Új privát üzeneted érkezett!

Veronikusz
Basszus!!!! SAzegény Te, Szófiról nem is szólva....Hogy nem bírtok kimászni ebből a nyavalyasorozatból..... :? :twisted: Megaextragyógypuszik!!!!! Remélem tényleg csak a sok kaja és a zötykölődés....
Naci meg tutiszuper! Imádom és örök hála :wink: :lol: Nyára jöhet Négyeske, addigra úgyis melegem lenne benne :lol: :lol: :lol:

AprooZsó
Hát nemtom mikor volt ez a beköszönős...Nem láttalak, igaz, én is sok hsz felett elsiklottam, mert inkább erre a topicra tartogattam az időmet :wink: Meg sok olyan téma volt, amihez vagy nem tudam hozzászólni vagy nem is akartam, meg nem is tudom....Valahogy senki nem volt, aki annyira megfogott volna.... :oops:

Eni
Hajrá 38!!!!! Kisgömböc :lol: Nagyon édi!

Dorka
JAaaj, tegnap lemaradtatok :oops: Trabipark haláli, letti meg olyan kis Bimbóka :lol:

Steffi
Jajdejó, hogy tudja valaki kiről beszélek!!!! Igen, azt tudom, hogy a 4. hónap táján jelentősen csökken...Egyenlőre hagyom a dolgot, aztán lesz, ami lesz....Reggel már nem midig kéri, pl. ma sem...A délutáni alvás a meredek :? tutira veszem, hogyha nem lenne cici, akkor az alvás is ugrana :(

Ismerek több olyan lányt, aki simán szoptatott végig a pocak alatt és semmi ilyesmiről nem számoltak be....Biztos ez is alkati kérdés...
Martin szemei 8) Mirci meg nagyon cukkancs :D

Memme
Királylányok vagyunk :wink: Ezt akkor sem szervezhettük volna jobban, ha szerettük volna :lol: Én sztem olyan 1/2 és 3/4 között futok be...Gondolom nem kőpontos a dolog úgysem, lesz időnk 8)
Szóval a lány név???? Vagy titok :oops: ?

Orsi
VAlami ilyesmit én is hallottam és végülis logikus! Durca sztem félreértette...Ha pl. egy ülést '98-ban vettek, az már valszeg nem biztonságos akkor sem, ha a kódja megfelel a követelményeknek. Nekünk is használt a bébihordozó. Most 4 és fél éves. Szerintem még belefér, hogy Kispipi kinője :wink:
Babaszoba.hu, apróhidetések? Mi ott vettük és nagyon sokféle ülés szokott lenni....

Tegnap este eltört Iván kiságya :twisted: Pedig alig használtuk! Szal még ma is totál nyomor lesz a 90cm-en... :roll: Fúrni kell és kalapálni, azt meg este 10-kor nemáráá. Szomszédok leejtve, de ugye porotya álmát ki zavarná meg 8)
Persze akkor sem alszik benne, ha ott van az ágy melett, de kényelmesebb, ha a kezem oda lóg át, mint ha a földre lógna :P

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Nem is javítom magam, bocs a sok mellépötyögés miatt :oops: :oops: :oops:
Néha Ivánra is oda kell koncentrálni :wink: Alvásidőben szépítkezni tervezek :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

gyerekülés
Én azért tartom logikusnak, hogy idővel veszítenek a biztonságukból, mert a műanyag elöregedik 8) Persze, ha nem ütközöl vagy csak koccansz, akkor még oké, de egy nagyobb csattnál lehet, hogy reped, törik :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

köszi Reni, hogy megfogalmaztad helyettem amit én nem túl érhetően tettem. :oops: igen, erre gondoltam én is. nem biztos hogy vennék egy 5 éves ülést ha mi még legalább ennyi ideig fogjuk használni. bébihordozónál még ok, mert annak a kg határa alacsony. és a gyerek nem éveket tölt benne.
snooopy

Emse!

