Syl
sajnálom a pco-t. már sokaktól hallottam róla, de végülis nem tiszta, számomra, hogy van-e rá gyógyszer, terápia. annyit tudok csak, hogy nem zárja ki a teherbeesést, csak megnehezíti. A lányod előtt még nem volt ilyen gond, ugye? Viszont az jó hír, hogy a petevezetéked átjárható!
Dokival mit beszéltetek? mi a következő lépés? Apát megnézték már?
Nálam 1. ciklusnap. nem ért meglepetésként, az lett volna érdekes, ha nem jött volna meg. Utóljára a 11. napon voltunk együtt, utána védekeztünk. Csütörtökön hívtak a régi cégemtől, hogy nem április elején kéne munkába állnom, hanem már korábban, két kolléganőm elmegy.
Így rögtön Máté szülinapja után, február 5-én kezdek. Egyrészt vágyom felnőttek közé, meg a munka is hiányzott már kicsit, másrészt, meg nem tudom elképzelni, hogy a nap nagy részét Máté nélkülem tölti. Napi 7 órát fogok dolgozni, du 17-17.15 körül fogok hazaérni. Addig Apa lesz Mátéval. az utóbbi 2 hónapot 3-asban töltöttük, Apával. olyan jó volt.
Karácsony előtt mondtam is Apának, ki kell használni ezt az időt, ki tudja meddig lesz ilyen. és tessék, már csak pár nap és átalakul az életünk. de hát még egy év és Máté már ovis lesz, úgyhogy változás lesz bőven az életünkben. Aztán a tesó is jön, majd csak egyszer...