Szolgálatra jelentkezem én is!!
Takarítás-főzés kész van!
Végig olvastam mindent és most akkor írok is!
Emse!
Fénymásoló beszerzést vállalom, hozzá egy kiváló szervizmérnökkel!! Szines legyen a másoló vagy csak fekete-fehér? És mit tudjon még másoláson kívül? Faxolni, nyomtatni, fűzni-tűzni???
Állok rendelkezésetekre!!!
És ha esetleg Szervizmérnök úr nem érne rá, mert valami gubanc adódna a géppel, akkor megpróbálom megcsinálni!!! Ragadt már rám Emberről (és anno többi kollégámtól!) annyi, hogy a kisebb dolgokhoz én is "értek"!!! Festék csere, papírelakadás megszüntetése és esetleg némi kis telefonos segítséggel még fixálót is tudok cserélni!!!
De ugye nem kötelező a főiskolai vagy egyetemi végzettség ahhoz, hogy bevegyetek a cégbe? Nekem "csak" közgazdasági érettségim van!
Lillus!
Dede, ezt is Apa csinálta!!
Csak ez a szopi után nem marad majd teljesen olyan!
Egyébként én vélek felfedezni NAGY JAVULÁST a "krízisállapotodon", mert amennyi poént mostanában írsz!!!
Úgy hogy csak így tovább!!!! Megy ez!!!
Eni!
Nem gondolkozunk lány néven!!! Megmondtam már
, hogy mivel ezt a gyereket én "harcoltam" ki magamnak én is adom a nevét, még akkor is, ha személy szerint nekem az 1500-ból egy lány név sem teccik igazán!!!
Apa csak tiltakozni tud ellene, de még egy nevet sem dobott be a "közösbe"!!!
Úgy hogy, mivel egy lányt nem hívhatnak JÁNOS-nak
ezért JÁZMIN lesz!!!! Akár teccik Apának, akár nem!!!
(mert ugye végülis úgy választottam a lány nevet, hogy "hasonlítson" Apáéra, csak lányban!
)
Szóval Neked Janka, nekem meg Jázmin!
Ha meg fiú, akkor ugye megint nincs beleszólás!!!
Veronix!
Hesshess csúnya betegség Zsófitól is meg Tőled is!!!!
Remélem "NagyCsajszik" nem kapnak el semmit!!!
Zsófizsó!
De jó, hogy jöttél Te is!!! Lénának is jobbulást!!!
Gyuzso!
Akkor nem találxunk! Nem baj! Csak gondoltam, hátha a kórházba jössz. Azért kérdeztem rá. Remélem minden okés lesz!!!
Egyébként nálunk is János tud varrni!
Mármint géppel, mert kézzel én is tudok, sőt hímezni (meg hámozni
) is!! Tanítgat engem is, mikor van ideje.
De most azt mondta, hogy ha lesz az oviban a farsang, akkor "bedob a mélyvízbe" és nekem kell majd megvarrnom Adri farsangi ruháját!!!
Szegény Gyerek!!! Hogy fog kinézni és hogy mi lesz belőle?!?!
Steff!
Mircinek jobbulást!!! Valamit még akartam, de nem jut az eszembe.
Na mindegy, majd visszaolvasok még egyszer, aztán biztos eszembe fog jutni. Legalább is remélem!!
Adri!
Kristóffélejátékot (legalábbis nagyon hasonlót!) lehet kapni ósanban, teccőben, ikejában, Régió játékban is! Árát passzolom, de hasonló nekünk is van!!! És Adri mikor még kisebb volt
imádott vele játszani!!!
Egyébként mikor írtam, hogy 4-2 az "állás" szavazat ügyben, abban a Te szavazatod is benne volt!
Borsa!
Nagyon szép és tágas lakásnak néz ki!!! Sarokkád fantörpikus!
Cukorfalat!
Szavazatát vettük!!!!
Lányt szeretnél másodiknak???
Tényleg remélem, hogy hamarosan javul a helyzeted "rosszullét" ügyben és nem leszel végig olyan állapotban, mint mi Enivel!!!!
De ha NEADJISTEN mégis.....akkor csak gondolj Ránk, hogy mi is túléltük!!!
Egyébként tényleg rossz, hogy az elsőnél nem volt semmi bajom, most meg még "néhamindig"!
De ezt a két és fél hetet már féllábbal is kihúzom!!!
Kajatéma!
Ne röhögjetek ki, de mivel én is mindig úgy voltam (vagyok) vele, hogy - mi a fenét főzzek már megint?!?!?!?- ezért csináltam magamnak egy listát!
Levesek,főzelékek, húsok, tészták, egyéb oszloppal és beírtam, hogy miket szoktam-tudok főzni. Mindenhol hagytam helyet, hogy bővteni lehessen a listát, ha bárkinek bármilyen kaja még eszébe jut Kiscsaládom körében!
Ezt kitűztem a konyhában lévő parafatáblámra és onnan szoktam "lesni"!!!
Mert ugye, ha megkérdezem HŐNSZERETETT Családtagjaimat, hogy mit is főzzek mindig azt mondják, hogy nekik mindegy!!!:twisted:
Lány-fiú szavazatok jelenlegi állása: 6-3!!! (még mindig lánynak!)
Mint régen a magyar-angol focimeccs!!!
Valaki díjat is kitalál a nyerteseknek???
Gondolok most arra, Aki elindította a "szavazatlavinát"!!!!
(de vissza kell néznem, mert nem toom ki volt az!
)
Na menek egy kicsit a "levelesládámba", aztán majd még jövök!
Jah, képek Mindenkinél nagyon aranyosak!!!
Szép napot addig is LányokAsszonyok!!!!