Ne félcsééé :lol: :lol: Te engem az állapotom miatt!! :wink: Van itthon nekem egy "Keményebb Kisdióm", aki rendszeresen nyűvi az idegeimet!!! 8) :lol:
Egyébként ki mondta, hogy a gatyánkat is rá kell fizetni a másolóra?? Én FELAJÁNLOTTAM, hogy SZERZEK, ha kell!!! Én fizetem...TERMÉSZETBEN!!! A SZERVÍZMÉRNÖK ÚRNAK!! :lol: 8) :wink: Így már érthető?!?!?! :lol: :lol:

Memme!

.....tudod mit mondott Jörg Jörgensen a dán váltókezelő, amikor a kezét lábát levágta a vonat?.....hát a f@szom nem kéne??? :lol: :lol: :lol: (BOCSÁNAT!!! :oops: ) De ezt nem tudtam kihagyni!!! :roll:
Egyébként oké, tudok szerezni NEKED fiatalabb szervizest is! :wink:
Csajszik nagyon édik a képen!!! :lol:

Steff!

Martin és Mirci....!!!!! Csodaszépek!!! :wink: Azokkal a hatalmas szemekkel Mindketten!!!!

Orsi!

Szerintem ez egy kicsit túlzás, amit az eladó mondott!!! Ha belegondolsz, akkor nekik az az érdekük, hogy minél több ülést eladjanak!!! És ugyebár a nőket azért jobban be lehet "hálózni" a hülye dumákkal!!! Mert egy pasinak, tuti, hogy nem mondanának ilyet, mert ők 100-szor körberöhögnék őket a hüle dumájuk miatt!! (mondjuk én is!!!) 8)
De ebben is cselekedjen Mindenki a saját belátása szerint!!!
De ha belegondolsz, hogy a régebbi (nagyanyáink) bútorok és autók is (tiszt. kivételnek) mennyivel strapabíróbbank....!!!!!
Meg ha már itt tartunk, akkor a mai dédik....!!!! :roll:

Eni!

Pocakfotó!!!! :lol: 8) :wink: Én is nyűvöm érte Apát, dehát... :roll:

Veronix!

Remélem Szofi jobban van már és tényleg "csak" túlette magát!!!

Kriszta!

Látod, hogy mégsem Benned van a "hiba"?!?! De vajon milyen lelki dolog bújhat meg Panka "mögött"?? Azt nem mondta??? Még tippje sincs?? :? Nem rajzoltatott Pankával?? Olyat is szoktak csinálni és akkor abból "kitalálják", hogy esetleg mivel függhet össze a dolog!!! Na nem osztom itt az észt! Mégis csak ő a pszichopata, de azért a "nagyonokos" pszichopaták manapság már rajzoltatnak (is)!!!!

Tencikém!

Korizás van most is??? :wink: Tessék nekem bejelentkezni!!! 8) Enivel mára már megtettük! :wink:

Na menek, majd még jövök!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Eni!
38!!!!! sirály! :D :D :D lesz ez még sokkal több is! :wink: :D
Szofi még megfigyelés alatt, de ha nem hány többet és főleg nem 1/4 óránként, akkor ez csak bezabálás volt. Persze estig még megfigyelem, mert ha rota, akkor is még lehet hogy most fog csak kiteljesedni :oops: :oops: :oops:

Elismerem, hogy sokszor van nálunk valami, de:
1.) Kata most se a szem-fertőzést, se a náthát nem kapta el
2.) mind a két "nagy" nálam közösségbe jár (ovi/bölcsi) ott meg aztán tenyészik minden! :oops:

Szofi azóta nem "produkált" semmit. Sőt! nagyon is jól elvan. Játszik, vigyorog. Kérdezgetem, de azt mondja minden OKÉ. (bár az, hogy szerinte minden OKÉ, még nem jelent náluk semmit :oops: )

Reni!
örülök, hogy jó a gatyi!!!! :wink: :D

Ancsa!
Biztos már pakol, vagy talán már úton???? :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Durca, köszi a számot, jegyeztem!

Eni, közös szülinapra gyurnak a gyerekek?

