Fanni!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
Csatlakozom az előttem szólokhoz, 1 gyerekkel is sokszor nagyon nehéz, hát még kettővel. Minden tiszteletem a tied! Egyet viszont sose felejts el, JÓ ANYA vagy, ez egészen biztos!!!!!!!!4
Az alvás nálunk szerencsére egyelőre jól működik, picit dajkálom, aztán leteszem, még picit forgolódik, és elalszik, déután ugyanez. Mostanában egész jól alszik éjszaka f9-től reggel 6-ig, akkor tápcsi, visszateszem, és alszik még 7-f8-ig, ma f9-ig!
Én is azt montam, hogy könnyebb lesz, ha majd mászik, hát nem, sőt, állandóan a sarkában kell lennem.
Fendike!
Nagggggyon jó nyaralást kívánok nektek, majd gyere a beszámolóval.
Tejpépet néha adok neki reggelente, nem igazán szereti. A pelenkázás nálunk is horror, kakis már minden, és mászik a pelenkázóasztalon tovább, közbe persze ordít, mert fogom a lábát, és próbálom vissza fordítani, jajj de útálom!
Jucmuc!
Davide nagyon aranyos, mosolygós, szép kisfiú!
Kisfóka!
Gréti bizti rendbe fog jönni, a maltofertől nekem nehezen volt székletem, arra figyelj.
Orsi!
Köszi. A 9 kg-os határt nem igazán értem, mi 1 éves korában szerenénk átszerelni rendes ülésre, nem tom mennyi kg lesz???
Pandus!
A lányod nagyon ügyes, nem tudok mit mondani, és Te is, hogy ilyen szépen rászoktattad! Én is ki fogom próbálni, vegyek pilit? A wc ülőkére ráteszed azt az izét?
Jól emlékszem, hogy Dórinak is van olyan oroszlán, aminek 4 kereke van, és rá lehet ülni, és a gyerek hajtja magát? Ilyet kapott karira Zsombi, persze hajtani nem tudja magát, így én, vagy apa tolja!
Reggel felkel és már nyomja az orrát, ami zenél, meg mutatja, hogy rá akar ülni. Mikor fogja magát hajtani?