Nini,
nem semmi, hogy a 38-ik heten meg semmi gyerekcucca nincs!
Aztan majd kapkodhatnak, megveszik mindenbol az elsot, nem lesz idejuk kinezni mi a jo.
En meg mar az elso honaptol vasarolgattam, mondvan, hogy ne nagy hassal kelljen.
Nagy gratula a feluleshez! Palmi is emelgeti a fejet ha az olemben van, de meg messze van a felulestol
Egyebkent o is utal hason lenni, szinte rogton elkezd elegedetlenkedni.
Nikuc,
en is úgy csinalom ahogy te, mert a doktorneni es a vedono is ramszolt hogy 2 oran belul ne adjak neki kajat. Így ha 2 oran belul ker en vizet adok neki.
Bettyna, ma gyonyoru az ido, kimentunk setalni, es most szembesultem azzal, hogy hogy fogok a buszra felszallni babakocsival? Vagy vigyem majd hordozoban ki a ligetbe? Nem tudom hogy fogja birni, egyelore itthon par perc utan megunja, bar meg csak par napja probalkozunk, lehet, hogy belejon! Gondolom te babakocsival viszed ki?
Lanyok,
en se mernem a gyereket massal otthagyni, csak anyukammal, viszont vele mar volt tobbszor is 3-4 oran at, amig en elmentem ugyeket intezni.
Ma megprobaltam seta kozben beadni fenykepeket elohivatasra, de ki kellett mennem a boltbol, mert elkezdett sirni... nem is tudom hogy inteznem a dolgokat, ha mindenhova vinnem kellene?
Szkitty,
szerintem nem art az a viz a korhazban ha meg nincs tejci nehogy kiszaradjon, meg vert is nehezebben vesznek a babatol, ha suru a vere, az egyik babat jo sokszor megszurtak, majd visszahoztak az anyukajanak a mellettem levo agyon, hogy szoptassa meg, mert így nem tudnak tole vert venni...
Dytke,
en kerdeztem miert volt 30 oras vajudas, akkor nalad pont az volt mint nalam, hogy nem tagultal, de azt hogy erted, hogy a 2430 gramm miatt volt ez??? Palma 2490 g volt, akkor emiatt nem tagultam en is?
Most meg jobban orulok akkor, hogy 4 ora utan eldontottek, hogy csaszar!
Dius,
en vettem a kiskadba furdetohalot, az tartja es akkor nekem csak a furdetokremezessel kell torodnom nem kell tartani, szerintem nagyon jo!
Ja es nagy drukk ma az orvoshoz, varom, hogy mi lett!
Susy,
Gyed-del kapcsolatban... a TGYAS-t es a GYED-et is az elozo evi fizu alapjan szamoljak, de a TGYAS-nal az elozo evi nekem a 2007, a GYED-nel viszont a 2008 lesz? Mert azt 2009 márciusaban fogjak megallapitani?
Iricc,
igen erre en is gondoltam, hogy ha majd a 2 eves gyerekem fog visongani a kovetkezo babam mellett, arra is fel fog riadni szegenyke
Viszont azzal megleptel, hogy ne tanitgassam, eleinte semmit nem csinaltam vele, majd a 6 hetes csipokontrollon mondta a dokino, hogy tornaztatgassam, hogy gyakorolja a fejtartast... azota tornaztatom... nem gondoltam, hogy nem jo neki, ha elore megmutatok dolgokat... fogni se fogna meg magatol ha nem mutattam volna neki, meg nyomja a bebimobiljan a gombokat. Akkor ezt se?
Dehat kesobb is úgy fejlodik, ha jaratom majd uszasra, sportokra, akkor most miert ne?
Ja az uszasrol jut eszembe, ma elmentem a setank soran a Nover utcaba es ott mar nincs. Csak valahol a Jaszai Mari ter kornyeken, az nekem nem jo... Ugyhogy most tanacstalan vagyok...
Ja, igazad van, en is ilyen vagyok, hogy szeretek elore felkeszulni
Alapvetoen nem kotozik at elso nap a csaszar utan a sebet, legalabbis a masik ket lanyet nem kotoztek, csak az enyemet mivel kertem, mert atverzett. Nekik nem verzett at.