Cukorfalat, hogy te mikre emlékszel? Tényleg lehet, hogy írtam anno , Kulcsra akkor mentünk volna, ha a gyár megépíti ott a lakóparkot. Ami persze nem épült föl és nem is fog.

Tenci, bizony mi nem vagyunk messze töletek. Volt már, hogy átkompoztam szigetújfaluba töletek. Érdekes ez az Ercsi, én sokáig nem mertem bemenni, mert sok jót nem hallottam róla, de nekem annyira nem tünt vészesnek, bár csak átmentem rajta. Az utánatok lévő telep, az már inkább (nem tudom mi a pontos neve).

Gyereküléshez annyit én is hozzátudok szólni, hogy okosok azt mondják azért nem szabad használtat venni mert kitudja volt-e már vele baleset, mert akkor már állítólag nem szabad használni.

A britax az ugyanaz mint a römer, csak angliában ez a neve. A német autóklub ADAC honlapján vannak üléstesztek.

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

Sziasztok!

Borsa: Nagyon sajnálom,hogy visszamondták a lakást :cry:

Eni: Csini pocak! és már a 38. hét...

Orsi, Borsika: Szivesen segítek németből!

Borsika: Te segítesz cserébe nekem angoloból? Mert abból én hadilábon állok. Valamennyire kommunikálok, de nem az igazi...

Veronikusz: Remélem Szofi tényleg csak a sok kajától hányt!.

Steffi: Nagyon jók a képek!

Memme: Nagyon cukik a csajok!

Orsi: Mi is használt römer king ülést vettünk.

cincini: Elég jó a memóriám :lol:

Reni: Nem semmi,hogy eltört a kiságy.

Etenci: Persze akkor is nagyon várjuk, ha mégis kukacos lesz ő is. Egy a fő, hogy egészséges legyen!

Tigrincs: Jó ötlet, hogy listát írni a kajákról. Nálunk is úgy van, hogy azt mondja a férjem, hogy főzzek amit akarok.

Dorka, Banana:
Nagyon jók a képek!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Reni : Te is vastaggal!!! Bocsi!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:42-kor.
Vendég

Sziazstok!

Nagyon szemét leszek, nem olvastam vissza a 3 oldalt!!!

Légyszi, ha valami fontos volt nekem, akkor azt mégegyszer, ma olvasok...

Játék: marad a könyv, és kapnak húsvétra együtt célbadobósat. :)
Hangszer jó, már van, furulyát tudja fújni is!

CÉG: bizisten gondolom, hogy tök nagy és mindenre kiterjedő profilku tanácsadó-HR-oktató-tréning céget tudnánk csinálni. Az külön jó, hogy ismerjük egymást, de azért néhány pasi elkelne az egyensúly és az állandó marakodás elkerülése végett. (meg hogy legyen miért bemenni.) lenne céges bölcsi-ovi. És Andi, ugyan már, a végzettség marhára mindegy, mi nem a papírt néznénk, hanem a rátermettséget!

Kár, hogy nincsen még összedobva se erre több milliónk, hogy beindítsuk!

Na, lépek, Villő ordibátorkodik.

mtunde

Sziasztok!

SÜT A NAP :lol: :lol: :lol: Csoda

Veronikusz!
Letti is gyakran haszálja alvó-játszó cuminak a cicim,ráadásul ő nem szereti a cumit és az újját sem szopizza, gondolhatod???éjjelente ő is ott marad gyakran a cicin, sőt amióta a férjem elment szinte egész éjjel velem van. :oops: :oops:
Renineél voltaál akkor hozzánk is közel jártál....ha legközelebb erre jársz szívesen látunk...remélem Szofi jobban van???!!!

Eni!
nagyon édes ez a fotó :lol: :lol: kulon tetszik, hogy fekete feher!!!!38hét :lol: :lol: :lol: :lol:

Steffi!
GYönyörűek a gyerkek :lol: MIrci is nagyon nagy már, mi szenteste óta fürdünk együtt...nagyon élvezik mind a ketten!!!

Tigrincs!
Én voltam aki felvetette a szavazást......én vagyok a bűnös :oops: :oops: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Veronikusz
remélem már jobban vagytok!!!!

