hogy a testem és a fejem ilyenkor külön életet él? Általában azonnal levizezem itthon
De szinte mindig megbánom, mert rövidebbre vágják, mint szeretném
Ezért házifodrászat, magamnak nyírok, festek
Kozmetikusnál lagzi előtt voltam ....majd' 5 éve
Míg elmegyek és várok, majd hazajövök, ugyanannyi, mintha itthon megcsinálom. Így akkor csinálom, mikor olyanom van. Meg nem matatnak a fejemen. Az arcmasszázst leszámítva nem szeretem
Lelöve
más topikon már meglincselnek ennyiért, úgyhallom