Dorka
jól vagytok??

Tünde
Vilővel voltál fülészeten? :? (vagy csak nem olvastam jólvissza)

Fú tök jó idő van, voltunk ebéd előtt sétálni 1,5 órát!!!!!
És most pedig ablakot pucoltunk :? +függönyt mostunk,már csak takarítani és főzni kéne :?

Borsa
majd jelentkezz, hogy miújság???

emano/Andi
KépKép
emano

Tök sokat írtam, de lefagyott ez a tetű :twisted: :twisted: :twisted:
Mindegy, csak rizsa volt úgyis :lol: A lényeg, hogy vegyél elő egy 30 éves fabútort egy 30 éves autót és egy 30 éves (kemény)műanyag valamit, pl. fiókfogantyút. Hasonlítsd össze őket és rájössz mire gondolok :wink:

Képzeljétek!!!

Iván úgy aludt el, hogy cupp-cupp, aztán kijelentette hogy "Megettem cicit!". Gondolom kiürült, bár eddig ez miatt sosem panaszkodott :roll: Aztán begömbölyödött hozzám és egyszercsak aludt :lol: Mindezt ugyanannyi idő alatt, mintha végig szopizott volna! Lehet, hogy olvasta amit írok? :lol: Persze mondtam neki, hogy hagyjuk máááá' ezt a dolgot, de tiltakozott. Azzal kiegyeznék, hogy cupp-cupp. Akkor jut is marad is mindkettőnknek :wink: [/b]

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ja még tom mit akartam
nem volt mostanság valaki a Rákóczi úton az angol használtrucisnál???(HÁDA KFT)
Balinak kéne vennem bodykat, tréning alsót....

vagy valami tippetek nincs hol lehetne venni(86-92es méret)
kösssz

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
ismerem azt a boltod, itt van tőlünk 3 percre. sokat szoktam oda járni, annyira jó cuccok vannak. Kolinak a negyed ruhatára onnan van, a másik tesco, harmadik h&m, negyedük c&a. :lol: ha gondolod megnézem neked a bodyt, de ma már nem tudom, majd hétfőn.
én tescoban vettem 18-24hós bodyt, de nem tudom ez milyne méretnek felel meg.
snooopy

Orsi
köszi
tescoba vettem én is 18-24hóst(elvileg ez picit, mintha nagy lenne Balura)
Én is sokat vásároltam ott :lol: nagyon jó cuccok vannak!
Elvileg hétfőn megyek oda :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

nagy rá a 18-24ig?? mekkora az a gyerek? :lol: én ilyet vettem Kolinak, igaz, hogy rá is nagy de én mindig 2 számmal nagyobbat veszek különben túl hamar kinövi.
viccen kívül hány kg, cm Balu? (nagyon tetszik ez a becenév)
mi 11,5kg-77cm

akkor elvileg nem futunk össze?? :lol:
snooopy

Balu elvileg olyan 85cm körül van :lol: kb 10kg :lol: kis mini,mint én a 154cm-mel :lol: :lol:
úgy nagy rá, hogy nem feszül(na ez értelmes lett)
Hétfőt nem tudom még, mert megy anya a péterfybe kezelésre és nem tudom,mikor tudok eljönni

emano/Andi
KépKép
emano

Iiiigen, kell pasi is a cégbe, hogyne! :D

Várandós-szoptatás: nálunk megint csak kicsit másképp volt. Eszterrel három-négy hónapos lehettem, Melinda ekkor 9-10 hónapos lehetett, amikor jött a változás. vagy még később, nyár vége felé, Melinda akkor már tizenegy hónapos volt. Napközben szopizott rendesen - amellett már almázott, őszibarackozott, egy-egy zöldség-kaja volt - amikor észrevettük, hogy esténként nem olyan a cici, aztán - de még akkor is csak az estit - el kezdte harapdálni, frusztrált volt nagyon, meg kellett etetnünk főzelékkel is és lassan már elalvósnak sem használta a cicit. Engem ez eléggé megviselt, akkor is ha tudtam, hogy ez természetes és ez az "ára" a kis korkülönbségnek. Eleinte nem volt baj, és én arra is készültem, hogy majd mind a kettejüket szoptatom, csak így alakult, Melinda szép lassan lemondta. De a mai napig minden nap megsimogatja, "Anya, hagy' szeretgessem meg a cicit!" - így mondja és bújik bele. Azt hiszem kicsit azért is szeretek vele aludni meg mostanában néha Eszterrel (ő is bújik nagyon), mert az együttalvás valami "pótlék" nekem is. Legalább az összebújás része megmaradt.

Reni Ágnes lesz ha lány lesz. Igazából persze, szeretnék fiút, de azt is sajnálnám, ha nem lány lenne.
Meg, tudjátok, nekem valahogy nehéz elképzelni, hogy fiam volna.

Kép

Kép

Kép
memme

ok, majd meglátod. amúgy én rálátok a péterfy kórházra,majd integetek anyudnak. :lol:
és hogy van? még mindig nagy az étvágya?
snooopy

Orsi,
igen anya folyamatosan eszik, ez sztem a béres cseppnek köszönhető!!Amúgy jól van, majd a kemó után megint rosszabbúl lesz :cry:

Memme
és ha kisfiú lesz,mi lesz a neve??

emano/Andi
KépKép
emano

Veronikusz, úgy legyen, hogy csak a pirítós legyen a bűnös. Meg a mohóság.

Kép

Kép

Kép
memme

na ennek örülök. és hétfőn lesz a kemó?
mi nagypapámmal csináltuk ezt végig, neki prosztatarákja volt csontrák áttéttel... szörnyű volt, de ő annyira nem evett, lefogyott...na jó befejeztem, mert rossz emlék.

vlmi vidámabb: igen memme, kíváncsiak vagyunk a fiúnévre is. :lol:
snooopy

Memme
Értem :lol: Úgy látom az Ágnes kezd visszajönni mostanában :D Ha lányod lesz, akkor ő lesz a 3 éven aluli Ágnes a viszonylag közvetlen környezetemben :wink:
Én is imádok együttaludni! Hamarosan veszünk egy franciaágyat a gyerekszobába, hogy mindhárman elférjünk benne, meg olykor Zsolti is bebocsájtást nyerhet :lol:

Andi
Miért mondod hogy Balu mini???? Szerintem tök normális másféléves magas.Most néztem, Iván is ekkora volt :wink: Jó, egy kicsit "husibb" majdnem 12 kg :lol:
Szóval akkor végülis mi volt/van anyukáddal? Olyan sokan kérdeztük, de....Hát nem nagyon jött válasz :oops: Mármint diagnózis szinten...

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni
igen nem írtam,mert nemtommérnem.....
igaziból mi sem nagyon tudjuk pontosan
A zárójelentés szerint, gyomordagant
:cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
nekem nagyon bejött a Kusmi tea, ajándékba kaptunk egyszer (kínálódobozos, többféle), filteres, de szerintem jó minőség, textil filter, különcsomagolt, látványnak is kellemes. Asszem Culinarisban kapható.
Én is szeretem az olcsóbb teákat is, sokszor keverek 3-4 félét a kannában, drágábbat, olcsóbbat, filterest, kimértet, nagyon finom ízek szoktak kijönni. :D

Orsi,
teljesen jogosan érdeklődsz! Meg az nem is látszik kívülről (neten-fotón), hogy meg van e belül repedve és akkor már nem szabad megvenni! (ja ezt már írták a többiek..) Ha jó minőséget veszel, akkor az ki kell bírjon több évet, gyereket!

Incidensek más topikokon… hát a 2008-asban is, ahová néha benézek, pár hónapja olyan össznépi örihari volt, hogy azt se tudtam, hová kapjam a fejem. Azon, hogy egyesek túl sokat írnak… :roll: (nem én voltam :lol: :lol: ). Ha itt ez probléma lenne, már kihalt volna a topik… :lol: Van elég tárhely, akkor meg minek parrantanak egyesek??

Durca
hajrá kutyus!!! :D De jó nektek!! Nagyon irigy irigy vagyok!! Miért pont bolognese? Kifejezetten betanított (segítő) kutyust kerestek? vagy csak gyerekfelügyelő-játszópajtit? :D De jó dolguk lesz a csajoknak!!! Volt már kutyátok (pl gyerekkorban?)

Dorka,
szerinted a mi gyerekülésünk meddig jó? Mi még fel sem avattuk..
Gyerkők ngyon szépségesek (a babruciról meg nem is beszélek, csak a nyálam csurgatom :D )

Veronikusz,
remélem csak a kétszersült miatt volt!!!! gyógypuszik!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++
szolit még meglássuk, lehet elnézünk hétfőn arra a zenés programra, amit Aproo írt, aztán nem tudom, hogy vergődünk haza. Vasárnapig megdumáljuk! Csak nem lesz ebből a hányásból baj és akkor összeröffenünk!

Anna, Aproo,
én mintha úgy láttam volna, hogy 11-kor kezdődik, de lehet csak képzeltem.. ti hogy olvastátok? Az egyik májusi időponthoz volt írva..

Reni,
mit szépítkezel? :D :D :D Én is én is!

CukiBrigi
nanáhogy!!! Szívesen! Tarthatnánk csereórát is! :D Persze, most gondolom, el leszel foglalva a babóval. De alkalmanként is, összeszedjünk a kérdéseinket és összeülünk. Pont most ment el egy tanítvány, hát később jött, mint a szokásos, és Bogi már ébredt és végigprüntyögte-visítgatta az órát az ölemben, élmény volt! :roll:

Steffi,
köszi a képet! Csodahaj és szemek! :D :D Mirci is gyönyörű!! Nanáhogy! :D

Lilluska,
Írtam privit.
bürokrácia meg.... :evil: régi rajongója vagyok... :roll:

Ja én még nem írtam, de szívesen tartok céges angoltafolyamot, tartom a kapcsolatot a külföldi ügyfelekkel, és nyári táborokat és teambuildinget szervezek. Bevesztek?
Csinálhatnánk nonprofit-aktívmama klubot is! (szóval úgy értem, kismamáknak és kisgyerekeseknek oktató-szórakoztató-ismerkedő elfoglaltságok depi ellen. hm hm..értitek :roll: :wink: )
Vendég

Orsi,
nekem is nagypapám és nagyim :(
Vendég

Ez a Bogi gyerek :roll: akkor ébredt, mikor jött a srác angolt tanulni, végig hiszti, miután elment szemdörzsölgetés, ásítás, beraktam a kiságyba, 2 és fél órája alszik :evil: Előbb nem tudott volna... Pedig sétálni akartam menni a napsütésben... készvagyok a csajtól :D :D :D
Vendég

Bori
nehéz angolul megtanulni????én most azt akarom, de nagyon :lol:
németet már tanultam,ill tanították :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
nem :D :D :D :D
Vendég

Na jó bővebben: szerintem, mint kb bármelyik nyelv, ha van időd, amit rászánj meg kedved is akkor megy a dolog. Angolban kevés a nyelvtani szabály (kb középfok szinttől jönnek csak kisebb trükkök) ha a német ismerős, nem lesz túl nehéz.

Na közben felébredt a poronty...
Vendég

Bori
van ez az 5perc angol című honlap,könyv
http://www.5percangol.hu/
ezt nem ismered??

emano/Andi
KépKép
emano

Na most arra gondoltam, hogy pl ragozás szinte alig, németben, olaszban az számomra a kemény dió, de nyüstölöm, ahogy csak bírom.. :lol: Állítólag a latin nyelvek tanulása pedig pont középfok szint után lesz könnyebb. Ezt nem tudom, idáig ezekből még nem jutottam el.. :lol: :oops:
Vendég

Hú, mindjárt mgnézem, így a könyv nem ugrik be, a netes verziót egy barátnőm csinálja. Most elugrok kaját gyártani, mert hiszti van, aztán megnézem és jövök, jó?
Pussz!
Vendég

Andi!
otthoni vagy emenős tréning kell???nekünk van egy pár darab amit most nőtt ki a Berke...szívesen nektek adom őket ha nem veszed sértésnek...otthoniak, nem csajozós darabok, de nincs bajuk...ha kell ird meg a címed....

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka
de rendes vagy!!!Otthoni kellene pont :oops:
küldök privibe címet

emano/Andi
KépKép
emano

Memme!
Igen, elég fura, amikor lány(ok) után fiú jön. Vidadoki mondta: ugyanaz, csak lefelé kell állítani a kukit. :lol:
Ágnes: Panka is Ágnes (Panna Ágnes) :lol:
Fiúnév?

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Kb. egy éve írtam ide utoljára, de mindenkinek szeretném még egyszer megköszönni az akkori segítséget, tapasztalatokat! Látom, az akkori segítőim továbbra is aktív topikolók. :D
Éjszaka úgy döntöttem dokit váltok, de maradok kútvölgyis orvosnál. Gondban voltam, hogy kórházon belül válthatok-e, nem lesz-e kellemetlen a dolog... Végül nagy levegőt vettem és megkerestem egy levéllel Vida dokit, hogy hozzá szeretnék járni ezentúl. :) 3 órán belül, hajnali 3-kor válaszolt is a levelemre nagyon kedvesen. :) Szóval maradok kútvölgyis. :D Második babánkat (előbb-utóbb) nála szeretném megszülni. :lol:

Babám lassan 10 hós, örökmozgó tünemény.

Kicsit újra beleolvasgatok a topikba, különös figyelemmel Vida dokira. :wink:

biribon

Sziasztok Lányok!

Reni! Ez izgin hangzik. Én most mindenre ugrom, minden szopi-téma érdekel. Már vagy egy éve és bő 2 hónapja... :D
Az együttalvásotokat is kíváncsian figyelem.
Mi épp ugyanabban a formációban nyomjuk, törött rácsoságy nélkül (kb. két hete számoltuk fel a kiságyat). Én azt tervezem, hogy most még egy ideig Máté-szobában, matracon alszom, szopi, stb., aztán ahogy az ifiúr engedi, egyre többet bújok férjecske mellé és szép lassan egyedül fog aludni. He-he, ahogy azt én gondolom, vigyorog rám Maneszka...
Férjecske meg kap horkolásgátló cseppeket...

Memme! Mi a fiúnév? Szombaton lehet, hogy mi is lenézünk Millenárisba. Jó program-ötlet.

Andi! Van olyan, hogy valaki ilyen diagnózissal meggyógyul. !!

Nagyon szépen sütött a nap ma.

Eni! Tenci! Tigrincs! Gondolok Rátok.
Andi
Vendég

Ja, talpmasszázshoz én is értek valamicskét. Ha nagyon kell talpmasszőr a cégbe.
Vendég

És ilyeneket csinál. Elég parás az élet. De büszke mami vagyok ám! :D [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1232126485.5156.jpg[/img] gyakorlatozás [/img]
Vendég

vandini
hát nem semmi ez a kislegény :shock:
talpmasszázs tök jó lehet!!

Biribon
ki volt az orvosod? :oops:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi,
írtam privit angol ügyben :D
Vendég

Lilluska,
most hogy újra elolvastam a hsz-edet, arról is szívesen írnék szakdolit, hogy mennyi mindent csináltok, amivel nem értetek egyet... :lol: :roll: Na jó, ennek valszeg sokan nem örülnének..
Vendég

Bori
megkaptam,köszi :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

sziazstok
Hát én asszem végleg lemaradok... kész... nem bírtam még a mait sem feldolgozni.
Villő eszi a filctollakat, így tudok írni.... ha tintamérgezésel lesz, miattatok van! :D

Steffi! Én kb 3-4 hónaposan tettem át Villőt, mert a másikban is meg kellett emelni az ülést neki, ugyanis utált hanyatt feküdni, és nem kilátni. Hason meg nem tudtam a vastag kabáttól. Sőt, asszem inkább 3 körül tettem át, ha nem hamarabb. Az ugye nem teljesen fektethető, de neki már kényelmesen jó volt. Szerintem nagyon gyerekfüggő. Bene kicsit nehezményezte, viszont azóta rááll hátulra a kosárra, az is alumínium, és az az egész alsó részen fut, simán bírja a 16 kilós Benét. :) Úgyhogy testvérfellépő sem kell, és cipelni sem kell Benét. :)
Hát én sok nagy újdonságot nem vettem Villőnek. Igyekszem inkább azt gazdagítani lányosabb dolgokkal is majd, ami már van: Persze kapott plüsst, babát, stb. Ő is kapott külön csürgőt, de majd lassan inkább a legót bővítem lányosokkal is. (a rózsaszín házzal NEM! :)) Vehetnék neki Fischer price little people-t vagyonokért, de minke, ha a legóban is van figura, állat, autó, ház, minden. Ahogyan az én gyűjtőszenvedélyemet ismerem nem érném be pár figurával. Úgyhogy inkább nem... drága mulatság lenne.

Andi, esetleg c@aban is ki tudsz fogni jókat. Na meg tesco. 7 darab 2000-ért.

Kati, megnéztem ezt a golyós játékot. Sajnos Villő még lenyelné. Viszont találtam tök jókat még, jó áron, amiket a fejlesztőnk ajánlott nekünk, úgyhogy elmentettem az oldalt. :) Meg a golyós pálya is lesz. MAJD, ha elég nagy lesz Villő, hogy ne egye meg. Még mindig mindent a szájába vesz, és a frászt hozza rám ezzel. Már nem azzal, hogy megkóstolja, mert az nem izgat, ez is egy érzékszervünk, hanem hogy sokáig bent is tartja, na meg hogy ugye Bene mellett nem lehet minden apróságot eltüntetni biztosan.

mtunde

Andi,
utánanéztem a neten, mert gondoltam, megveszem az idei naptárat (tudoood, amiről írtam :wink: ), de lehet, nem adtak ki, mert nem találtam.. Szóval bocsánat! (A 2007-es viszont kb 4-500 Ft-ért is kapható, és tanulás szempontjából meg mindegy, hogy jan 14 szerda vagy vasárnap :lol:)
Vendég

Bori
:lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Vagyunk ám,csak ma annyira de annyira jó idő volt,hogy kár lett volna nem kint lenni!-na meg védőcsajszinál voltam,hallgattunk Benedek szívhangot egyéb dolgok,ami persze nemcsak az aktuális dolgokról szóltak!-szóval még egyben :lol: :lol:
Memme asszem te írtad nincsen két hét,ha nem jön Benedek akkor jan27 császi,úgyhogy 30án valszínű hogy bentleszünk!

Teázós csajok!-miért nem szerveztek valamikor ötórai teapartyt????-Bátyám Skóciába dolgozik nagggyon fincsi Angol+Skót teákat szokott hozni-ha gondoljátok küldhetek nektek!!! :lol: :lol: :lol:
BORI-Andi-ENI?????-nos?-mégvalaki???

Vandini-édes kicsiMáté!!!miért is Maneszka??? :)

Steff-ezek a gyerekek :lol: :lol: :lol: komolyan olyanok vagytok mint egy olasz család!!!!-de ahhoz kéne még pár gyerkőc-le ne álljatok!!!!! :wink: :wink: :wink:

Veronikusz!-remélem túlvagytok már a nehezén!!!amilyen gyorsan jön nálatok valami,olyan gyorsan el is megy!!!gyógyuljatok!!!!!

Orsi-nálunk is tesco-H&m-C&a-no meg néha cora is beugrik :lol:

Tigrincs!-jég olvad-ez van,de jó az idő :lol: jól vagytok????????

Réka!-azértha errejössz legközelebb szóljál!!!!-majd én beljebb viszlek :wink: :wink:

Dorka-tök szépek vagytok-és milyen nagy már Letykó!!!-éééés a trabi park???beszarás :lol: :lol: :lol:

akartam még de fürcsi van...

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?